![]() |
Doğrusu bu herhalde.
01) malina 02) Müjgan 03) Nariel 04) Güler ve eşi 05) Maki01 06) katmer 07) herbaryum 08) cemal.S ve kızlarının anası 09) tturt ve eşi + ege 10) aybala 11) Perhan ve eşi 12) çiroz-lar 13) serkan istanbul ve arkadaşı 14) pomodoro ve belki arkadaşı 15) Kiraz 16) FatihBahce 17) Omer 18) adacık 19) Nevzat 20) egülnur 21) Fatih 22) vinne 23) Zafer İnandıklı ve eşi 24) günebakan ve eşi 25) Mine Pakkaner 26) nrkrkmz 27) Nevin Marangoz 28) Eser İlhan ve eşi 29) semastr 30) ismail seyrek ve eşi 31) Adem Keskin 32) ............... 33) ................. 34) Emre İlhan 35) Hozat 36) Sakaki (%99) 37) sariefe 38) ozbekgokhan 39) Fatma Acar ve eşi 40) Lilium 41) YeniGine 42) MeyveliTepe 43) Jineop 44) athena -asena Gelme ihtimalim yüzde elli. 45)......................... 46) hira ve eşi 47) yener.T ve eşi 48) Tika 49) Alacakranlık 50) cemo 51) alcen 52) Gizli bahçe 53) LavantaSE 54) gece 55) Başbahcıvan 56) Zeytinlibahçe ve eşi 57) betito 58) Zeki Yağlı 59) ogicik 60)Müjgan Yılmaz 61. Osman45 ve eşi 62. Orhan Özbilgiç ve Eşi 63. Perhan 64. Sagol |
Sevgili Osman45,
Sizi ve eşinizi görmekten ,çok mutlu olacağız,endişe etmeyin 60 ben ,61 de sizsiniz:) Sevgili CemalS ve güzel eşi bakalım nasıl bir sürprizle toplantıyı renklendirecekler:)))) |
Alıntı:
Siz saygı değer arkadaşlarımla görüşmekten biz de mutluluk duyacağız. Cemal bey ve Güler hanım sürprizlerini biraz açıklasalar da, biz de araba mı kamyonet mi getireceğimizi bilelim:D Acaba Cemal beyin getireceği ağaçlar için :D kafe sahiplerinin kürek, bel vs leri varmı? Her şey gönlünüzce olsun. |
:)Torpil kokusu alıyorum.
|
Alıntı:
|
Malesef bende gelemiyorum . Hafta sonu misafirlerim geliyor, üzgünüm kısmetse seneye inşallah
|
Arkadaşlar, bazı arkadaşlarımızın sağlık durumları, bazı arkadaşlarımızın da işleri elvermediğinden toplantımıza katılamayacaklarını bildirmeleri üzerine listemizin son durumunu döküyorum.
Her ne kadar listemizde 60-61 numaraları şu durumda boş da olsalar, söz sözdür diyerek 60 numarada Müjgan Yılmaz'ı 61 numarada da OSMAN45 i hediyelendireceğiz. (cemal.S ne düşünüyor bilemem ama ben 61 için hediyemi hazırladım.) 1- malina 2- Müjgan 3- Nariel 4- Güler ve eşi 5- Maki01 6- katmer 7- cemal.S ve kızlarının anası 8- tturt ve eşi + Ege 9- aybala 10- Perhan ve eşi 11- ciroz lar 12- serkan istanbul ve arkadaşı 13- Pomodora ve belki arkadaşı 14- Kiraz 15- FatihBahce 16- Omer 17- adacık 18- Nevzat 19- egülnur 20- Fatih 21- vinne 22- Zafer İnandıklı ve eşi 23- günebakan ve eşi 24- Mine Pakkaner 25- nrkrkmz 26- Nevin Marangoz 27- Eser İlhan ve eşi 28- semastr 29- İsmail Seyrek ve eşi 30- Adem Keskin 31- Emre İlhan 32- Sakaki 33- sariefe 34- ozbekgokhan 35- Fatma Acar ve eşi 36- Yeni Gine 37- MeyveliTepe 38- hira ve eşi 39- yener.T 40- Tika 41- alacakaranlık 42- Gizli Bahçe 43- LavantaSe 44- gece 45-Başbahcıvan 46- Zeytinlibahçe ve eşi 47- betito 48- Zeki Yağlı ve eşi 49- ogicik 50- Müjhan Yılmaz 51- Orhan Özbilgiç ve eşi 52- sağol 53- loveforlife 54- ykolko ve eşi 55- OSMAN45 ve eşi |
40 numaraya neden hediye yok? :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben sıramı sevdim :D
20. sırada, şehrimide temsil ederim toplantıyada gelirim havasında sıra numaram. ;) Eee geri sayalım artık 3 gün mü kaldı? :) :) Biletim hazır çantam hazır saati bekliyorum artık ben. :) (Şimdi sormayayım diyorumda 20 numaranın hediyesi ne acaba :p :D ) |
Biz yanımızda afacanı da getirmek istiyoruz. (3 yaşında) Umarım sorun olmaz.
|
53 numara mı? :(
|
Kısmet olursa ben de toplantıya katılıyorum :)
1- malina 2- Müjgan 3- Nariel 4- Güler ve eşi 5- Maki01 6- katmer 7- cemal.S ve kızlarının anası 8- tturt ve eşi + Ege 9- aybala 10- Perhan ve eşi 11- ciroz lar 12- serkan istanbul ve arkadaşı 13- Pomodora ve belki arkadaşı 14- Kiraz 15- FatihBahce 16- Omer 17- adacık 18- Nevzat 19- egülnur 20- Fatih 21- vinne 22- Zafer İnandıklı ve eşi 23- günebakan ve eşi 24- Mine Pakkaner 25- nrkrkmz 26- Nevin Marangoz 27- Eser İlhan ve eşi 28- semastr 29- İsmail Seyrek ve eşi 30- Adem Keskin 31- Emre İlhan 32- Sakaki 33- sariefe 34- ozbekgokhan 35- Fatma Acar ve eşi 36- Yeni Gine 37- MeyveliTepe 38- hira ve eşi 39- yener.T 40- Tika 41- alacakaranlık 42- Gizli Bahçe 43- LavantaSe 44- gece 45-Başbahcıvan 46- Zeytinlibahçe ve eşi 47- betito 48- Zeki Yağlı ve eşi 49- ogicik 50- Müjhan Yılmaz 51- Orhan Özbilgiç ve eşi 52- sağol 53- loveforlife 54- ykolko ve eşi 55- OSMAN45 ve eşi 56-A-EMEL |
Ben geçen sefer verilen yaka kartını kaybettim. Ama işyerinde bir sürü yaka kartlığı var. Boş Ve Logosuz uygun görürseniz getireyim.
|
Selamlar herkese,
Pek keyifli bir şekilde parti gününü beklemekteyim. Getirebileceğim fidelerim,tohumlarım yok ancak masasında taze çiçekleri eksik görmediğim, doğa aşığı kuzenimi getirmek istiyorum, mahsuru var mıdır? Eh ne de olsa ilk kez katılıyorum ve kimseleri tanımıyorum. En azından bir faydamız olmasa da köşecikte oturur birşeylere ilişmeyiz:) Sağlıcakla..( ve heyecanla..) |
Kuzenini de aramızda görmekten mutlu oluruz sevgili LavantaSE :)
|
Sevgili A-EMEL, 6 senedir neredeyse her gece sanal da olsa sohbet ettiğim güzel arkadaşım, kızım da Ankara'dan bizlerle tanışmak için geliyor.
Çok sevindim Emel'cim :) |
Sayın LavantaSE; katıldım, gördüm, yaşadım... Sizin dediğiniz gibi öyle 'Kimseleri tanımıyoruz, bir köşede oturup birşeylere ilişmeyiz' dediğiniz gibi inanın hiç olmuyor. Oraya girince görüyorsunuz ki herkesi tanıyorsunuz, herşey çok güzel, heyecanlı, sevecen, sevgi dolu. Yok birbirimizden farkımız, hepimiz Ağaçlar.Net'liyiz...
Görüşmek üzere inşallah... |
Hepinizle tanışacağım, çok mutluyum arkadaşlar:)
Yıllardır sanalda ki dostlarımı realde görme fırsatı, kulağa çok hoş geliyor:) |
Sevgili adacık, yaka kartlarımız hazır. Ancak arkadaşlar toplantı sonrası iade ederlerse daha sonraki toplantılar için iyi oluyor.
Sağ olsun arkadaşımız drhegeli bu durumda imdadımıza yetişiyor. Arkadaşlar sizlerden bir ricam daha olacak. Sık sık toplandığımız Baraka Cafe, her ne kadar evlerimizden getirdiğimiz yiyecekler için ses çıkarmıyorsa da (bize özel) pek hoş kaçmıyor. Lütfen ikram etmek için evlerinizde hazırladığınız leziz şeyleri oraya getirmeyelim. Mekânda yiyecek-içecek şeyler mevcut, pahallı da sayılmaz. Bu toplantımız bir kutlama, sohbet, tanışma. Üyelerimiz yakınlarını da getirebilirler. Toplantımız Baraka Cafe'de saat 13.00 gibi başlayacak, ancak yönetimden gelen arkadaşlar ile daha evvel bir mini toplantı yapmayı düşünüyoruz. Saat 13.00 de Baraka Cafe'de buluşmak üzere...... (mekânı bulmakta sorun yaşayan üyeler beni 0543 595 4042 numaralı telefondan arayabilirler) |
1 Eklenti(ler)
Fotoğrafta görebilirsiniz.
Kırmızı daire içine aldığım yer, Baraka Kafenin olduğu Fenerbahçe Parkı, yeşil daire ise Kadıköy iskelesi. Kadıköyden, FB1, FB2 numaralı otobüsler Fenerbahçe Parkından Geçer, Fenerbahçe durağında inmelisiniz. |
Fenerbahçe Parkı'ndan değil de yakınından diyelim.
Minibüsler de otobüsler de Cemil Topuzlu Caddesinden geçerler, (sahil yolundan gidenler) Fenerbahçe durağı veya sapağında indiğinizde biraz yürüme yolu vardır. Yürüyüşü sevenler ve erken yola çıkanlar için güzel bir yürüyüş fırsatı da olur. Kadıköy'den taxi ile gelirseniz de 15.00 TL den daha çok tutacağını sanmam. (Mavi daire de Fenerbahçe stadyumu-Şükrü Saraçoğlu) |
Bir arkadaşımız 40 numaraya neden bir şey yok diyor. Diğer arkadaşımız 20 numara olarak şehrimi temsil ederim diyor. Bir kaç kişi 60 numara olacağım diye çırpınıyor. Bence 10 numaraya hiç bir şey vermeyelim.
|
Alıntı:
Neyse , geldiğinizde bakarız yine de..... |
Ben mum çiçeği çeliği de getireceğim 1 tane. ( Elimde bir tane var.) Babaannemden Ankara'ya gittiğimde almıştım.Gerçi çelik diyorum;ama uzun zamandır saksıda.Köklenmiş olabilir.Henüz ilk sürgününü vermediğine göre muhtemelen köklü :)
Bu arada klasik ama kurdele çiçeği olmayan var mı?Kurdele çiçeği yavrusu getirebilirim. |
1- malina
2- Müjgan 3- Nariel 4- Güler ve eşi 5- Maki01 6- katmer 7- cemal.S ve kızlarının anası 8- tturt ve eşi + Ege 9- aybala 10- Perhan ve eşi 11- ciroz lar 12- serkan istanbul ve arkadaşı 13- Pomodora ve belki arkadaşı 14- Kiraz 15- FatihBahce 16- Omer 17- adacık 18- Nevzat 19- egülnur 20- Fatih 21- vinne 22- Zafer İnandıklı ve eşi 23- günebakan ve eşi 24- Mine Pakkaner 25- nrkrkmz 26- Nevin Marangoz 27- Eser İlhan ve eşi 28- semastr 29- İsmail Seyrek ve eşi 30- Adem Keskin 31- Emre İlhan 32- Sakaki 33- sariefe 34- ozbekgokhan 35- Fatma Acar ve eşi 36- Yeni Gine 37- MeyveliTepe 38- hira ve eşi 39- yener.T 40- Tika 41- alacakaranlık 42- Gizli Bahçe 43- LavantaSe 44- gece 45- Başbahcıvan 46- Zeytinlibahçe ve eşi 47- betito 48- Zeki Yağlı ve eşi 49- ogicik 50- Müjhan Yılmaz 51- Orhan Özbilgiç ve eşi 52- sağol 53- loveforlife 54- ykolko ve eşi 55- OSMAN45 ve eşi 56- A-EMEL 57- tourkana 58- |
Bir bakem dediydim..... SÜPERRRRRR. Havada güzel olacak. Fenerbahçe parkının güzelliği sizlerin güzelliği yanında sönük kalacak eminim.
60 NUMERO falan hepsi bahane. Sakın kimse duymasın aramızda .... ( Mürjgan Yılmaz hamfendinin hediyesi ve PERHAN hamfendinin mansiyon ödülü hazır.) YAŞASIN DOSTLUK... Saygıyla.. |
Ehh borcun olsun sevgili sansar formayı bu kez kaptırdık bir daha kine alacağım o formayı alacağımmmm haberin olsun.
Tüm katılımcılara güzel toplantılar dilerim herkese çok çok selam saygılarrr. Ne yapalım bizde gönen fuarınla avunacağız. 4-7 nisan gönen tarım fuarı, aklıma ne geldi biliyormusunuz hazır toplammışken birde gönen fuarı yapalım dermisiniz dersiniz valla, ben gönendeyim herkesi beklerim. |
İki gün daha uzun olsaydı Gönen Fuarı, milletin aklını çelerdim. :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025