![]() |
Ayyy utandım valla.:dilli: Her şeyden bihaber yaşıyorum diye. Yeni gördüm kardeş bahçe yi. :(:(
Yine harikalar gerçekleştirmişsiniz. Kaya bahçesi şu an için tam oturmasa da zamanla harika olacaktır eminim. |
Alıntı:
Bu arada çadır kampını duyunca gidip oğlumun çadırını kontrol edesim geldi..:o Geçtiğimiz yıl arkadaşlarıyla Olimposta çadır tatili yapmak istediler, ertesi gün koşarak Kaleiçindeki pansiyonlara yerleştiler sıcaktan..:p Bir heves koşup gelip Öğretmenevinde soluğu almak da var..:dilli: Planları yapın, Ankara grubunun çadır ve uyku tulumları hazır haberiniz olsun.. |
Alıntı:
20 mayıstan 6 hazirana kadar yokum burada. Hazirandan sonra çadırım hazır valla:) Bayılırım çadır hayatına, Köseağzı na gittiğimden beri, konu komşuya haydin çadır kuralım diyorum durmadan. Survivor yaparız kendi çapımızda.:)))Haydı plan yapalım.;) Yarın çatıya koşuyorum çadırı kontrol etmeye:)) |
Ben çadırda yatamam, yılandan korkarım ama size eşlik ederim yatana kadar.....
|
Sevgili syüksek, sakın başka bahçelere söz vermeyiniz zira burada sizin en yakın usta başınız dururken.....
Yakında bahçeye pat pat sokacağım,toprağın azıcık daha çekilmesini bekliyorum,domates biber fideleri sizi bekliyor olacak..... Çooooook çok herbirinizi öpüyorum............ |
Alıntı:
Ama aklımıza getirdiğin iyi oldu Alcencim.. :eek: |
Orada yılan ne arasın alcen. İnsanın olduğu yerden kaçar oldu yılanlar. Hem olsa ne olacak ki, o senden kaçıyor sen ondan. Yılan zararsızdır sen ürkütmediğin sürece.
Boşuna uğraşma, çadırları senin bahceye kurmayacağız:)) |
Sevgili Ereğli grubu; çok güzelsiniz maşallah!.. Ve gerçekten kutlarım, tebrik ederim harikalar yaratmışsınız. Gücünüze, ellerinize, gönlünüze sağlık. Sağolun...
|
Alıntı:
Haziran'a kadar haftasonları çocuklara rezerve..Sınavlar, kurslar ve sınıf organizasyonları şeklinde tüm haftasonları bir etkinlik var...:dilli: Sen de tatilini yap gel Haziran ayında yaparız bu işleri... Aslanağzı deyince bizin eski lojmanın karşısında sinemanın orada ki duvarda aslanağzı çıktığını hatırladım... Tez zamanda yolunup kardeş bahçeye ekile :p Sevgiler |
Alıntı:
İleri ki organizasyonlarla birlikte olup tanışma dileğimizle... Sevgiler |
Alıntı:
Senin şu yılan ve solucan sevgin var ya :dilli: Ben de çadır konusunda kendimden emin değilim...Zaten bir çadırım bile yok :p |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025