agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   21 Mart 2020 İzmir toplantısı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/43786.htm)

mhmtadsy 09-02-2020 17:32

21 Mart 2020 İzmir toplantısı

Yakın zamanda bi etkinlik göremedim biz üyeler organize olsak mesela. Baharın habercisi 21 Martta üstelik cumartesi bence güzel olur.

g.c. 10-02-2020 06:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mhmtadsy (Mesaj 1581635)
Yakın zamanda bi etkinlik göremedim biz üyeler organize olsak mesela. Baharın habercisi 21 Martta üstelik cumartesi bence güzel olur.

Güzel bir öneri.
Müsait olursam mutlaka katılırım.
:rolleyes:

TCM 10-02-2020 07:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi g.c. (Mesaj 1581655)
Güzel bir öneri.
Müsait olursam mutlaka katılırım.
:rolleyes:

Çok isterdik ama İzmir dışından katılımcı alamıyoruz...

...

Ufaklığı da getirirseniz belki bir şeyler ayarlayabiliriz ama..

g.c. 10-02-2020 08:00

Oğlum olmadan şurdan şuraya gitmem :)

Kozanli 10-02-2020 09:12

Mayıs ayında olursa ben Viyana'lida katılsa fenamı olur.
Sayıniz artar ve havalar iyiden iyiye isinir.

Güler 10-02-2020 10:35

Sizlere ufak bir önerim olsun; toplantıyı yapmayı üstlenen arkadaş ister telefon isterse özel mesajla önce mini bir yoklama yapmalı. Daha sonra aralarında belirttikleri tarihi ve toplantı yerini de yazarak başlık açmalı ve gelecek arkadaşların isimlerini yazmalarını istemeli.

Eğer tarihi tesbit etmezseniz herkes kendine uygun tarihi yazacak, birine uygun olan başkasına uygun olmayacaktır. Oysa siz önceden üç aşağı beş yukarı bir tarih tesbit ederseniz gelmek isteyenler belirttiğiniz tarihe uymaya çalışacaklardır.

Toplantı genelde merkezi bir yerde olsun ki arkadaşların katılımları kolay olsun.

Toplantıya gelirken paylaşılmak için arkadaşlar ellerinde olan bitkileri getitirlerse daha güzel kaynaşma olur. Paylaşılan bitkileri almak hep cazip gelmiştir, almak isteyen arkadaşlar belki özellikle geleceklerdir. Hatta bilgimiz olursa bizler de ellerimizde bulunan bitkilerden bir miktar dağıtılmak üzere içinizden birine göndeririz.

Toplantı sohbet, tanışma toplantısı olacağı için eş, çocuk, arkadaş getirilmesine olanak vermeli.

gaseker 10-02-2020 11:02

Ben de katılmak isterim

mhmtadsy 12-02-2020 16:24

Çok haklısınız detayların kesin olması lazım ben wp gurubu mu kursam diyordum iletişim daha kolay olur malum bildirim geliyor

Kozanli 22-02-2020 18:01

Şayet toplantı olursa "Eşi ile birlikte sevgilisini toplantıya getirene benden tek taş hediye...

Babam sağ olsaydı mutlaka yapardı...
Cesareti olan buyursun...

MELİH74 24-02-2020 14:25

Merhabalar, aranıza bugün katıldım cumartesileri çalışıyorum ama sizi takipteyim belki olurda izin koparırsam bizde gelmek isteriz.

g.c. 25-02-2020 06:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1581666)
Sizlere ufak bir önerim olsun; toplantıyı yapmayı üstlenen arkadaş ister telefon isterse özel mesajla önce mini bir yoklama yapmalı. Daha sonra aralarında belirttikleri tarihi ve toplantı yerini de yazarak başlık açmalı ve gelecek arkadaşların isimlerini yazmalarını istemeli.

Eğer tarihi tesbit etmezseniz herkes kendine uygun tarihi yazacak, birine uygun olan başkasına uygun olmayacaktır. Oysa siz önceden üç aşağı beş yukarı bir tarih tesbit ederseniz gelmek isteyenler belirttiğiniz tarihe uymaya çalışacaklardır.

Toplantı genelde merkezi bir yerde olsun ki arkadaşların katılımları kolay olsun.

Toplantıya gelirken paylaşılmak için arkadaşlar ellerinde olan bitkileri getitirlerse daha güzel kaynaşma olur. Paylaşılan bitkileri almak hep cazip gelmiştir, almak isteyen arkadaşlar belki özellikle geleceklerdir. Hatta bilgimiz olursa bizler de ellerimizde bulunan bitkilerden bir miktar dağıtılmak üzere içinizden birine göndeririz.

Toplantı sohbet, tanışma toplantısı olacağı için eş, çocuk, arkadaş getirilmesine olanak vermeli.

Sayın büyüğümüzün deneyime kulak vermek gerek.
Yer ve zaman belirlensin ki bizlerde olabildiğince o gün ve saatte müsaitliğimizi ayarlayalım. ;)

Cumhur Tonba 27-04-2020 21:37

Evet. Yılların tecrübesi konuşuyor. Teşekkürler Güler Abla.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025