agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   7. Adana Toplantısı (19 Ekim 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/35566.htm)

celalim01 21-10-2014 10:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mmanager (Mesaj 1326715)
Ağaçlar Net toplantımız çocukluğumuzda geçen ve özlemle hatırladığımız bir bayram havasında geçti adeta.Hele de ortam şehrin havasından gürültüsünden bıkıp da nefes almak dinlenmek için özlediğimiz bir mekan olunca hep hatırlayacağımız bir gün olarak hafızalarımıza kazındı.Arkadaşların bazılarını daha önce görmemiş olsak ,hatta hiç tanışmamış olsak da sanki yıllardır tanışıyormuş gibi samimi ve içten konuştuk ve sohbet ettik sorular sorduk şakalaştık.Birbirimizle paylaşmak için getirdiğimiz bitkileri ortaya çıkarmaya başlayınca büyük bir hareketlilik yaşandı doğrusu.Börekler çörekler tatlılar,köfteler hiç anlatılmaya gerek yok çok güzellerdi.Bahçesi olan ve kendi sebzelerini yetiştirmeyi seven arkadaşlar da tohumlarını paylaştılar.H-doğan ve Nasreddin isimli arkadaşlarımızla daha çok sohbet etmeyi isterdim ama ortamda dolaşıp gezme isteği baskın çıktı birazda sonra birden toplantıdan ayrılmaya başlayanlar oldu.Hiç bitmesini istediğim bir gündü doğrusu.Mekan sahibimiz Manifestoya ve böyle bir organzisyon düzenlediği için Sakaki ye teşekkür ederim.Bir sonraki bahar toplantısının Kozan ilçesinin dağılcak yaylasında yapılması konuşuldu.Çok güzel bir yerdi orası .Artık oraya gidince de mangalda pişecek yiyecekler getiririz.İçimizde vejeteryen olanlar yoksa.Umarım sadece bir fikir olarak kalmaz...Sonsuz selamlar herkese....

Sayın mmanager Kozanda bildiğim kadarıyla tekim,agaclarnet üyesi olarak,ama eşim olsun baldızlarım olsun toplantı konusunda bana destek veriyorlar.Sevgili aycan01'in önerisi ve sayın maki01 'in olumlu yaklaşımı ve diğer bir kaç üyemizin katılırız teklifleriyle gündeme aldık.sözde kalmayıp toplantının gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız.Katılım az mı olur çok mu bilemem ama dağılcak alanında yapılan yeniliklerle oldukca göze hoş gelecek yenilikler oldu.Fırın,lokanta dahil bir çok ihtiyaç orada var.Ağacın içinden akan buz gibi su ,orman agacları,yakın çevrede baraj gölü içerisinde tekne turu imkanı ,eğlence yerleri,canlı alabalık yeme imkanı,elimizden geldiğince organize oluşturmaya çalışacağız.

Sakaki 21-10-2014 10:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi altan01 (Mesaj 1326754)
Gerçekten çok üzüldüm gelemediğim için.resimlere bakınca içim gitti ne yalan söyliyim.

Yaaaa :)

Güler 21-10-2014 10:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1326756)
Sayın mmanager Kozanda bildiğim kadarıyla tekim,agaclarnet üyesi olarak,ama eşim olsun baldızlarım olsun toplantı konusunda bana destek veriyorlar.Sevgili aycan01'in önerisi ve sayın maki01 'in olumlu yaklaşımı ve diğer bir kaç üyemizin katılırız teklifleriyle gündeme aldık.sözde kalmayıp toplantının gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız.Katılım az mı olur çok mu bilemem ama dağılcak alanında yapılan yeniliklerle oldukca göze hoş gelecek yenilikler oldu.Fırın,lokanta dahil bir çok ihtiyaç orada var.Ağacın içinden akan buz gibi su ,orman agacları,yakın çevrede baraj gölü içerisinde tekne turu imkanı ,eğlence yerleri,canlı alabalık yeme imkanı,elimizden geldiğince organize oluşturmaya çalışacağız.

Vay vay vayyyy, reklamın da böyle özendiricisi olanına rastlamamıştım. ;)

Sayın malina ne dersiniz, bize de yol görünüyor mu?

Sakaki 21-10-2014 11:04

Sn celalim01

Fikir çok güzel aslında ama böyle daha uzak bir mesafeye katılım sayısı da ters orantılı olarak daha az veya çok az olabilir. Ben şöyle bir öneride bulunabilirim: Adana'nın merkezi bir noktasından kalkmak üzere ayarlanacak bir otobüs (veya 2 otobüs, vs.) ile topluca gidilmesi bu riski ortadan kaldıracaktır.

Eğer aramızda otobüs konusunda sunabileceği güzel bir imkanı olan varsa öne çıksın, yoksa bahara doğru ben bir bakayım bu işi halledebilir miyim?

altan01 21-10-2014 11:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326758)
Yaaaa :)

:) ben biliyordum zaten güzel olacağını :)

maki01 21-10-2014 12:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326767)
Eğer aramızda otobüs konusunda sunabileceği güzel bir imkanı olan varsa öne çıksın, yoksa bahara doğru ben bir bakayım bu işi halledebilir miyim?

Sevgilerimi sunuyorum sayın moderatörüm :)

maki01 21-10-2014 12:41

Sevgili mmanager, iyi ki varsın, iyi ki agaclar.net'imiz var ve bizleri bir araya getirdi :)

Toplantı sonlarına doğru kendimi ve Fındık'ı taşıyacak gücü ancak bulurken elimden tuttun. Gözümde çok büyüyen eve dönüşü desteğin olmasa zor tamamlardım.

Çok teşekkürler kendi güzel, yüreği güzel kardeşim ...

celalim01 21-10-2014 13:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1326721)
Sayın Mmanager'ın yaptığı çıtalardan bir tane edinmek mümkün olmazdı bunu biliyorum ama bir resmini görseydik belki biz de kendimize yapardık :)) Model olarak yayınlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İnşallah Kozan toplantısında biz de oluruz. Çok isterim gerçekten.

Siz yeter ki gelmeyi düşünün ,ayarlayıp gelin değil 1 gün 1 hafta bile misafir ederim.Yeterli yerimiz var.Ev dupleks misafirde sorunumuz yok,

celalim01 21-10-2014 13:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326767)
Sn celalim01

Fikir çok güzel aslında ama böyle daha uzak bir mesafeye katılım sayısı da ters orantılı olarak daha az veya çok az olabilir. Ben şöyle bir öneride bulunabilirim: Adana'nın merkezi bir noktasından kalkmak üzere ayarlanacak bir otobüs (veya 2 otobüs, vs.) ile topluca gidilmesi bu riski ortadan kaldıracaktır.

Mutlaka syn Sakaki ben burada ayarlamaları yaparım.Adanada ayarlama yapılması ve topluca katılımın sağlanması daha güzel olur.

mmanager 21-10-2014 13:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1326753)
Oh ohhh maşallah, kıskanalım mı?

[ATTACH]
522188
[/ATTACH]

Gerek yok ablacığım siz de buyurun gelin inşallah. Size isterseniz mercimekli köfte ,isterseniz de sarmısaklı köfte (burada Fellah köftesi de deniliyor) yaptırırım eşime...

Milla 21-10-2014 13:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1326800)
Siz yeter ki gelmeyi düşünün ,ayarlayıp gelin değil 1 gün 1 hafta bile misafir ederim.Yeterli yerimiz var.Ev dupleks misafirde sorunumuz yok,

Çok sağolun sayın celalim01,
Uzun zamandır eşimle, Adana ve civarı turu (Halfeti'ye kadar) hayal ediyoruz. İnşallah gerçekleştirebilirsek Adana'da tanışmayı , görmeyi, bir çay içmeyi (mangala da hayır demem) istediğimiz kişiler listesi iyice genişliyor :))

mmanager 21-10-2014 13:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1326792)
Sevgili mmanager, iyi ki varsın, iyi ki agaclar.net'imiz var ve bizleri bir araya getirdi :)

Toplantı sonlarına doğru kendimi ve Fındık'ı taşıyacak gücü ancak bulurken elimden tuttun. Gözümde çok büyüyen eve dönüşü desteğin olmasa zor tamamlardım.

Çok teşekkürler kendi güzel, yüreği güzel kardeşim ...

Rica ederim birbirimize faydalı olabiliyorsak ne mutlu hepimize.Ağaçları çiçekleri seven insan hayvanları da sever, onları seven zaten insanları sever.Bizleri buluşturan ortak nokta da bu sanırım.Saygılar selamlar sunarım size..

Adalet Yağcı 21-10-2014 16:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1326656)
Sensiz çok eksiktik sevgili Adalet, toplantı süresince ne zaman bir yardıma ihtiyaç duysam "Ada'cığım keşke şimdi burada olsaydın" dedim içimden :) Çekiliş yapamadık mesela, ya da paylaşım için getirilen bitkilerin dağıtım organizasyonunu.

Bir de toplu fotoğraf çekilirken çok arandım seni. Niye mi :) 10. Yıl marşımızı söylemek geldi içimden, sensiz söyleyemedim :)

Canım Dilara'cığım;

İnan fotoğraflara bakınca ben de çok üzüldüm, "neden ben yokum" diye.
İnsanın basireti bağlanır ya bazan, işte öye bir şey.
Kendimi suçlu hissediyorum :( Mersin'i organize edebilirdim, topluca çıkarma yapabilirdik Adana'ya :)

Demek sen 10.yıl marşımızı söylemek istedin, keşke telefonlaşsaydık, online yayın yapardık, ben de kendimi aranızda hissederdim.
Bir dahaki sefere iki marşımızın yanında kendi bestemi de seslendiririz, İstanbul'da malina'ya dinletmiştim de çok beğenmişti :cool:

Adalet Yağcı 21-10-2014 16:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1326709)
Hadi biz uzaktık, Oğuz da çok öksürüyordu diye gidememiştik ama ya sen... burnunun dibindeki toplantıyı kaçırdın.

Ayyy bir de " köfteler, tatlılar, tavuklar..." demez misin? Seni gören de bir şey yiyor sanır, mızmızın birisin.... yok mantar...yok kivi der didikler durusun önündeki yiyeceği.

Şahit mi arıyorum.. sor Müjgan'a, Eser İlhan'a, hozat'a valla doğru söylüyorum arkadaşlar.

Eeee sevgili Adalet Yağcı Foruma girmeyi aksatırsan ben de böyle sataşırım sana ..... dermişim:D :D

(İstanbul'a ne zaman geliyorsun?)

Canım Güler'ciğim;
İnsan arzu edince uzak yakın olmaz bunca yıldır sen buralara hiç gelmedin, kaç kez söyledim çık gel Müjgan'la diye, de hade yalan mı?
  1. sen sataşırsın da ben durur muyum :)

Tamam mantar sevmiyorum n'apim, kiwi de allerji yapıyor :(
Ama hani şöyle fırında nar gibi kızarmış kuzu etine tok olsam bile hayır demem :) hele de yanında şey varsa, süt :)
Sataşma da hadi çık gel, Mersin'i Adana'yı ayağa kaldırayım senin için ;)

Güler 21-10-2014 17:02

Sevgili Adalet Yağcı, sana takılmak çok hoşuma gidiyor, doğru söylüyorsun sağ olasın çok davet ettin. İnşallah bir gün olur.

Bahçemde çok güzel bir köy fırını var, daha evvel gelen arkadaşlar bilirler, sen gel atalım içine bır kuzu istediğin gibi nar gibi kızartalım. Yanına birkaç tane de patates atarız.
Aslan sütü de var, sana ben eşlik edemesem de edecek birileri mutlaka olur, lilium'u da çağırırız. Bir düşün bu teklifi derim.

Güler 21-10-2014 17:08

Ben de tam celalim01 e takılacak " ne o Milla'ya davet var da bize yok mu" diyecekken sizin davet mesajınızı okudum sevgili mmanager, sağ olun.

celalim01 21-10-2014 17:11

Sizlere de kapımız sonuna kadar açık sayın Güler ,bekleriz .

Adalet Yağcı 21-10-2014 17:11

Bu teklife atlarım arkadaş, da sezon kapandı yahu, sen İstanbul'dasındır artık.
Tüm haklarım saklı kalmak üzere kayıtlara geçsin :)

Bu kış İstanbul yapar mıyım bilemiyorum, hiç belli olmaz, bir bakmışsın kapını tıklatıyorum :)

Güler 21-10-2014 17:14

Teşekkür ederim sevgili celalım01, bu günlerde çenem iyice düştü, millete takılmadan duramıyorum. :D

yeşillim 21-10-2014 18:05

Hayatımın ilk 38 senesi Adana' da geçti. Çukurova toplantısı başlıklarını heyecanla takip ederim.
Yine ruhum sizinleydi, maşallah sizlere..

sevgilerimle

tiya 21-10-2014 19:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1326756)

Sayın Celalim1,

İçinden su çıkan ağacı ilginç bir eğrelti otu sarmıştı. Eve getirip yetiştirmeye çalışmış ama başaramamıştım. Hâlâ duruyor mu acaba?

celalim01 22-10-2014 00:06

Hiç sorun değil sayın Güler bu sizin dost canlısı ,sıcakkanlı bir insan olmanızdan kaynaklanır biz Adanalılar sıcakkanlı insanlara bayılırız.

Sayın Tiya acaba sizin bahsettiğiniz ağaç mı başka mı bilemiyorum.Yol yapımı sıralarında bazı ağaçlar ortadan kalktı.Hatta içinde oldukça büyük bir kovuk olan ve evsiz birinin yaşadığı ağaç vardı oda kayboldu.Bu su da dağlardan geldiği için suyu genelde hep soğuktur.O tarafa yolu düşen herkes beğenerek içer bidonlarla evine götürür.

GÜLSEN_ 25-10-2014 20:13

5 Eklenti(ler)
bi kaç resimde benden sevgili Mnifestoya eşine ve çocuklarına ayrıca sevgili kardeşim Sakakiye zahmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ederim muhteşem bir gündü hepinizi tanıdığıma çok mutlu oldum iyiki ağaçlar net üyesiyiz ne mutlu bana :D

celalim01 30-03-2015 19:15

Merhaba arkadaşlar ,kozan ile ilgili bir tarih - toplantı yapılacak mı fikir alışverişi yapıldı mı ,bir karar var mı ? Ne yapalım.

Ben ona göre çalışma yapacağım. Zaman ayarlaması ,yeri gidip görmem lazım şuan neler var neler yok. Sizlerden bilgi bekliyorum.

Resulgur 10-11-2015 20:47

Çok güzel bir etkinlik olmuş herkesin yüzü gülüyor. Tekrarına nasipse bizlerde katılmak isteriz. Neşeniz bolsun ..

celalim01 18-03-2017 15:22

Adana uzun süredir sessiz. Toplantı konusunda bu sene çalışmalar olacak mı ? Kozan ile ilgili düşünceler oluştu. Ayarlama yapalım dedik, gelme adına yeterli bir istek gelmediği için düşüncemizi rafa kaldırmak zorunda kalmıştık geçen sene için.( sanırım sadece 2 kişi gelme ihtimalinden bahsetmişti.)

celalim01 25-05-2017 08:37

18 Mart sonrası halen sessizliğini koruyan bir Adana var. Arkadaşlar okul tatil zamanları yaklaşmakta. Ben hala kozan ile ilgili düşünceler oluşursa seve seve göreve hazırım.Sizleri burada misafir etmekten mutluluk duyarız.

celalim01 01-08-2017 09:49

sessiz ve derin bir Adana var ufukta.

Resulgur 01-08-2017 09:53

Yarın izine çıkıyorum . Kısmetse Cuma günü Adana'dayım. ;)

celalim01 21-08-2017 08:32

Adana merkezde olacaksın sanırım Resul. Kısmet şartlar uygun olursa Adana tarafına çıkabilirsem sana ulaşırım. Ben ilçedeyim. Kozandayım.

celalim01 16-09-2017 08:49

Merhaba Adana ,derin ve sessiz bir bekleyiştesin. Hade bakem kalkın tatil bitti. Okullar başladı. Bir haftadır mini mini birleriz biz.Neşeliyiz ,mutluyuz ama hüzünlüyüz. Çok sessiziz.

peyyide 28-08-2018 12:34

Heyy Adana! Hadi sıcaklar bitiyor. Bir silkinelim, Eylül de toplanalım artık.. Özledim sizleri.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025