![]() |
Peki Todor, saçlarım haricinde ne fark vardı ki?
|
Bilmem, belki de ortam kalabalık olduğu için ben ambale olmuştum.:)
|
Selam arkadaşlar
bende gelmek isterim. |
peki o halde 14 Nisan Cumartesi günü Kartal da buluşmak üzere.
|
arkadaşlar cumartesi ise bende kocaeliden gelmek istiyorum. 2 hafta önceki istanbuldaki fuar gibi olmaz herhalde
|
Fuar iyi hoşta iki sene önce Yalovanın merkezinde yapılıyordu.Ulaşım daha kolay olduğu için gelen insanda çok oluyodu.Şimdi başımıza fuar alanı diye bir şey çıkardı belediyemiz.Geçen sene daha önceki senelere göre katılım bayağı düşüktü.Sanırım bu senede öyle olacak gibi.Eh bide dışardan gelenler için bu fuar alanı çevresinde yemek yiyebilecekleri pek bir yer yok.Merkezde olsa idi fuar daha iyi olurdu.Ama neyse ben Yalovada olduğum için şanslıyım.Bir de işsizim :) bol bol gezerim...
|
Alıntı:
|
Otopark sorunuda var.
|
Alıntı:
|
:( Son 2 mesaja çok üzüldüm.Gitmeye karar vermiştim. Vazgeçtim.Gözümü korkuttunuz.
|
Davetiye değil ama şehirin dışında olması ve otopark sorunu önemli.
|
Çok dert etmeyin feribot (veya deniz otobüsü) iskelesinin hemen yanından kalkan Termal(Gökçedere) minibüsüne binince hemen önünde inersiniz.
|
Teşekkürler...Bunu bir düşüneyim.:)
|
Fuara kimler geliyor?
Saat belirleyecekmiyiz? |
Ben ve Selahattin Yılmaz 2
|
Ferda hn. ben de geliyorum.
|
Ben de Kartal'dan becerebilirsem en erken kalkan feribotla gitmeyi planlıyorum.
|
Ben 9.30 da Yenikapıdan bineceğim,11 gibi fuar alanında olurum.
|
Alıntı:
|
8:15...olmazsa 10:15
Todor buraya eklemiş... |
Gitmek isteyenler için söyleyeyim. Dileyen Kabataş'tan sabah saat 09.00'da Yalova vapuruna binebilir, iniş 11.45. Aynı gün Kabataş'a dönmek için ise son vapur 14.00.
|
pazar günü gidecek olan varmı? ben cumartesi günü çalışıyorum :(
|
Alıntı:
|
yarın fuara gidecek arkadaşlar benim için özellikle VSB nin standından (varsa) doğal çiçek soğanlarıylr ilgili broşür vs. alabilirler mi?Çok büyük olduklarından ne mektuplara ne de e-maillere cevap veremiyorlar sağolsunlar....selamlar
|
Gittik, gördük, aldık:)
Vsb firması yoktu galiba. |
3 Eklenti(ler)
Sıcağı sıcağına birkaç fotoğraf ekleyeyim...
Eklenti 9247 Fuar alanında buluştuktan sonra standları gezmeye ve ufak ufak alışverişe başladık. Eklenti 9248 Yalova Bonsai en ilgimizi çeken standlardan biri oldu. Sitemizin de üyesi olan Hasan Bey bonsaileri hakkında açıklamalarda bulunup bizimle uzun uzun ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Eklenti 9249 Yalova Bonsai standından bir görüntü. |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Sayın aybala sizi standımızda gördüm ama yoğunluktan olsa gerek tanışamadık bu arada fuara gelecek arkadaşlar hepinizi Yalova Bonsai standına bekleriz..
|
5 Eklenti(ler)
Fuar gezintisinden sonra çay içip sohbete başladık. Bu sırada bizi todor'dan tanıyan ve üyemiz olan ctuncelve eşi de bize katıldı. Güneş ve ağır müzik sesi altında da olsa bir keyifli bir sohbet yaptık.
Eklenti 9253 Sonra hızımızı alamayıp çiçekçi dolaşmaya karar verdik ve Akgün Çiçekçiliğe uğradık. Eklenti 9254 Eklenti 9255 Eklenti 9256 Acer Palmatumlar (bonsaisever görmesin) Eklenti 9257 Fotoğraftaki kediyi bulunuz :) |
3 Eklenti(ler)
|
Ferda Hanım'ın da çektiği fotoğraflar var. Onları da yakında görürüz.:)
|
Alıntı:
|
Valla çok güzel fotoğraflamışsınız. Belli ki keyifli bir gezi olmuş. Kıskandım, keşke gelebilseydim. Kaçırdım bu sefer ama seneye daha kalabalık bir gezi yaparız inşallah. Başka fotoğrafları da görebilirsem memnun olurum.
Teşekkürler |
Fotoğraflar için teşekkürler. Kısmetse ben de yarın gitmeyi düşünüyorum.
|
Alıntı:
Sabahtan beri bilimsel makalelerle uğraşıyorum. Herhalde onun etkisiyle değişik değişik cümleler kurmaya başladım. :D :D Alıntı:
|
Ben katılamadım ama telefon ile aradım, selam ettim... :(
|
Arkadaşlar neler aldınız?
|
Ben kendi adıma biraz tohum ve gün güzeli (Hemerocallis) yumrusu aldım.
|
Yalova Bonsai'den begonvil bonsaisi aldım, bir de çiçek tohumları...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025