![]() |
Gül kafe
Merhaba, yeni üye olmakla beraber Gül Kafedeki toplantınıza arkadaşımla birlikte katılmayı düşünüyorum..
Çiçek ve doğayla başlayan güzel paylaşımların artması dileğiyle.. |
Toplantıya katılacak arkadaşlar;
Toplantıya kaç kişi katilacaksanız lütfen isminizin karşısına belirtin. Kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır, masa da ona göre ayrılacaktır. 1- almira 2- Adalet Yağcı 3- smiy 4- Hazan-z 5- Maviş 6- Ddmk 7- fatitoo 8- uugur 9- suat3033 10- ipek 11- Tiya 12- maki01 ve yeğeni 13- agulertas 14- ckanik 15- gül- 16- Süveyda |
1- almira
2- Adalet Yağcı 3- smiy 4- Hazan-z 5- Maviş 6- Ddmk 7- fatitoo(eşimle beraber katılacağım) 8- uugur 9- suat3033 10- ipek 11- Tiya 12- maki01 ve yeğeni 13- agulertas 14- ckanik 15- gül- 16- Süveyda |
1- almira
2- Adalet Yağcı 3- smiy 4- Hazan-z 5- Maviş 6- Ddmk 7- fatitoo(eşimle beraber katılacağım) 8- uugur 9- suat3033 10- ipek 11- Tiya 12- maki01 13- agulertas 14- ckanik 15- gül- 16- Süveyda Yeğenim katılamıyor... |
Arkadaşlar mum çiçeği isteyen varsa çelik getirebilirim.
|
Hangi türünden ?
|
Klasik hoya carnosa, elimde birkaç tür daha var ama onlar henüz çelik alınacak kadar gelişmediler.
|
Alıntı:
|
Sizlerle beraber olup bitki konuşmak çok isterdim.Bukadar sevgi dolu ,mutlu bir grup görmedim.Hepinize sevgi ve saygılar.
|
Bu arada bende tohumdan adenin yetiştiriyorum. Bebeklerim büyümeye başladılar.Sonrasında bende paylaşabilirim
|
Ben henüz paylaşım yapabilecek durumda değilim ama elinde fazla tek gecelik gelin ve/veya meleklerin boruları çeliği olan varsa alabilirim.
|
Sayın fatitoo; sizin için birgecelik gelin ve sarı meleklerin borusu çeliği getireceğim. Toplantıya katılanlardan başka isteyen arkadaşlar da olursa onlar içinde getiririm.
Daha önceki toplantıda; katılan arkadaşlara hayli bitki getirmiştim. Şimdi ne getireceğim şaşırıyorum.:( |
Alıntı:
|
1- almira
2- Adalet Yağcı 3- smiy 4- Hazan-z 5- Maviş 6- Ddmk 7- fatitoo(eşimle beraber katılacağım) 8- uugur 9- suat3033 10- ipek 11- Tiya 12- maki01 13- agulertas 14- ckanik 15- gül- 16- Süveyda 17- Perihan Bayram+Ablası |
Yalnız ben saat 15.00 e kadar kalamayacağım. Malum aynı gün şanlıurfa' ya dönmem gerekiyor. Otobüsüm saat 15.00 te...
|
Sevgili fatitoo, bu bir dostluk ve paylaşım toplantısı öyle belli bir başlangıç bitiş saati yok. Sevgili almira sadece yiyecek servis saatlerini belirmek için saat yazmış.İstediğiniz zaman gelip istediğiniz zaman gidebilirsiniz, ama emin olun ki zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak ve o ortamdan ayrılmak istemiyeceksiniz.
|
ama çok az kişiyiz :( tam bir organize olamadı
|
Güzel bir gündü, ne sıcak ne soğuk, tam kararında.
Sabah 10:00 gibi toplanmaya başladık, yerimiz önceden rezerve edilmişti yoksa o kalabalıkta yer bulamazdık. Kafe rezervasyonu ve yaka tanıtım kartları işini üstlenen sevgili smiy'e teşekkürler. Branch süperdi, tam 180 çeşit varmış kafe sahibi Levent beyin ifadesine göre. Tabii bizim hepsinden tatmamız imkansızdı :) Adana'dan sevgili hazan.z, ddmk, tiya'yı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aramızda görmekten mutluluk duyduk. Her toplantıda olduğu gibi bitki paylaşımlarımız oldu tabii, neler vardı neler. Hoyalar, yer kirazları, Melek borazanları, sebze fideleri, kaktüsler, sukkulentler, renkli galla yumruları ve daha neler neler. Sevgili maki01 rahatsız olduğu için aramızda yoktu ama telefon edip sevgilerini iletti. Geçmiş olsun sevgili maki01, dilerim çabuk iyileşirsiniz. İki yeni üyemizle tanıştık, gül- ve fatitoo, biraz çekingendiler ama bir dahaki sefere eminim daha rahat olacaklar. Her şey çok güzeldi, beni üzen tek şey, özenle tasarlayıp sipariş verdiğim agaclar.net pastamızın 'anneler günü' pastası gibi süslenmiş olarak gelmesiydi :( Yine de severek yedik. Ha bir de, toplantı listesinde geleceğini yazıp gelmeyen arkadaşlara üzüldüm. Son dakikada bir şey çıka bilir tabii ama en azından gelemeyeceklerini belirtseler iyi olurdu. Uzak-yakın her yerden gelen dostlarıma teşekkür ediyor, daha kalabalık toplantılarda birlikte olmayı diliyorum. Fotoğrafları küçültüp paylaşacağım birazdan. 1- almira---Geldi 2- Adalet Yağcı---Geldi 3- smiy---Geldi 4- Hazan-z---Geldi 5- Maviş---Geldi 6- Ddmk---Geldi 7- fatitoo(eşimle beraber katılacağım)---Geldi 8- uugur---Gelmedi 9- suat3033---Gelmedi 10- ipek---Geldi 11- Tiya---Geldi 12- maki01---Hastaydı 13- agulertas---Gelmedi 14- ckanik---Gelmedi 15- gül-Geldi 16- Süveyda---Gelmedi 17- Perihan Bayram+Ablası---Geldi |
Yine çok güzel bir toplantıydı herkese tekrardan teşekkürler:)
|
2 Eklenti(ler)
Şık masa tanıtım kartımız.
Eklenti 406475 Yaka kartımız. Eklenti 406476 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramını sevgili İpek'in getirdiği minik bayraklarımızı tanıtım kartımıza iliştirirek ve masamıza yayarak kutladık. |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Perihan Bayram ve tiya.
Eklenti 406484 Maviş ve almira. (Çok kilo almışsın maviş'im :)) Eklenti 406483 Sevgili hazan-z smiy ve kızını fotoğraflarken yakalandı :) Eklenti 406485 |
4 Eklenti(ler)
Paylaşım için getirilen bitkiler öyle çoktu ki, burası masanın üstü.
Eklenti 406491 Eklenti 406492 Eklenti 406493 Bir o kadar da masanın altında vardı :) Eklenti 406494 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
ddmk, hazan-z, smiy, fatitoo ve eşi.
Eklenti 406498 İpek, maviş, almira, Perihan Bayram, tiya. Sevgili maviş bizlere beyaz ve mavi mavişler fidelemiş :) Eklenti 406499 |
3 Eklenti(ler)
Minik sepetlerde avusturya kara dutunu sattıklarını gören hazan-z masamızı dut sepetleriyle donattı.
Eklenti 406501 Bu da beni çileden çıkaran pastamız :) Eklenti 406502 Eklenti 406503 Benden bu kadar, arkadaşlarım da çektikleri fotoğrafları paylaşacaktır. Nice birlikteliklere ağaçlar net'le beraber. Sevgilerimle. |
Sevgili Adalet Yağcı önce sana paylaşımın için, sonra da toplantıya katılan değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
Diğer İllerimizde de agaclar.net toplantılarının tertiplenmesi o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam. Bu sayede uzakta da olsak fotoğraflardan arkadaşları tanıyoruz. Hele böyle gülen cıvıl cıvıl yüzler yok mu, içimi açıyor adeta. Kimbilir ne güzel vakit geçirdiniz, neler neler konuştunuz.... inanın sizlerle beraber olmayı çok istiyordum. Başka seferlere inşallah. Veya Mersin'liler, Adana'lılar bana gelsenize. Hepinizi yatıracak yer bulurum merak etmeyin. Bitki paylaşım masanızda gözüm kaldı, offff ne güzel şeyler vardı kimbilir. Diğer arkadaşların çektikleri fotoğrafları da heyecanla bekliyoruz. ;) |
5 Eklenti(ler)
Bu muhteşem güne emeği geçen tüm arkadaşlara ve bizi Ağaçlar Net çatısı altında bir araya getiren , tanışmamıza vesile olan sevgili Malina'ya çok teşekkürler.
Birkaç kare de benden. Hazan-Z ve ddmk Eklenti 406655 sevgili Smiy ve ddmk Eklenti 406656 sevgili Perihan Bayram Eklenti 406657 Sevgili Tiya ve İpek Eklenti 406658 Sevgili Maviş Eklenti 406659 |
5 Eklenti(ler)
Ve....
Sevgili Adalet yağcı Eklenti 406673 sevgili ddmk Eklenti 406674 sevgili Smiy Eklenti 406675 sevgili Smiy ve iki güzel kızı Eklenti 406676 Genel Eklenti 406677 |
Ooooo bu fotoğrafları daha da çok beğendim ama eksiklik var; kim, kimdir yazılmamış.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025