agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net'in 10. Doğum Günü Kutlaması (5 Nisan 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/33360.htm)

Sevgi Durul 06-04-2014 23:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1267600)
Bugünü benim için daha da anlamlı kılan bir dost vardı ki! O mekan olarak çok uzak, ruhen çok yakın hiç görmediğim dostumdu... Berçin'e ilk sarıldığımda hakim olamadım gözyaşlarıma... Sitede bir kişi daha kaldı tanıştığımda mutluluktan gözyaşı dökebileceğim. Ah be SDurul Ablacığım, keşke biran önce ağlatsan beni sen de!

O da benim en değerlilerimden, Sevgili Jezebel... (merak edenler için arkada Bahçedenn, hani o harika tohumları bizimle paylaşan değerli arkadaşımız ;) )

Değer verdiğin arkadaşlar benim için de çok değerli. Sevgili Berçin'le tanışmış olmana çok sevindim.

İnanıyorum ki bir gün yollarımız kesişecek. Ama ağlamanı değil hep gülmeni isterim. Sevgiler...

maki01 06-04-2014 23:15

İçimden geçen tek bir duygu var, agaclar.net'le birlikte bir başka güzeliz gerçekten :)

Hepimizi kutluyorum, nice on yıllara...

hozat 06-04-2014 23:20

1 Eklenti(ler)
Cumhur Bey, çok şey istemiyorsunuz üstelik çok ta haklısınız.mesaj (520)

Mizah yok,karikatür yok,taklit yok,tiyatrolarda siyasileri hicveden oyunlar yok
üstelik suya sabuna dokunmak ta yok.

Ben kendimle dalga geçip gülüyorum, belki seni de güldürürüm.

Bu sene yaşımla kilom eşitlenmiş
fotoğrafa bakınca anladım bunu

72 kiloya...72 yaş

Eklenti 481314

Diyorum ki, teknoloji biraz ileri gitse de, verilen her kiloya karşılık yaş hanesinden de silse.
5 kilo mu verdin 5 yaş geriye....buradan bilim adamlarına sesleniyorum.Eğer bu buluş gerçekleşirse dünyada OBEZ kalmaz sokaklarda dal gibi insanlar dolaşır.
Daha doğrusu:UZAY ÇAĞI BİTER MANKEN ÇAĞI BAŞLAR fenamı olur yani ben ilk denek olmaya hazırım.:p

Cumhur Tonba 06-04-2014 23:25

Saygıdeğer Hozat,
Ben de bir deri bir kemik kalırım her halde.
Ne yapayım. Sizler için kendimi feda edeyim bari. 10 kilo versem yaş elliye inecek kilo kırka.

YeniGine 06-04-2014 23:27

Maşallah demeli... Maşallaah!..

hozat 06-04-2014 23:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1267615)
Saygıdeğer Hozat,
Ben de bir deri bir kemik kalırım her halde.
Ne yapayım. Sizler için kendimi feda edeyim bari. 10 kilo versem yaş elliye inecek kilo kırka.

Yok dediğin gibi olmayacakı, ben tezimi öyle yazdım.
Yani ters orantı olacak,kilo almak isteyenlerin yaşları yerinde kalacak
Aksi halde ömrü vefa etmeden İSKELET dolar ortalıkta.

YeniGine 06-04-2014 23:32

Sevgili berçin; ben de seni merak edenlerdendim. Birebir göremesem de fotoğraftan bile görmek beni mutlu etti, hatta duygulandım bile...
Sevgili loveforlife'mize ve fotoğraflayan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Fatih 06-04-2014 23:46

Her şey yine mükemmel :) Ağaçlar.net uzakları bizim için yakın eden bir forum olamaktan da çıktı artık hepimizi birbirimizin evine taşıdı. Nice on yıllara :) şimdiden 11'in listesine başlamalı belki ilk gelene hediye vardır ;)

1-Fatih :)

Şaka bir yana guzel keyifli bir toplantı ve eğlenceli bir ortam. Gözlerin gülmesi diye bir olay var en sevdiğim. Çünkü gözler yalan söylemez hiç bir zaman. Gördüğüm her yüzde bunu çok rahat görebiliyordum ve işte en güzel olanda bu duygu.

Geçen sene Malina'yı ilk gördüğümde biz bu kadar korkuyu bu gülen yüzden mi yaşıyoruz demiştim. Sevecen ve cana yakın bir gülüşü ama bir o kadarda resmi duruşuyla otoritesini koruyordu sevgili Malina (üye son mesajını yazdı :p ). Ama itiraf etmiştim kendisine de sonlara doğru hala bir hazır ola geç korkusu yaşıyorum sizi görünce diye. Ama guzel bir kahkahayla sonuca bağlamıştık.

Şuana kadar birçok paylaşımımız oldu sitede. Çoğu kişiyle bizzat tanıştım ve evet doğru yerdeyim. 2008'den beri bu ailenin bir ferdiyim ve iyiki varsın Ağaçlar.net. :)

Nice onlu, yirmili yaşlara :)

katmer 07-04-2014 00:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 1267469)
hele ki yetişemediğim sayın katmerin oyununa yetişebilseydim iki göbecikte ben atardım :) daha erken katılamadığıma konuşmalara yetişemediğime çok üzüldüm.

Etkilendiğim içimde bir uğde kalan bir durumu da anlatmadan geçemeyeceğim, komşum bir çiçek istemişti ne olur bu çiçeği bana bul çok istiyorum deyince toplantıda aklıma geldi ve hemen "aşkın gözyaşları" var mı diye sorunca sevgili katmer kendisine almış olduğu çiçeği bana verdi, aldım ama inanın çok etkilendim böyle bir güzelliği ağaçlar netten başka bir yerde bulabilirmisiniz arkadaşlar, ardından sevgili sakdağ aynı çiçeğin değişik tohumlarını toplayıp getirmesi anlatılacak gibi duygular değil,

Sevgili Lilium bilseydim sizin gelmenizi beklerdim ama dayanamadım müzik bir harikaydı :)
Aşkın gözyaşlarına gelince, biz paylaşmayı sevdiğimiz için buradayız. Bu ailenin üyeleriyiz.

Be sevgili malina'ya sonsuz teşekkürler, bana harika dostlar kazandırdığı ve onlarla tekrar tekrar buluşturduğu için:)

hozat 07-04-2014 00:26

Ağaçlar deyince aklıma:
Doğadan esintiler,
bahçelerden yasemin,
Dağlardan kekik kokusu gelir.
Sanal alemde olsa bile
sevgi dostluk paylaşım,
Gök kuşağının renkleri,
Emek, sabır, heyecan,
bir de MALİNA gelir.

Yıl 2011 Cumhur Tonba'nın açtığı bir başlıkta, sorulan bir soruya bu cevap vermişim.
demek ki korkmadan tiye almışım..

A_NOMAD 07-04-2014 00:30

Sevgili Loveforlife
Her aşamadan harika fotoğraf kareleri ile tatlı açıklamalarını birleştirerek nasıl da güzel anlatmışsın, kendi sesinden dinler gibi okudum bayıldım, duygulandım da.. ;)
Anlatımını takip eden herkes eminim (benim gibi) film seyrediyor izlenimine kapılmıştır, çok başarılısın, teşekkür(ler) ve tebrik(ler) ediyorum...
Anlata anlata bitirilemeyecek bir gündü, adeta farklı coğrafyalara dağılmış ve yılda bir toplanan, hasret gideren kocaman bir aile toplantısıydı.
Herkes mi çok sevilir, herkesi çok sevdim... ;)

Güler 07-04-2014 00:35

agaclar.net'li olmak zaten sevilmek için (+) puanla başlamak demektir sevgili A NOMAD.

Vildan Sönmez 07-04-2014 00:46

1 Eklenti(ler)
Çok anlamlı ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Gelmeyi çok istedim ama bu güzel kızın Cumartesi kınası, Pazar nikahı vardı ve ben Avrupa, toplantı Anadolu yakasında olunca hepsine yetişemedim. Başka toplantılarda görüşmek dileğiyle selamlar herkese...

YeniGine 07-04-2014 00:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1267647)
agaclar.net'li olmak zaten sevilmek için (+) puanla başlamak demektir sevgili A NOMAD.

Sevgili CAN Güler Hanım hep söyleniyorum Maşallah demeli maşallah diye...

Maşallah diyen kaç kişiyiz?..

YeniGine 07-04-2014 00:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 1267649)
Çok anlamlı ve güzel bir gün geçirmişsiniz. Gelmeyi çok istedim ama bu güzel kızın Cumartesi kınası, Pazar nikahı vardı ve ben Avrupa, toplantı Anadolu yakasında olunca hepsine yetişemedim. Başka toplantılarda görüşmek dileğiyle selamlar herkese...

Sevgili Vildan Sönmez 'Bu güzel kız' bilemedim tabi neyiniz olur. Maşallah o güzel kıza çok güzel bir gelin olmuş, Rabbim 'Bu güzel kız'ın gönlüne göre versin inşallah.

Vildan Sönmez 07-04-2014 01:03

Teşekkürler sevgili Yeni Gine, başlığın konusunu saptırmak istemem ama kuzenimin kızı, Allah gönlüne göre verdi; sevdiğine vardı. Darısı ağaçlar.net'in tüm bekarlarına...

loveforlife 07-04-2014 05:50

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1267644)
Sevgili Loveforlife
Her aşamadan harika fotoğraf kareleri ile tatlı açıklamalarını birleştirerek nasıl da güzel anlatmışsın, kendi sesinden dinler gibi okudum bayıldım, duygulandım da.. ;)
Anlatımını takip eden herkes eminim (benim gibi) film seyrediyor izlenimine kapılmıştır, çok başarılısın, teşekkür(ler) ve tebrik(ler) ediyorum...
Anlata anlata bitirilemeyecek bir gündü, adeta farklı coğrafyalara dağılmış ve yılda bir toplanan, hasret gideren kocaman bir aile toplantısıydı.
Herkes mi çok sevilir, herkesi çok sevdim... ;)

Beğendiyseniz, ne mutlu bana... Dedim ya bende malzeme bol diye, bitmedi ki daha sevgili A NOMAD! Uyku ağır basmıştı sadece...

Onlar doğa için çaldı...
Eklenti 481328
Eklenti 481329
Eklenti 481330
Biz doğa için dinledik. Hatta dinlemekle yetinmedik... :p
Eklenti 481331
Eklenti 481332

loveforlife 07-04-2014 06:22

5 Eklenti(ler)
Güler Abla hasta olmasına rağmen aldı mikrofonu eline...
Eklenti 481341
Eklenti 481342
Sevgili Hozat "bu site kimin?" derken hayran etti yine kendine...
Eklenti 481343
Eklenti 481344
Sitemizin var olmasında büyük emeği geçenlere teşekkür ettik tüm kalbimizle...
Eklenti 481345

pares 07-04-2014 06:50

Küçük bir sağlık sorunu yüzünden katılamadım, gerçekten katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok istemiştim kısmet değişmiş ne yazık ki:(

Kelebek 07-04-2014 07:32

Toplantıya katılıp, bu değerli üyelerle tanıştığım için çok memnun oldum.

Görmeyi merak ettiğim üyelerden bir kaçını görmek, tanışmak beni ayrıca mutlu etti.

Sn.loveforlife gibi Sn.SDurul'u görmeyi ben de çok isterdim. Umarım karşılaşma, görüşme fırsatı olur. Sn.YeniGine ile de tanışmayı çok istiyorum.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Saygılar.

Melih Bakırlıoğlu 07-04-2014 08:23

Daha nice yaşları, hep beraber sağlık içinde geçiririz inşallah. :)

Milla 07-04-2014 08:57

Günaydın,
Öncelikle Fenerbahçe parkında yapılan ağaçlar.net in 10.yıl kutlamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Eşimle 5 saat yol,10 aktarma ile gidip geldiğimiz kutlamada ne yazık ki anca 3 saat kalabildik.Yine de üzülmüyorum.Dolu dolu (ve çok zaman sevgi dolu ) bir 3 saatti.
Dün önceden yapılmış bir proğram yüzünden siteye pek girmek ve mesaj yazıp fotoğraf yüklemek nasip olmadı.Aslında baştan savma bir şekilde yüklemek istemediğim için de bu güne bıraktım bu işleri.
Bu gün içerisinde her fırsatta girip baştan sona günümüzün nasıl geçtiğini anlatacağım kısmetse.
Emeği geçen,paylaşımda,yardımda bulunan,çalışan,yorulan,katılan,katılamayıp mesajlardan bizi takip eden herkese teşekkür ediyorum.bu topluluğun üyesi olduğum için çok mutluyum.İyi ki varsınız...

Milla 07-04-2014 09:09

İlk önce Fenerbahçe parkının ortamını yansıtmak istiyorum.Hiç olmazsa katılamayanlar adım adım gelmiş gibi olsunlar diye :))

Milla 07-04-2014 09:13

Fenerbahçe parkından kareler

5 Eklenti(ler)
...

Milla 07-04-2014 09:16

devam

2 Eklenti(ler)
...

Milla 07-04-2014 09:22

karşılama

1 Eklenti(ler)
...

Milla 07-04-2014 09:27

İsim kartları

3 Eklenti(ler)
Sayın A.Noyad,görevini büyük bir ciddiyetle yaparken :))

Milla 07-04-2014 09:33

Güler Hanım

1 Eklenti(ler)
Adı gibi güleryüzlü Güler Hanım.Hem gözünden hem boğazından rahatsız olduğu halde karıncalar misali çalıştı.Bir dakika boş durmadı.

Milla 07-04-2014 09:38

Malina

1 Eklenti(ler)
Herkesin dilinden düşüremediği ''korkulu rüyası'' Sayın Malina :))

Milla 07-04-2014 09:48

loveforlife

1 Eklenti(ler)
Sayın loveforlife günün vazgeçilmezlerindendi.İnanılmaz bir şekilde hiç oturmadan,herkesle birebir ilgilenerek,hep yardıma koşarak saatlerce çalıştı.Öyle ki bir kare fotoğrafını yakalayabilmek için canım çıktı.En sonunda tam karşısına dikilip''kıpırdama''diyerek anlık şaşkınlığında çekebildiğim tek resmi.(Kendisini ilk görüşümde çok sevdim.Cıvıl cıvıl,neşe dolu,insana pozitif enerji veren bir insan.Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim yanında.)

Güler 07-04-2014 09:55

Gülüşü ile kalpleri fetheden arkadaşım. Allah seni hep böyle uzun seneler güldürdürsün inşallah.

Yardımseverliğin, candanlığın, içten davranışların yapmacıksız halinle seni çok seviyorum.
İyi ki seni tanımışız.

Milla 07-04-2014 10:22

Açılış konuşması

4 Eklenti(ler)
Sayın Güler, sayın Malina konuşmalarını yapıyorlar ve sitede büyük emeği geçen beyefendiye plaket veriliyor.Ardından sayın hozat yazdığı şiiri okuyor ve o da ödülden nasibini alıyor.Çok güzel ikili bir amaryllis hediye ediyor Güler hanım kendisine.(Şiirin çok ustaca bir mizahla yazıldığını söylemeden geçemeyeceğim.Ellerinize sağlık sayın Hozat.Bayıldım şiirinize.)Son karede ise onları sevgiyle seyreden loveforlife :))

Milla 07-04-2014 10:32

3 Eklenti(ler)
Müzik işiyle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Müziğin coşkusuna kapılıp çok güzel bir oyun çıkaran neşeli insanlar.

Ozlem A 07-04-2014 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1267563)
Karahan yol yorgunuydu. Ama benim onu ne kadar çok sevdiğimi daha önceden de biliyordu. Gülümse deyince, kırmadı beni de... Sukulentlerine bir yenisi daha eklendi Güler Abla sayesinde...
Eklenti 481247
Karahan dinlenirken babası bir telaş bonsaileri yerleştirme derdine düşmüştü bile... ]

Karahan gerçek bir ağabeymiş meğer, toplantıda birkaç saat geçtikten sonra isyan bayrağını çeken bizim küçük bahçıvanı oyalamak için neler yaptı neler. Sağol Karahan! Ne kadar teşekkür etsem az.

sevim.K 07-04-2014 10:38

Çok güzel bir kutlama olmuş. Mesajları yazan arkadaşların sevinçleri cümlelerinden yansıyor ne güzel. Daha nice on yıllar olsun...

Güler ablam bazı fotoğraflarda yüzünüzden okunuyordu rahatsızmışsınız. İyi olun lütfen, hep iyi olun.

Sevgili Hozat; 72 yaşa 72 kilo fotoğrafınız kilonuzu değil ama yaşınızı inkar ediyor, ne kadar genç ve ne kadar güzelsiniz.

Ama benim için günün sürprizi sevgili Malina. Hiç yanılmamışım yüreğiyle gülen çok güzel bir insan o.

Sevgiler.

Milla 07-04-2014 10:40

5 Eklenti(ler)
Katılımcıların sohbetleri zaman ilerledikçe koyulaşıyor.

(Ben de zaman zaman araya gireyim.
4. karede Mine Pakkaner, jezebel ve malina sohbet ediyorlar
5. kare Zeki Yağlı ve ciroz)

Milla 07-04-2014 10:48

4 Eklenti(ler)
sohbete devam

(En alttaki kare Maki01 ve kelebek çalısı)

Milla 07-04-2014 10:57

1 Eklenti(ler)
Millet derin sohbetteyken ben de dağıtım masasına bir göz atıyorum ne var ne yok diye.Burada görev yerini 1 dakika bile terke etmeyen,bir asker misali dağıtım masasını bekleyen sayın Evdeçiçek karşılıyor bizleri.Sayın Yaylacı da hep yanında, tam destek ekibi çalışıyorlar.Fakat Evdeçiçek'e küstüm.Misket getirecekti oynayacaktık ama getirmemiş :)) Pastasını da bana vereceğine söz vermişti.Bakalım göreceğiz!

Milla 07-04-2014 11:04

5 Eklenti(ler)
Dağıtım masasının;üstü,altı,sağı,solu,arkası o kadar dolu ve o kadar çeşitli ki yok yok.Paylaşımda bulunan,emeği geçen herkese teşekkürler.

evdeçiçek 07-04-2014 11:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1267772)
Millet derin sohbetteyken ben de dağıtım masasına bir göz atıyorum ne var ne yok diye.Burada görev yerini 1 dakika bile terke etmeyen,bir asker misali dağıtım masasını bekleyen sayın Evdeçiçek karşılıyor bizleri.Sayın Yaylacı da hep yanında, tam destek ekibi çalışıyorlar.Fakat Evdeçiçek'e küstüm.Misket getirecekti oynayacaktık ama getirmemiş :)) Pastasını da bana vereceğine söz vermişti.Bakalım göreceğiz!

Sevgili Milla;

Küsmekte haklısınız. :D misket getirmeyi unuttum :D, yaş pastayı Sn. Yaylacı abimle birlikte paylaştık. Saygılar ...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025