![]() |
Bizim üzümler işe yaramadı galiba, şaka tabi resimler güzel ve bir kaç dost daha tanımış olduk üzümlerin sayesinde. İyi geceler.
|
1 Eklenti(ler)
Bizimle pek ilgisi yok ama sevgiye bir örnekti benim gözümde. Göstermeden duramadım.
Hani hepimizin bildiği kırmızı panjurlu ev söylemi vardır ya. İşte NTuranların yan komşularının (çok tatlılardı)bu pencereleri çok hoşuma gitti ve bu beğenimi söyleyince hanım, "perdeler de benim eserim" dedi. Düşündüm ki; evet o elişi perde olmadan, o kırmızı panjur öylesine güzel görünmeyecekti. Uzun yıllarını birbirlerine adamış o güzel çiftin, aşkı tanımlamaları gibi geldi bana. Sizlerle de paylaşmak istedim öylesine yalın ama bir o kadar güzel görüntüyü. |
E aşkolsun, hem davetimize gelmeyin, hem de sitem edin.
Keşke yanımızda olsaydınız. Paylaşacak ne çok şey olurdu.(Bir gün mutlaka) |
Alıntı:
Biz de aynen sizin gibi üzümsüleri, berry olarak değerlendiriyoruz. Ahududu, böğürtlen başlığına bakabilirsiniz isterseniz. |
6 Ekimde de siz yalovaya davetlisiniz.
|
O bir gün bu kadar yakın bir gün değildi. Sabırsızlıkla sizleri tanıyacağımız fotoğraflarınızı bekleyeceğiz.
Sevgiler |
Eh ben tercumanım ve bu berry kelimesini bir yere oturtamamıştım. Aslında çalı veya asmalarda oluşan her türlü salkım meyve olması gerek. Ve açıkçası hepsinin de şarabı yapılabilir. Bundan sonraki tercümelerimde "üzümsü" kelimesini kullanacağım.
|
Biz de dün toplantımızda sizin gibi, berry ailesinin içine nelerin girebileceğini konuşmuştuk. Çileği hiç aklımıza getirmedik. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca (strawberry), çileği de içine sokmamız gerektiğini düşündüm. Ahududu, böğürtlen o ailedense, çilek neden olmasın ki? (Ama elbette ben uzman falan değilim. Yazdığınıza kendi düşüncemi ekliyorum o kadar.)
İşte forumumuzun hayatımıza kattıkları. Her geçen gün, her türlü paylaşımlar çoğalıyor. |
Bu toplantılar böyle ayrı ayrı iyi olmadı :) Bir dahaki sefere tarihlerine dikkat edelim de çakışmasınlar. Ne sizsiz oldu, eminim ne de bizsiz.;)
|
Evet Müjgan Hanım, yüreğimin yarısı sizinleydi. Eminim diğer arkadaşlarım da aynı fikirdeydi.
En yakın zamanda bir araya gelmek dileğiyle. |
2007 Ankara üzümsü bitki severlerin toplantısında;
bizleri ağırlayan ev sahibi n_turan ve eşine, Hasan Lalezar'a, nevsune Hanıma(lale soğanları için bir kez daha teşekkürler) teşekkür ederim... Hem zevkli hem yararlı bir toplantı oldu, güzel bir hafta sonu geçirdik... açıkçası temiz ve gürültüsüz hava da çok iyi geldi :) ... Bahçede yetişen her ürünün tadı muhteşemdi...biberler, domatesler, üzümler, böğürtlenler ahududular, naneler, erikler... seneye yaban mersinleri olunca yine oradayız :D Ankara üzümsü bitki severler ekibini gerçekten sevdim, sanki ilk defa görüşen kişiler değil de yıllardır tanışan insanlar gibiydik...üzümsü ekibiyle yeni proğramlarda görüşmek dileği ile... |
Tebrikler arkadaşlar, Ankara'lılar aynı günde iki ayrı toplantıyı gerçekleştirdi! Bunun içine Ankara grubunu ayrıca tebrik ederim ;) Güzel bir gün geçirdiğinizden, hiç şüphem yok.
|
Evet , herşey çok güzeldi . Gönülden teşekkürler. Oralar hakikaten yerleşmek için mantıklı yerler. Umarım huzur içinde oturursunuz. Gönlüm biraz daha yaklaştı şimdi Gölbaşı taraflarına. Az biraz para bulursam size komşu olmaya karar verdim bu arada..
|
Sizinle komşu olmayı çok isteriz. Martıköy'ün dingin havası ve kuşları alışkanlık yapıyor. Daha önce de söylediğim gibi, bahçeye geldiğimde işyerindeki bütün sıkıntıları unutuyorum. Sanki bir duvardan geçip başka bir dünyaya dalıyorum. Günde iki pakete yakın sigara tüketen bir arkadaşım, biz tatildeyken bahçemizi sularken, saatler geçmesine rağmen aklına sigara içmek gelmediğini söylemişti.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025