![]() |
Fotoğraflarını çekebildiniz mi?
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14324
Samowan, mola verdiğimizde çektim :) Eklenti 14325 Eklenti 14326 Eklenti 14327 Yürüdüğümüz yollar... Eklenti 14328 |
Bir anda görünce şaşırdık çekemedik, çok hızlıydılar ve ağaçlar çok sıktı. Yani çekebilmek imkansızdı anlıyacağın :)
|
Sevgili, bursa üyeleri bende bir bursa üyesi olarak sizi şu anda çok kıskandım.Mis gibi uludağ havasını alamadığım için çok üzgünüm :( yorulmanıza değmiş:D
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14329
Selahattin hoca, ateşi yakarken çektim :) Eklenti 14330 Eklenti 14331 Eklenti 14332 Ben bu işi çok sevdim, gerçi beceriksizdim biraz ama tecrübe oldu oda artık ;) Eklenti 14333 |
Hımm anlıyorum.
Keşke çekebilme şansınız olsaymış. Çok merak ettim yahu. Neyse bir daha ki toplantınızda da karşılaşırsınız umarım, fotoğrafta çekersiniz. Eee artık tecrübe olmuş oldu bu size. :D |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14339
Eklenti 14340 Eklenti 14341 Yolculuğumuzun sonlarına yaklaştık artık.... Eklenti 14342 Eklenti 14343 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14344
Eklenti 14345 Teleferik... Eklenti 14346 Yaylaya çıkıncada oturup karpuzlarımızı yiyelim dedik ;) Eklenti 14347 Vee eve yani şehir karmaşasına dönüş.... Eklenti 14348 Teleferikten bursaya bakış.... |
Sevgili hedera kısmet değilmiş, evet gerçektende yorulduğumuza kat kat değdi. Sevgili penelophe bakalım bir daha görebilecekmiyiz :)
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda Samowanın çektiği fotoğraflar....
Eklenti 14355 Başrollerinde Aydan Şener ve Kenan Kalav'ın oynadığı "çalıkuşu" adlı dizinin ilk bölümlerinin çekildiği zeyniler köyü.... Eklenti 14356 Sevgili samowan tebrik ederim gerçekten çok güzel bir fotoğraf çekmişsin. Bu fotoğraf çok hoşuma gitti ;) Eklenti 14357 Eklenti 14358 Eklenti 14359 Kayın ağaçları.... |
arkadaşlar fotoğraflar ve yazılar çok güzel!
gelmeyenleri bin pişman ettiniz yani.. |
Sebo :) gününüzün güzel geçmesine sevindim :) fotoğraflar da çok güzel,
bu aralar bizim de Bursa ya gelmeye niyetimiz var :)) |
Güzel bir gün geçirmişsiniz belli ama ancak karpuzlar yenirken yüzlere renk gelmiş. Oldukça yorulmuş olmalısınız.:)
Ortalarda bir yerlerde bir yürüyüş düzenleseniz de hep beraber yürüsek. Fotoğrafları görünce imreniyor insan. :) |
Ben de bu sabah yürüdüm arkadaşlarla. Az önce yürüyüşten geldim eve. Sabah serinliğinde yürümeyi çok sevdim.
Fotoğrafları görünce size imrenmemek elde değil. Sıcak diye endişelenmiştik sizin için ama fotoğraflardaki koyu ağaç gölgelerini görünce endişelerimizin ne kadar yersiz olduğunu gördük. |
arkadaşlar neler kaçırdığımı çok iyi biliyorum gerçekten çok güzel bir gezi olmuş keşke yanınızda olabilseydim
|
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :). Sevgili aybala karpuzları yediğimiz yer gezinin son noktası idi, yani 15 km'lik yolun sonu. "Zafer bizim" gibi birşey oldu :). Orada kamp yapan izciler, piknik yapan insanlar vardı çok güzel bir yerdi yani. Bizde zaferimizi kutlamak için karpuzlarımızı bu güzel yerde yedik :). Yorulduk ama inanın gezinin sonunda o kadar mutluyduk ki yorgunluk vız geldi bize :). Gelemeyenl arkadaşlar için üzüldüm çünkü inanılmaz güzellikler kaçırdılar :(. Sevgili aybala aslında toplanıp bu konuda bir şeyler planlasak çok iyi olacak. Ağaclar.net üyeleri olarak ortak bir gezi düzenlemek. Ben sizi sonbaharda yapacağımız etkinliklere davet ediyorum efendim bu arada bekleriz. Sevgili papatyam inşallah, bekleriz Bursaya....
|
Sebo emeğine sağlık. Fotoğraflar çok güzel. Belli ki çok hoş bir gün geçirmişsiniz. Sucuk partisi, karpuz sefası, mis gibi dağ havası derken kıskanmamak elde değil. Bir daha ki sefere inşallah ben de katılabilmeyi çok isterim.
|
Arkadaşlar harikasınız. Çok özendim doğrusu.
Fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkür ederim. |
Gerçekten harika bir yürüyüş olmuş. Keşke imkan olsaydıda bende gelebilseydim
|
Dinlenebildiniz mi? Bu hafta Zeyniler üzerinden Kaplıkaya yapalım mı?
Daha gölgeli ve daha düz bir güzergah. Dönüşte dere kenarından Kaplıkaya/Mesken'e ineriz... Yorgunsanız haftaya öteleyelim... ;) |
O gün yorulduk ama tadı damağımızda kaldı :). Bu hafta sonu bir engel çıkmaz ise yapabiliriz bence. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
|
Hocam bu hafta ben yokum İstanbul'a gitme durumumuz olacak.
Kusura bakmayın oyunbozanlık etmek istemem. |
Dinlenebildiniz mi? Bu hafta Zeyniler üzerinden Kaplıkaya yapalım mı?
Yapmayın Selahattin bey ! O manzarada insan yorulurmu. Sonra sucuk ekmek karpuzuda götürmüşsünüz maşallah çok güzel bir dosluk ve paylaşım. Katılan arkadaşlar eminim mutlu mutlu evlerine dönmüşlerdir. Kıskanmadım desem yalan olur. Bende onu sevmem. Saygıyla kalın. |
Hemşerim sen çok konuşmada Todor'u kandır getir biraz manzara (yer yer şelale yer yer kayalık, yer yer göl, yer yer devasa ağaçlar)) eşliğinde terletelim sizi pazar günü...
|
Sanırım bir daha ki yürüyüş ekibi daha kalabalık olacak :)
|
Herkese selam;Geçen yıl düzenlediğiniz doğa yürüyüşü çok güzel olmuş.Bu senede tekrarlamayı düşünüyomusunuz?Okullar bittikten sonra herkes müsait olur heral.Başımıza da tecrübeli bir rehber de iyi olur.Böyle bir organizasyon olursa kaçırmak istemem doğrusu.
|
Sevgili Red;
Okullar bittikten sonra, bu konuyu tekrar gündeme alıp bir gezi düzenleyebiliriz. Tabi ki Selahattin Hocamın boş bir anını yakalayabilirsek ;) Sevgiler ;) |
Sevgili sebahattin;katılıyorum uygun bir zamanda yapalım şu organizasyonu.
|
Merhaba
Bursa'da duzenlenecek olan bu faaliyete ben de katılabilirim. Ayrıca istenirse organizasyonlarda etkin olarak görev de alabilirim. Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum. Ben de sizler gibi doğa sevdalısıyım. Görüşmek üzere hoşçakalın. (Uzman 16'nın mesai arkadasiyim.) |
Sanıyorum bursa'dan mesajlar yağğmaya başladı.. Lafı açılmışken ben de geliyorum unutmadınız dimi :)
|
Sevgili Forumdaş;
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, desteğiniz için teşekkür ederim. Bir gezi veya toplantı planı oldumu size haber vereceğiz. Sayımızın artması ne kadar güzel, bende bu süreden sonra toplantı planı yapamayacğım diyordum ;) Sevgili Zerdüşt; Sizi unutmadık sitemizede üye olana babanız ile birlikte aramızda görmek istiyoruz ;) Başlıkları takip etmeye devam edin arkadaşlar... Sevgiler ;) |
selam.... aranıza yeni katıldım.... bu yürüyüşler çok sıklıklıa olmuyor galiba... ama böyle bir organizasyon olursa haberdar olmak isterim.... sevgiler :)))))
|
beni de yazın :))) bende gelmek istiyorum:)))
|
Uzun bir aradan sonra yeni bir yuruyus tertiplesek hic fena olmaz.
|
merhaba arkadaşlar ben de yeniyim bu tip etkinliklere katılamak harika olmalı.umarım bir dahakini yakalarım.
|
merhaba
Ben de bursa da yaşıyorum sizinle nasıl mesajlajabilirim |
Sevgili hafize öztan, foruma hoş geldiniz. Trekking konusunda mı mesajlaşmak istiyorsunuz?
|
Selam,taze üyeyim.
Bursa daki etkinliklere katılmak çok isterim. |
bir aki gezi bu yıl içinde olurmu ? yoksa bir yıl sonra mı olur ? :P
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025