![]() |
Alıntı:
İnanıyorum ki bir gün yollarımız kesişecek. Ama ağlamanı değil hep gülmeni isterim. Sevgiler... |
İçimden geçen tek bir duygu var, agaclar.net'le birlikte bir başka güzeliz gerçekten :)
Hepimizi kutluyorum, nice on yıllara... |
1 Eklenti(ler)
Cumhur Bey, çok şey istemiyorsunuz üstelik çok ta haklısınız.mesaj (520)
Mizah yok,karikatür yok,taklit yok,tiyatrolarda siyasileri hicveden oyunlar yok üstelik suya sabuna dokunmak ta yok. Ben kendimle dalga geçip gülüyorum, belki seni de güldürürüm. Bu sene yaşımla kilom eşitlenmiş fotoğrafa bakınca anladım bunu 72 kiloya...72 yaş Eklenti 481314 Diyorum ki, teknoloji biraz ileri gitse de, verilen her kiloya karşılık yaş hanesinden de silse. 5 kilo mu verdin 5 yaş geriye....buradan bilim adamlarına sesleniyorum.Eğer bu buluş gerçekleşirse dünyada OBEZ kalmaz sokaklarda dal gibi insanlar dolaşır. Daha doğrusu:UZAY ÇAĞI BİTER MANKEN ÇAĞI BAŞLAR fenamı olur yani ben ilk denek olmaya hazırım.:p |
Saygıdeğer Hozat,
Ben de bir deri bir kemik kalırım her halde. Ne yapayım. Sizler için kendimi feda edeyim bari. 10 kilo versem yaş elliye inecek kilo kırka. |
Maşallah demeli... Maşallaah!..
|
Alıntı:
Yani ters orantı olacak,kilo almak isteyenlerin yaşları yerinde kalacak Aksi halde ömrü vefa etmeden İSKELET dolar ortalıkta. |
Sevgili berçin; ben de seni merak edenlerdendim. Birebir göremesem de fotoğraftan bile görmek beni mutlu etti, hatta duygulandım bile...
Sevgili loveforlife'mize ve fotoğraflayan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. |
Her şey yine mükemmel :) Ağaçlar.net uzakları bizim için yakın eden bir forum olamaktan da çıktı artık hepimizi birbirimizin evine taşıdı. Nice on yıllara :) şimdiden 11'in listesine başlamalı belki ilk gelene hediye vardır ;)
1-Fatih :) Şaka bir yana guzel keyifli bir toplantı ve eğlenceli bir ortam. Gözlerin gülmesi diye bir olay var en sevdiğim. Çünkü gözler yalan söylemez hiç bir zaman. Gördüğüm her yüzde bunu çok rahat görebiliyordum ve işte en güzel olanda bu duygu. Geçen sene Malina'yı ilk gördüğümde biz bu kadar korkuyu bu gülen yüzden mi yaşıyoruz demiştim. Sevecen ve cana yakın bir gülüşü ama bir o kadarda resmi duruşuyla otoritesini koruyordu sevgili Malina (üye son mesajını yazdı :p ). Ama itiraf etmiştim kendisine de sonlara doğru hala bir hazır ola geç korkusu yaşıyorum sizi görünce diye. Ama guzel bir kahkahayla sonuca bağlamıştık. Şuana kadar birçok paylaşımımız oldu sitede. Çoğu kişiyle bizzat tanıştım ve evet doğru yerdeyim. 2008'den beri bu ailenin bir ferdiyim ve iyiki varsın Ağaçlar.net. :) Nice onlu, yirmili yaşlara :) |
Alıntı:
Aşkın gözyaşlarına gelince, biz paylaşmayı sevdiğimiz için buradayız. Bu ailenin üyeleriyiz. Be sevgili malina'ya sonsuz teşekkürler, bana harika dostlar kazandırdığı ve onlarla tekrar tekrar buluşturduğu için:) |
Ağaçlar deyince aklıma:
Doğadan esintiler, bahçelerden yasemin, Dağlardan kekik kokusu gelir. Sanal alemde olsa bile sevgi dostluk paylaşım, Gök kuşağının renkleri, Emek, sabır, heyecan, bir de MALİNA gelir. Yıl 2011 Cumhur Tonba'nın açtığı bir başlıkta, sorulan bir soruya bu cevap vermişim. demek ki korkmadan tiye almışım.. |
Sevgili Loveforlife
Her aşamadan harika fotoğraf kareleri ile tatlı açıklamalarını birleştirerek nasıl da güzel anlatmışsın, kendi sesinden dinler gibi okudum bayıldım, duygulandım da.. ;) Anlatımını takip eden herkes eminim (benim gibi) film seyrediyor izlenimine kapılmıştır, çok başarılısın, teşekkür(ler) ve tebrik(ler) ediyorum... Anlata anlata bitirilemeyecek bir gündü, adeta farklı coğrafyalara dağılmış ve yılda bir toplanan, hasret gideren kocaman bir aile toplantısıydı. Herkes mi çok sevilir, herkesi çok sevdim... ;) |
agaclar.net'li olmak zaten sevilmek için (+) puanla başlamak demektir sevgili A NOMAD.
|
1 Eklenti(ler)
Çok anlamlı ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Gelmeyi çok istedim ama bu güzel kızın Cumartesi kınası, Pazar nikahı vardı ve ben Avrupa, toplantı Anadolu yakasında olunca hepsine yetişemedim. Başka toplantılarda görüşmek dileğiyle selamlar herkese...
|
Alıntı:
Maşallah diyen kaç kişiyiz?.. |
Alıntı:
|
Teşekkürler sevgili Yeni Gine, başlığın konusunu saptırmak istemem ama kuzenimin kızı, Allah gönlüne göre verdi; sevdiğine vardı. Darısı ağaçlar.net'in tüm bekarlarına...
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Onlar doğa için çaldı... Eklenti 481328 Eklenti 481329 Eklenti 481330 Biz doğa için dinledik. Hatta dinlemekle yetinmedik... :p Eklenti 481331 Eklenti 481332 |
5 Eklenti(ler)
Güler Abla hasta olmasına rağmen aldı mikrofonu eline...
Eklenti 481341 Eklenti 481342 Sevgili Hozat "bu site kimin?" derken hayran etti yine kendine... Eklenti 481343 Eklenti 481344 Sitemizin var olmasında büyük emeği geçenlere teşekkür ettik tüm kalbimizle... Eklenti 481345 |
Küçük bir sağlık sorunu yüzünden katılamadım, gerçekten katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok istemiştim kısmet değişmiş ne yazık ki:(
|
Toplantıya katılıp, bu değerli üyelerle tanıştığım için çok memnun oldum.
Görmeyi merak ettiğim üyelerden bir kaçını görmek, tanışmak beni ayrıca mutlu etti. Sn.loveforlife gibi Sn.SDurul'u görmeyi ben de çok isterdim. Umarım karşılaşma, görüşme fırsatı olur. Sn.YeniGine ile de tanışmayı çok istiyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Saygılar. |
Daha nice yaşları, hep beraber sağlık içinde geçiririz inşallah. :)
|
Günaydın,
Öncelikle Fenerbahçe parkında yapılan ağaçlar.net in 10.yıl kutlamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eşimle 5 saat yol,10 aktarma ile gidip geldiğimiz kutlamada ne yazık ki anca 3 saat kalabildik.Yine de üzülmüyorum.Dolu dolu (ve çok zaman sevgi dolu ) bir 3 saatti. Dün önceden yapılmış bir proğram yüzünden siteye pek girmek ve mesaj yazıp fotoğraf yüklemek nasip olmadı.Aslında baştan savma bir şekilde yüklemek istemediğim için de bu güne bıraktım bu işleri. Bu gün içerisinde her fırsatta girip baştan sona günümüzün nasıl geçtiğini anlatacağım kısmetse. Emeği geçen,paylaşımda,yardımda bulunan,çalışan,yorulan,katılan,katılamayıp mesajlardan bizi takip eden herkese teşekkür ediyorum.bu topluluğun üyesi olduğum için çok mutluyum.İyi ki varsınız... |
İlk önce Fenerbahçe parkının ortamını yansıtmak istiyorum.Hiç olmazsa katılamayanlar adım adım gelmiş gibi olsunlar diye :))
|
Fenerbahçe parkından kareler
5 Eklenti(ler)
...
|
devam
2 Eklenti(ler)
...
|
karşılama
1 Eklenti(ler)
...
|
İsim kartları
3 Eklenti(ler)
Sayın A.Noyad,görevini büyük bir ciddiyetle yaparken :))
|
Güler Hanım
1 Eklenti(ler)
Adı gibi güleryüzlü Güler Hanım.Hem gözünden hem boğazından rahatsız olduğu halde karıncalar misali çalıştı.Bir dakika boş durmadı.
|
Malina
1 Eklenti(ler)
Herkesin dilinden düşüremediği ''korkulu rüyası'' Sayın Malina :))
|
loveforlife
1 Eklenti(ler)
Sayın loveforlife günün vazgeçilmezlerindendi.İnanılmaz bir şekilde hiç oturmadan,herkesle birebir ilgilenerek,hep yardıma koşarak saatlerce çalıştı.Öyle ki bir kare fotoğrafını yakalayabilmek için canım çıktı.En sonunda tam karşısına dikilip''kıpırdama''diyerek anlık şaşkınlığında çekebildiğim tek resmi.(Kendisini ilk görüşümde çok sevdim.Cıvıl cıvıl,neşe dolu,insana pozitif enerji veren bir insan.Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim yanında.)
|
Gülüşü ile kalpleri fetheden arkadaşım. Allah seni hep böyle uzun seneler güldürdürsün inşallah.
Yardımseverliğin, candanlığın, içten davranışların yapmacıksız halinle seni çok seviyorum. İyi ki seni tanımışız. |
Açılış konuşması
4 Eklenti(ler)
Sayın Güler, sayın Malina konuşmalarını yapıyorlar ve sitede büyük emeği geçen beyefendiye plaket veriliyor.Ardından sayın hozat yazdığı şiiri okuyor ve o da ödülden nasibini alıyor.Çok güzel ikili bir amaryllis hediye ediyor Güler hanım kendisine.(Şiirin çok ustaca bir mizahla yazıldığını söylemeden geçemeyeceğim.Ellerinize sağlık sayın Hozat.Bayıldım şiirinize.)Son karede ise onları sevgiyle seyreden loveforlife :))
|
3 Eklenti(ler)
Müzik işiyle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Müziğin coşkusuna kapılıp çok güzel bir oyun çıkaran neşeli insanlar. |
Alıntı:
|
Çok güzel bir kutlama olmuş. Mesajları yazan arkadaşların sevinçleri cümlelerinden yansıyor ne güzel. Daha nice on yıllar olsun...
Güler ablam bazı fotoğraflarda yüzünüzden okunuyordu rahatsızmışsınız. İyi olun lütfen, hep iyi olun. Sevgili Hozat; 72 yaşa 72 kilo fotoğrafınız kilonuzu değil ama yaşınızı inkar ediyor, ne kadar genç ve ne kadar güzelsiniz. Ama benim için günün sürprizi sevgili Malina. Hiç yanılmamışım yüreğiyle gülen çok güzel bir insan o. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Katılımcıların sohbetleri zaman ilerledikçe koyulaşıyor.
(Ben de zaman zaman araya gireyim. 4. karede Mine Pakkaner, jezebel ve malina sohbet ediyorlar 5. kare Zeki Yağlı ve ciroz) |
4 Eklenti(ler)
sohbete devam
(En alttaki kare Maki01 ve kelebek çalısı) |
1 Eklenti(ler)
Millet derin sohbetteyken ben de dağıtım masasına bir göz atıyorum ne var ne yok diye.Burada görev yerini 1 dakika bile terke etmeyen,bir asker misali dağıtım masasını bekleyen sayın Evdeçiçek karşılıyor bizleri.Sayın Yaylacı da hep yanında, tam destek ekibi çalışıyorlar.Fakat Evdeçiçek'e küstüm.Misket getirecekti oynayacaktık ama getirmemiş :)) Pastasını da bana vereceğine söz vermişti.Bakalım göreceğiz!
|
5 Eklenti(ler)
Dağıtım masasının;üstü,altı,sağı,solu,arkası o kadar dolu ve o kadar çeşitli ki yok yok.Paylaşımda bulunan,emeği geçen herkese teşekkürler.
|
Alıntı:
Küsmekte haklısınız. :D misket getirmeyi unuttum :D, yaş pastayı Sn. Yaylacı abimle birlikte paylaştık. Saygılar ... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025