![]() |
bende katılmak isterdim.. ama mersindeyim sonuçta sizlerle tanışmak isterim..bodrumda işlerim vardı.. ama bi dahakine katılırım..bende bahçe ve bitkilerle ilgili bir insanımsaygılar
|
Aaaah ah kuş olup bütün toplantılara katılasım var ama ne mümkün :( çok güzel bir toplantı olmuş kutlarım. Bütün agaclar.net toplantılarında olduğu gibi sıcak gülüşler,dostluklar ve paylaşımlar yaşanmış
Bedenen yanınızda olamasam da aklım, yüreğim sizlerleydi. ( Bu arada sevgili Adalet ablacığım, her karede size baktıkça maşallah dedim :) |
Alıntı:
İnşallah bir İstanbul toplantısında karşılaşırız :) |
Alıntı:
|
Mersin de yapılan toplantıya katılmayı çok isterdim ama hafta sonu misafirlerimiz geldiği için katılamadım.Gördüğüm kadarıyla çok güzel sohbetler edilmiş hoş paylaşımlar yapılmış.Adana dan katılan Hazan -z arkadaşımın karşısında pitaya mı atlas çiçeği mi var merak ettim doğrusu.Acaba hangi renk atlastı tabi onu da merak ettim.Adana da yaptığımız küçük toplantıda ddmk arkadaşımıza getirdiğim aloe veralardan kalmamıştı.Bir sonraki toplantıda mutlaka getireceğim.Elimde fazladan olan küçük sukkulentlerden getirmeye çalışacağım.Herkese selamlar Adana da yapılacak toplantımızı iple çekiyorum.Sevgiler saygılar....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025