![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Paylaşmış olduğunuz kefiri gelir gelmez hemen arıtılmış su ile yıkayarak süt ile mayaladım. Daha önce normal çeşme suyu ile yıkadıklarımda problem olmuştu. Belki klor zarar verebilir düşüncesi ile arıtma suyu kullandım. Hemen tuttu. Bir kaç gün sonra yeniden süt ilavesi yapacağım. Teşekkür ederim. |
Sevgili Ağaçlar net üyeleri, cumartesi günü harika vakit geçirdim.
Yıllardır siteden yazılarını takip ettiğim arkadaşlarla yüz yüze görüşme şansı buldum. Yüzlerdeki tebessüm ve samimiyetten çok etkilendim. Bu güzel topluluğun üyesi olduğum için mutlu ve gururluyum. Bu ailenin tüm üyelerinin ama illa ki Malina, Mine Pakkaner, Güler hanım'ın kalbimde ayrı yerleri var. Bir de kardeşlerimden bile sık görüştüğüm site üyeleri var ;) onlar baş köşede ;) Yüzümü gülümseten o kadar çok üye var ki, tek tek yazarsam bu yazı asla bitmez, okuyanlar da sıkıntıdan çatlar:D Çok görüntü almamışım, ama çok keyif aldım;) Ağaçlar. net ruhunu seviyorum. |
Alıntı:
|
Medicinal Herbs Series: Monarda didyma | Ithaca College Permaculture Garden
https://www.google.com.tr/search?q=%...idyma&tbm=isch Bergamut olarak da söylenmişti. Yabancı çevirilerde de bu şekilde yazı çıkıyor. Tabi bizdeki bergamuttan farklı . Gerçekten şifalı ve güzel bir bitki imiş. |
Sayın Muda,
Kefiri ben içme suyuyla yıkıyorum. Bir kaç gün sonra süt ilavesi yapacağım demişsiniz, süzüp yıkayıp tekrar mayalamayı kastediyorsunuz sanıyorum. Bir de mayalanır mayalanmaz süzerseniz kefir taneleriniz daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur. Tabi mayalanan kefirde bozulmamış olur. Afiyet olsun şimdiden. |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tüm herkezden şimdiden çok özür dileyerek şımarıklıklarıma başlıyorum, Sürçülisan edersek affola. Eklenti 481951 Eklenti 481952 Eklenti 481953 Eklenti 481954 Eklenti 481955 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sn.Lilium Allah iyiliğinizi versin, gece gece ne güldürdünüz beni :D
Ellerinize sağlık.. |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Lilium yine döktürmüşsünüz :)
|
:D Ve Sayın Lilium aldı sazı eline... Güzel toplantılarımızın, birlikteliğimizin tamamlayıcı güzelliği... Gönlünüze sağlık...
|
Lilium, yukarıdaki mesajları işe giderken otobüste okudum. Kahkahayi basınca herkes kim bu deli der gibi manalı manalı baktı. Bende cokta tiiin dedim. Gülmeye devam. Saygılarımla ...
|
Sevgili Lilium,
Ben malzeme olmamışım bu sefer baloncuklara, hayret! Ama sabah sabah çok güldüm, Allah da seni güldürsün... |
Lilium çok yaşayın, güne kahkaha ile başlattınız. :)
|
1 Eklenti(ler)
Liliuuuummm.... harikasınız, baloncuk sektöründe üstün başarı belgesi ile ödüllendirildiniz :)
Şimdilik bununla idare edin, sonra size özel belgeniz hazırlanacaktır. Eklenti 482006 |
Ay sevgili Lilium sabah sabah neşeme neşe kattınız. Harika olmuş, ellerinize sağlık :)
|
Elinizdeki fotoğrafları yükleyin ki Lilium'a malzeme çıksın.
|
Sevgili Uzman16 yılan yastığı olabilir:)
|
Dostluk, arkadaşlık, sevgi, umut, heyecan, birlik, beraberlik, paylaşım, mutluluk, sevinç adına nice nice 10 yaşlara ağaçlar.net ailesi....
|
1 Eklenti(ler)
Harika olmuş ellerinize sağlık. Bende pek fotograf yok ama bakalım bundan Sayın Lilium'a malzeme çıkar mı..
|
Alıntı:
|
Toplantıya gelip pasta yiyemedik ama Sevgili Lilium abi sayesinde iki kilo pirzola yedik.
Ellerine sağlık abi, (arkadaşların affına sığınarak ) çok güzel olmuş. Çok teşekkür ederim Sayın Muda, çok zahmet verdim size. |
Baloncuklar yerli yerine oturmuş :D , sayın lilium ellerinize sağlık. Bundan daha iyisi olamazdı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili loveforlife, bursa toplantısında size biraz ağır kaçırmıştım farkındayım onun için bu sefer muhaf tuttum, ama istiyorum dersen bir şeyler düşünürüz :D Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar hepinizin affına sığınıyorum bazıları biraz ağır kaçmış olabilir sonuç itibarıyla bir mizah gerçekle ilgisi yok, Sizleri biraz olsun güldürebildiysem tebessüm ettirebildiysem kendimi mutlu hissederim. Hepinizin hoş görüsü için teşekkür ederim. |
4 Eklenti(ler)
Aaa şu fotoğrafı yeni gördüm
Eklenti 482215 Peşinden de bunlar gözüme çaptı Eklenti 482216 Eklenti 482217 Eklenti 482218 |
Sn. Lilium,
En ağırı benimki olmuş. Ne o öyle göbek mömek yakıştırmaları, o zaman kendi formülünü ver, biz de evdeçiçekle o göbekleri eritelim. Baloncuklar yağları eritmiyor ne yazık ki .;) |
İşte şimdi koptum..
gözümden yaşlar geliyor, öldüm gülmekten(,670 nolu mesajların tümü ) teşekkürler Lilium süpersin ne var ki gülerken bile o göbek hep ben buradayım diyor. Yarın büyük seferberlik başlıyor..yürüyüş....ile baksana dile düştük |
Doğum günü kutlamalarımız her geçen yıl aramıza katılan doğa sevenler ile daha da şenlenip kalabalık oluyor. Nice 10 yıllar yüz yıllar gelecek nesillere de www.agaclar.net rehber olacağına inanıyorum.
İyi ki böyle bir forum oluşturmayı akıl etmişler. Emeğei geçenler bu güzel günde gelip paylaşım heycanını paylaşan tüm üyelere, Ayrıca gönülleri bizlerle olup gelemeyen paylaşımları dört gözle bekleyen tüm doğa sevenlere teşekkürler. Güzel bir gündü benim için.:) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Formül Eklenti 482219 İki gündür turşumu çıkardı, kollarımı kuş tüyü yastıklara koysan bile çivili tahta üzerinde yatıyormuşum gibi ne yana dönsem ahh off :D |
BU SİTE KİMİN şiiri işte böyle doğdu,bitki delilerin maceraları ile düzenlendi
sn. Lilium üstteki fotoğrafı görünce ,bu dörtlük te ona uyum sağlar gibime geldi Kışa veda edip, bahar gelince, Tohum takas işi sona erince, Tarlada bahçede işler bitince,, Bel fıtığı olup yatanlarındır |
Süper olmuş şiir Sevgili Hozat :D yüreğinize sağlık..
|
Sevgili hozat sende bu cevher varken daha çooook ilaveler yaparsın şiirine.
|
|
Dün sayın Muda taa Afyon'dan Ankara'ya geldi. Binbir zorluklarla da olsa bana minik kızımı ulaştırdı. Erken doğum günü hediyesi oldu bana. Kendisine çok ama çook teşekkür ederim. Hepiniz sevgiyle yeşille kalın.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025