![]() |
Hocam
Böyle bir öneriye hayır diyecek bir üye tahmin edemiyorum . Selamlar saygılar |
Sevgili Sebo
Ağustosun 10'unda hayırlı bir işimiz var tarih benim için biraz uygunsuz ama yinede gelmeğe gayret edeceğim seni ve sn.hocamızı özledim. Selamlar |
Yine güzel bir toplantı olacağa benziyor. Dün gece döndüm Bozcaada'dan haberi alınca da çok üzüldüm çünkü o haftasonu misafirim olacak. Teyzem de Manyas'da ona da telefonla buluşma planlarınızı bildirdim. Fakat o tarihte bir düğüne davetli olduğu için katılamıyor. Bir sonraki toplantıda inşallah sizlerle oluruz. Bol bol eğlenip, bizlere resim yollamayı ihmal etmeyin lütfen.
Sevgiler, Selen. |
Sadece şaka yaptım.Geliyorum çaylar demli olsun.
|
Alıntı:
Sizi aramızda yazıyor görmek beni gerçekten çok mutlu etti bilesiniz. Hep beraber bir Bursa çıkarması ile bu işi çözeriz diye düşünüyorum. Yalovaya müsaiit olursanız her zaman beklerim. Gıyıda göcekte bir kahvemiz bulunur. Hemde Gazinin yürüyen köşkünde ne dersiniz ? Saygıyla. |
cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz!
Saygılar! |
Toplantıya katılacak arkadaşlara, küçük bir süprizimiz var.Küçük ama belirtiyorum hayal kırıklığına uğramayın diye:)
|
Saygıyla.
Çok küçük ve sevimli mi ? afacanlar mı???. heDera ??.Doğru mu tahmin ettiim? |
Çok isterdim ama arda yabancı görünce bütün mağrifetlerini göstermeye kalkıyor. Ay bir dakika oturamam onları siz benim iş yerinde görmeye gelin:)
|
heDera işte bunu okumak yıktı beni.Demek onları da getiriyorsun :(
Arkadaşlar Sevim arkadaşımızın iki tane birbirinden güzel,sevimli,sıcakkanlı evladı var.(ALLAH bağışlasın) Gelseydim onlara seve seve bakardım.Onları tanıdığınıza çok sevineceksiniz.Benim yerime de öpün. |
Pelincim üzülme, ufaklıkları sonbahar toplansına getirmeyi düşünüyorum havalar biraz daha serince olur.Toplantıya gelen arkadaşlara küçük süprizimiz var deyince sevgili kızıl ağaç haklı olarak ufaklıklar aklına gelmiş ama mağlesef arda sıcaklarda dışarı çıkamıyor.:( Süpriz başka bir şey:D
|
Alıntı:
Saygıyla. |
Alıntı:
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz.Bayıldım. |
Alıntı:
Saygılarla! |
Cemal kardeş Gobi Çölü bile AĞAÇLAR.NET sayesinde yeşillenir.Yeter ki bu dostluklar içtenliğini ve samimiyetini kaybetmesin.
|
***...msjınız için teşekkürler...ama o tarihte burda olmayacağım....tatile çıkıorumda:)......umarım başka zaman başka organizasyonlarda görüşürüz....size şimdiden iii eğlenceler......
|
Size iyi tatiller, sevgili nyrnphea bir dahaki toplantıya bekleriz.Ayrıca (***) gibi sözleri formda kullanmıyoruz. Türkçemize dikkat ediyoruz.:):D
|
Herkese merhaba,
Bir aksilik olmazsa 5 Ağustos buluşmasına ben de geleceğim. Siz ağaç dostlarıyla buluşmak keyifli olacak :) heDera için küçük bir düzeltme: birdahaki -> bir dahaki türkçemiz -> Türkçemiz |
Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.
|
Bekleriz arkadaşlar, bence de bol sohbetli ve keyifli bir toplantı olacak:)
|
Alıntı:
Saygıyla. |
Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım. |
Sevgili Sebahattin,
Bir aksilik doğmaz ise ben de gelmeyi düşünüyorum .. Lakin ben 1 dönüm arazide kaybolabilmeyi başaran coğrafyası kıtlardanım :) Kaybolmadan sizi bulabilmem için bana detaylı adres bilgileri vermen lazım. Durak adına kadar her birşeyi yaz hatta. Aranızda olmayı çok isterim. Umarım olurum. :) |
Habibe hanım merhaba, Sebahattin kardeşim tatilde gelince söylerim o size detaylı bilgileri verir ben de yabancısıyım Bursa'nın:( Toplantıda görüşmek dileğiyle;)
|
Alıntı:
|
Hedera çok teşekkürler.:)
Görüşmek umuduyla.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygıyla. |
Çok teşekkürler, Cemal bey belki bursa ekibi bir toplantıyıda köşkte gerçekleştirir. Neden olmasın:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025