agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Balıkesir Toplantısı (7 Temmuz 2016) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/39759.htm)

YeniBON 16-07-2016 15:49

Balıkesir Bayram Buluşması.

5 Eklenti(ler)
Üçüncü 5

YeniBON 16-07-2016 15:52

Balıkesir Bayram Buluşması.

1 Eklenti(ler)
Son

zelish 18-07-2016 13:48

Sevgili A_NOMAD, eski dostlarımızla bizleri tekrar biraraya getirip görüşme imkanı verdin, merak ettiğim nikinin haricinde ismini bilemediğim yeni dostlar edinmemize vesile olduğun için teşekkür ederim.
Canlarım Güler abla, Lilium ve kasap.94 en az bir 5 yıldır görmüyordum desem yeridir. Nasıl da özlemişim… 
Hemşerim Yenibon, hafızanıza hayranım. Seneler öncesinden ben hatırladınız ya tebrik ediyorum sizi.
A_NOMAD, Yenibon, Sakdağ, Tarlakuşu, en kısa zamanda üye olacak tatlı arkadaşı, S.Durul, zehra_evin ve loveforlife… (unuttuğum varsa lütfen hatırlatın hemen düzelteyim)
Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Ne güzel insanlarla biraraya gelmişim ben öyle. Yüzüme oturmuş uykusuz bayram öncesi yorgunluğum, şehirlerarası bayram ziyaretlerimiz derken orada sizlerle geçirdiğim dolu dolu birkaç saat tümden beni yeniledi diyebilirim. Hele ki çiçek paylaşım anından herkes elindeki ganimetlerini ortaya koyunca gözüm döndü diyebilirim. Aman Tanrım neydi o öyle 
Malum bayram ziyaretlerimizi tamamlamadığımızdan erken kalkmak zorunda kaldım. Eşim Uğur yine iyi dayandı diyebilirim. Eksik olmasın benim için o sıcakta bekledi. Fakat bir dahaki toplantıya yalnız katılacağım, sizlerle daha uzun sohbet edip vakit geçirebilmek için.
Ertesi gün eve geldiğimde ilk işim elimdeki tüm çiçekleri toprakla buluşturmak oldu. Şimdi hepsinin keyfi gayet iyi. Fotoğraflarını paylaşırım.
Neymiş efendim, Ağaçlar.net aşkı ve çiçek sevgisi olduktan sonra mesafeler kısalırmış. Bu toplantı ile bunu birkez daha tescil etmiş olduk.

Sevgiyle kalın...

Güler 19-07-2016 09:46

Benim de misafir yoğunluğum azaldı, arkasından derlemek toplamak derken son günlerde yaşadığımız çok üzücü olaylar nedeniyle içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Allahtan agaclar.net var ki biraz oyalanabiliyoruz.

Toplantı başlığındaki son mesajları ancak okuyabildim, fotoğrafları inceledim.

Sayın YeniBON, paylaştığınız harika şiiri çok beğendim. Mesajınız da fotoğraflarınız da çok güzel.
Sizinle daha evvel bir iki mesajlaşmamız oldu, bana fuar davetiyeleri de yollamıştınız ama yeni tanışabildik. Sizi tanıdım için mutluyum, agaclar.net'te olmanız bizler için sevindirici.

Sevgili zelish, güzel gülüşün ve zarifliğin ile bizleri hep içten fethetmesini biliyorsun, seni biz de çok seviyoruz. Seni tekrar aramızda görmekten de çoook mutluyuz.

Yazdığın gibi " Neymiş efendim, Ağaçlar.net aşkı ve çiçek sevgisi olduktan sonra mesafeler kısalırmış. Bu toplantı ile bunu birkez daha tescil etmiş olduk." buna bizler de inanıyoruz.

firdevs-i 22-07-2016 08:47

Tüh ya nasıl kaçırdım ben böyle bir fırsatı. Ne kadar çok tanışmak istiyordum halbuki hepinizle. Aslında ilk buluşma yazılarını okumuştum ama bayram yoğun geçecek diye üzerinde duramamıştım. O kadar pişmanım ki.

Orhan Özbilgiç 22-07-2016 22:02

Sizler bu toplantıda iken, ben Balıkesir' den çok uzaklardaydım. Katılma şansım hiç yoktu tabi... Ama fotoğrafları gördükten sonra, bu toplantıya katılabilmeyi çok istediğimi hissettim. Keşke mümkün olsaydı.:(
Nedeni basit.
Görmediğim ve de görmeyi çok arzuladığım kişiler hep oradaymışsınız. Neyse ki, fotoğraflarınızla da olsa merakımızı bir nebze olsun giderdiniz. Sağolun, varolun.
Birlikteliğinizin çok güzel geçmesi doğaldı. Zira bende katıldığım tüm toplantılarda, doyumsuz bir haz yaşadım hep. Bu agaclar.net'imizin sihri olsa gerek. Hep böyle devam edecek...
Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İyi ki varsınız. Sevgi ve sağlıkla kalın dostlarım.:)

Güler 23-07-2016 09:03

Gözlerimiz hep sizi aradı sevgili Orhan Özbilgiç ama takip ediyordum sizi o kadar güzel yerlerlerde dolaşıyordunuz ki imrendim. Ben de çoook arzu ediyorum güzelim Karadeniz kıyılarımızda, yaylalarımızda dolaşmayı, nasip olur inşallah da Oğuz'la gideriz.

Adalet Yağcı 23-07-2016 12:03

Forumu hep "Abone olduğunuz konular"dan takip ettiğim için toplantı paylaşımlarını kaçırmışım :(

Harika bir toplantı olmuş, Balıkesir'de çifte bayram yapmışsınız.
Ah..! Gönül ne çok isterdi sizlerle birlikte olmayı..

Fotoğraflar, bitki paylaşımlarınız sevgili lilium'un baloncuklu yorumları, özetle hepiniz süpersiniz.
Sevgili S.Durul'cuğum haber verdiğin için teşekkürler ederim, sen söylemesen ben bu başlığı göremezdim.
Sizleri fotoğraflarınızdan da olsa tanımaktan mutlu oldum.
Bir gün daha büyük bir toplantıda hep birlikte olur Rû-Be-Rû(*) tanışırız inşallah..
Nice toplantılarda sevgimizi, dostluğumuzu, bitkilerimizi ve bilgilerimizi paylaşmak dileği ile...

(*) Yüz Yüze

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025