![]() |
Sevgili peyyide,
Bu toplantının duyurusu için özel bir çaba sarf etmedik. İstedik ki açılsın olsun ve bir sonraki büyük toplantımız için ön görüşme yapalım. Nerede, ne zaman gibi :) |
Sevgili Tura,
İçinizdeki sese kulak verin :) "Geliyorum" demeniz yeterli, biz sizi karşılarız :) |
Adana 'm beniiimm ...
Arkadaşlar toplanacak olmanıza gıpta ettim , ben gelemem zaten :( Vekilim olarak kardeşim gelse olur mu ? Ya da kardeşlerim demek daha güzel , şimdi kaç tane diye sorarsınız sizler, bir elin parmakları kadarlar :) |
Alıntı:
|
Olur tabii sevgili olcim :)
|
Alıntı:
Arkadaşlar gün yaklaştı saat önerilerinizi alalım ben 14.00 diyorum ve önerileri bekliyorum |
Alıntı:
|
Saat 1 de olsa... Çabuk ayrılmamak için:)
|
ok bana uyar
|
Alıntı:
Aksaray'a geldiğinizde bekleriz efendim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili dostlar, benim için de bir kahve içiverin emi:) Sevgilerimi yolluyorum Karadeniz den hepinize. Mayısta kısmetse memleketteyim inşallah. |
Toplantı olacak mı?
Adanalılar niye ilgi göstermiyor? |
Alıntı:
Sözün kısası yarın sizi de bekliyoruz |
Alıntı:
|
Arkadaşlar günaydın. Çakıl Kafe Atatürk Caddesi'nin neresinde?
|
Sevgili Tiya,galiba hata olmuş.Çakıl Gazipaşa Bulvarında parkın yanında.
|
1) Ddmk
2) Hazan-z 3) Maki01 + sevgi yumağımız Fındık'ımız:) 4) Peyyide 5) h_dogan 6) müge 7) Emre İlhan + annesi + kardeşi :) 8) Ahmethatip 9) mmanager (Cumartesi de çalışıyorum ama gelmeye çalışacağım. İsteyen arkadaşlara aloe vera yavrusu getirebilirim...) Bu kadar mıyız? Yok mu artıran. Güncelleyelim bir listeyi:) |
Alıntı:
|
Akadaşlar adres doğru mu ? Yeğenlerim gelecekler , kuzularıma mahcup olmayayım , ( gençler yaaa :)
|
Doğru sevgili olcim , endişelenme :)
|
Sn mmanager , o yavulardan bende istiyorum , ancak vekillerim benim yerime bir süre bakımını üstlenecekler. Bir de kızların sizleri tanımaları için masanızda ( ağaçlar net ) yazılı kart olsaydı keşke ;)
|
Teşekkürler, Sn maki01 ...Vallahi telefon trafiği çok yoğun , umarım toplantı eğlenceli geçer :)
|
1) .. Ddmk
2) ...Hazan-z 3) ...Maki01 + sevgi yumağımız Fındık'ımız:) 4) ...Peyyide 5) ...h_dogan 6) ...müge 7) ...Emre İlhan + annesi + kardeşi :) 8) ...Ahmethatip 9) ...mmanager (Cumartesi de çalışıyorum ama gelmeye çalışacağım. İsteyen arkadaşlara aloe vera yavrusu getirebilirim...) 10) .olcim'in Yeğenleri 10 kişi, artıran yok mu artıran?:) |
Aslında orada olaydım 20 yi de geçerdi liste :),
|
Hemen uçak bileti :D
|
Ben de işyerindeyim daha. Kısmetse uğrayacağım fazla kalamayacağım. :)
|
Özür dilerim arkadaşlar gelemedim. Eşimi doktora götürdüm. İşimiz bitene kadar geç olmuştur dedim. :(
|
Geçmiş olsun , umarım ciddi bir sorunu yoktur eşinizin.
Toplantıda kulaklarınızı çınlattık sık sık :) |
Eeee, nerede toplantı haberleri, fotoğrafları? Daha bekleyecek miyiz?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025