![]() |
Merhabalar...!
Bu ne güzellik. Fecbook tan takip ettiğim kadarı ile MAHMUT LEVENTOĞLU DA aramızda olacak. Bekle fenerbahçe geliyoruz. Saygıyla. |
Alıntı:
|
İşte beklediğim haber ;) Güler Hanım çok teşekkürler, siz de olmasanız toplanacağımız yoktu. Bir aksilik olmazsa ben de aranızda olacağım inşallah.
1- malina 2- Güler 3- Eser İlhan 4- hozat 5- Zafer İnandıklı ve Eşi 6- Orhan Özbilgiç 7- Nevzat 8- drhegeli 9- sındırgılı 10- Tekin 11- aybala 12- Tika 13- cemal.S ve Eşi 14- Adalet Yağcı 15- tturt, Eşi ve Ege 16- serkan-istanbul (sezgin benzer) ve bir arkadaşı 17- loveforlife 18- Kiraz 19.Günebakan ve eşi 20- selenn 21-jineop 22-yener.T-(Belki eşi) 23- Nariel |
YeniGine,Beşiktaş'a gelebilirseniz belki toplanır gidebiliriz.
|
Halkalı dan gelmek daha kolay. Avcılar dan kalkan Metrobüsler Karşıda son durak.
Söğütlüçeşme ye kadar gidiyor. Oradan Taksi ve ya yürüme 4 km. |
Sevgili Nariel, cep telefonumdaki bütün numaralar uçtu, ben de nasıl yapayım da Nariel'e ulaşayım diye düşünüyordum. Çok sevindim.
Eeee, İstanbul'lular, sesiniz çıkmıyor? |
Ne yani hepsi bu kadar mı? Koskocaman dünyanın incisinde AĞAÇLAR NET üyeleri bu kadar mı? Güldürmeyin adamı. Duymayan çok demekki. Başka bir yöntem bulmak lazım.
Bir düşünelim... SAYGIYLA..... |
Ankara sonbahar toplantisinin tadi damagimda kaldi,guler yuzlu dostlar tanimak cok guzel.Keske Ankara da yine toplanti olsa.Gelmeyi cok isterdim.
|
1- malina
2- Güler 3- Eser İlhan 4- hozat 5- Zafer İnandıklı ve Eşi 6- Orhan Özbilgiç 7- Nevzat 8- drhegeli 9- sındırgılı 10- Tekin 11- aybala 12- Tika 13- cemal.S ve Eşi 14- Adalet Yağcı 15- tturt, Eşi ve Ege 16- serkan-istanbul (sezgin benzer) ve bir arkadaşı 17- loveforlife 18- Kiraz 19.Günebakan ve eşi 20- selenn 21-jineop 22-yener.T-(Belki eşi) 23- Nariel 24-Müjgan Yılmaz |
Toplantıya katılabilmek için isim yazdırmak gerekiyormu?
Rezervasyon gibi bir şey mi bu ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gidişata bakılırsa ben de olacağım orada....;)
1- malina 2- Güler 3- Eser İlhan 4- hozat 5- Zafer İnandıklı ve Eşi 6- Orhan Özbilgiç 7- Nevzat 8- drhegeli 9- sındırgılı 10- Tekin 11- aybala 12- Tika 13- cemal.S ve Eşi 14- Adalet Yağcı 15- tturt, Eşi ve Ege 16- serkan-istanbul (sezgin benzer) ve bir arkadaşı 17- loveforlife 18- Kiraz 19.Günebakan ve eşi 20- selenn 21-jineop 22-yener.T-(Belki eşi) 23- Nariel 24-Müjgan Yılmaz 25-ykaya (belki eşi) 26-müjgan |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın bakalım neler var ! :p |
ben de katılmak istiyorum ama o tarihte burada değilim bir sonraki toplantınız ne zaman olur acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplantımıza, Epiphyllum Oxpetalum'u olmayan arkadaşların hazırlayacağı listeye göre çelik getirilecektir.
Amaç, agaçlar.net'te Epiphyllumsuz kimse kalmasın. |
Söyleme sevgili Zafer İnandıklı, söyleme de merak edip gelsinler. Ben hiç söylüyor muyum selenn'e Almanya'dan toplantı için verdiğim kaktüs siparişlerini... dermişim. :D :D
|
Sevgili Güler abla;
İş kuraya kalmasın, herkesin bir çeliği olsun istedim. Saygılar... |
Kaktüs deyince olmadı işte :)
|
28 Elek
Hoya carnosa (mum çiçeği) olmayanlar _konunun dağılmaması için özel mesajla_ haber verirse çelik getireceğim. |
Ben bir tane saksıda Mum Çiçeği getireceğim.
Daha önceden bana mesaj atıp isteyen bir üye vardı;ama buraya da yazmamış.O'nun yerine isteyen başkasının da olabilir. Pothos Sarmaşığı olmayan ve isteyen var mı?Kurdela bitkisi de getirebilirim. Ona göre getireceğim. Bana da özel mesaj atabilirsiniz.(Hepsinden birer adet var.) Sayın Zafer İnandıklı, Getireceğiniz çeliklerden birine ben talibim.Bu arada çok teşekkürler.Listeyi burada mı oluşturacağız? Eğer öyleyse ben başlatayım. Epiphyllum Oxpetalum çeliği talep listesi 1-Tika |
29- Dansel
Bir sorun çıkmazsa sizlerleyim. |
Benim buraya yazmamın nedeni, elimdeki çeliklerin tüm talebi karşılayacak miktarda olmasıdır.
Az miktarda olanlar kura yoluyla sahiplerini bulacaktır sanırım. |
Listeyi birleştirmek istedim.Katılacak arkadaşlaarın listeye kopyala -yapıştır
yapıp isimlerini ilave ederlerse listemiz daha belirginleşir. 1- malina 2- Güler 3- Eser İlhan 4- hozat 5- Zafer İnandıklı ve Eşi 6- Orhan Özbilgiç 7- Nevzat 8- drhegeli 9- sındırgılı 10- Tekin 11- aybala 12- Tika 13- cemal.S ve Eşi 14- Adalet Yağcı 15- tturt, Eşi ve Ege 16- serkan-istanbul (sezgin benzer) ve bir arkadaşı 17- loveforlife 18- Kiraz 19.Günebakan ve eşi 20- selenn 21-jineop 22-yener.T-(Belki eşi) 23- Nariel 24-Müjgan Yılmaz 25-ykaya (belki eşi) 26-müjgan 27-Başbahçıvan 28-Elek 29-Dansel |
1- malina
2- Güler 3- Eser İlhan 4- hozat 5- Zafer İnandıklı ve Eşi 6- Orhan Özbilgiç 7- Nevzat 8- drhegeli 9- sındırgılı 10- Tekin 11- aybala 12- Tika 13- cemal.S ve Eşi 14- Adalet Yağcı 15- tturt, Eşi ve Ege 16- serkan-istanbul (sezgin benzer) ve bir arkadaşı 17- loveforlife 18- Kiraz 19.Günebakan ve eşi 20- selenn 21-jineop 22-yener.T-(Belki eşi) 23- Nariel 24-Müjgan Yılmaz 25-ykaya (belki eşi) 26-müjgan 27-Başbahçıvan 28-Elek 29-Dansel 30-OSMAN45 ve eşi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025