![]() |
Bir daha ne zaman görüşeceğiz Haziran ayının 21'ini teklif ediyorum! Bu sefer Emre'yi de getireceğim :)
|
Alıntı:
Benim aldığımı paylaşırız;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nevsune ablacım, telefondan sesini, Ankara toplantılarından da yüzünü görmek çok güzel. ;)
|
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok daha iyiyim. Beğendiğinize çok sevindim, afiyet bal, şeker olsun. :)
|
Ben, bu toplantıların öncelerini kaçırmakla çok şey kaçırmışım.
Melih bey sizinle tanışamadık ancak sevgili Yekta ile tanışma fırsatı bulduk. Size çok geçmiş olsun,göndermiş olduğunuz her güzel şey damağımızda hoş bir tat bıraktı çok teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
son foğraflarda benden olsun aynı kareleri tekrar yaşamak umuduyla :)
|
3 Eklenti(ler)
devam
|
1 Eklenti(ler)
hasan bey ve bayçalı
|
1 Eklenti(ler)
paylaşılacak ganimetler tabi çoğunu mumlu kız aldı güle güle büyütmesi dileğiyle
|
4 Eklenti(ler)
son olarak ganimetlerin saksıyla buluşması :)
|
1 Eklenti(ler)
EM-A ya ve arkadaşlarıma paylaşımından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
|
Alıntı:
EM Agriton Turkey |
Arkadaşlar çok güzel eylenmişler, ben ancak uğrayabileceltim ve öyle de oldu. Orada olup o sıcak karelerde olmayı şans sayardım. Ama yine de sevgili nevsune, resimsel, uzaytek ve yücel abiyle tanışmak güzeldi. Ağaçlar.net'in sıcak samimiyetini seviyorum...
|
Sizinle tanışamadık mücevher çalısı. Keşke senkronize olabilseydik. Getirdiğiniz tohumlar için de çok teşekkür ederiz ama birer parça almayı unuttuk :P
|
Zeytinli ekmek, mercimekli köfte, patates salatası ve zamanım yeterse sarma ile aranızdayım :D
|
Alıntı:
Sevgilerimle... |
Eski(meyen) ve yeni agaclar.net dostları ile keyifli bir buluşma oldu.:rolleyes:
Yoğunluktan Ankara'lı üyelere mesaj ile haber vermeyi atladığımızı maalesef geç fark ettik. Her seferinde paylaşımdan hiç birşey almayacağım desem de hep elimde birşeylerle eve dönüyorum. Masada nevsune ile "çok acıktık, artık sipariş verelim" dediğimiz anda ekmek ve zeytinler çıktı ortaya. O açlık ve ortamın samimiyeti ile ekmekleri banarak yedik. Melih Bakırlıoğlu size çok teşekkür ederiz. Ayrıca sadece emanetleri getirmekle kalmayıp bizimle oturan Yekta ile tanıştığımıza da çok memnun olduk. Onunla ne kadar gurur duysanız az. Çeşitli nedenlerle gelemeyen arkadaşlarla da gelecek sefer bir araya gelmek dileğiyle... |
gerçekten herşey çok güzeldi,emeği geçen herkese çok teşekkür edrim,en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğimle saygılar,sevgiler.(kurabiyeler benden)
|
Herkes her şeyi çok güzel anlatmış bana söz kalmamış ama yine de her zamanki gibi keyifli bir buluşma olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. . Sabah'ın
Alıntı:
Melih beye geçmişler olsun ve teşekkürler. Sevimli oğlu kendisini gayet güzel temsil etti. Zeytinyağı, zeytin, salça ve kekikler Müjgan'ın lezzetli ekmeği ile resmen değme yemeğe taş çıkartırdı. Ellerimiz zeytinyağlara bulansa da ne gam:) Alper beye EM'ler için binlerce teşekkürler. 2 yıl önce aldığım küçük pet şişedeki solüsyonu gıdım gıdım kullanmıştım. Çok yararlı olduğunu söylemem gerek. Güler hanım keşke aramızda olsaydın ama sağlık daha önemli, çok geçmiş olsun. Sevgili Suzî Dilara ben de seni ikizlerinle görmek isterim valla:) 21'indeki toplantıya (yine bir aksilik olmazsa diyerek) katılacağım tabii ki. |
Ankara toplantısını dış görevim nedeniyle kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Hele evime bu kadar yakın bir noktada olup ta sizleri görmemek kötü oldu...Gelecek sefere diyelim...
|
Ankara toplantısı çok güzel ve keyifli geçti, şimdi aklımdan diğer şehirlerde ne kadar toplantı varsa gönül rahatlığıyla katılmalıyım gibi düşünceler oluşmaya başladı.
Konu, yaşanılır bir doğa olunca gerisi pek önem arzetmiyor. Müjgan hanım, istediğiniz tohumlar bende var iletebilirim. |
Alıntı:
|
Mayıs toplantısını kaçırdığıma çok üzüldüm. sizlerle birlikte olmaktan her zaman keyif aldım:) Yarın ki toplantı kesin mi ve nerede?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Senecio rowleyanus doğru yazabildim se ne âlâ. Onları koruk sanmasam da koruk gibi görmüştüm. İnsan özlediği şeyleri gördüğünü sanır. Top top olanları neydi sorusuna da
İçimden '' Elmayı tıp top yapalım, Kızlara bahşiş atalım'' cevabı geçiverdi. Hanımlar Beyler A.Ayrancı Gerede Sokak ta Fransız Okulunun bahçe duvarının karşısında minik mütevazi bir cafe'cik var. Adı Dem Cafe. Ynaılmıyorsam Ganimetler arasında yiyecekler de bulunuyor, gittiğiniz yerde pek yiyeceğe ihtiyaç olmuyor. Dem Cafe de Çay bol. Bir gün de orada mı toplansak? |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025