![]() |
Alıntı:
|
Ayarlıyalım.
|
Sevgili kızıl ağaç, bizimle aynı fikirleri düşünmen bizi çok memnun etti.Evet en kısa zamanda ayarlıyalım, çok uzatmayalım yahu:)
|
Diğer arkadaşlarında fikirlerini alalım, bu sefer farklı toplantı yerleri seçeceğiz. Ulaşım daha kolay olacak, hem tarihi hemde doğal bir gezi olacak. Şimdiye kadar olumlu düşünceler aldık. Bursada yaşamayıp buna rağmen toplantılarımıza gelerek ve yeni toplantılarımızıda destekleyen Güler Hanım ve sevgili kızılağaca çok çok teşekkür ederim. Bizi inanın çok mutlu ettiniz....
|
Sevgili heDera ve sebo,
Sizin gibi güzel insanlarla beraber vakit geçirmek, sohbet etmek benim için de büyük zevk. Tarihi daha evvelce bilirsem Ferda hn. da ayartabilirim. Ferda'cığım evden eve teslim şeklinde. |
Şimdilik bir tarih ayarlamadım, arkadaşların düşüncelerini alalım. Ona göre bir yer ve tarih belirleyeceğiz. Sizinde mutlaka önceden haberiniz olacaktır....
|
Sevigili arkadaşlar bensiz hiçbir yerin tadı çıkmaz herhalde:) nereye gidiyorsanız beni de götürün lütfen:)
|
Sevgili sercan,
Kambersiz düğün olur mu? |
Sevgili Guler hanım beni çok düşündüğünüz için size çok teşekkür ederim
|
Benim önerim Setbaşı'ndaki DSİ'nin tesisleri, yeşillik ağaçlık içinde gayet güzel ve sakin bir yer, üstelik ulaşımı da kolay.
|
Merhaba,
İzmir toplantısından daha yeni dönmüşken ve ayağımın tozunu silme vakti bulamamış olsam da başta Sebahattin'e verdiğim söz sebebiyle bir sonraki toplantınızda bulunmaya niyetliyim. Hem böyle sonradan İzmir'e gitti bizim toplantılara hiç gelmedi diyen üyeler çıkabilir :) |
Göl yeri susuz kalmamış çok sevindim Ali bey !
Yalovada ve müsait olursam sizlerle olmak bana verse verse gurur verir bilesiniz. O güzelliği hiç mi hiç kaçırmak istemem. Bakalım şartlar ne diyecek ne diyelim kısmet. Saygıyla. |
Sebahattin Sargın ,selahattin Yılmaz,Selen hanım,Cemal s,Cetecekal,Sercan 17,Hedera,Badem ağacı,Ferda Ülkümen,Güler hanım ve katılmayı düşünüp katılamayan dostlarıma çok kızgınım.Kızıl ağaç kızardı.Neden hala tarih belirlenmedi hiçkimsenin hiçbi fikri yok mu?16-07-2007den beri çıt yok.yoksa toplanmak istemiyo muyuz?Gönül dostlarından uzak kalmak bizi kurutur!Misafirimiz bile muhabbeti özlemiş bilginize. Ağaç dostu cevaplamak için biraz geciktim affına sığınıyorum.En kısa zamanda biraraya gelmek dileğiyle.Saygılar
|
Değerli kızılağaç isyanınızı haklı buluyorum. Fakat üzülerek belirtiyorum İstanbula gitmem gerek bu hafta. Sanırım bir sonraki buluşmamız ağustos ayının ilk haftası olacak. Misafirimize çok selamlarımı iletiyorum efendim saygılarımla....
|
Teşekkür ederim.Anlıyorum görüşmek dileğiyle!
|
Bir daha ki gezimizde inşallah farklı bir mekanda olacağız, muhtemelen bir gözlem gezisi olacak. Bu geziyi elimden geldiği kadar erken bir tarihe almaya çalışacağım. Sevgili kızılağaç gezilerimize katılarak bize destek çıktığınız için çok teşekkür ederim :)
|
Arkadaşlar bende bir sonraki toplantıyı iple çekiyorum.Sonbaharı beklemek çok anlamsız.Bence her ayın bir günü belirlenmeli ve her ay toplanılmalı.Ne dersiniz?
|
Evet, sevgili badem ağacı sana katılıyorum artık birgün belirleyip her ay düzenli olarak toplanmak iyi fikir, yoksa kardeşimiz sebo'nun canı çıkıyor toparlayacağım diye herkes de ne yapıcağını bilir.Zaten ben arkadaşları mı çok özledim, kızıl ağaç'cın da dediği gibi kuruyoruz sıcaklar bir yandan toplantıyı iple çekiyorum haberiniz olsun sevgiyle kalın..:)
|
Bu toplantılardan birisinde bir karar alalım ve yanan orman alanlarından birisine veya belli bir ağaçlandırma bölgesine oluşturacağımız bir fonla veya bulacağımız sponsorlarla ağaçlandırma yapalım ve buna ait ilk fikir benden çıkmak kaydıyla bu fikri ilk toplantımızda olgunlaştıralım ve organizasyonumuzu kuralım.
|
Selahattin Bey
Bu harika bir fikir!Okuduğum en güzel proje.. |
Alıntı:
|
Takibinin kolay olması için 5 Ağustos 2007 Toplantısı'nın detaylarını buraya taşıdım.
|
Sevgili Sebahattin kardeşim;ben hatkobi.Nazik davetinize teşekkür ederim.Mütehassis oldum.Böyle zamanda böyle bir ortam.Ne kadar güzel.İnşallah olağanüstü bir mazeret çıkmazsa eşimle beraber aranızda olmaktan onur duyacağız.Belki bir iki kişiyide getirmeye çalışırız.Allah razı olsun güzel bir girişim.Çok teşekkür ederim.Herkese saygı ve sevgiler,selamlar.
|
Sevgili hatkobi davetimizi geri çevirmeyip toplantımıza katılacağınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Lütfen bu başlığın önceki sayfalarındaki resimleri inceleyin. Bu sayede toplantı günü bizi bulmanız zor olmaz. Sizi, eşinizi ve misafirlerinizi bekliyor olacağız kapımız herkese açık....
|
Sebo, bu sefer de 2 fotoğrafla sıyıramazsınız haberiniz olsun.;)
Bol bol fotoğraf çekin lütfen.:) |
Bu sefer çekeceğiz bol bol fotoğraf. Bu yapacağımız toplantıyı Bursanın en güzel yerinde yani Bursanın kalbinde yapacağız. Merkezdeki tarihi hanları, tarihi çarşıyı ve Ulucamiyi gezeceğiz. Tarihi çınarları gözlemleyeceğiz, çok güzel bir toplantı olacak. Bu yapacağımız toplantı ile ilgili bilgileri ve resimleri şu sayfada bulucaksınız:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5298 Lütfen toplantı ile ilgili mesajlarıda oraya yazınız ;) |
Sevgili Bursa ekibi biz ne zaman toplanıcaz...
|
Sercan'ın sorusunu güncelliyorum.Ne zaman toplanıyoruz?
|
Bu konuda gerekli bilgilendirme en kısa zamanda yapılacaktır....
|
Bursa Ekibi mesajınız var. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025