agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007 (Muradiye) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5298.htm)

Süha Şendoğan 23-07-2007 13:26

Hocam
Böyle bir öneriye hayır diyecek bir üye tahmin edemiyorum .
Selamlar saygılar

Süha Şendoğan 23-07-2007 13:31

Sevgili Sebo
Ağustosun 10'unda hayırlı bir işimiz var tarih benim için biraz uygunsuz ama yinede gelmeğe gayret edeceğim seni ve sn.hocamızı özledim.
Selamlar

selenn 23-07-2007 13:36

Yine güzel bir toplantı olacağa benziyor. Dün gece döndüm Bozcaada'dan haberi alınca da çok üzüldüm çünkü o haftasonu misafirim olacak. Teyzem de Manyas'da ona da telefonla buluşma planlarınızı bildirdim. Fakat o tarihte bir düğüne davetli olduğu için katılamıyor. Bir sonraki toplantıda inşallah sizlerle oluruz. Bol bol eğlenip, bizlere resim yollamayı ihmal etmeyin lütfen.

Sevgiler, Selen.

kızıl ağaç 23-07-2007 13:44

Sadece şaka yaptım.Geliyorum çaylar demli olsun.

cemal.S 23-07-2007 16:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kızıl ağaç (Mesaj 133841)
Sadece şaka yaptım.Geliyorum çaylar demli olsun.

Çaylar hazırda esas siz düşünün !

Sizi aramızda yazıyor görmek beni gerçekten çok mutlu etti bilesiniz. Hep beraber bir Bursa çıkarması ile bu işi çözeriz diye düşünüyorum. Yalovaya müsaiit olursanız her zaman beklerim. Gıyıda göcekte bir kahvemiz bulunur. Hemde Gazinin yürüyen köşkünde ne dersiniz ?

Saygıyla.

kızıl ağaç 23-07-2007 18:20

cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz!
Saygılar!

heDera 23-07-2007 22:18

Toplantıya katılacak arkadaşlara, küçük bir süprizimiz var.Küçük ama belirtiyorum hayal kırıklığına uğramayın diye:)

kızıl ağaç 23-07-2007 22:21

Saygıyla.

Çok küçük ve sevimli mi ? afacanlar mı???.

heDera ??.Doğru mu tahmin ettiim?

heDera 23-07-2007 22:33

Çok isterdim ama arda yabancı görünce bütün mağrifetlerini göstermeye kalkıyor. Ay bir dakika oturamam onları siz benim iş yerinde görmeye gelin:)

bademagacı 24-07-2007 07:03

heDera işte bunu okumak yıktı beni.Demek onları da getiriyorsun :(

Arkadaşlar Sevim arkadaşımızın iki tane birbirinden güzel,sevimli,sıcakkanlı evladı var.(ALLAH bağışlasın)

Gelseydim onlara seve seve bakardım.Onları tanıdığınıza çok sevineceksiniz.Benim yerime de öpün.

heDera 24-07-2007 09:43

Pelincim üzülme, ufaklıkları sonbahar toplansına getirmeyi düşünüyorum havalar biraz daha serince olur.Toplantıya gelen arkadaşlara küçük süprizimiz var deyince sevgili kızıl ağaç haklı olarak ufaklıklar aklına gelmiş ama mağlesef arda sıcaklarda dışarı çıkamıyor.:( Süpriz başka bir şey:D

cemal.S 24-07-2007 10:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kızıl ağaç (Mesaj 133904)
cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz!
Saygılar!

Bir AĞAÇLAR NET üyesini, tarihe ve tüm olumsuzluklara rağmen bir çınarın dalına kıyamayıp kocaman köşkün yer değiştirmesine karar veren liderimim mekanında ağırlamak bana onur verir.

Saygıyla.

bademagacı 24-07-2007 11:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S (Mesaj 134101)
Bir AĞAÇLAR NET üyesini, tarihe ve tüm olumsuzluklara rağmen bir çınarın dalına kıyamayıp kocaman köşkün yer değiştirmesine karar veren liderimim mekanında ağırlamak bana onur verir.

Saygıyla.

Cemal Bey,
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz.Bayıldım.

kızıl ağaç 24-07-2007 15:23

Alıntı:

Saygıyla.

O onur bana aittir.
Saygılarla!

kızıl ağaç 24-07-2007 15:25

Cemal kardeş Gobi Çölü bile AĞAÇLAR.NET sayesinde yeşillenir.Yeter ki bu dostluklar içtenliğini ve samimiyetini kaybetmesin.

nyrnphea 24-07-2007 15:46

***...msjınız için teşekkürler...ama o tarihte burda olmayacağım....tatile çıkıorumda:)......umarım başka zaman başka organizasyonlarda görüşürüz....size şimdiden iii eğlenceler......

heDera 24-07-2007 18:35

Size iyi tatiller, sevgili nyrnphea bir dahaki toplantıya bekleriz.Ayrıca (***) gibi sözleri formda kullanmıyoruz. Türkçemize dikkat ediyoruz.:):D

emrahk 24-07-2007 19:28

Herkese merhaba,
Bir aksilik olmazsa 5 Ağustos buluşmasına ben de geleceğim. Siz ağaç dostlarıyla buluşmak keyifli olacak :)

heDera için küçük bir düzeltme:
birdahaki -> bir dahaki
türkçemiz -> Türkçemiz

samowan 24-07-2007 19:55

Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.

heDera 25-07-2007 09:19

Bekleriz arkadaşlar, bence de bol sohbetli ve keyifli bir toplantı olacak:)

cemal.S 25-07-2007 13:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi samowan (Mesaj 134308)
Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.

Ne kadar kalacağınız konusunda bir şey diyemem. Ancak Sebahattin bey sanırım ev sahibimiz. İzinleri o verir. Şaka şaka. Sizlerle birlikte olmak yine güzel olacak.

Saygıyla.

Manolya Çiçeği 25-07-2007 16:40

Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım.

habibe 25-07-2007 20:55

Sevgili Sebahattin,
Bir aksilik doğmaz ise ben de gelmeyi düşünüyorum ..
Lakin ben 1 dönüm arazide kaybolabilmeyi başaran coğrafyası kıtlardanım :) Kaybolmadan sizi bulabilmem için bana detaylı adres bilgileri vermen lazım. Durak adına kadar her birşeyi yaz hatta.
Aranızda olmayı çok isterim. Umarım olurum. :)

heDera 25-07-2007 21:35

Habibe hanım merhaba, Sebahattin kardeşim tatilde gelince söylerim o size detaylı bilgileri verir ben de yabancısıyım Bursa'nın:( Toplantıda görüşmek dileğiyle;)

heDera 25-07-2007 21:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Manolya Çiçeği (Mesaj 134555)
Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım.

Sevgili manolya çiçeği hoş geldin aramıza, toplantıda seni de görmek bizi çok mutlu eder bekleriz...:D

habibe 25-07-2007 21:45

Hedera çok teşekkürler.:)
Görüşmek umuduyla..

heDera 25-07-2007 21:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 133489)
Aman nazar değmesin ;). Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak; önceki sayfaları ziyaret ederek üyelerimizi hiç olmazsa sima olarak tanısınlar ki, toplantı esnasından bulamama sorunu olmasın ;)

Aramıza yeni katılan arkadaşlara Sebahatin kardeşimin bir uyarısı vardı arkadaşların bilgisi olsun diye güncelleştireyim dedim:D

heDera 25-07-2007 21:58

Alıntı:

Saygıyla.

Ne yani şimdi dönüş çaylarına biz davetli değilmiyiz cemal bey:(

cemal.S 26-07-2007 07:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heDera (Mesaj 134631)
Ne yani şimdi dönüş çaylarına biz davetli değilmiyiz cemal bey:(

Ne demek efendim. Her zaman atamın köşkü öyle güzel ve öyle ferahki bırakın bizleri bütün Ağaçlar net üyelerine yeter. Sizleri ağırlamak bana onur verir. Biliyormusunz bütün eşyaları hala duruyor ve korunuyor. En önemli kararların alındığı bir karargah gibi. Terasından bütün Marmarayı çıblak gözle görüyorsunuz. Daha neler neler.

Saygıyla.

heDera 26-07-2007 10:26

Çok teşekkürler, Cemal bey belki bursa ekibi bir toplantıyıda köşkte gerçekleştirir. Neden olmasın:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025