agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İstanbul Toplantısı (23 ocak 2016 cumartesi) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/38685.htm)

bahcedenn 23-01-2016 16:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A (Mesaj 1435142)
Sayın bahcedenn, belki hatırlamazsınız bile ama geçen yıl Güler abla ile size söz verdiğim organik tohumları getirdim, sizin için ayırdıklarından birini de taniştığıma çok sevindiğim Sayın Müjgan Yılmaz'a verdim.

Tohum konusunu hatırlamaz mıyım? Scotch Bonnet Yellow Biber tohumuydu. :)
Sayın Müjgan Yılmaz'ın kısmetiymiş. Yine de teşekkür ederim. Almış kadar oldum. :)

A_NOMAD 23-01-2016 16:24

Fotoğraflara baktıkça içim gitti, çok özlemiştim... Eğlenceli geçmesine çok sevindim ama bensiz eğlendiğiniz için de elimde olmadan kıskandım biraz :)

Ozlem A 23-01-2016 16:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn (Mesaj 1435153)
Tohum konusunu hatırlamaz mıyım? Scotch Bonnet Yellow Biber tohumuydu. :)
Sayın Müjgan Yılmaz'ın kısmetiymiş. Yine de teşekkür ederim. Almış kadar oldum. :)

Scotch Bonnet turuncu, kırmızı ve sarı var, Little Gem ve Butterhead marul, Wild Rocket roka getirdimdi. Güler Abla'ya da moneymaker cherry domates ve Mini French Radish turp. Atalık Ortaköy domatesi tohumlarını da çıkarken evde bırakmışım, bir dahaki toplantıya artık.

bahcedenn 23-01-2016 16:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A (Mesaj 1435160)
Scotch Bonnet turuncu, kırmızı ve sarı var, Little Gem ve Butterhead marul, Wild Rocket roka getirdimdi. Güler Abla'ya da moneymaker cherry domates ve Mini French Radish turp. Atalık Ortaköy domatesi tohumlarını da çıkarken evde bırakmışım, bir dahaki toplantıya artık.

En önemlisi de Şarkışla Ortaköy Domatesi. Ondan bu yaz çoğalttım biraz. 3 bitki dikmiştim ama köpecikler sağolsun 3 bitkinin sadece 2 domatesinden tohum alabilmeme fırsat verdiler. Ya hiç vermeselerdi. :) En azından tohumunu çoğaltmış oldum.

Ozlem A 23-01-2016 16:45

Meyvesinden memnun kaldınız mı peki? Bende saksıda görenler çok beğenmişlerdi, gövde gücü, meyve şekli vb olarak.

Gül33 23-01-2016 16:50

Ne güzel imreniyorum sizin enerjinize dilerim hep sağlıklı hep enerjik olursunuz sevgili güler ablacım

Ozlem A 23-01-2016 16:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1435156)
Fotoğraflara baktıkça içim gitti, çok özlemiştim... Eğlenceli geçmesine çok sevindim ama bensiz eğlendiğiniz için de elimde olmadan kıskandım biraz :)

Biz de seni özledik A_NOMAD cim, bir sonraki toplantıda bir aksilik olmasın da görüşelim inşallah arkadaşım.

Orhan Özbilgiç 23-01-2016 17:39

5 Eklenti(ler)
Toplantıya, Bakırköy-Kadıköy deniz otobüsü ile geldim. Kadıköy'den Bostancı dolmuşuyla, Kalamış Caddesi'ne gelip, parka kadar olan 15 dakikalık mesafeyi yürüdüm.
Parka geldiğimde saat 11 30 gibiydi. Henüz gelen olmayabilir diye düşündüğümden, biraz gezdim. O yaşlı Sakız ağacını fotoğrafladım. Baraka Cafe'ye indiğimde, Güler Hanım, Hozat, Özlem A, Zafer İnandıklı ve sevgili eşi Nilgün Hanım sahilde oturuyorlardı.
Birlikte içeri girdik.
Çok keyifli saatler geçirdiğimizi bende söyleyebilirim. Birlikte olmak, her seferinde olduğu gibi, bu seferde bana müthiş bir haz verdi.
Yeterince fotoğraf çektiğimi söyleyebilirim. Sevgili Osman45 benden bekliyordu zira.;)
2 Nisan da buluşmak üzere...

Eklenti 593183

Hozat, Zafer ve Nilgün Hanım.

Eklenti 593184

Parkın ünlü Sakız Ağacı...

Eklenti 593185

Güler Hanım ve Özlem A.

Eklenti 593186

Zafer İnandıklı ve eşi Nilgün Hanım.

Eklenti 593187

sevgihoca 23-01-2016 17:44

Bugün hem evi temizledim hem de sizleri düşündüm.İşim bitince de hemen sayfaya baktım,resimleri inceledim.Güzel bir gün geçirmenize çok sevindim.Her ne kadar sizlerle yüz yüze tanışmış olmasak da,resimlerinizden az çok tahmin edebildim..Benim kalbim sizlerleydi.İnşallah bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle.Sevgiler.

Orhan Özbilgiç 23-01-2016 17:44

5 Eklenti(ler)
Zaman zaman sohbetin keyfine daldık...

Eklenti 593198

Eklenti 593199

Eklenti 593200

Eklenti 593201

Eklenti 593202

Galip Kuzucu 23-01-2016 17:51

Bende çok gelmek istiyordum üstelik bugün nöbetimde yoktu ama bu aralar çok çalışıyoruz 41 hastaya 2 kişi bakıyoruz 16 saat çalışınca eve gelince azıcık çiçeklerime bakıp uyuyorum ama ekibizime yeni elemanlarda geldi inşallah bahara katılabilirim aranıza :)

Orhan Özbilgiç 23-01-2016 17:53

5 Eklenti(ler)
Toplantıda henüz, Müjgan Yılmaz, Hozat, Pınar A, Güler Hanım, Özlem A, Zafer İnandıklı eşi Ni,lgün Hanım ve ben varız...Y.Kaya ve eşi Kiraz ağacı henüz gelmemişlerdi.

Eklenti 593204

Eklenti 593205

Eklenti 593206

Eklenti 593207

Eklenti 593208

Orhan Özbilgiç 23-01-2016 18:03

5 Eklenti(ler)
Artık fotoğraf karelerinde, Sevgili ykaya194 ve eşi Kiraz ağacı da yer aldı.

Eklenti 593219

Eklenti 593220

Eklenti 593221

Eklenti 593222

Eklenti 593223

Orhan Özbilgiç 23-01-2016 18:08

1 Eklenti(ler)
Bu güzel birliktelik bitti.
Fotoğraf makinasını, oracıktaki bir görevliye verdim. Bir de hepimizi, topluca görüntülesin diye.
Güzel olmuş. Sevgiyle kalın, sağlıcakla kalın. Tekrar buluşmak üzere...

Eklenti 593224

Zafer İnandıklı 23-01-2016 19:32

Kalbimizi ruhumuzu ısıtan sevgili dostlar:
Sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
İyi'ki varsınız...

dongyul 23-01-2016 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca (Mesaj 1435181)
Bugün hem evi temizledim hem de sizleri düşündüm.İşim bitince de hemen sayfaya baktım,resimleri inceledim.Güzel bir gün geçirmenize çok sevindim.Her ne kadar sizlerle yüz yüze tanışmış olmasak da,resimlerinizden az çok tahmin edebildim..Benim kalbim sizlerleydi.İnşallah bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle.Sevgiler.

Sayın Sevgi hocam aynı şeyi bende düşündüm bugün. birdaki sefere buluşmaya bizde gidelim gerçekten orda sizlerle olmak tanışmak çok isterdim ^_^

FarukEr 23-01-2016 22:25

Çok güzel bir toplantı olmuş ve ben yeni üyeniz sokak sokak geziyordum aranıza katılmak için.
Birincisi bostancı'dan kadıköy trafik vardı
İkincisi ve etkinliği yapan değerli büyüklerime elestirimdir. Google'de fenerbahçe baraka cafe yazın sizi götürdüğü yerlere gidin :) onlarca kişiye sordum. Baran cafeye yollayan oldu, borock cageye yollayan oldu ��ayrıca google de baraka cafelerle ilgili telefon numaraları bulup aradım ya açmıyor lar ya da bu baraka değil ilgilenemeyecegiz deyip kapattılar �� ayrıca madem toplantı yapılacak organizasyonu yapan birinin irtibatı olması lazımdı. Anladigim kadariyla çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz ben yeniyim ve o saatte kimseye ulaşamadım. Bir daha ki sefere açık adresi adresi yazılması ve hiç olmazsa irtibat numarasi olması lazım diye düşünüyorum. Saygı ve sevgiler. ��

sevgihoca 23-01-2016 22:33

İnşallah Dongyul,gidelim.Eski üyeler ve yeni üyelerle tanışalım.

sevgihoca 23-01-2016 22:44

FarukEr,dediklerinizi biz de dikkate alalım.Toplantıya katılamamanıza üzüldüm.

Orhan Özbilgiç 23-01-2016 22:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi FarukEr (Mesaj 1435238)
Çok güzel bir toplantı olmuş ve ben yeni üyeniz sokak sokak geziyordum aranıza katılmak için.
Birincisi bostancı'dan kadıköy trafik vardı
İkincisi ve etkinliği yapan değerli büyüklerime elestirimdir. Google'de fenerbahçe baraka cafe yazın sizi götürdüğü yerlere gidin :) onlarca kişiye sordum. Baran cafeye yollayan oldu, borock cageye yollayan oldu ��ayrıca google de baraka cafelerle ilgili telefon numaraları bulup aradım ya açmıyor lar ya da bu baraka değil ilgilenemeyecegiz deyip kapattılar �� ayrıca madem toplantı yapılacak organizasyonu yapan birinin irtibatı olması lazımdı. Anladigim kadariyla çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz ben yeniyim ve o saatte kimseye ulaşamadım. Bir daha ki sefere açık adresi adresi yazılması ve hiç olmazsa irtibat numarasi olması lazım diye düşünüyorum. Saygı ve sevgiler. ��

Sevgili FarukEr;
Aramıza katılamayışınıza çok üzüldüm. Evet, haklısınız. Bir eksiklik olmuş. Fenerbahçe Parkı-Baraka Cafe yazılsaydı, mutlaka ulaşabilirdiniz. İnşallah 2 Nisan'a artık. Hem o zaman çok daha kalabalık olacağız. Hava da, ne de olsa bahar havası olacak. Nasıl olsa yine aynı yerde.
Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın.

bahcedenn 23-01-2016 22:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A (Mesaj 1435163)
Meyvesinden memnun kaldınız mı peki? Bende saksıda görenler çok beğenmişlerdi, gövde gücü, meyve şekli vb olarak.

Ben olumlu ya da olumsuz bir yorum yapamayacağım. 3 bitkiden sadece 2 domates alabildim ama bu bitkinin verimsizliğinden falan değildi yani. :)

Ama şeker oranı yüksek, oldukça iri meyveler veren verimli bir çeşit olduğunu biliyorum. :)

Ozlem A 23-01-2016 23:00

Sayın FarukEr, bulamamanıza çok üzüldüm, umarım hevesiniz kırılmamıştır. Haklısınız, Fenerbahçe denince bulunacağını varsaymış olduk galiba. İki yıl önce toplantımızda tarif verildiğini hatırlıyorum oysa. Grup küçük olunca da bu detayları atlamışız.

Bu durumda tek bilgi alma yolu olabilirdi, o da telefondan forumda bu başlığa bir mesaj yazıp sorulabilir, garantili değil ama toplantıdaki bizlerden ya da foruma girenlerden biri görüp tarif edebilirdi.

A_NOMAD 23-01-2016 23:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A (Mesaj 1435256)
...forumda bu başlığa bir mesaj yazıp sorulabilir, garantili değil ama toplantıdaki bizlerden ya da foruma girenlerden biri görüp tarif edebilirdi.

Ben ev hapsindeydim biliyorsun, sorulsaydı anında yol tarifi yapardım ama ben gidemedim ya başka gidemeyenleri gördükçe az da olsa rahatlıyorum, kötü biri oldum sanırım artık :D

FarukEr 23-01-2016 23:50

Sayın Orhan ÖZBİLGİÇ,
ben fenerbahçe baraka cafe yazdım ondan olacak :)
sayın Özlem A.
hevesim kırılmadı ama dağıtılan tohumları istiyorum bir sonraki toplantıda faiziyle alırım :)
Sn. A_NOMAD
ben grupta: Toplantının akıbeti ne oldu toplanan var mı. Yarım saate orda olursam kimse olur mu acaba
diye sordum. herhangi tepki olmayınca buradan ümidi kesip haritadan bulmaya çalıştım. kısmet değilmiş diyelim :) diğer toplantıyı dört gözle bekleyeceğim.

A_NOMAD 23-01-2016 23:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi FarukEr (Mesaj 1435264)
...Sn. A_NOMAD
ben grupta: Toplantının akıbeti ne oldu toplanan var mı. Yarım saate orda olursam kimse olur mu acaba
diye sordum. herhangi tepki olmayınca buradan ümidi kesip haritadan bulmaya çalıştım.

O mesajınızı gördüm ama adres ile ilgili bir şey sormadığınız ve sormuş olduklarınızla ilgili de fikrim olmadığı (zira toplantı mekanında değildim :() için tepki vermedim.

(Ata Demirer'in gösterilerinden birinde anlattığı, köpeği ile ilgili bir anı vardı. ''Ama su demedin'' diye bitiyordu, onu anımsadım. Siz de ''su'' demediniz yani :D :D)

FarukEr 24-01-2016 00:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1435266)
O mesajınızı gördüm ama adres ile ilgili bir şey sormadığınız ve sormuş olduklarınızla ilgili de fikrim olmadığı (zira toplantı mekanında değildim :() için tepki vermedim.

(Ata Demirer'in gösterilerinden birinde anlattığı, köpeği ile ilgili bir anı vardı. ''Ama su demedin'' diye bitiyordu, onu anımsadım. Siz de ''su'' demediniz yani :D :D)

artık önümüzdeki maçlara bakacağız :D

sevgihoca 24-01-2016 01:29

Sn.FarukEr,siz tohumlarınızı faiziyle alın,ben de mor datura tohumunu istiyorum.:p

Müjgan Yılmaz 24-01-2016 08:57

Yine keyifli bir sohbet,bilgi yüklü anlatımlar,nasıl başladı nasıl bittiğini anlamadığımız muhteşem bir zaman dilimi.Güler .......ağaçlar net in olmazsa olmazı:)
Orhan hoca,Zafer bey ve zarif eşi,Hozat ımız,Sevgili Özlem,Pınar,Y.Kaya eşi Kiraz ağaci çok güzel bir toplantı oldu,teşekkürler ağaćlarnet:)

Güler 24-01-2016 09:08

Sevgiili FarukEr, bütün suç benim, sizden çok özür dilerim, sitem etmekte de çok haklısınız.
Bizler agaclar.net toplantılarını Fenerbahçe Baraka Kafe'de yapmaya o kadar çok alıştık ki,, Baraka Kafe denildiğinde sanki herkes algılayacakmış gibi düşündüm.
Dediğiniz gibi büyük orgonizasyonlarımızda yer tarifini hem çok açık veriyor hem de iletişim için bir telefon numarası mutlaka yazıyoruz.
Gelememiş olmanıza çok üzüldüm, tekrar özür dilerim.
ağaçlar.net'in doğum günü toplantısına gelebilirseniz hatamı telâfi etmek için size bir çok bitki ve tohum getiririm. ;)

FarukEr 24-01-2016 09:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1435294)
Sevgiili FarukEr, bütün suç benim, sizden çok özür dilerim, sitem etmekte de çok haklısınız.
Bizler agaclar.net toplantılarını Fenerbahçe Baraka Kafe'de yapmaya o kadar çok alıştık ki,, Baraka Kafe denildiğinde sanki herkes algılayacakmış gibi düşündüm.
Dediğiniz gibi büyük orgonizasyonlarımızda yer tarifini hem çok açık veriyor hem de iletişim için bir telefon numarası mutlaka yazıyoruz.
Gelememiş olmanıza çok üzüldüm, tekrar özür dilerim.
ağaçlar.net'in doğum günü toplantısına gelebilirseniz hatamı telâfi etmek için size bir çok bitki ve tohum getiririm. ;)

Sn. Güler anlaştık, bir kenara not alayım hatırlatırım size :D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025