![]() |
Sevgili Sebo 17,
Ben yeni girebildim internete.. Hemen merakla tüm konuları taramaya başladım.. Ne güzel karelemişsiniz o güzel gününüzü.. İzmir'deki toplantılardan biliyorum, gerçekten çok güzel geçiyor bu buluşmalar.. Bu arada hiç Lale Ağacı görmemiştim. Sayenizde ilk kez onu da öğrenmiş bulunuyorum.. Çok güzel.. Ayrıca sizler gibi genç arkadaşların böylesine duyarlı ve bilgili olması beni çok duygulandırıyor. Sizi ve Ege Üniversitesi Botanik Bahçesindeki Sevgili Volkan, Kürekçi ve İbrahim arkadaşlarımızı da gördükten sonra önümüzdeki yıllara daha bir umutla bakıyorum.. Sevginizin ve paylaşımlarınızın devamlı olmasını yürekten diliyorum.. |
Sevgili hfz güzel dilekleriniz ve övgüleriniz için teşekkür ederim efendim ;)
|
5 Eklenti(ler)
Botanikteki fotoğraflara yenilerini ekliyelim bakalım ;) . Bunlar sevgili sevelim' in çektiği fotoğraflar...
Eklenti 10608 Böyle bir mekanda piknik yapmazsan olmaz zaten ;) Eklenti 10609 Eklenti 10611 Eklenti 10612 Eklenti 10613 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
o kadar güzel yorumlar yazılmış ki,insan bir sonraki buluşmayı iple çekiyor.sebahattin kardeşim gencecik bir ağaç sevdalısı,yaşıtları saçma sapan hobiler edinmişken,O vaktini faydalı işler için harcıyor.ailesini tebrik ederim.sevelim semiha abla hayat dolu,inanılmaz enerjik.O kadın yaşlanmaz bence..
selahattin hoca'dan bir gün içinde o kadar çokşey öğrendik ki..gerçekten çok dolu bir insan.daha çok rahatsız edicez kendisini.. eyüp1 ise babacan,sakin bir beyefendi.. teşekkürler agaclar.net. :) |
Alıntı:
Bu toplantılara bütün üyeler önem vermeli. Birbirimizi tanıyor,yeni arkadaşlar ediniyor ve fikir alışverişi yapıyoruz. Elimden geldiği kadar bu toplantıları arttırıp daha fazla kişi toplamaya çalışacağım. Bütün üyeleri bu konuya önem vermeye çağırıyorum... |
Harikalar.
Şölen için çok teşekkürler. |
Ne demek görevimiz :)
|
Sn sevelim 'in çektiği karelerden kendisinde bir fotoğrafa merak ve sanat yönünün güçlü olduğu izlenimini edindim.Doğrumudur acaba. Fotoğrafları görünce o gün sizlerle olamadığıma çok içerledim. Botaniğe 2 yıldır gitmemiştim. Ne kadar güzelleşmiş. resimler için sevelim ve sebo17 ye teşekkürler.
|
Sn. ekalafat elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Haziran ayında yapmayı planladığımız gezide itiraz kabul etmiyoruz kısmetse herkes gelicek :). Geniş bir katılım bekliyoruz....
|
Sevgili Bademağacı ve Sebocuğum, hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çoook teşekkür ediyorum. Sizler gibi genç insanları gördükçe öyle seviniyorum ki. Sevgili Hfz'nin dediklerine ben de katılıyorum. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi gençleri tanıdık. Gözümüz arkada kalmayacak. Bayrağı elimizden alacak gençler var.
Bana yaşına göre çok enerjik biri diyorsunuz. Doğruyu söyleyeyim mi? O aslında sizin bana yansıyan enerjiniz. İkinci Bursa toplantısında büyük olasılıkla aranızda olamam ama Sevgili Seboda bu azim olduğu için aranızdaymışım gibi hissedeceğimden eminim. Sebocuğum sağolasın tüm fotoğrafları küçültüp siteye eklemişsin. Sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Üşengeç Sevelim fotoğrafları küçltüp de siteye ekleyemeyince iş sana düştü doğal olarak. :) |
Alıntı:
Fotoğrafa merak var da fotoğraf çekmekten pek anlamıyorum. Kendimce deniyorum diyelim. Onlarca fotoğraf çekiyorum içlerinden birkaç tanesi güzel oluyor. Allahtan şu dijital makineler var da maaşı fotoğraflara yatırmak zorunda kalmıyorum. |
Alıntı:
|
Ben yeni üyelerden BANU.. Herkese merhaba yaptığınız etkinliklere bende katılmak isterdim.Ama malasef hem şehir olarak uzağım, hemde işlerim dolayısıyla katılamam ama umarım bir gün fırsat olur..
|
Sn. btekinel fırsatınız keşke olsa, yer önemli değil. Sevelim hanım akçaydan bursaya geldi gezi için siz niye gelemeyesiniz ki. Haziran ayındaki toplantımızda belkide sizi de aramızda görürüz. Bir de kendinizi yeni gelen arkadaşlar bölümünde tanıtırsanız sevinirim ;)
|
Inşallah.. Zaman Ne Gösterir Bilinmez Tabi..
Yeni Gelen Arkadaşlar Bölümünde Kendimi Tanitmiştim Ama Belki Bir Sorun Yaşanmiş Olabilir Tekrar Denerim. Ayrica Küpeli çiçeği Hakkinda Bilgi Gönderdim Umarim Işinizi Görür.. |
Mesaj sayınız iki gözüküyor ve sadece bu konuyu yazmış gözüküyorsunuz
ondan söylemiştim, paylaşım için teşekkür ederim.... |
Küpeli çiçeği Direk Güneş Işiğini Sevmez Gölge Ve Aydinlik Yerleri Sever Cam Kenarlari Olabilir.iki çeşidi Var. Katmerli Ve Katmersiz Renk Olarak Mor Ve Beyaz Benim Yetiştirdiklerim.nemli Yumuşak Topraklari Sever Eğer Imkaniniz Varsa Orman Gübresi Kullanirsaniz Daha Iyi Olur .Kiş Mevsiminde Soğuktan Korumanız gerekli,soğuğa ve rüzgara dayanıklı değildir. Diş Mekanda üretim yapıyorsanız Içeri Alirsaniz Daha Iyi olucaktır.Ocak şubat Aylarina Doğru Yapraklarını doker. Mayis Ayina Doğru Yeni Yapraklar Verir Ve Mayis Ayindan Sonrada çiçeklenir.Görüntüsü gayet güzel bir çiçektir,çiçekleri sarkık olduğu için küpeli adını vermişler öğrendiğim kadarıyla.
|
Sn. btekinel beni çok yanlış anladınız. Keşke mesajınız küpeli çiçeği bölümünde yayınlasaydınız. Ben sadece uyarmak istemiştim :)
|
daha önceki bilgileri o bölüme göndermiştim. bir karışıklık var ama:D neyse ben teşekkür ederim ...:D
|
Sebo can ellerine sağlık.. İnsanın ömrüne ömür katar bu yerler.
|
Selamlar;
İmrenmemek elde değil vallahi, ne güzel fotoğraflar bunlar. Sevelim ve Sebo17 ye çok teşekkürler. Sayenizde gezmiş kadar oldum. Saygılar. |
Ne demek asıl ben teşekkür ederim ilginiz için :)
|
Değerli arkadaşlarım beni şımartacaksınız övgülerinizle. Ben sadece deklanşöre bastım. İşin zor kısmını Sebo_17 yaptı. Pil azizlik yapmasaydı neler görecektiniz bir hayal edin. :p
|
Gerçekten de öyle oldu. Fotoğraf makinalarının pilleri bitince fazla fotoğraf çekemedik. İnşallah birdahaki buluşmaya bol bol fotoğraf çekeriz....
|
Sevgili arkadaşım sebo, gerçekten çok güzel fotoğraflar çekmiş ve iyi bir şekilde anlatmışsın. Tebrik ederim....
|
Buraya yüklenen fotoğrafları Galerideki Bursa Soğanlı Botanik Parkı bölümüne de yüklemek lazım diye düşünüyorum. Sebocum ne dersin?
|
Olabilir aslında arşivde bulunsun....
|
1,5 senedir Bursa'da olup Botanik Bahçesini görmemek (fotograflara bakınca doğrusu utandım) tabiatı seven benim gibi bir kişiye yakışmadı.
Siteye üye olmakla isabetli karar vermişim (buda işin tesellisi).. |
Sevgili turco ikinci buluşmamızı ayarlayabilirsek sizide aramızda görmek isteriz efendim...
|
Çok değerli arkadaşlar
Ağaçlar.net bursa şubesi olarak ikinci buluşmamızı 16 haziranda yapacağız. Yani okulların kapandığı hafta. İlk buluşmamızda 5 kişiydik, umarım bu sefer daha kalabalık oluruz. Şimdi kimler gelecek bakalım, bakın öncedende söyledim, ben mazeret kabul etmiyorum gelmeyen üyeler kınanacaktır. Özellikle ilk buluşmaya gelmeyen üyeler sizleride bekleriz :mad: . Şimdi kimler geliyor, el kaldırsınlar bakayım ;) |
İnşallah gelmeye çalışırım. İlk buluşmada yoktum bu sefer olurum inşallah Sebahattin.
|
İnşallah selen hanım, gelmek için elinizden geleni yapacağınızdan eminim :).
|
Sonbahardaki buluşmanıza inşallah ben de katılırım. Yaz sonuna kadar buradan ayrılamam.
Sebocum, hiç bir ayrıntıyı atlamak yok. Herşeyi burada anlatacaksın. Ben de aranızdaymışım gibi hissedicem. |
Sizin olmayışınız çok kötü oldu :(. Gezi ile ilgili çok planlarım var, siz merak etmeyin herşeyi anlatacağım. Gelmeyen üyelere de süprizlerim var :mad: (geçerli mazereti olanlar hariç). Ama sonbahardaki geziye mutlaka bekliyorum.....
|
Botanik parkın yol planını buraya çizer misiniz?
Bakarsınız benim de geleceğim tutar.:) |
Yılmazcım özledim seni. Sebo sana yolu tarif eder. Sebocum sonbahardaki toplantıyı benim geliş tarihime göre ayarlarız belki de.
2. Bursa toplantısını merakla bekliyorum. |
Çok güzel bir parkmış. İyi bir buluşma olmuş.
Bu park ile ilgili bir gezi rotası ve ağaçları anlatan bir sanal gezi sayfası yapmanızı teklif ediyorum. Lale ağacı dediğiniz ağaçtan ben de geçen pazar iki ağaç keşfettiydim Kadıköy öz gürlük parkında ve fotoğrafını yollayıp sormayı planlıyordum. Çok hoş bir ağaç. Ben ağacın ve çiçeğin fotoğraflarını çekmeye başlayınca parkta zaten kalabalık insanlar toplandı hemen sayemde ağacın çiçeğini farkettiler ne ağacı diye sordular hatta bir tanesi ****** beni bilmeden erguvan mı diye sordu. Garibim erguvan ın adını duymuş ama kendisini bilmiyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025