![]() |
Sn Yaylaci ve Eşi hanımefendi ile beraber gezdik fuari ve beraber geri döndük. Benim icin cok guzel bir gundu. Sn.Yaylaci ve Eşi hanimefendiye cok teşekkür ederim. Ayrica Mine hanimada teşekkür ederiz çok sicak karsiladi bizi.
|
Aman Allahım!! Profil okumayan biri olarak sayın evdecıcek ve sayın Yaylaci'yi bayan sanıyordum. Her iki üye arkadaşımız da erkek imiş!! Bunu neden yazdığıma gelince; yukarıdaki sayın Yaylaci'nın paylaştığı fotoğraflara bakıp bakıp "yazım hatası var herhalde" diye düşünmüştüm ancak şimdi anladım :D
Not:Acaba Milii fotoğrafı çeken oldu mu? |
Rastlarsam bugün sizin için çekerim. ;)
|
Fotoğraf paylaşımları yapanların eline sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Diğer fotoğraflar için acele ve kısa bir çalışma yaptım, sayın Mine hanım ile çektirdiğimiz fotoğrafı buraya eklememek olmaz.
Eklenti 458233 Soldan sağa evdedcicek, bendeniz yaylacı, Mine hanım ve eşim Eklenti 458234 İlginç bir fikir, boyalı kaktüsler Eklenti 458235 Bonsai takımı Eklenti 458236 Orkide takımı |
3 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/1225250-post163.htm
Bu sabah saat 10.25 de fuardaydım. Önce Mine Hanım'ın standına uğradık daha sonra da dün gezemediğim 9 ve 10 numaralı bölümleri gezdim. Bir tek standta Euphorbia milii gördüm. |
1 Eklenti(ler)
Bir iki brugmansia gördüm ki devasa. Boyları 4 m den fazlaydı. Standın çatısına değiyordu.
|
2 Eklenti(ler)
Dün dolaşırken bizlere satışın bugün yapılacağını söylemişlerdi. Ben de hem Mine Hanım'ı görmek hem de bir iki parça birşey alırım ümidi ile tekrar gittim.
Satışlar saat 14.00 den sonra başlayacakmış ama benim beğendiğim hangi standa gidip ayırtmak istediysem de bütün standın toptan satışının yapıldığını söylediler. Örneğin, aklım bu ortancalarda kaldı, ama satışları yok, bütün tırdaki çiçekler toptan satılmış. |
Dış mekan açelyalarının olduğu bir İtalyan firması da satış yapmadı. Ancak adres olarak Tarabyadaki Yeşil Vadi ile çalıştıklarını, orada bulabileceğimi söylediler.
Fotoğraf makinemin pili bittiği için onları fotoğraflayamadım. |
Bütün fotoğraflar için çok teşekkür ederiz, güzel fikirler edinmiş olduk sayenizde. Gece iyice uykum geldiğinde camlı zemini evde uygulayabilir miyim diye düşünmeye başlamıştım ki artık uyumam gerektiğini anladım:) Tekrar çok teşekkür ederiz, katılanlara zahmet vermiş olduk.
|
Alıntı:
Bu arada, biraz bastırınca dün de satış yapıyorlardı. Ben bir tane Picea glauca aldım. Kumkuatlarla Calamondinlerde de gözüm kaldı ama arabasız gelmiştik. Taşıma sorunundan dolayı alamadım :( |
Güler Hanım çok teşekkür ederim. Demek gelsemde alamayacakmışım Milii. Sayenizde gezmiş kadar olduk. Tüm fotoğraf ekleyenlere teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Dün kesme gül satan bir reyondan 3 tane gül aldım.
Birini tekin Bey ile çelik yapmak üzere bölüştük. 2 tanesini de kızıma hediye götürdüm. Benim boyum 1.65 idi ama yaşım ilerleyince kısalmışım şimdi 1.62 geliyorum. Güllerin boyuna bakar mısınız, üstelik ayağımda hafif topuklu terlik de var. |
Sevgili Eser İlhan, keşke bana söyleseydin, benim arabanın bagajı bomboştu.
|
Sayın dınozor, benim de aklım kaldı ...... ve ben yürüme yolu yapamasam da böyle bir masa yapabilirim diye düşünüyorum.
Düşünsenize balkonda böyle bir masa ne şık olur. Üzerine örtü koymakdan da kurtuluruz. ;) |
Pes artık ,dalları bu kadar uzunsa bitkinin kendi gövdesi ve büyüklüğü ne kadar acaba.Sn Güler Hanım merhabalar,dün kaktüs ve sukulent resmi çekebilirsem yükleyeceğim demiştiniz. Çekebildiniz mi.Bu arada güller le çok güzel çıkmışsınız.İyi akşamlar..
|
Baktım ki arkadaşlar kaktüs fotoğrafları yüklemişler o yüzden sadece arkadaşımızın istediği Euphorbia milii nin fotoğrafını çektim, sevgili fatihsonmez.
|
Sn Güler Hanım Fuar genel durumu nasıldı .Ben sanki katılımın geçen seneye göre daha az olduğunu gördüm.Resimlerden geçen seneki resimleri inceledim birde sizin resim çekildiğiniz alanlarda çok insan kalabalığı yok gibi geldi.Bir de bitki ve çiçek konusunda geçen senelere göre nasıldı?
|
Ben geçen sene gidememiştim de evvelki sene gitmiştim diye hatırlıyorum ama bu sene ben beğendim. Katılım da çoktu ve çok bitki vardı.
Alan çok genişti, Mine Hanımla konuştuğumuzda ilk iki gün daha ziyade bu konunun ticaretini yapanlar gelmiş, bağlantı yapmışlar. Cumartesi-Pazar günü de daha ziyade ziyaretçiler gelmişler. Ben dün de gittim bu gün de. Dün bayağı kalabalıktı, bugün daha erken ayrıldığım için yorum yapamıyorum. Tabii bunlar benim düşüncelerim, fuarı zayıf bulanlar da olmuştur. |
Paylasimlar çok güzel
Biz gidemiyenler için biraz daha resim bekliyoruz |
Alıntı:
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;Tohum ve gübre iki katın arasında. İnce bir rulo halı gibi. Metre kare işi satılıyor.
[/QUOTE] Orhan bey, Bu ürünü ben de gördüm ancak acele ile dolaşırken bilgi alamadan oradan ayrıldım. Siz bilgi aldınızmı? Nasıl uygulanılıyormuş? Toprak altına mı yoksa hemen yüzeye mi seriliyormuş? Cevap için şimdiden teşekkürler. Her şey gönlünce olsun. |
Sevgili OSMAN Bey;
Sevgili Hozat sormuştu. Bende kulak misafiri oldum. Galiba metre karesi 7 lira dediler. (yanılıyor olabilirim. Doğrusunu Hozat biliyor.) Hemen yüzeye serildiğini duydum. Eminim. Hatta, çimler büyüdükten bir süre sonra, kumaş bölümü eriyip toprağa karışıyormuş. Selamlar... |
Alıntı:
|
Pomza taşı ile harç yapılarak kullanılan duvar saksılıklarını hangi firma üretiyor dikkatini çeken oldumu acaba?
|
Sevgili kartal124, benim aldıklarım dikenli, elime bile battılar ama hani demişler ya " gülü seven dikenine katlanır." :D
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili can17can, bende katolog olacak hemen bakıp geliyorum bir sn. bekleyin.
Bahsettiğiniz bunlar mıydı? Eğer bunlarsa adres: TEKNO BİMS www.teknobims.com.tr |
Merhabalar...!
Çok güzel dolu dolu iki gün geçirdik.. Mine hanımın misafirperliği gerçekten bizleri onurlandırdı.. İlk gün Yalovadan gelen 4 üretici arkadaşımla birlikte dolaşıp baktık. Zaman zaman raslaştık tebessümlerimiz oldu..:)))))) Könlendirme ortamı için Fransa menşeyli bir firmanın ürününü beğendim doğrusu.. Ertesi gün kızlarımın anası ve büyük kızımla tekrar gittik onlarda bayıldılar.. Bu yıl sanki yurt dışı katılım daha çoktu.. Diğer arkadaşlarımız ne düşünürler bilemem..Akşam saat 16:00 gibi beğendiğim numuneleri deneme amaçlı stanttan kızımın tercumanlığında alabildik ve ayrıldık.. Güler hanım ve sevgili eşi Oğuz bey her zaman ki gibi maşallah enerjik ve bizlere çok iyi örnekler.. Sağolsunlar... Ayak üstü tavla maçına tarih belirlemeye bile çalıştık..:))) Uzun lafın kısası her şey yerliyerinde ve çok güzeldi.. Teşekkürler AĞAÇLAR.NET.. SAYGIYLA.. |
Bizde ailecek oradaydık güzel bir fuardı insan hepsinden almak istiyor ama en çok güllere bayıldık:) muhteşemlerdi
|
4 Eklenti(ler)
%99 Cumartesileri çalıştığım için bugüne kadar hiçbir ağaçlar.net toplantısına ya da ağaçlar.net'in olduğu bir etkinliğe katılamamıştım. Kısmet bugüneymiş. İlk defa tanıştığım büyüklerimle çok güzel ve keyifli bir gün geçirdim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Aslında fotoğrafları buraya yüklerim düşüncesi ile çekmemiştim. Bu yüzden kimisini o kadar güzel çekememişim. Bazılarının da ne olduğunu ben bilmiyorum. Bu yüzden de isim isim yazamayacağım. :) Eklenti 458501 Eklenti 458502 Eklenti 458503 Eklenti 458504 |
katılan arkadaşlar sizden bir isteğim olacak fuara katılıp fotoğraf çekenler bu sayfaya atabilir mi ben gidemedim maalesef. katılmayı o kadar çok istiyordum ki ama ailem izin vermedi o kadar yolu tek başıma gelmeme.üzgünüm :(
|
2 Eklenti(ler)
Sanırım bu güzel çiçek Turnagagası / Starliçe (Strelitzia regina).
|
3 Eklenti(ler)
Rengarenk yeşilin tonlarında dikey bahçe örnekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Bir başka rengarenk dikey bahçe örneği.
|
2 Eklenti(ler)
Güler Abla, ''Bu zeminden nasıl masa yaparım?'' ın hesaplarını yaparken...
|
2 Eklenti(ler)
Güzel bir ahşap yapı. Tam da bağ evi yapmalık...
|
3 Eklenti(ler)
Dünya güzelleri...
|
2 Eklenti(ler)
Başka güzeller...
|
4 Eklenti(ler)
Sondaki çilli de bambaşka...
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da başka güzel...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025