![]() |
Sevgili dostlar,günaydınlar ben ve eşimi de sağolun yazmışsınız ama benim iki haftadır yemeğe alamadığım ve bu hafta artık kesinleştirdiğim iftar davetim var ne yazıkki. çünkü sonrasında Ankara dışına gidecekler. Hanım felçli olduğu için biz gidip getireceğiz ve geri evlerine bırakacağız.keşke ayarlayabilseydim.Aranızda olmayı bizde çok isterdik.Size şimdiden keyifli saatler diliyorum.
|
Bende geliyoruuuuummmmmm:D
|
Alıntı:
|
Son durum,
01-Uzaytek 02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Hakan (geleceği tam belli değil) 10-Hakan'ın eşi 11-Yürüyen bulut 12-Dev sekoya 13-Tubaengin 14-Akasya Yalnızlığı |
katılmak istiyorum
|
Geliyorum dedim de, nereye gelceğimi bilmediğimi farkettim. Ankara Üni. Tandoğan kampüs kapısından ötesini bilmiyorum... :o
|
heheh ilahi Tuba hanım oraya kadar gelseniz Bağdat'a çıkacaksınız :)))
|
Cumartesi günü saat 14'te kapıda buluşsak nasıl olur?
İftara kadarki geçen sürede bahçeyi gezmek için yeterince vakit olur böylece. O gün bu yürüyüş için rahat giysiler ve ayakkabılar giymeli, yağmur varsa da yağmurluk vs ile gitmeliyiz. Aklıma gelenler bunlar:) |
Bence uygun, kesin sayıyı yarın netleştirebilirsek rezervasyon yaptıracağım. Şimdiden 15 kişilik yer ayırttım. Görüşmek dileğiyle. :)
Not: Cumartesi hava sıcaklık 28 derece, az bulutlu görünüyor (www.meteor.gov.tr). |
Hebaryum Abimiz Meteoroloji gibi maşallah :p rahat giyim konusunda hemfikirim:) ayaklarım iyi olmadı :D Müjgan Hanımcım iş yerinde kundurayı terlik gibi yaptım arkası sıkıştırmasın diye:) tabi pantolon kamule ediyor ve kimse göremiyor :p
|
Sora sora bulunuyor Bağdat da ya ben sosyofobiksem ve yol soramıyorsam??? Söyleyin bana ey yürüyen bulut ne olacak bana kalırım öyle ortada... :D
14 çok erken ama yetişmeye çalışırım... İnşallah yani:o |
Arkadaşlar üzülerek gelemeyeceğimi belitmek zorundayım :( akşam iftara misafirlerimiz geliyor.
|
Son hal:
01-Uzaytek 02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Yürüyen bulut 10-Dev sokaya 11-Tubaengin 12-Akasya Yalnızlığı 13-Ahmet Demirtaş (yemeğe kalamayacak) |
Tamam ben 15 kişilik yer ayırtmıştım, değişiklik yapmayacağım, yine gelen olursa da sanırım yer var, sorun çıkmaz. Cumartesi saat 14:00 de okul kapısında görüşmek üzere.
|
Alıntı:
siz bana kaybolduğunuz noktada haber verin ben sizi gelir alırım :D elinizden tutar her yeride anlatırım burası Bağdat okulu ,şurası bağdat bahçesi heehe;) |
Ben de gelmek istiyorum ama inşallah ayarlayabilirim. İyi ki fazla yer varmış :)
|
Saat kaçta toplanılıyor:o:confused:
|
Sevgili gilan mutlaka gelin, hatta ben sizin isminizi de listeye yazayım :)
|
Cumartesi saat 14:00
son durum: 01-Uzaytek 02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Yürüyen bulut 10-Dev sokaya 11-Tubaengin 12-Akasya Yalnızlığı 13-Ahmet Demirtaş (yemeğe kalamayacak) 14-Gilan |
Bu listenin hepsi saat 14'de bahçe gezisine geliyor mu? Bir de iftar saat 19 civarı olduğu için biraz erken mi olur diye de düşündüm. Gerçi fen fakültesi bahçesinin büyüklüğünü bilmiyorum :)
Bir de eğer gecikirsem içerde grubu bulabilmem için birisi bana özelden telefonunu gönderebilir mi? |
C.tesi oğlumun kursu öğleden sonra olduğu için o gelemeyecek... Benim de saat 14 de gelmem pek mümkün gözükmüyor.
Gelebilirsem, 17 den sonra gelebilirim gibi gözüküyor. Geç gelecek / gelebilecek arkadaşlar için gruba nasıl erişileceğini bir yazarsanız harika olur... Bir de elimizi kolumuzu sallaya sallaya üniversite kapısından girebilecek miyiz? |
Cumartesi olduğu için kapıda çok sorun çıkmayacak, ben kapıdaki arkadaşlara tembih edeceğim. Dögol caddesinde 2 giriş var, bir de Konya yolu tarafından bir giriş. Geç kalanlar sanırım bizi bahçede dolaşırken bulabilirler. İsteyen olursa mobil telefonumu verebilirim. Lokale yemeğe geldiğinizi veya bahçeye gezmeye gelen gruptan olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.
|
Bu kez sizlerle birlikte olamayacağım :( son ana kadar olma ihtimali olduğu için yazmamıştım. Fakat yarın o kadar çok işim varki, kendimi bile kaybedebilirim. Sizlere şimdiden hoş sohbetler...
|
Alıntı:
Kapıdaki kocaman göknar ağacı mıydı, ladin miydi o ağacın altında mı buluşucaz? :p |
Chew. sen de geldiğinde telefonu çaldırırsın, haberleşiriz...
|
Metroyla gelenler Tandoğan durağında inerlerse daha yakın, ben Dekanlığın önündeki Atatürk heykeli civarında gelenleri bekleyeceğim.
|
Olamazz ben gelemiyorum.:(
|
Gelemeyen arkadaşlar için tekrarlanacak güzel bir geziydi. Gezi diyorum çünkü yemekten daha çok akılda kalacak olan bölümü bahçeyi gezdiğimiz kısmı idi :)
Sevgili herbaryum "dendroloji okulu hocası" kalitesinde gezdirdi bizi. Sonradan aramıza katılan Ahmet Demirtaş da sınav yaptı. ;) Gönül isterdi ki gruptaki herkes erken gelsin ve ağaç bilim okulu gezisi haline gelen ilk bölümün tadını çıkarsın. Güzel ve güneşli bir günde, güzel ve güneşli arkadaşlarımızın herbirine geldikleri için teşekkür ediyorum. :) |
İlk haberi ben vereyim (maalesef 2. oldum :(),
Toplantımız çok güzel geçti, hem fakülte bahçesinde gezerek hem de yemekte bol bol sohbetler ettik, çok neşeli saatler geçirdik. Katılanlara çok çok teşekkürler ediyorum, sağolsunlar. Sanırım haberler ve fotoğraflar peş peşe gelecek. Herkese selamlar.. |
3. de ben yazayım artık :D teşekürler arkadaşlar.Çok yemek yedim sanırım eve geldim sığdıracak bişi yok :D Bulut aççç :D
Bu arada resim bölümü açılmadı mı ? |
5 Eklenti(ler)
Birkaç resim yolluyorum
|
Sevgili Ankara'lılar, toplantınız belli ki çok güzel geçmiş. Resimleri yükleyin de biz de görelim. Daha nice toplantılara diyelim.
Aaa, ben yazarken gelmiş bile. Oh oh ne güzel... |
Toplantınızın güzel geçmesine çok sevindim, arayı sakın soğutmayın. Sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum Ankara Ekibi ;)
Sevgiler ;) |
5 Eklenti(ler)
Biraz da benden :)
|
4 Eklenti(ler)
devamı :)
|
Tebrikler arkadaşlar.:)
Eee kimler katıldı, kim kimdir? Yazmayacak mısınız? |
01-Uzaytek
02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Yürüyen bulut 10-Dev sokaya 11-Tubaengin 12-Akasya Yalnızlığı 13-Ahmet Demirtaş (yemeğe kalamayacak) 14-Gilan Kırmızılar katılamayanlardı. |
Tekrarında bulunabilmeyi ümit ederim.
|
Dostum Tansel, dersanesi nedeni ile toplantıya katılamadı. Ama biz daha sonra toplandık. Selam ve sevgilerini ileteyim.
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025