![]() |
Mahmut abi, ilk 20 ye girebildim ancak :)
1. Guler 2. Todor 3. Mahmut Leventoğlu 4. Papatyam 5. Lerdemir 6. Aybala 7. ephesos 8. sukranayalp 9. Sebahattin Sargın 10. praecox 11. Ferda Ülkümen 12. malina 13. Cemal.S 14. Zenfree 15. Fatma E. 16. memet 17. AdaBayrakoğlu 18. Habibe 19. Yukka 20. Bonsaisever |
Pazar günü akşam üzeri toplanırsak Bostancı'ya kadar 3-4 kişilik servis var :))
|
Alıntı:
Yeterki gelin bir aksilik olmazsa katılacağım ve çok keyifli olacak. Sürprizlerde olabilir. |
[QUOTE=bonsaisever;147248]Mahmut abi, ilk 20 ye girebildim ancak :)
Bonsaisever şükür yahu şaka şaka. Bak Cemal S. de döndü bakarsın oda gelir Yalova dan Todorla beraber. |
1. Guler
2. Todor 3. Mahmut Leventoğlu 4. Papatyam 5. Lerdemir 6. Aybala 7. ephesos 8. sukranayalp 9. Sebahattin Sargın 10. praecox 11. Ferda Ülkümen 12. malina 13. Cemal.S 14. Zenfree 15. Bonsaisever 16. memet 17. Esen 18. Habibe 19. Yukka 20. 21. |
Listeye beni yazmayın arkadaşlar çünkü tarih ne yazık ki uymuyor!
çıkardım :( (aybala) |
Malesef ben de gelemiyorum. O tarihte Açıköğretim sınavı varmış ve ben de sınavda görevliymişim :( Bu da akşama kadar sınavdayım demektir. Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler diyorum. Benim de sizlerle tanışma hevesim başka bahara kaldı artık.
Herkese selamlar, sevgiler... |
Alıntı:
|
Selahattin hocam bence bir yanlışlık yok :) malina arkadaşımız o gurubun da üyesidir ))
|
Alıntı:
Son durum 1. Guler 2. Todor 3. Mahmut Leventoğlu 4. Papatyam 5. Lerdemir 6. Aybala 7. ephesos 8. sukranayalp 9. Sebahattin Sargın 10. praecox 11. Ferda Ülkümen 12. malina 13. Cemal.S 14. Zenfree 15. Esen 16. memet 17. Habibe 18. Yukka 19. Bonsaisever 20. Selahattin Yılmaz 21. ? |
Beni de yaz gelebilirsem geleceğim.
. . . 19. Bonsaisever 20. Selahattin Yılmaz |
Gelirseniz çok iyi olur, 20'yi tamamlarız Selahattin bey.
|
Sercan, heDera misafirimiz olmazmısınız?
|
Sevgili Hedera şu an tatilde, Sercanın dershanesi var sanırım. Ayrıca beni listeye yazmışsınız değerli arkadaşlarım ama geleceğim kesin değil, aranızda olmayı çok isterim. İnşallah katılabilirim....
|
Açıklamaların için teşekkür ederim sebo. Görüşmek üzere iyi akşamlar. Unutmadan söyliyeyim Mudanya resimleri çok güzel teşekkürler.
|
Toplantı tarihi kesinleşti mi arkadaşlar?
Cumartesi? Pazar? |
Sevgili dostlar,eğer kabul ederseniz o gün orada olmak ve sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım.;)
1. Guler 2. Todor 3. Mahmut Leventoğlu 4. Papatyam 5. Lerdemir 6. Aybala 7. ephesos 8. sukranayalp 9. Sebahattin Sargın 10. praecox 11. Ferda Ülkümen 12. malina 13. Cemal.S 14. Zenfree 15. Esen 16. memet 17. Habibe 18. Yukka 19. Bonsaisever 20. Selahattin Yılmaz 21.Sevilay Ayrıca saati kesinleştirebilirsek çok iyi olur.Sevgiler. |
Eğer bir terslik olmazsa ben de gelmek isterim, her birinizle tanışmak benim için zevktir. Ama bu dönem iş açısından fazlaca yogun oldugumuz bir dönem, umarım bir aksilik olmaz ve o gün aranızda olabilirim...
|
Söz vermeyeyim ama eğer iş yoğunulğu olmazsa ve izne ayrılmamışsam gelirim.
1. Guler 2. Todor 3. Mahmut Leventoğlu 4. Papatyam 5. Lerdemir 6. Aybala 7. ephesos 8. sukranayalp 9. Sebahattin Sargın 10. praecox 11. Ferda Ülkümen 12. malina 13. Cemal.S 14. Zenfree 15. Esen 16. memet 17. Habibe 18. Yukka 19. Bonsaisever 20. Selahattin Yılmaz 21. Sevilay 22. VforVENDETTA ? 23. Darkyes ? |
Ben ikizim ile geleceğim :) 24 mü yapsak **** şimdilik karşıma ekleyeyim :)
1. Guler 2. Todor 3. Mahmut Leventoğlu 4. Papatyam 5. Papatyam'ın ikizi 6. Lerdemir 7. Aybala 8. ephesos 9. sukranayalp 10. Sebahattin Sargın 11. praecox 12. Ferda Ülkümen 13. Cemal.S 14. Zenfree 15. Esen 16. memet 17. Habibe 18. Yukka 19. Bonsaisever 20. Selahattin Yılmaz 21. Sevilay 22. VforVENDETTA ? 23. Darkyes ? |
ben de gelmek isterim..
|
Sevgili arkadaşlar,
Fikrimce toplantımız pazar günü cafe krepen'de 12 de başlayacak, bitiş saati diye bir şey yok...gelenler buyursun.... Arkadaşlar, toplantı için 1 numaralı mesajda cafe krepen'in adresi verilmiş, benim mesajım gibi not atılmış, ben o mekana daha hiç gitmediğim için adresi de bilmiyordum, telefon numarasını da. Verilen tel numarasını aradım ama yanlış yer çıktı. Doğru numara 0212 249 80 13 Pazar günü için ön rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. |
Ben aslında prensip olarak diğer forumun toplantısı ile aynı zamanda yapılmasına gelmek sorun değil ama biraz ters bakıyorum zira çok kalabalık ve çok gürültülü olacak. Kim kim belli olmayacak ve belkide yer sorunu yaşayacağız.
|
Lütfen cumartesi olsun. Lütfen cumartesi olsun. Lütfen cumartesi olsun. Lütfen cumartesi olsun. Lütfen cumartesi olsun. Lütfen cumartesi olsun.
|
Evet Papatyam aynı fikirdeyim.
|
Cumartesi olursa ben gelemem..
|
Arkadaşlar toplantı cumartesi günü olursa büyük ihtimal ile İzmir ve Bursa ekibinden de arkadaşlarımız olacak :)
|
Sadece bizim ekibe, yani agaclar.net'e özel olmasını tercih ederim; ancak o zaman da galiba malina gelemeyecek yanlış anlamadıysam...
Ancak, Cafe Krepen'in mekanı iki ayrı ekibi de ayrı ayrı ağırlamaya yetecekse ve ayrı bir köşede kendimizce rahatça muhabbet edebileceksek o da güzel olur (malina'nın da olması açısından) |
Sevgili Selahattin bey,
Toplantının yapılması için ilk tarih 8 Eylül 2007 saat 13 olarak düşünülmüştü. Sayın Malina o tarihte aynı mekan Cafe Krepen'de zoque gurubunun toplantısı olacağı için tarihi 9.9.2007 ye kaydırabilirmisiniz diye sordular. Bu yüzdendir ki toplantı tarihi değiştirilerek pazar gününe ertelendi. Eğer bu konuda yanılıyorsam lütfen beni ikaz edin. Maksat, bütün arkadaşların müsait olduğu zamanı bulmak diye düşünüyorum, ama bu kadar kalabalık gurubun da bazı fedakarlıkları göze alması lazım galiba. Bu sadece benim fikrim. Sevgili papatyam, adabayrakoğlu, cumartesi cafe Krepen kalabalık olacağı için Pazar gününe ertelendi. Bugün saat 15-16 da mekan müdürleri ile konuşup siteye mesaj atmaya çalışacağım. |
Benim için bir şey farketmiyor ancak toplantı tecrübelerimden yola çıkarak endişemi belirttim.
|
Cumartesi konusunda henüz bugün fikir belirttiniz. Sakıncası yok denildiği için konu adını pazar olarak değiştirmiştim.
Toplantı tarihini cumartesiye alıyorum. |
Öyle olursa sen Cumartesi gelecek misin malina?
|
Sevgili arkadaşlar,
İstanbul gurubu toplantısının mekanı Cafe Krepen olarak hem Cumartesi hem de Pazar günü müsait. Sayın yöneticimiz Malina hanım toplantı gününü Cumartesi günü olarak belirttikleri için Cumartesi günü saat 13 de toplanıyoruz. Gelmek istiyen arkadaşlara duyurulur. |
Anlaştık. Saat 13:00...
Anadolu Yakası'ndan gidiş için organize olmayı öneriyorum bu başlık altında... Hani küçükken "elime mum diksin" falan derdik... Ona benzedi fena halde... :) |
Fiyatlar konusunda bir açıklık getirsek iyi olacak sanırım. Mesela bir ince belli bardakta çay içenler ne ödeyecek, fettucini yiyenler ne ödeyecek. Herkes kendini ona göre ayarlasın.
|
Fiyat listesi vardı ama :(
|
|
Biz İzmir'de çaya 4.5 lira versek, çayı altın bardakta içeriz. Siz orada alışıksınız heralde.
|
Memet, Tophanede enfes çay ve nargile ve cafe mekanları var aynı senin İzmir'deki fiyatların ile yiyip içebileceğin"
|
Sevgili Mehmet ne yazık ki bir çok yerde fiyatlar uçuk. Mesela sıcak çikolata istiyorsun kakaoyu sıcak suya karıştırıp getiriyorlar veeee fiyatı 8-10 YTL. :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025