![]() |
İnşallah bir aksilik olmazsa bende katılmayı planliyorum
|
1- Adalet Yağcı
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri 3- Tiya 4- Jakin |
Alıntı:
|
Bir aksilik çıkmazsa Çiğdem Güvercin ile Esra Güven de katılacak. Son Adana toplantısından anımsayacaksınız onları.
|
Ben de gelebilir miyim?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Henüz zamanımız olmakla birlikte şu ana kadar sayı az gözüküyor. Sonra aniden dolarsa sorun yok.Yine de geliriz ,daha çok arkadaş olursa daha çok insanla görüşme şansımız olur.Seviniriz. Ne de olsa her zaman bir araya gelinmiyor.
|
2 Eklenti(ler)
Birçok arkadaşa özelden yazıp link verdim, ancak geriye dönüş olmadı sn. celalim01 :(
Bu arada, her toplantıda olduğu gibi bitki paylaşımlarımız oacaktır. Meleklerin Borazanı(Angel Trompet), sarı rengin solundaki Solanum Rantonettii çeliği isteyenler yazsın lütfen. Eklenti 614220 Eklenti 614221 |
5- Cengiz İldas.
Bu hafta sonu yaylaya çıkıyorum, ama orada olacağım inşallah. |
Katılmaya çalışacağım.
|
1- Adalet Yağcı
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri 3- Tiya 4- Jakin 5- cengizildas ve eşi 6- Çiğdem Güvercin 7- Esra Güven 8- salih parlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1- Adalet Yağcı
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri 3- Tiya 4- Jakin 5- cengizildas ve eşi 6- Çiğdem Güvercin 7- Esra Güven 8- salih parlar 9- Maviş |
Adalet Hanım,bu gidilecek kafe,şehir merkezine uzak mı?
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama merak ettim, neden listede adınızı göremiyorum :( |
10-Hazan-z
|
Teşekkür ederim Adalet Hanımcığım.Toplantıdan sonra kızımla kafamıza göre takılırsak diye sordum.Adımı listeye yazmadım ama kızımla gelmeyi düşünüyorum,tabiiki bir sorun olmazsa.Arkadaşlarımız sağolsun,sizler varsınız,kaygılanmıyorum.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
1- Adalet Yağcı
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri 3- Tiya 4- Jakin 5- cengizildas ve eşi 6- Çiğdem Güvercin 7- Esra Güven 8- salih parlar 9- Maviş 10- hazan-z |
1- Adalet Yağcı
2-Celalim01 ailesi ve diğerleri 3- Tiya 4- Jakin 5- cengizildas ve eşi 6- Çiğdem Güvercin 7- Esra Güven 8- salih parlar 9- Maviş 10- hazan-z 11- Perihan Bayram |
Ben eksik kalmışım.
1- Adalet Yağcı 2-Celalim01 ailesi ve diğerleri 3- Tiya 4- Jakin 5- cengizildas ve eşi 6- Çiğdem Güvercin 7- Esra Güven 8- salih parlar 9- Maviş 10- hazan-z 11- Perihan Bayram 12-smiy |
Aklımıza gelmeyen bir nokta olmuş arkadaşlar. 11 Haziranda ramazan olduğunu sanırım bir an düşünmedik.Katılım konusunda nasıl olur. Şehir dışından gelme konusunda ne olur bilemedim.
|
Biz seferiyiz Sevgili Celalim01.Diğerleri yandı.:p:D:D
|
Adana dan bende katılmayı çok isterdim, lakin ramazan ayı içerisinde iftar zamanından önce olduğu için benim için sıkıntı. Çocukluğum da Mezitli/Viranşehir de geçti 20 sene önceye gitmiş olurdum. Belki yaz sonu Adana da ağırlamak nasip olur. İnşallah sizlerle şartların daha uygun olacağı bir zamanda görüşürüz.
http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/38521.htm |
Alıntı:
Ramazandan önce mümkün olmadı, ramazan ve bayram sonunu beklersek de hava çok ısınabilir ve gelip gitmek insanın gözünde büyür. Ayrıca, Adana ve Mersin için iftar saati 20:00 yi geçer, o saate kadar herkes evine dönmüş olur. Diyelim ki dönmedi/dönemedi, orucunu açabileceği bir mekanda olacağız, yeter ki gönül istesin, her şeyin çaresi bulunur :) |
Alıntı:
Yine de bekleriz efendim.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025