![]() |
Alıntı:
|
Sebo Kahvehaneye yazmış ama buraya yazmayı unutmuş. Neler olduğunu çok merak ediyoruz. Hadi anlatın artık. Fotoğrafları sonra ekleseniz de olur.
|
Sahi unutmuşum sevgili sevelim :). Günün özeti:
GEZİYE KATILANLAR 1) Selahattin Yılmaz 2) Turco (Süha bey) 3) Samowan ( Samet bey) 4) Ben Saat 09.15 sıralarında teleferikten yürüyüş başladı. Dağın içinde, patikalarda keçi gibi biraz tırmadık biraz yürüdük ;) . Sıcaktan çok etkilenmedik o güzelim uludağ kayınlarının arasında yürüdüğümüz için. Kısa süreli olarak güneş altında yürüdüğümüz de oldu. Rehberimiz Selahattin hocam idi, çok iyi rehberlik yaptı. Yürüyüş sırasında bir domuz sürüsüne bile rastladık. Ben hocama acaba dağdaki hayvan popülasyonu nasıldır, hiç hayvan görebilcekmiyiz diye sordum. Hocam; ben 4 senedir çıkıyorum hiç görmedim dedi. Bir süre sonra yürürken gine Selahattin hocam bizi durdurdu ve sürüyü gösterdi. Ben geldiklerini anlamadım ama hocam farketmiş, tecrübe tabi ;). Saat 12.15 sıralarında hedefe vardık. Yorulmuştuk ama değmişti, doğanın içindeydik kuş sesleri her taraf yemyeşil. Kayınlar o kadar sıktı ki gökyüzü zor gözüküyordu. Bir çeşmenin kenarına oturduk, su buz gibiydi İnsan o suyu içince içi ferahlıyordu. Sonra ateşimizi yaktık sucuklarımızı kızarttık, börekler dolmalar derken işte bu arada çok güzel sohbetler ettik. Oradan sonra yaylaya çıktık ve teleferik ile şehir karmaşasına geri döndük :( . Hepinizin o ortamı görmesini isterdim. O kadar güzeldi ki. Umarım iyi bir şekilde bugünü anlatmışımdır ;) |
Bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım. Bursa üyelerinin görüşmeleri (ben aralarında olmasam bile) beni çok mutlu ediyor.
|
Benimde bütün amacım başından beri bu zaten Bursalı üyeleri bir araya getirerek bir aile ortamı oluşturmak. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Sağolsun diğer arkadaşlarda hep destek oldular, bütün Bursalı üyelere teşekkür ederim :)
|
Sebo;
Süper geçmiş. Sanki bir an bütün anlattıklarını yaşadım.:) Çok şanslısınız. İç geçirdim bir an.:( Fotoğrafları bekliyoruz artık.:) Özellikle şu domuz sürüsünü çok merak ettim ben. Çok teşekkürler paylaşımın için. |
5 Eklenti(ler)
İşte bunlarda yürüyüşten fotoğraflar...
Eklenti 14311 Soldan sağa: Selahattin Yılmaz, Samowan (Samet bey),Turco (Süha bey) Eklenti 14312 Eklenti 14313 Eklenti 14314 Eklenti 14315 |
5 Eklenti(ler)
|
En alttaki ağaçlı yol süpermiş.
|
Sevgili penelophe, onlar sadece önümüzden geçip gittiler. Hayvanların yavruları vardı, sesimizi duyunca onları korumak için kaçtılar. Asıl ben teşekkür ederim ilgin için...
|
Fotoğraflarını çekebildiniz mi?
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14324
Samowan, mola verdiğimizde çektim :) Eklenti 14325 Eklenti 14326 Eklenti 14327 Yürüdüğümüz yollar... Eklenti 14328 |
Bir anda görünce şaşırdık çekemedik, çok hızlıydılar ve ağaçlar çok sıktı. Yani çekebilmek imkansızdı anlıyacağın :)
|
Sevgili, bursa üyeleri bende bir bursa üyesi olarak sizi şu anda çok kıskandım.Mis gibi uludağ havasını alamadığım için çok üzgünüm :( yorulmanıza değmiş:D
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14329
Selahattin hoca, ateşi yakarken çektim :) Eklenti 14330 Eklenti 14331 Eklenti 14332 Ben bu işi çok sevdim, gerçi beceriksizdim biraz ama tecrübe oldu oda artık ;) Eklenti 14333 |
Hımm anlıyorum.
Keşke çekebilme şansınız olsaymış. Çok merak ettim yahu. Neyse bir daha ki toplantınızda da karşılaşırsınız umarım, fotoğrafta çekersiniz. Eee artık tecrübe olmuş oldu bu size. :D |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14339
Eklenti 14340 Eklenti 14341 Yolculuğumuzun sonlarına yaklaştık artık.... Eklenti 14342 Eklenti 14343 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 14344
Eklenti 14345 Teleferik... Eklenti 14346 Yaylaya çıkıncada oturup karpuzlarımızı yiyelim dedik ;) Eklenti 14347 Vee eve yani şehir karmaşasına dönüş.... Eklenti 14348 Teleferikten bursaya bakış.... |
Sevgili hedera kısmet değilmiş, evet gerçektende yorulduğumuza kat kat değdi. Sevgili penelophe bakalım bir daha görebilecekmiyiz :)
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda Samowanın çektiği fotoğraflar....
Eklenti 14355 Başrollerinde Aydan Şener ve Kenan Kalav'ın oynadığı "çalıkuşu" adlı dizinin ilk bölümlerinin çekildiği zeyniler köyü.... Eklenti 14356 Sevgili samowan tebrik ederim gerçekten çok güzel bir fotoğraf çekmişsin. Bu fotoğraf çok hoşuma gitti ;) Eklenti 14357 Eklenti 14358 Eklenti 14359 Kayın ağaçları.... |
arkadaşlar fotoğraflar ve yazılar çok güzel!
gelmeyenleri bin pişman ettiniz yani.. |
Sebo :) gününüzün güzel geçmesine sevindim :) fotoğraflar da çok güzel,
bu aralar bizim de Bursa ya gelmeye niyetimiz var :)) |
Güzel bir gün geçirmişsiniz belli ama ancak karpuzlar yenirken yüzlere renk gelmiş. Oldukça yorulmuş olmalısınız.:)
Ortalarda bir yerlerde bir yürüyüş düzenleseniz de hep beraber yürüsek. Fotoğrafları görünce imreniyor insan. :) |
Ben de bu sabah yürüdüm arkadaşlarla. Az önce yürüyüşten geldim eve. Sabah serinliğinde yürümeyi çok sevdim.
Fotoğrafları görünce size imrenmemek elde değil. Sıcak diye endişelenmiştik sizin için ama fotoğraflardaki koyu ağaç gölgelerini görünce endişelerimizin ne kadar yersiz olduğunu gördük. |
arkadaşlar neler kaçırdığımı çok iyi biliyorum gerçekten çok güzel bir gezi olmuş keşke yanınızda olabilseydim
|
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :). Sevgili aybala karpuzları yediğimiz yer gezinin son noktası idi, yani 15 km'lik yolun sonu. "Zafer bizim" gibi birşey oldu :). Orada kamp yapan izciler, piknik yapan insanlar vardı çok güzel bir yerdi yani. Bizde zaferimizi kutlamak için karpuzlarımızı bu güzel yerde yedik :). Yorulduk ama inanın gezinin sonunda o kadar mutluyduk ki yorgunluk vız geldi bize :). Gelemeyenl arkadaşlar için üzüldüm çünkü inanılmaz güzellikler kaçırdılar :(. Sevgili aybala aslında toplanıp bu konuda bir şeyler planlasak çok iyi olacak. Ağaclar.net üyeleri olarak ortak bir gezi düzenlemek. Ben sizi sonbaharda yapacağımız etkinliklere davet ediyorum efendim bu arada bekleriz. Sevgili papatyam inşallah, bekleriz Bursaya....
|
Sebo emeğine sağlık. Fotoğraflar çok güzel. Belli ki çok hoş bir gün geçirmişsiniz. Sucuk partisi, karpuz sefası, mis gibi dağ havası derken kıskanmamak elde değil. Bir daha ki sefere inşallah ben de katılabilmeyi çok isterim.
|
Arkadaşlar harikasınız. Çok özendim doğrusu.
Fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkür ederim. |
Gerçekten harika bir yürüyüş olmuş. Keşke imkan olsaydıda bende gelebilseydim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025