agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Ankara Yaza Merhaba Toplantısı (30 Mayıs 2015) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/37066.htm)

Vicia Ervilia 31-05-2015 11:39

Bir daha ne zaman görüşeceğiz Haziran ayının 21'ini teklif ediyorum! Bu sefer Emre'yi de getireceğim :)

feriha 31-05-2015 15:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 1383778)
Bu tohumlardan ben de istiyorum. Almayı unutmuşum.☺

Benim aldığımı paylaşırız;)

Müjgan 31-05-2015 18:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vicia Ervilia (Mesaj 1383785)
Bir daha ne zaman görüşeceğiz Haziran ayının 21'ini teklif ediyorum! Bu sefer Emre'yi de getireceğim :)

Bu kez zeytinli ekmek ya da kek bekliyoruz ona göre. ☺

Müjgan 31-05-2015 18:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi feriha (Mesaj 1383814)
Benim aldığımı paylaşırız;)

Tohumları ekip, fidanlardan bana biraz versen de olur.:p

Sûz-i Dilârâ 31-05-2015 22:16

Nevsune ablacım, telefondan sesini, Ankara toplantılarından da yüzünü görmek çok güzel. ;)

Melih Bakırlıoğlu 01-06-2015 07:25

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok daha iyiyim. Beğendiğinize çok sevindim, afiyet bal, şeker olsun. :)

resimsel 01-06-2015 09:18

Ben, bu toplantıların öncelerini kaçırmakla çok şey kaçırmışım.
Melih bey sizinle tanışamadık ancak sevgili Yekta ile tanışma fırsatı bulduk.
Size çok geçmiş olsun,göndermiş olduğunuz her güzel şey damağımızda hoş bir tat bıraktı çok teşekkürler.

Bayçalı 01-06-2015 09:18

1 Eklenti(ler)
son foğraflarda benden olsun aynı kareleri tekrar yaşamak umuduyla :)

Bayçalı 01-06-2015 09:20

3 Eklenti(ler)
devam

Bayçalı 01-06-2015 09:21

1 Eklenti(ler)
hasan bey ve bayçalı

Bayçalı 01-06-2015 09:23

1 Eklenti(ler)
paylaşılacak ganimetler tabi çoğunu mumlu kız aldı güle güle büyütmesi dileğiyle

Bayçalı 01-06-2015 09:24

4 Eklenti(ler)
son olarak ganimetlerin saksıyla buluşması :)

Bayçalı 01-06-2015 09:27

1 Eklenti(ler)
EM-A ya ve arkadaşlarıma paylaşımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Müjgan 01-06-2015 11:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bayçalı (Mesaj 1384010)
EM-A ya ve arkadaşlarıma paylaşımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

EM için ...
EM Agriton Turkey

Mücevher Çalısı 01-06-2015 11:57

Arkadaşlar çok güzel eylenmişler, ben ancak uğrayabileceltim ve öyle de oldu. Orada olup o sıcak karelerde olmayı şans sayardım. Ama yine de sevgili nevsune, resimsel, uzaytek ve yücel abiyle tanışmak güzeldi. Ağaçlar.net'in sıcak samimiyetini seviyorum...

Müjgan 01-06-2015 12:05

Sizinle tanışamadık mücevher çalısı. Keşke senkronize olabilseydik. Getirdiğiniz tohumlar için de çok teşekkür ederiz ama birer parça almayı unuttuk :P

Vicia Ervilia 01-06-2015 12:11

Zeytinli ekmek, mercimekli köfte, patates salatası ve zamanım yeterse sarma ile aranızdayım :D

Mücevher Çalısı 01-06-2015 13:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 1384050)
Sizinle tanışamadık mücevher çalısı. Keşke senkronize olabilseydik. Getirdiğiniz tohumlar için de çok teşekkür ederiz ama birer parça almayı unuttuk :P

Sevgili Müjgan abla tanışmayı çok isterdim, maalesef Ankara'da bulunma sebebim bana bu kadar süre tanıdı. Baktım yağmur dindi, yanımda getirmiş olduğum tohumları siz sevgili bitki severlere ulaştırma istedim. Ankara'ya ilk defa geldim ve yakınım sınavdayken kampüs keşfine çıktım. Sora sora Bağdat bulunurmuş ben de yolu buldum. Ankaradaydım, Keyifli Bahçedeydim, 5 -10 dk uğrayarak kimle tanışırsam sevinecektim... Güzel insanlarla tanıştım, hepinizle tanışmayı, muhabbet etmeyi isterdim. İnşallah başka bir zamanda o da olur...

Sevgilerimle...

sabah 01-06-2015 14:12

Eski(meyen) ve yeni agaclar.net dostları ile keyifli bir buluşma oldu.:rolleyes:

Yoğunluktan Ankara'lı üyelere mesaj ile haber vermeyi atladığımızı maalesef geç fark ettik.

Her seferinde paylaşımdan hiç birşey almayacağım desem de hep elimde birşeylerle eve dönüyorum.

Masada nevsune ile "çok acıktık, artık sipariş verelim" dediğimiz anda ekmek ve zeytinler çıktı ortaya. O açlık ve ortamın samimiyeti ile ekmekleri banarak yedik.

Melih Bakırlıoğlu size çok teşekkür ederiz. Ayrıca sadece emanetleri getirmekle kalmayıp bizimle oturan Yekta ile tanıştığımıza da çok memnun olduk. Onunla ne kadar gurur duysanız az.

Çeşitli nedenlerle gelemeyen arkadaşlarla da gelecek sefer bir araya gelmek dileğiyle...

sıdıkaakgül 01-06-2015 20:14

gerçekten herşey çok güzeldi,emeği geçen herkese çok teşekkür edrim,en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğimle saygılar,sevgiler.(kurabiyeler benden)

nevsune 02-06-2015 08:36

Herkes her şeyi çok güzel anlatmış bana söz kalmamış ama yine de her zamanki gibi keyifli bir buluşma olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. . Sabah'ın
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sabah (Mesaj 1384090)
Eski(meyen) ve yeni agaclar.net dostları ile keyifli bir buluşma oldu.:rolleyes:

cümlesini çok sevdim. Özlediklerimi gördüm, şeker tadında yeni arkadaşlar edindim, ganimetlerle de geri döndüm. E, bundan alası ne olabilir ki;) Katılmayanlar çok şey kaybettiler :rolleyes:

Melih beye geçmişler olsun ve teşekkürler. Sevimli oğlu kendisini gayet güzel temsil etti. Zeytinyağı, zeytin, salça ve kekikler Müjgan'ın lezzetli ekmeği ile resmen değme yemeğe taş çıkartırdı. Ellerimiz zeytinyağlara bulansa da ne gam:)

Alper beye EM'ler için binlerce teşekkürler. 2 yıl önce aldığım küçük pet şişedeki solüsyonu gıdım gıdım kullanmıştım. Çok yararlı olduğunu söylemem gerek.

Güler hanım keşke aramızda olsaydın ama sağlık daha önemli, çok geçmiş olsun.

Sevgili Suzî Dilara ben de seni ikizlerinle görmek isterim valla:)

21'indeki toplantıya (yine bir aksilik olmazsa diyerek) katılacağım tabii ki.

mtgokduman 02-06-2015 13:19

Ankara toplantısını dış görevim nedeniyle kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Hele evime bu kadar yakın bir noktada olup ta sizleri görmemek kötü oldu...Gelecek sefere diyelim...

resimsel 03-06-2015 13:15

Ankara toplantısı çok güzel ve keyifli geçti, şimdi aklımdan diğer şehirlerde ne kadar toplantı varsa gönül rahatlığıyla katılmalıyım gibi düşünceler oluşmaya başladı.
Konu, yaşanılır bir doğa olunca gerisi pek önem arzetmiyor.
Müjgan hanım, istediğiniz tohumlar bende var iletebilirim.

Müjgan 03-06-2015 15:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi resimsel (Mesaj 1384571)
Müjgan hanım, istediğiniz tohumlar bende var iletebilirim.

Memnun olurum :)

ekin97 20-06-2015 22:07

Mayıs toplantısını kaçırdığıma çok üzüldüm. sizlerle birlikte olmaktan her zaman keyif aldım:) Yarın ki toplantı kesin mi ve nerede?

Vicia Ervilia 17-09-2015 17:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bayçalı (Mesaj 1384009)
son olarak ganimetlerin saksıyla buluşması :)

Şu ganimetlerin top top olanı neydi.. Bendeki de büyüdü ama ne olduğunu bilmiyorum :D

A_NOMAD 17-09-2015 18:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vicia Ervilia (Mesaj 1410654)
Şu ganimetlerin top top olanı neydi...

Senecio rowleyanus

s.toprak 17-09-2015 19:32

Senecio rowleyanus doğru yazabildim se ne âlâ. Onları koruk sanmasam da koruk gibi görmüştüm. İnsan özlediği şeyleri gördüğünü sanır. Top top olanları neydi sorusuna da
İçimden '' Elmayı tıp top yapalım, Kızlara bahşiş atalım'' cevabı geçiverdi.
Hanımlar Beyler A.Ayrancı Gerede Sokak ta Fransız Okulunun bahçe duvarının karşısında
minik mütevazi bir cafe'cik var. Adı Dem Cafe. Ynaılmıyorsam Ganimetler arasında yiyecekler de bulunuyor, gittiğiniz yerde pek yiyeceğe ihtiyaç olmuyor. Dem Cafe de Çay bol. Bir gün de orada mı toplansak?

Vicia Ervilia 05-10-2015 19:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.toprak (Mesaj 1410680)
Senecio rowleyanus doğru yazabildim se ne âlâ. Onları koruk sanmasam da koruk gibi görmüştüm. İnsan özlediği şeyleri gördüğünü sanır. Top top olanları neydi sorusuna da
İçimden '' Elmayı tıp top yapalım, Kızlara bahşiş atalım'' cevabı geçiverdi.
Hanımlar Beyler A.Ayrancı Gerede Sokak ta Fransız Okulunun bahçe duvarının karşısında
minik mütevazi bir cafe'cik var. Adı Dem Cafe. Ynaılmıyorsam Ganimetler arasında yiyecekler de bulunuyor, gittiğiniz yerde pek yiyeceğe ihtiyaç olmuyor. Dem Cafe de Çay bol. Bir gün de orada mı toplansak?

Vicia varım diyor! Çok özledim herkesi :) Çünkü hepsine çoook şey borçluyum. Yeni eve çıktım.. Artık kocaman bir balkonum da var.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025