![]() |
Getir:)
|
Elfogi geliyor musun yoksa?
|
Gelmeyi çok istiyorum.Bakalım ..:)
Bir aksilik olmassa .Bir arkadaşımın düğünü var diye izin alacam.Bakalım.İzini koparabilirsem ve bir aksilik olmazda Allah nasip ederse gelecem..:)Tam söz vermiyim.:) |
Elfogi umarım patronun bu başlığı okumaz. :)))
|
Yok bizim işyerinde benden başka deli yok.Yani doğa delisi...:)
|
Adabayrakoğlu Ada geliyor mu?
|
Elfogi, malesef Ada gelemiyor eğer gelseydi ben de Samet i getirecektim ama bizi bir daha göremezdiniz :))
|
Neden.:)
Çok mu yaramazlar.:) Samet 'e sevgiler Selamlar..:) |
Merhabalar!
Dünyanın en güzel varlıkları küçüklerimiz aramızda olurlarsa eminim daha bir renkli olur toplantı. Yer konusunda bir gelişme oldumu merak ettim. Cumartesi saat kaçta? Nerde ?Toplanıyoruz. İstanbullu arkadaşlar konuya bir açıklık getirirlerse sevinirim. Saygıyla. |
Elfogi, Samet çok yaramaz bir dakika oturamam :) 4,5 yaşında bir erkek çocuğu hemde bu devirde düşünsene konuşmaya da yeni başladı sayılır yarım yamalak konuşuyor susturmak mümkün değil :))
|
Toplantıya katılacak olan arkadaşlar, elinizde tohum varsa ve paylaşmak isterseniz yanınızda getirin ve fotoğraf makinalarınızı unutmayın :)) özelden telefon numararalırını vermek isteyenlere de duyurulur :)))
|
Selahattin Bey,
Size meslektaşlar kısmından mail atmıştım ancak görmediniz herhalde.Böyle toplantıları Bursa'da da ayarlayabilir miyiz? diye düşünüyorum. |
Sevgili maycan bahçe buraya bir bak istersen :) http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=70
|
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşlar,
İyi akşamlar, ben geldim. Aklım hep sizlerde kaldı. Toplantı yeri tam belli oldu mu olmadı mı diye. Okuduklarımdan da tam anlaşılmamakla beraber, Cafe Krepen diye bir fikir yürütüyorum. Biz İstanbul'lular bir oylama yapalım mı? Ama lütfen İstanbul'da oturan ve toplantıya iştirak edecek arkadaşlar hemen yazsınlar. Önümüzde zaman yok gibi. |
Ben de okuduklarımdan Cafe Krepen ve öğlen olarak anladım.:)
|
Ben de öyle anladım.
|
Sevgili Zenfree,
İyi akşamlar, nasılsın? Manyas'dan döndüm, çimlerim çok kötü durumda, gittiğimden beri uğraşıyorum bakalım ne olacak. Ama üzümlerim çok güzel. Hepinize getirdim. Toplantı günü getireceğim bakalım nasıl taşırım?. |
Öyleyse oylama yapmıyor ve son olarak Cafe Krepen mi diyoruz?
|
Arkadaşlar, kahvemiz kapandı mı? Son mesaj 1.9.2007
|
Güler Hanım yeni kahve burda. :)
http://www.agaclar.net/forum/showthr...?t=5613&page=6 |
Bu toplantıya gelip gelemeyeceğimden emin değilim. Yine de şartlarımız zorlamaya çalışıyorum.
|
Gelmeniz bizleri çok sevindirirdi. Yine de umutla bekliyoruz.
|
Bütün Bursa ve Yalova ekibini bekliyorum.Ayrıca özelime teferruatlı bir katılımcıların bulunduğu listeyi istiyorum.Ufak bir süprizim var listesiz olmuyor.Saygılarımla!:cool:
|
Bursa ekibini temsilen sanırım sadece ben ve Selahattin Hocam gelecek. Birde eğer gelebilirse bademağacı arkadaşımız gelebilecek...
|
Sebo çok sevindim.Muhakkak bekliyorum.Süprizimden çok memnun kalıcağından eminim.Nilüfer Turizmle gelirseniz rahat edersiniz ben Bursa'ya gelirken onu tercih ediyorum.Taksim Mecidiyeköy ve Beşiktaş'a servisi var.Yalova ekibinden kimler katılacak sizden liste bekliyorum!Saygılar!
|
Sekreterim döndü.....
|
Selahattin Hocam bekliyorum.:cool:
|
Biz hocam ile gelirken büyük bir ihtimal deniz yolunu kullanacağız. Süprizinizi çok merak ediyorum ve sekreterinizin gelmesine çok sevindim ;)
|
Merhabalar Kızılağaç !
Yalovadan sevgili Todor ile birlikte aranızda olmaya çalışacağız. Sizler ile tanıştık ancak diğer arkadaşlarımızla tanışmak ve kaynaşmak için okuldan kaçar gibi işlerden kaçıp gelmeye çalışacağız. Saygıyla. |
Merhaba arkadaşlar,
Anladığım kadarıyla Cafe Krepen kesinleşti. Ben gelirken isteyen arkadaşlara Parlak Mustafa çiçeğimden çelikler getirebilirim.Forumda onun da mum çiçeği gibi zor bulunduğunu okumuştum. Bendekini bir arkadaşımdan almıştım.İki saksı oldu. O açtığını görmemiş ama benimki bir sefer açmıştı.Beyaz üstüne mor benekli çiçekleri var.Salkım gibi açıyor.Ben minyatür orkideye benzetiyorum çiçeklerini. Çeliği çok kolay tutuyor ve çok çabuk büyüyor. Sevgiler.;) |
Teşekkürler Sevilay, değişik geldi mümkünse ben isterim.
|
Eğer fazla var ise ve zahmet olmazsa bende rica edeceğim parlak mustafa çiçeğinin çeliklerinden....
|
Arkadaşlar, İstanbul gurubu toplantısına gelecek olan arkadaşlar isimlerini yazabilirler mi?
|
Sanırım bu toplantı İstanbul grubu toplantısı değil agaclar.netin genel toplantısı olacak. Bu kadar çok genel üye katılımı ile böyle olacak gibi gözüküyor ;). Bir aksilik çıkmaz ise orada olacağım Güler Hanım....
|
Bekliyoruz sevgili sebo, şimdilik 25 kişi gözüküyoruz.
|
Sayı 30'u geçer bence.
|
İnşallah
|
Tabii ki. Seve seve getiririm.Ben her iki saksıyı da budayayım gelirken.Bayağı bir uzadılar çünkü.
Başka bir öneriniz yoksa kestiğim çeliklerin uçlarına ıslak pamuk sarıp buzdolabı poşetine koyar,içine hava üfler ve kapatırım.Yanımda fazla pamuk ve poşet getiririm.İsteyen fazla olursa uzun çelikleri böler ve paketleriz. Sevgiler.;) |
İnceliğiniz için şimdiden teşekkür ederim Sevilay Hanım....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025