agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Eskişehir Toplantısı (22 Haziran 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/31164.htm)

YeniGine 25-06-2013 00:51

:D Evet Sayın oz26 çok belli, toplantıya katılmış, yorulmuş. Ve huzur içinde uyumuş... Kıyamam, maşallah ona!..

26-Nurşen 25-06-2013 01:20

Eskişehir Toplantısı

1 Eklenti(ler)
Saygı Değer Misafirlerimiz Eskişehirimize ve buluşma mekanımıza gelmiye başladıklarında çektiğimiz Eskişehirimizden güzel bir görüntü.

26-Nurşen 25-06-2013 01:26

Eskişehir Toplantısı.

1 Eklenti(ler)
Birbirinden çok değerli olan misafirlerimizi ağırladığımız meaknımızın güzelliklerinden birisi.

26-Nurşen 25-06-2013 01:33

22 Haziran 2013 Eskişehir

1 Eklenti(ler)
Saygı değer ve sevgili misafirlerimizin buluşma mekanımızdaki en keyifli anları o gülen sımsıcak yüzlerindeki ifadelerinden okunan güzellikler mekanın güzelliğiyle buluşuyor adeta bir doğa tablosu oluşturuldu.

26-Nurşen 25-06-2013 01:40

Eskişehir toplantısı.

1 Eklenti(ler)
Misafirlerimizin gelmesinden sonra Kadir Beyin Misafirlerimize hoş geldiniz konuşmasıyla misafirlerimizi Saygı ve Sevgiyle selamlaması anı.

26-Nurşen 25-06-2013 01:46

Daha çok paylaşacak anlarımızın resimleri var onlarıda sonra ekliyeceğim şu anda vakit bir hayli geç oldu kusura bakmayın resim yüklemeyi yeni üye olarak bu akşam öğrendiğim için bu saate kaldı resimlerin yüklenmesi Tüm misafirlerimizden özür dilerim resimleri o akşam yükleyecektim ama resimlerin boyutlarından kaynaklanan bir sorunla resimleri ekliyemedim.şimdi o sorunuda çözdüm ve bundan sonra her ağaçalar netimizle ilgili konulardaki resimleri sizlerle sık sık paylaşacam.
Herkese Eskişehirden kucak dousu sevgi ve selamlar görüşmek üzeree iyi uykular.

fesleğen 25-06-2013 07:53

Allah'ım yaa ne kadar güzel bir toplantı olmuş,çok şey kaçıracağımı biliyordum ama bu kadar çok güzel şeyi kaçıracağımı bilmiyordum :(( Nasıl üzüldüm gelemediğime anlatmak zor :( İnşallah en kısa zamanda yenisi düzenlenir ve bu sefer şanslılardan olabilirim.Herkesin emeğine yüreğine sağlık mükemmel olmuş...
Saygılarımla...

M.Fıstık 25-06-2013 08:59

Askerliğimi Eskişehir de yaptığım günlere döndüm... Çok güzel bir organizasyon, bu resimler sayesinde gitmeyenler de gitmiş kadar oluyorlar buna eminim :) Bu arada ev sahipliği yapan üyeleri tebrik etmek gerek fotoğraflarda bile bu kadar güzel bir organizasyonun gerçeği nasıl olur tahmin edemiyorum emeklerinize sağlık :)

Müjgan Yılmaz 25-06-2013 09:53

Sevgili Muda;
Benim elimde Hoca nın kaşığı var,içi sevgi mayası ile dolu ben bulduğum göle çalıyorum kaşığı.... Tutarsa bahtımıza:)))))
Şimdi de Afyon dedik,anadolunun en güzel coğrafyası,en güzel insanlarının olduğu ve yemek kültürü en zengin bölgelerimizden biri,her sene haşhaşçıları tavaf ederim,(yağlıboya da haşhaş yağı kullanırım renklere daha bir güzellik katar).
Bu kadar güzelliğe artık orada bir toplantı ayarlanır ne dersiniz?

kadir_26 25-06-2013 10:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi oz26 (Mesaj 1173579)
Bitkiyi, toprağı, doğayı seven pek çok güzel insanla tanıştık. Emeği geçen (Kadir_26, üzüm, 26-Nurşen) ve katılan herkese teşekkürler.

Eklenti 420533
Toplantı yorgunluğu...

Sn. oz26 yerim ben bunu yaaa, Allah nazarlardan korusun..

kadir_26 25-06-2013 13:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Yılmaz (Mesaj 1173645)
Sevgili Muda;
Benim elimde Hoca nın kaşığı var,içi sevgi mayası ile dolu ben bulduğum göle çalıyorum kaşığı.... Tutarsa bahtımıza:)))))
Şimdi de Afyon dedik,anadolunun en güzel coğrafyası,en güzel insanlarının olduğu ve yemek kültürü en zengin bölgelerimizden biri,her sene haşhaşçıları tavaf ederim,(yağlıboya da haşhaş yağı kullanırım renklere daha bir güzellik katar).
Bu kadar güzelliğe artık orada bir toplantı ayarlanır ne dersiniz?

sn. Muda ben hazırım :))) Sizi Afyon da da yalnız bırakmam.. Müjgan Hn.' a kulak verelim. (Alışkanlık mı yaptı ne....)

Sonra sonbaharda belki yine Eskişehir' de hep beraber hem buluşma hem bir atölye çalışması, böyle sürer gider inşallah.

Kalın sağlıcakla.

fesleğen 26-06-2013 08:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi oz26 (Mesaj 1173579)
Bitkiyi, toprağı, doğayı seven pek çok güzel insanla tanıştık. Emeği geçen (Kadir_26, üzüm, 26-Nurşen) ve katılan herkese teşekkürler.

Eklenti 420533
Toplantı yorgunluğu...

Ya bu çok tatlı bişey ,yerim ben seni maşallah!! Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün inşallah,kaderi güzel olsun :)

vetman996 26-06-2013 09:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1173554)
.....

Gölet kenarında fotoğraf çektirmeye gelen geline nazire yapar gibi güzel nazlı kuğular da yüzüyordu gölette.
...

Eklenti 420521[/CENTER]

Eskişehir, Göl, Kuğu ve Gelin..
Güzel bir enstantane :D
Tebrikler.....

hasanbars 28-06-2013 10:25

Başta Kadir Bey'i ve emeği geçen herkesi gerçekleştirdikleri bu organizasyondan dolayı kutluyorum. Çekilişte bana çıkan frenk üzümüne özenle bakıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Aliye Yamancı 28-06-2013 19:14

Sevgili arkadaşlar yazmakta biraz geç kaldım hepinize organizatörler Kadir-26, üzüm, Nurşen-26 ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok güzel bir toplantı oldu bende aranızda olmaktan çok memnun oldum, ben sadece video çektim Kadir beye cd ni ileteceğim selamlar Aliye Yamancı

kadir_26 28-06-2013 20:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Aliye Yamancı (Mesaj 1174806)
Sevgili arkadaşlar yazmakta biraz geç kaldım hepinize organizatörler Kadir-26, üzüm, Nurşen-26 ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok güzel bir toplantı oldu bende aranızda olmaktan çok memnun oldum, ben sadece video çektim Kadir beye cd ni ileteceğim selamlar Aliye Yamancı

Aliye Hanım,
Bizde sizlerle tanışmış olmaktan mutluluk duyduk, videolar bana ulaşınca edit edip yayınlarım eminim çok keyifli görüntüler çıkacaktır:)

Esen kalınız.

26-Nurşen 01-07-2013 01:29

22 Haziran

1 Eklenti(ler)
22 Haziran Eskişehir toplantısı.Misafirimiz Sayın Güler Hanımın Getirmiş olduğu Hediye çiçeklerinden çiçek dağıtım anından bir bölüm.

YeniGine 01-07-2013 02:09

Sevgili CAN Güler Hanım, kendisi hiçbir zaman misafir olamaz; mümkün değil. Yapacak, koşturacak, paylaşacak, bölüşecek, anlatacak, izah edecek, toplayacak, dağıtacak, yardım edecek, cevap verecek, soracak... Daha bir sürü şey... Hep derim Allah'ım nazarlardan saklasın...
Bir anım aklıma geldikçe de gülerim; Yalova gezisinden dönerken minibüsteyiz ve bir üyemiz ile yollarımız az biraz çakışıyormuş tabi ben bilmiyorum ve yine minibüste aynı yere gideceğimizi anladım. Ve o anda gayri ihtiyarı dönüp Güler Hanım'a "Güler Hanım peki neden beni de almıyor ki" diye sormuştum. :D Güler Hanım'da ben nerden bileyim ki deyivermişti. Yani öyle bir intiba: Sevgili CAN Güler Hanım herşeyi bilir, halleder, çözer...
Kıyamam CAN Güler Hanım, inşallah herşey gönlünce... Ve kocaman maşallah kendisine...

Güler 01-07-2013 05:49

Sevgili YeniGine, teşekkür ederim ama bu güzel sözler karşında şımaracağım galiba. ;)

YeniGine 02-07-2013 00:36

Bunu sadece ben söylemiyorum ki Sevgili CAN Güler Hanım, hepimiz söylüyoruz. Hem de şımarın valla, size şımarmak da yakışır...
İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Kocaman maşallah size!..

Lilium 02-07-2013 02:07

1 Eklenti(ler)
Eskişehir toplantısına katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim, çok şey kaçırdığım belli oluyor, başta Kadir_26, üzüm olmak üzere katkısı bulunan tüm arkadaşları kutlarım.

Ne kadar katılamamış olsam da fotoğraflardan çok güzel geçtiği tüm arkadaşların gülen yüzlerinden belli oluyor. İnşallah bir daha ki sefere diyerek arkadaşımızın izni olmadan bir baloncukla katılmış olayım (Şimdiden çok özür)

Eklenti 422486

YeniGine 02-07-2013 02:15

Sayın Lilium, öncelikle kendi adıma baloncuklarınız çoğu üyemiz tarafından sevilmiş ve çok da gülünmüş ve özellikle tekrar tekrar, özellikle de istenmiştir...
Birimiz hepimiz, hepimiz ağaçlar.net adına nacizane...

Güler 02-07-2013 09:25

Valla arkadaşlar toplantıya gelmeden önce Lilium'a telefon ettim; " biz gidiyoruz arabamızda yer de var, al eşini sen de katıl aramıza " dedim. Bir düşüneyim dedi sonra binbir dereden su getirdi; yok Nagihan badana yapacak, yok ben ceviz makineleri ile uğraşacağım dedi sukoyverdi.
Oysa onlar iki, biz iki bir ne loveforlifa rahatlıkla gelebilirdik. Zaten bir daha teklif etmeyeceğim onlara.

kadir_26 02-07-2013 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1175837)
Valla arkadaşlar toplantıya gelmeden önce Lilium'a telefon ettim; " biz gidiyoruz arabamızda yer de var, al eşini sen de katıl aramıza " dedim. Bir düşüneyim dedi sonra binbir dereden su getirdi; yok Nagihan badana yapacak, yok ben ceviz makineleri ile uğraşam dedi sukoyverdi.
Oysa onlar iki, biz iki bir ne loveforlifa rahatlıkla gelebilirdik. Zaten bir daha teklif etmeyeceğim onlara.

Sn. Güler,
bu dediğinize eminim ki siz bile inanmamışsınızdır :).
Bir yerde agaclar.net etkinliği olacak da siz ben geleceğim diyeni aramayacaksınız, almayacaksınız, vallahi inanmam, dayanamazsınız :))

Güler 02-07-2013 23:26

......;)

(okullar tatil oldu diye torunlar bizdeler, bütün gün Oğuz'u da beni de peşlerinde koşturup duruyorlar. Siteye de ancak onlar yattıktan sonra, bedenimde hal kalmışsa girmeye gayret ediyorum ama nasıl bir bilseniz, yatağın içinde ipad kucağımda. Onun klavyesi ile de yazmak çok zor geliyor hatta bir sürü de yazım hatam oluyor, ama dondurma yemeği de ihmal etmiyorum, lilyum'un kulakları çınlasın.). :D

esmus80 03-07-2013 12:06

:(

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1173126)
Paylaşmanın güzelliği de bir başkaydı.....

gelemediğime dahada üzüldüm bak simdi cok güzel olmuş emeği gecen herkese teşekkürler.

Cumhur Tonba 04-07-2013 00:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 1175806)
Eskişehir toplantısına katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim, çok şey kaçırdığım belli oluyor, başta Kadir_26, üzüm olmak üzere katkısı bulunan tüm arkadaşları kutlarım.

Ne kadar katılamamış olsam da fotoğraflardan çok güzel geçtiği tüm arkadaşların gülen yüzlerinden belli oluyor. İnşallah bir daha ki sefere diyerek arkadaşımızın izni olmadan bir baloncukla katılmış olayım (Şimdiden çok özür)

Eklenti 422486

Lilium, inan bana.. Sen her işi bırak bu balonculuğu devam ettir. Müthiş bir bakış ve espri yeteneği var bu konuda sende. Yanıldığımı zannetmiyorum. Hatta bir balon köşesi açsan. Ve sitedeki fotoğraflara (uygun gördüklerine yazsan) eminim patlama yapar.
Bunu gayet ciddi söylüyorum.
Konu burada geçtiği için yazdım.

YeniGine 04-07-2013 00:47

Sayın Cumhur Tonba, sizinle aynı fikirdeyim, çok güzel demişsiniz. Ben Sevgili Lilium'un ilk baloncuklarını İstanbul Toplantısı fotoğraf karelerinde gördüm ve inanın büyük bir zevkle takip ettim, çok da hoşuma gitti. Sağolsun bir de İçimizden Biri konu başlığında YeniGine'ye yapmış olması da benim için ayrı bir mutluluk, beğeni vermiş idi bana. Sağolsun. Evet bence de kendisi ve Sayın malina da kabul eder ise, tabi zamanı da müsait ise çok da güzel olur.

Cumhur Tonba 05-07-2013 00:45

Sayın Yeni Gine,
Herhalde ben oraya abone olurdum.
Bilmiyorum Lilumda bunun farkında mı? Değişik bir bakış açısı ve yorum var. Daha okurken gülümsemeye başlıyorum. Bence bunu değerlendirmeli.

Cumhur Tonba 05-07-2013 00:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1176208)
......;)

(okullar tatil oldu diye torunlar bizdeler, bütün gün Oğuz'u da beni de peşlerinde koşturup duruyorlar. Siteye de ancak onlar yattıktan sonra, bedenimde hal kalmışsa girmeye gayret ediyorum ama nasıl bir bilseniz, yatağın içinde ipad kucağımda. Onun klavyesi ile de yazmak çok zor geliyor hatta bir sürü de yazım hatam oluyor, ama dondurma yemeği de ihmal etmiyorum, lilyum'un kulakları çınlasın.). :D

Güler Abla, biraz dondurma stokla.

Lilium 05-07-2013 01:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1176546)
Lilium, inan bana.. Sen her işi bırak bu balonculuğu devam ettir. Müthiş bir bakış ve espri yeteneği var bu konuda sende. Yanıldığımı zannetmiyorum. Hatta bir balon köşesi açsan. Ve sitedeki fotoğraflara (uygun gördüklerine yazsan) eminim patlama yapar.
Bunu gayet ciddi söylüyorum.
Konu burada geçtiği için yazdım.

Sevgili cumhur ve diğer arkadaşlar, beğeninize çok çok teşekkür ederim, de, on kişi tarafından beğenilmek bir şeyler yapmak için yeterli gelmeyebilir, bir çoğu tarafından beğenilmiyor da olabilir, unutmayalım ki, sitemizin üye sayısı 138,041 binleri buldu.
Bu üye sayısına sahip bir sitede bir şeyler yaparken her yönü düşünmek gerekir.
Sevgili cumhur, Biri çıkarda bana baloncuk yapmak sana mı kaldı h...r derse onu sana yönlendiririm şimdiden bilmiş ol :)

Şakayı sevdiğim için, Tanıdıklarıma nazım şakam geçebilecek olanlara aflarına sığınarak baloncuk şişiriyorum fakat hiç tanımadıklarımı da kırar incitirim diye korkarım.

Aliye Yamancı 05-07-2013 18:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kadir_26 (Mesaj 1174834)
Aliye Hanım,
Bizde sizlerle tanışmış olmaktan mutluluk duyduk, videolar bana ulaşınca edit edip yayınlarım eminim çok keyifli görüntüler çıkacaktır:)

Esen kalınız.

Selam arkadaşlar, selam Kadir-26 ben bugün Eskişehir toplantısının benim tarafımdan çekilmiş video cd ni adresinize postaladım sanırsam yakında elinize geçer, beğenirsiniz umarım görüşmek üzere Aliye

hilalll 26-02-2014 01:33

Birkaç yil sonra Eskişehir'e yeniden kavuşabilir ve yine böyle güzel bir buluşma olur da araniza katilabilirim umarim çok imrendim çok.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025