agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   5. Adana Toplantısı (9 Mart 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/30480.htm)

h_dogan 11-03-2013 10:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mmanager (Mesaj 1117694)
Bu toplantıda daha önceki toplantılara niye katılmadığım için kendime çok kızdım.Çünkü ben üye olduktan sonra sadece mayıs ayı toplantısı yapılmıştı geçen sene...Bilemiyorum belki de burnu kaf dağında olan tabiri caizse snop tipler olabileceğini düşünmüştüm ama çok büyük bir yanılgı içinde olduğumu anladım.Bunun en büyük sebebi sayın Hazan -z nin ön ziyaretiydi.Herkes samimi ve canayakındı.Artık kendim gibi insanların arasındaydım ağaçlara çiçeklere ve toprağa bu kadar düşkün olduğum için anormal gözle bakmayan kişilerin arasında....
Toplantı için yer kararlaştırıldı belki bir sera gezisi düzenleme fikri ortaya atıldı.Tohumlar ,aloe veralar paylaşıldı.Söz verilen çiçekler getirildi.Ben ise uzun toplantı masasının ortasında oturduğum için bir sağa bir sola hoş sohbet insanları dinleyerek faydalı bilgiler edinmeye çalıştım.Selamlar...

Sn. mmanager ben de daha hiç katılamadım ama çok şey kaçırdığımı biliyorum. Bu sitedeki insanlar kadar sıcak, samimi bir site görmedim ben ama kısmet olmadı daha tanışmak. ;)

peyyide 11-03-2013 11:29

Alıntı:

Bu toplantıda daha önceki toplantılara niye katılmadığım için kendime çok kızdım.Çünkü ben üye olduktan sonra sadece mayıs ayı toplantısı yapılmıştı geçen sene...Bilemiyorum belki de burnu kaf dağında olan tabiri caizse snop tipler olabileceğini düşünmüştüm ama çok büyük bir yanılgı içinde olduğumu anladım.Bunun en büyük sebebi sayın Hazan -z nin ön ziyaretiydi.Herkes samimi ve canayakındı.Artık kendim gibi insanların arasındaydım ağaçlara çiçeklere ve toprağa bu kadar düşkün olduğum için anormal gözle bakmayan kişilerin arasında...

Çok hoş yorumlamışsınız :) İyi ki katıldınız.
Biz hep aynıyız işte...

tiya 12-03-2013 00:15

Alıntı:

Bu toplantıda daha önceki toplantılara niye katılmadığım için kendime çok kızdım.Çünkü ben üye olduktan sonra sadece mayıs ayı toplantısı yapılmıştı geçen sene...Bilemiyorum belki de burnu kaf dağında olan tabiri caizse snop tipler olabileceğini düşünmüştüm ama çok büyük bir yanılgı içinde olduğumu anladım.Bunun en büyük sebebi sayın Hazan -z nin ön ziyaretiydi.Herkes samimi ve canayakındı.Artık kendim gibi insanların arasındaydım ağaçlara çiçeklere ve toprağa bu kadar düşkün olduğum için anormal gözle bakmayan kişilerin arasında....
Toplantı için yer kararlaştırıldı belki bir sera gezisi düzenleme fikri ortaya atıldı.Tohumlar ,aloe veralar paylaşıldı.Söz verilen çiçekler getirildi.Ben ise uzun toplantı masasının ortasında oturduğum için bir sağa bir sola hoş sohbet insanları dinleyerek faydalı bilgiler edinmeye çalıştım.Selamlar...

Bizler de sizi tanıdığımız için mutlu olduk.

tiya 12-03-2013 00:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi olcim (Mesaj 1117198)
Sn h_dogan , çok geçmiş olsun , acil şifalar dilerim , diş ağrısı çarşaf yırrttıran ağrılardan biri der doktorlar , bilirim .
Benim yeğenler de eğlenmişler , çok memnun oldum , paylaştığınız tohumlarda bir kaç güne kadar elime ulaşırlar , zahmetinize teşekkür ederim.

Bu arada unutmadan söyleyim benim kızlar birkaç foto çekmişler , ben de merakla sizlerle tanışmayı bekliyorum :)

Sevgili Olcim, "erzm" düzelmiş, teşekkürler.

Yeğenlerinizi biz de çok sevdik. Bir yerine iki "olcim" tanımış olduk. Onları yitirmek istemeyiz. Bir sonraki toplantıya gelmeniz mümkün olacaksa onları da getirmenizi rica ediyorum. Sevgiler Adana'dan.

Gülsen 13-03-2013 13:51

Ama haksızlık bu... Adana da o tarihte bulundum ama toplantı haberlerini şimdi gördüm ama olmazki :( Sizleri görmek güzel olurdu...

awarsky 02-04-2013 14:57

tekrar bi toplantı olursa katılmak isterim bende.

göktürk66 12-04-2013 15:24

bende bir zamanlar askerliğimi adanada yapmıştım heyy adana heyy.. adana incirlik.. oto ulaştırma :)

maki01 12-04-2013 15:35

Gençler yine öncülük etse de geçen senekiler gibi kalabalık bir toplantıda buluşsak diyorum :)

Ve elbette daima en gencimiz sevgili arkadaşım hazan-z'nin desteği ile :)

yeşillim 12-04-2013 15:54

Toplaşın da ben de buradan izleyeyim :)

maki01 12-04-2013 16:02

Yeterince izledin sevgili arkadaşım, sıra katılmanda :)

hira 16-04-2013 07:21

keşke fotoğraf olsaydı:( bu toplantıda görmek istediğim arkadaşlar da bulundu:(

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025