![]() |
Büyük ihitmalle bizde geleceğiz :)
|
Ben ve eşim de (kesin olmamakla birlikte) gelebilmeyi çok istiyoruz. Online formlar için ise, isimler listelere geçtiğinden girişte adımızı söyleyerek giriş belgesi bastırtabileceğimizi düşünüyorum ben. Umarım öyle de olur...
|
20 Arkadaş davetiyesini bende bilsin, 30 Kasım Cumartesi günü saat 11 de fuar kapısında olacağım.:o
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili sındırgılı OSMAN45 ile görüşebildiniz mi?
|
Simdi gorustuk..Ben, alacagim..
Sizin bu yakaya gelmenize gerek yok.. |
Tamam, teşekkür ederim.
|
Güler hm. hiç birinin sahibi yok, gelmek isteyen arkadaşlar için almıştım.:o
3 tanesini sizin için ayırıyorum. |
Sayın sındırgılı, sizin içinde 1 tane ayırdım.:o
Yukarıda isteyen arkadaşlar vardı , sanırım onlara yetecek kadar davetiye var. |
Adresime fazlaca göndereceklerini söylediler. Gönderdikleri takdirde ben de arkadaşlarla paylaşırım. Aksi takdirde Nevzat beyin paylaşacaklarının ikisine ben talibim.
Selamlarımla. |
Teşekkür ederim sayın Nevzat, eşim ve bana bir tane de malina için.
|
MERHABALAR..
Yalova'dan sevgiler selamlar herkese... ''30 KASIM Cumartesi Saat 11:00-13:00 arası Mine hanım'ın standındayız '' Fuara birlikte katılalım, diyen arkadaşlar listeye lütfen niklerini eklesinler.. 1-Cemal.S 2-Osman 45 3-evdecicek 4-Sındırgılı 5-Yağmur (Belki) 6-ametarasu 7-Eser İlhan ve eşi 8-alys 9-Güler ve eşi 10-Malina 11-Günebakan ailesi 12-Nevzat 13- Mine hanımın standının hangi halde olduğu ile ilgili bilgisi olan arkadaşımız varsa lutfen paylaşsın.. Saygıyla.. |
Ben eğer eşimle gelmezsem 3 tanesini de ben rica edebilirmiyim Nevzat bey
|
Tabi ki, sn. günebakan, 3 taneside sizin.
2 tanede sn. OSMAN45 bey için.:o |
Bu sabah e-postama reklami dustu...Her halde, ya kafa buluyorlar ya da gercekten davetiyeleri fuar giris bankosundan verecekler..:cool:
|
Alıntı:
|
bizde katılmAK isteriz tabi aranıza alırsanız eğer
|
Sayın Nazlı N92, buyrun.
|
Alıntı:
bu fuar a katılmak benim için oldukça önemli. |
bende geleceğim.
|
Sn. Nazlı N92, davetiyelerin hiçbir ücreti yok, Cumartesi günü 11 de fuar girişinde olursanız sizede 2 tane veririm.
Ayrıca geriye 9-10 tane davetiye daha kalıyor, gelmek isteyen arkadaşlar o saatte orada olursa onlarada veririm.:o |
Nevzat Bey, online davetiye formu doldurdum, orada kayıtlardan bulabileceklerini umuyorum. Ama ne olur ne olmaz iki adet de bizim için ayırabilir misiniz?
|
Fırsat yakalayabilirsem ben de gelmeye çalışacağım . Sayın Nevzat bey davetiyelerden kalırsa 1 adet ben de isterim.
|
Tabii Eser İlhan hm.:o
|
Tekin bey sizede var.:o
|
Alıntı:
|
Bence ağaçlar net üyeleri yakasına ağaçlar.net yazsın. orada karşılaşmak adına güzel bir hareket olur bence.
|
Cumartesi günü çaışıyor olmaktan nefret ettim. Biz mecburen pazar günü gideceğiz. Bebeğimiz için güzel bir adım olacak. (her ne kadar anne karnından göremese de)
|
CYF fuarcılığın sözünde duracağından emin olmayıp, inanmamazlık gösterdiğim için mahçubum. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.
Birkaç dakika önce posta ile 40 adet davetiye elime geçti. Talep eden ve edecek tüm arkadaşlara sanırım yeter. Başka gün gidecek arkadaş olur ise, bir şekilde ulaştırırım sanırım. Her şey gönlünüzce olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025