![]() |
Selahattin beye ve Sebahattin beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Meğer burnumuzun dibinde neler varmışta biz bilmiyormuşuz. Bilgiler resimler herşey bir harika doğru yerde olduğumun bir kez daha sevincini yaşıyorum. Sağ kalasın AĞAÇLAR. NET. Doğrusu programımı gözden geçirmem gerekecek 10 Temmuz salı çok zor ama bu güzellikte kaçmazki görev çıkarmak zor olacak ama denemekte fayda var diye inanın sesli düşünüyorum herkes bana bakıyor. Olsun.
Saygıyla. |
Syn Sebahattin Sargın davetiniz için çok teşekkür ediyorum ama ne yazıkki işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamıyorum birdahaki sefere inşallah diyerek size iyi eğlenceler diliyorum.
|
Toplantımıza herkesi bekliyoruz, başka bir toplantıda inşallah görüşürüz glcn hanım.
|
İnkaya çınarını hala görmemiş olanlar bu fırsatı kaçırmayın derim. Gündüz başka gece başka güzellikte. Ağaç çok ama çok görkemli.
Bazı insanlar ise o güzelim ağaca sevdiklerinin adını yazmışlar. Her önüne gelen birşeyler karalamış daha doğrusu kazımış. Ağaca yazı kazıyanları hiç anlayamadım. O yazıları da fotoğraflasanız diyorum. O güzelim ağaca hiç yakışmadıklarını herkes görsün. |
******* kaçırmasınlar, ben çok uğraşıyorum bütün üyeleri bir araya getireyim diye ama olmuyor. Gelenler belli zaten, onlarada şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sevgili sevelimciğim inşallah sizide sonbaharda aramızda göreceğiz.
|
Sonbahar toplantısı için listeye beni de ekleyebilirsiniz :)
|
Ben katılamayacağım üzgünüm....:(
|
Darkyes seni çoktan ekledim zaten listeye ;)
|
Sevgili, sebo göstediğin emekten,aldığın sorumluluktan ötürü seni tebrik ediyorum.Aile büyüklerinide saygı duyuyorum senin gibi bir evladı topluma kazandırmışlar bu devirde çok zor bir işi başarmışlar...Ben kendi adıma hiçbir mazeret göstermeden gelmeye hazırım sana kolay gelsin her zaman yaptığın gibi harika olacak bence:D
|
Buluşmaya gelip, bizleri yalnız bırakmayacağın için çok ama çok teşekkür ederim. Ümidim çok kırıldı bir ara, kimse gelmiyecek sanırım diye. Övgülerin içinde teşekkür ederim sevgili hedera, keşke bu toplantılarımızda bütün Bursalı üyelerimiz bir araya gelebilseler.
|
Sebocum bu duyurunu Bursa konusunda da dile getirsen iyi olur diyorum.
|
Zamanlama sorunum olmasa ben de gelmek isterim. Unutmayın beni. :)
|
Unutmuşum hatırlattığın için teşekkür ederim sevelimciğim ;). Sevgili
aybala listeye ekledin bile. Aslında İstanbuldan güler hanımda gelebilir bir konuşsanız birlikte gelirsiniz. Bu haber beni çok mutlu etti ;). |
inkaya ya gelemiycem arkadaşlar. İyi eğlenceler
|
Her hangi bir aksilik çıkmazsa inşaallah ben geleceğim bu sefer...
|
İnşallah bu sefer gelirsiniz, sizi aramızda görmek iyi olacak. Benim için büyük bir süpriz oldu ;)
|
İnkayadaki tarihi çınara gelmek isteyipte özel halk otobüslerini kullanacak arkadaşlar için bir bilgilendirme:
İnkayadaki tarihi çınara giden 2 otobüs var, bunlar; B/19: Acemlerden her 2 saatte geçiyor 1/C: Heykelden her 30 dakikada bir geçiyor. Yani saat başında ve buçuklarda.... |
Toplantıya gelecekler:
1) Selahattin Yılmaz (Gelecek) 2) Aybala (Kesin gelemiyor :( ) 3) Güler hanım (Gelecek) 4) Ferda hanım (Bir işi çıkmaz ise gelecek) 5) Hedara (Gelecek) 6) Selenn (Gelecek) 7) Cetecekal ( Bir işi çıkmaz ise gelecek) 8) Bademağacı (Gelecek) 9) Ben ( Kesin gelcek ;) ) 10) Cemal S. (Gelecek) 11) Sercan_17(Bir işi çıkmaz ise gelecek) 12) ....? |
Kendimi listede görememek ne üzücü. Eğer bende şimdi gidip müdürüme görev yazdırıp o meşhur inka çınarının altına yeni santral yeri tahsis ettirip keşve gelmessem.
Görürsünüz siz görürsünüz. |
Ben de gelin diye böyle bir şey yaptım zaten ;). Koskoca inkaya çınarının altındaki toplantıyı kaçıracak değildiniz heralde....
|
Sevgili kardeşim Sebo. Kısmetse bende gelmeyi düşünüyorum. Seni yalnız bırakmak istemem. İnşallah bi işim çıkmazsa bende orada olucam.
|
Buna çok sevindim işte kardeşim, beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim. İsmini listeye ekledim....
|
Gelmeyi çok istiyorum.Eğer evdekilerin bir sağlık problemi çıkmazsa geleceğim.
|
Bu toplantı 10 Temmuz mu? İyi de ben o zaman tatilde olacağım... Gelemem ki. :(
|
Sevgili aybala toplantının başından beri 10 temmuz tarihinde olacağını söyledim zaten. Olsun sizde tatilinizin bir gününü burada bizim ile geçirirsiniz ;) .
|
İzmirde olacağım için toplantıya katılamayacağım, hepinize şimdiden iyi eğlenceler...
|
Cemal bey siz neden gelirken sevgili todoruda yanınıza alıp hep birlikte gelmiyorsunuz?
|
Sebahattinciğim merhaba,
Sonunda 3. toplantıya katılabiliyorum. Organizasyondan dolayı sana çok teşekkür ederim, emeğine sağlık. Demin teyzemle de görüştüm; teyzem ve ben de katılıyoruz . Hatta Ferda Hanım ile de bir plan yapabilirsek inşallah hep birlikte geleceğiz. Ferda Hanım'dan haber bekliyorum. Ama teyzem ve beni de listeye yazabilirsin. Seninle ve diğer arkadaşlarla tanışacağım için çok mutluyum. Sevgiler Selen |
Buna çok sevindim sevgili selen, davetimizi geri çevirmediğin için sana ve Güler hanıma çok teşekkür ederim. Zaten emindim ben geleceğinden, listeye adını gelecek diye yazmıştım ;). Seni ve güler hanımı bekliyor olacağız...
|
En kalabalık toplantı bu olacak galiba. Hemşehrilerim kaynaşıyor ne güzel. Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
|
Sevelim, umarız öyle olur zira sebahattin kardeşimiz bütün üyeleri bir araya getirebilmek için çaba sarfediyor.Güzel birgün olacak şimdiden heyecan bastı bana sevgiler.
|
Cemal bey siz neden gelirken sevgili todoruda yanınıza alıp hep birlikte gelmiyorsunuz?
Sebahattin bey ! Programını bilmiyorum. Ancak bir şeyden eminim müsait olursa aramızda olacaktır. Kendisi ile görüşüp size bilgi aktarırım. Hepiniz saygıyla kalın. |
Haberlerinizi bekliyor olacağım Cemal bey.....
|
Sevgili Sebo
Beni bu seferlik mazur görün anca Pazar günü boşum hafta arası pek mümkün değil. |
Bu bizim için üzücü bir haber oldu, kısmet değilmiş diyelim....
|
Arkadaşlar İnkaya'ya otobüsle gelecekler için;
Heykel 3.peron 1-C hattı saatte bir,25 geçelerde..Bugün 25 geçe yazmasına rağmen 20 geçe geldi.Hatırlatayım dedim. |
Bilgi için teşekkür ederiz....
|
Arkadaşlar konuyu güncellemek istiyorum. Yarın saat 14.00'de İnkaya çınarında toplanacağız. Planlarında bir değişiklik olan yok değil mi?
|
Ah Sebahattin bey ah !
Yandım ben yandım. Müdürüm ciddi ciddi izini verdi. Umarım Bursadaki bizim kuruluştan kimse bunları duymaz. Düşünsene Yalovadan bir teknik gelip santral yeri keşvi yapacak. Yalovadan Bursaya fiber optik kablo çekmek oldukça sıkıntılı olacak. Ancak biz zorlukları aşmak için varız. Ben ordayım biliyorsun. Sanırım öğle yemeğinden sonra yola çıkarım. Sahi bu terminalden geleceğim yere servis falan yokmu. Bana detaylı yazarmısınız nasıl geleceğim. Saat 12.30 gibi Yalovadan hareket edeceğim. Sevgili todorla şu anda görüştüm programı uygun olmadığı için aramızda olamayacak. Ne yapalım bidahaki sefere inşallah. Saygıyla kalın. |
Sende ne kadar gezekçisin Cemal S. Beni geçtin. Bursa daki bütün dostlara selamlar. Sebo yu benim için öpüver.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025