![]() |
Ya arkadaşlar; içim gidiyor. Ben de gelmek istiyorum. Ama önce inatçı keçi eşimi razı etmeliyim:)
|
Kontenjanımız 10 kişi ile sınırlıdır. Katılmak isteyenler acele ederlerse iyi olur. :)
Benim de bir an önce katılacakların sayısını öğrenmem lazım. Hazırlıkları ona göre yapacağım. Geçi birçok şey planlandı ama yine de bildirirseniz sevinirim. |
Eyvahhh:( Biz oğlumla beraber 3 kişiyiz ama... Baktım 8 kişi olmuş bile.. Vazgeçeyim bu sevdadan dimi?
|
Alıntı:
11-Müge hn+Kerim bey? Arkadaşlar Yılmaz katılımın 10 kişi olabileceğini belirtti. Bilginize sunulur. |
Alıntı:
(10 numarayı ya da oktars'ın kızı yarım sayılır diğer yarımı alayım ) |
Alıntı:
Düşünürüz senin için birşeyler:) |
Bizim Süleyman amcanın bir lafı var hani BENİ SEVEN ARKAMDAN GELSİN DİYE
GELCEK GELCEK te abisi :)))) Salı akşamına kadar süre var. |
bende gelebilirmiyim?
|
kontenjan varmış... yeni gördümm :(
|
Kontenjanın sınırlı olması kötü ama eğer gelmek isteyen adaylardan vazgeçen olursa ben yedekte bekliyorum:))
|
Hepiniz gelebilirsiniz :))
|
Günaydın arkadaşlar.
Balıkçılara kötü bir haber. Dün gölete gitim. Buz tumuş. Fotoğrafını çektim cep telefonuyla ama bilgisayara aktaramadığım için size gösteremiyorum. |
Yanımızda testere getirelimmi buz için ? :)))) Şaka şaka sanırım balık tutacak kadar zamanımız olmayabilir gezmekten.
|
Canımız balık isterse gider balıkçıdan tutarız:))
|
Geziye katılacakların kesin listesini Salı akşamına kadar oluşturup biletleri almalıyız.
|
organizasyonumuz nasıl olucak acaba?
|
Sn Mahmut bey kişi başına düşecek harcamalar için yaklaşık bir şey söyleyebilir misiniz?
|
Son durum böyle gibi...
Trenle değil arabalarıyla gelmeyi tercih edecekler var mı bilmiyorum... Her toplantıda geleceğim deyip son an işi çıkanlar olduğu için, tümünü yazdım. Gelemeyecek gibi olanlar söylerse, aradan çıkarılır. Olmazsa en alttan silmeye başlarsınız :) 1- Mahmut Leventoğlu - İst. 2- Oktars - İst. 3- Oktarsın eşi - İst. 4- Oktarsın kızı - İst. 5- Yücel Özlem - Ank. 6- Mjgn - Ank. 7- Veli - Ank. 8- Halit Togay - İst. 9- Aybala - İst. 10- Turunç 11- Turunuç'un eşi 12- Turunuç'un oğlu 13- Yasemin 14- Hasan Lalezar |
Gidiş İç Anadolu Mavi Treni
Haydarpaşa Kalkış: 23:50 (26.01.2007) Kütahya Varış: 06:34 (27.01.2007) Dönüş İç Anadolu Mavi Treni Kütahya Kalkış: 02:51 (28.01.2007) Haydarpaşa Varış: 09:09 (29.01.2007) ya da Dönüş Meram Ekspresi Kütahya Kalkış: 23.35 (28.01.2007) Haydarpaşa Varış: 06.30 (29.01.2007) Konaklama ücretsiz. Yeme içme masrafları paylaşılacak... |
Ben ve eşim gelemiyoruz. Ankara dışından misafirlerimiz geliyor. Üzgünümmm...:(
|
1- Mahmut Leventoğlu - İst.
2- Oktars - İst. 3- Oktarsın eşi - İst. 4- Oktarsın kızı - İst. 5- Yücel Özlem - Ank. 6- Halit Togay - İst. 7- Aybala - İst. 8- Turunç 9- Turunuç'un eşi 10- Turunuç'un oğlu 11- Yasemin 12- Hasan Lalezar O zaman son durum bu. Başka değişiklik varsa yazalım. |
Alıntı:
|
Ankara'dan sadece Yücel Özlem kaldı. Diğer arkadaşlar hep İstanbul'dan. Turunç ve ailesi arabayla geliyor. Diğerleri trenle.
Yücel Bey için de sanırım en uygunu otobüsle gelmek. Ben onu otogarda karşılarım. Son durum bu. Değişiklik olacak mı? |
Yılmaz Bey, teşekkür ederim. Bilet alınca size bildiririm.:)
|
Arkadaşlar çok sevdiğim bir arkadaşımın pazar günü Ataköy evlendirme dairesinde nikahı varmış bugün haberini aldım malesef gelemiyorum.
|
Alıntı:
Tavşanlı'ya kadar çalışan Kütahya Seyahat vardır sadece. |
Alıntı:
2- Yücel Özlem - Ank. 3- Halit Togay - İst. 4- Aybala - İst. 5- Turunç 6- Turunuç'un eşi 7- Turunuç'un oğlu 8- Yasemin 9- Hasan Lalezar O halde bu kadar kaldık. Cuma gününe kadar bu sayıyı koruyabilirsek :) |
tren biletlerini herkes kendi mi alıyor yoksa organize mi olacağız?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar kontenjanımız 10 kişi ile sınırlımı acaba. Ben eşimle gelirsem sıkıntı olacakmı acaba? Kalınacak yeri tam olarak bilemediğim için (ev tarzımı yoksa ayrı odalarımı var kişiler için) biraz bilgi rica edicem. Vede araba ile gelecek olursak nasıl bir yol izleyelim ,direkt Tavşanlı'ya mı gelmeliyiz.
|
Ben gelemiyorum. Benim yerimi alabilirsiniz.
|
Siz de mi Halit Bey.
Hasan Bey eşinizle birlikte gelmenizde sakınca yok. Ben doğaya daha yakın olmak istersiniz diye orman içinde bir binada geceyi geçirmek düşüncesindeydim. Ama ortak kararla orası olmaz denirse başka Tek tek odalar da var. Orman içindeki yerde koğuş sisteminde kalacağız. Çünkü iki odamız 10 yatağımız var. |
Son durum
1- Mahmut Leventoğlu - İst. 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar- İst. 9- Hasen Lalezar'ın eşi- İst. 10- Havalar böyle iken hafta sonu yapılacak en iyi şey nedir? diye tekrar düşünün derim :) Reklam gibi oldu gerçi ama açıkcası buraya gidecek kişi bulmak kolay, önemli olan agaclar.net'ten birilerinin buluşması. Yanımızda orman mühendisi arkadaşımız varken görecek çok şey var eminim. Demedi demeyin. :) |
2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar- Ank. 9- Hasen Lalezar'ın eşi- Ank. 10- :) -Hasan Lalezar Ankaradan katılıyor.:) |
Merhabalar
Antalyadan ulaşımı ayarlayabilirsem %100 geleceğim. Yolların karlı ve buzlu olması sebebiyle araba yolculuğu gözümü korkutuyor. Birazdan çıkıp otobüs seferlerine bakacağım. Benide 1 kişi olarak eklerseniz çok sevinirim. Sevgilerle... Not: Mahmut bey ben genede oltaları yanımıza alalım derim:D |
2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar - Ank. 9- Hasen Lalezar'ın eşi - Ank. 10-Harbour of tears - Ant Alıntı:
|
Olur mu hemen biz yendik. Buraya gelince mendil kapmaca oynayacağız. Kimin galip geldiğine ev sahibi olarak ben karar vereceğim:)
Kısacası senin galip gelmen zor:D |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025