![]() |
Çok teşekkür ederim Sn.Hakan Bey,inşallah hep birlikte güzel bir toplantı yapmak kısmet olur bizede...Ha bu arada sizden bir konuda yardım istemiştimya eğer yalan olmazsa bu cuma ve cumartesi birisi gelip yapacak.Sizin verdiğiniz telefona ulaşamadık.Tekrar teşekkür ederim..
|
Sevgili Şükran bir dahaki toplantımızda aramızda olursun umarım. Telafi ederizz...:p
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 21866
Havuzun başından, bir süre ayrılamadık. |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Müjgan Hanımcığım çok teşekkürler.inşallah birlikte güzel sohbetlerin yapılacağı toplantılarımız olur.Sağolun.Eşimde Fen Fakültesi mezunu ve ondan bu nilüferli bahçenin metnini duymuştum .En kısa zamanda bu havuza yine gidelim...
|
Biz gittiğimizde son iki nilüfer çiçeği kalmıştı. Biri tomurcuktu, diğeri de dökülmek üzereydi. Şanslıysak belki çiçek buluruz yine :)
|
Nilüferleri görünce memleket özlemi vurdu yine :) Yücel Bey iyi bilir, Hırla'yı ve oradaki nilüferleri.
İkinci resmi görünce kendi kendime dedim Yücel Bey, memleketin resmini koymuş :)) |
mesela bir reşat nuri güntekin, peyami sefa, halide edip adıvar, ömer seyfettin.... vs
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025