![]() |
100-A-su ve eşi
101-ilksenozturk ve kızı 102-Badem ve eşi 103-mahmuts 104-engin koç 105-ogicik 106-edelvays58 107-Fırat Çavaş (Doğa için çal) 108-Aytaç Bayladı (Doğa için çal) 109-Aydinç Kişin (Doğa için çal) 110- Deniz Özfırat (Doğa için çal) 111-Deniz Yıldırım 112- sabah 113-Gül-bahar 114- tourkana ve arkadaşı |
1 Eklenti(ler)
Toplantıda hediye etmek için hazırladığım enzim şişeleri, 2 farklı türde. Birini temizlik diğerini bitki besini amaçlı olarak hazırladım. Yarın torba getirmeyi unutmayın :)
|
OZLEM A doğru yazmış, yarınki ganimetleri taşımak için torba getirmeyi unutmayın.
İkram için pastamız ve meyve sepetlerimiz olacak. Evde yaptığımız kek-börek gibi yiyecekleri getirmiyoruz, Baraka Cafe'den her türlü yiyecek ve içeceklerimizi karşılayabiliriz. Sorusu olanlar bana 0532 297 9465 den ulaşabilirler. |
Mahsuru olmazsa iki yakın arkadaşımızda bizimle gelecekler :)
|
115 y-nisa
Kadıköy meydandan hangi araca binileceği konusunda bilgi verebilir misiniz? |
100-A-su ve eşi
101-ilksenozturk ve kızı 102-Badem ve eşi 103-mahmuts 104-engin koç 105-ogicik 106-edelvays58 107-Fırat Çavaş (Doğa için çal) 108-Aytaç Bayladı (Doğa için çal) 109-Aydinç Kişin (Doğa için çal) 110- Deniz Özfırat (Doğa için çal) 111-Deniz Yıldırım 112- sabah 113-Gül-bahar 114- tourkana ve arkadaş 115- y-nisa 116- kasap94 117- Lilium Son an kararı, geliyoruuummmm gelmezsem çatlardım :) |
Çatlama, patlama lilium.
Bakarsın bir son an kararı daha çıkar |
ııhıı inanmam, nerde o günler, sen çilliyi bırakıp gelemezsin.
|
Alıntı:
Ben 10:55 fb2 otobüsiyle gelmeyi düşünüyorum. |
Sakincasi yoksa bir arkadasimin da bu guzel ortami gormesini isterim, kendisi de ozellikle bitkiler olmak uzere dogayi pek sever. Yarin gorusmek uzere;)
|
Alıntı:
Gelsinler gelsinler belki ağaçlar nete bir kişi kazandırmış oluruz, ya da, yahuu bunların hepsi deli benim ne işim var da diyebilirler :) veya ben şimdiye kadar niye deli olmamışım da diyebilirler :) |
Sayın FatihBahçe ve Sayın Karahan,
Kamera çekimi için size görev verilmiş sanırım. agaclar.net'e gönül veren dostlarla bir arada bulunmayı çok isterdik ama gelemeyeceğiz. Gelemeyecek diğer dostlar da 10. doğum gününde çektiğiniz görüntüleri izleyerek mutlu olmak isteyeceklerdir. Çekimlerinizi bu düşünce ile yapabilmeniz dileğiyle... Selamlar... Saygılar... |
Aranızda bulunmayı gerçekten çok isterdim ama şartlar izin vermedi. Tüm dostlara çok güzel bir gün geçirmelerini diliyorum. sevgi ve saygılarımla....
|
Çok istememe rağmen şartlar izin vermediğinden katılamıyorum. Agaclar.net'in 10.yılını kutlar, tüm dostlara iyi eğlenceler dilerim.
|
100-A-su ve eşi
101-ilksenozturk ve kızı 102-Badem ve eşi 103-mahmuts 104-engin koç 105-ogicik 106-edelvays58 107-Fırat Çavaş (Doğa için çal) 108-Aytaç Bayladı (Doğa için çal) 109-Aydinç Kişin (Doğa için çal) 110- Deniz Özfırat (Doğa için çal) 111-Deniz Yıldırım 112- sabah 113-Gül-bahar 114- tourkana ve arkadaş 115- y-nisa 116- kasap94 117- Lilium 118- kelebek |
An itibariyle yola çıktım. Heyecan dorukta :eek:
|
Yoldayım, gecikmeli katılacağım malesef ama heyecan dorukta gerçekten. Toplantıda görev almayı ve yardımcı olmayı çok istedim ama bugün aynı zamanda avukatlar günü bu nedenle öğleden sonra meslektaşlarla olan programa da katılacağın. Bu nedenle erken ayrılmak zorundayım malesef. Bu arada toplantıya arkadaşımla geliyorum, bu güzel ortamı onun da görmesini istedim. 1 saate kadar görüşeceğiz :) :)
|
Şu anda ben de yoldayım ama aksi istikamette :( çok az kalmak zorundaydım söylemek istediklerim vardı, sitemizin kuruluş günü kutlu olsun tüm katılımcılara sevgiler
|
Ben cok gec kaldım, gelmesem mı dıye düşünüyorum
|
Çok önemli bir iş için dün akşam Ankara'ya geldim. Aylar öncesinden beri bugünü iple çekmeme rağmen aranızda olamadığım için çok üzgünüm. Aklım sizlerle kaldı :( umarım en kısa sürede tekrar görüşme imkanı buluruz. Hepinize sevgiler, iyi eğlenceler
|
Şu anda bulunduğunuz yer ana baba günü gibidir. Tanışmalar, selamlar, sohbetler.
Tatlı bir heyecan ve telaş. Hepinize kolay gelsin. |
Evet,sevgili dostlar ne yazık ben de gidemedim artık arkadaşların fotolarından bu güzel dostluk gününü biz de yaşarız:(
|
:( :(
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
-Ağır topların 10. yıl hatıra fotoğrafı ile başlayalım. -Harun kardeşimiz karşıdaki prens adalarındaki ağaçları değil, 5 metre ilerdeki bonsaileri Mehmet kardeşimizi bir defa daha anarak kurucumuza gösteriyor. -Malina yı sigarasız yakaladım. -Mine hanım bizi varlığı ile sevindirdi. Ege ye söylenecek söz yok. Tam bir delikanlı. |
Devam
4 Eklenti(ler)
Daha var.
|
4 Eklenti(ler)
Bitmedi;)
Hadi hep birlikte, nefesi güçlü olanlar arkadan:D Nariel kardeşimiz bütün zerafeti ile kulaklarımızın pasını giderdi. |
Tüm katılanlara çok çok teşekkürler, Güler'e biraz daha fazla tabii :)
Şaka maka 10 yıl bitti... |
Alıntı:
İnsanların yaşı 60'lara dayanınca hiçbir günün garantisi olmuyor.. Nitekim öyle oldu.. 4 gün önce Pendik'te Gözdağı Büyükşehir Belediye tesislerine çıkıp bir havalanalım dedik eşimle..Hava çok güzeldi..Yaya gittik yaya döndük gezine gezine..Herşey dönüşte oldu..Parkta peyzaj ve inşaat çalışmaları vardı..Merdivenler iptal olmuş..biz de yüksekçe kaya ve duvarlardan gençlere özenip atlayalım dedik.. Dedik ama eşim belini incitmiş..Düne kadar bel bölgesine voltaren merhemi sürerek atlatırız dedik ama olmadı.. Bu sabah acıları çoğaldı.. Gittik Bölge hastanesine.. Akupunktur uyguladılar..ve 4 kutu ilaçla döndük hastaneden.. Yani mümkün olmadı toplantıya gelmemiz.. Çok üzüldük eşimle.. O dost havasını solumak isterdik bizler de.. Ama maalesef kısmet değilmiş.. Dediğim gibi, yaşlanıyoruz artık galiba biz.. Sayın malina'nın dediği gibi ''kalpler, gönüller bir olsun'' demekten başka tesellimiz yok şu an.. Herkese çok selamlar..saygılar.. |
Ben de şimdi eve girebildim. Dönüşte Boğaz trafiği çok fazlaydı, yorumlarımı biraz dinlendikten sonra yapacağım.
Fotoğraf yükleyen arkadaşlardan isimleri biliyorlarsa yazmalarını rica edeceğim. |
Gerçekten muhteşem bir kutlamaydı, çok eğlendik. Emeği geçen herkese özellikle de Güler Hanıma çok teşekkür ediyorum. Beraberce nice mutlu yıllara inşallah ;)
|
Herşey harikaydı, emeği geçenlere çok teşekkürler :)
|
Sayın Pria, büyük geçmiş olsun. Umarım eşiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur.
|
Toplantımız muhteşemdi! O ne güzelliktir; herkes mi çok güzel, çok sıcacık, çok sanki kırk yıllık tanıdık gibi, çok dost, çok güleryüzlü, daha çok, çok, çok...olur ;)
Herkese teşekkürler, hepiniz harikasınız ;) |
Oğlumla ilgilenmekten, tek kare fotoğraf çekemediğim/çekinemediğim gibi -yine aynı nedenle-erkenden ayrılmak zorunda kalsam da çok güzel bir gündü. Fotoğraf çekenlerinkiyle yetineceğim bende.
|
Çok tatlisiniz hepiniz nice yıllara...
|
Alıntı:
|
Her birinizi ayrı ayrı sevgiyle selamlıyorum, İyi ki varsınız. Umut insanları doğa canları, yanınızda olamasamda yüreğim sizlerleydi.
Resimleri sabırsızlıkla beklesemde, sevgi ve saygılarımla doğum gününü kutlamak istedim. Ağaçlar net olarak, dünyaya kök salmak, ebedi kalıcı imzalar atılması dileğiyle, onuncu yıl kutlu olsun. Yaşamak, yaşatmak için bir araya gelmiş, bütün güzel insanlar, iyi ki sizleri tanıdım. |
İyi ki aranızdaydım. Bu şahane ailenin üyesi olmaktan gurur duyuyorum.
|
Toplantimiz yine her zamanki gibi guzel ve sevgi doluydu ancak ben eski coskulu atmosferimizi goremedim sanki.
Siteyi kuran, yoneten, organizasyonlari duzenleyen,bilgi ve tecrubesini paylasan herkese cok tesekkur ederim. Bitki paylasimlari cok guzeldi yine, ben haylaz kedim yuzunden bu paylasimlardan elim bos donuyorum ama alanlar iyi gunlerde buyutsunler:) Guzel kareler yakalamisim ancak internetim telefonda yavas oldugu icin, pazartesi bilgisayara gecince yukleyecegim. Iyi ki sitemiz var, herkese sevgiler, saygilar.. |
Şantiyeden ayrılamadım...
Orada olmak vardı... Nasip değilmiş... Ağaçlar net'in 10.yılı kutlu olsun... Fotoğrafları bekliyorum, sabırsızlıkla... Saygı ve selamlarımla.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025