![]() |
Alıntı:
Nasılsınız...sizi mutlu gördüm...ne güzel. |
Alıntı:
Gerçekten çok hoş, gözlerinin içi gülüyor. Allah sevdiğine bağışlasın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
ben de sizi tanıdığıma çok mutlu oldum, güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim. Güzel temenniniz için amin:) Saygılar |
Harika bir toplantı olmuş, sesler kulaklarımda çınlıyor gibi... Benim gibi niyetlenip gidemeyenler, eli böğründe, fotoğraflarla yetinir işte :)
|
herkese selamlar dünkü toplantının etkisiyle herkes kendini çok mutlu hissediyor çok güzel aynı şeylerle uğraşıp aynı şeylerden zevk alan ve mutlu olan insanların buluşması ne kadar güzel resimlere baktığımda herkesin çok mutlu olduğu anlaşılıyor
|
üyelerin bahçeleri kısmından kendime sayfa açmam gerekiyor galiba oraya resimleri ekleyene kadar buraya biraz resim yüklemeye çalışıcam
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar,
İşte toplantı mekanımız Baraka Cafe ve toplantının genel görünümü. Herkesin ismini tek tek hatırlayamıyorum, bu nedenle isim yazmayacağım :) |
5 Eklenti(ler)
Genel görünüm ve pastanın kesilişi. (Pasta gelirken makinam sorun verdiği için o anları kaçırdım malesef.)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlarım;
Toplantıda çektiğim fotoğrafların pek güzel çıkmadığını belirterek yayınlayamayacağımı yazmıştım. Ancak; İçlerinden bir kısmının izlenebilir nitelikte olduklarını farkettim. Onlarıda ben yükleyeyim. Saygılarımla. egülnur toplantının başlangıç saatlerinde tanıtım konuşması yaparken. Eklenti 361342 Adacık ve sevgili eşi. Eklenti 361343 Ankstel, herzamanki dost canlısı haliyle yer almış objektifimde. Eklenti 361344 pomodoro. Eklenti 361345 CemalS ve benfakir. Eklenti 361346 |
5 Eklenti(ler)
Boyutlarını küçülttüğüm için kalite de haliyle düştü.
|
5 Eklenti(ler)
Mutlu yüzler..
|
5 Eklenti(ler)
Adalet Hanımın gülümsemesi ve Müjgan Hanım'ın muhteşem gülüşü :)
|
Sevgili nariel tamamlasın. Ben öyle devam edeyim.
Sevgili nariel. Senin kalitesi düştü dediklerinin yanında bile, benimkiler sönük kalıyor.:D |
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
5 Eklenti(ler)
Herkesin muhabbeti yerinde.
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz..
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar biraz karanlık, ışığı iyi alamamışım.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili YeniGine'nin bitki taşırkenki neşesi görülmeye değerdi. (YeniGine'nin isteği üzere onun resimlerini sildim.)
|
Muhteşem bir toplantı olmuş. Gıptayla ve kıskanarak izledim.:( Gurubun tamamını baharda Mersin toplantısına bekliyoruz.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyorum:
|
5 Eklenti(ler)
Son resimde Fenerbahçe Parkı'nın muhteşem manzarası var. Baraka Cafe'de yangın çıkmasına üzüldüm, görülmeğe değer bir mekandı. Elimizden geldiğince düzenlemeye yardımcı olalım bu kafeyi.
Resimler burada bitti :) Sevgili Cemal.S'in resimlerine "deli, zırdeli, daha da deli, en deli" şeklinde yazacaktım ama ...:p Sevgiler, en kısa zamanda tekrar toplanmak dileğiyle. |
merhaba,
Fotoğraflar, gülen yüzler... sizleri biraz daha yakından görmek çok güzel...sanki tanışmış gibi oldum. sevgili Güler hanım, bütün toplantıyı gözlükleriylemi geçirdi....acaba? bütün resimlerde gözlükleriyle çıkmış. |
evet gerçekte yanlış yere göndermişim ben sizin sayfanıza gönderdim zannediyorum öğrenene kadar sizi rahasız edicem galiba ben yüklediğim resimleri nasıl silicem şimdi göstediğiniz yerleri okudum ama çözemedim eniyisi sadece size bakmak bende aranızda olmak istemiştim
|
Sevgili Nariel güzel fotoğraflar için teşekkür ederim. Hele noktayı koyduğun Fenerbahçe manzarası çok güzel. Ellerine sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Eline sağlık Sevgili Nariel.
İyi-kötü... Bendekileride yayınlayayım artık. Sevgili Güler Hanım' ın eşi Oğuz Bey. Çok harika bir insan. Allah onlara sağlık ve mutluluk içinde uzun ömür versin. Eklenti 361419 Herzamanki gülen yüzüyle, günebakan geldi. Eklenti 361420 Bension ve Sındırgılı. Masadaki eldiven ve budama makası Sındırgılı'nın. Sanırım toplantı sonrasında, parkta katliam olacak..:D Eklenti 361421 Sevgili münevver'in annesi. Korogakiler ondandı. Ellerine sağlık. Eklenti 361422 CemalS, Adalet Hanım'a hararetli hararetli birşeyler anlatıyor. Eklenti 361423 |
Alıntı:
Toplantı sırasında da 3-5 defa damla damlatarak oturabildim. Gözlerimi merak ediyorsan, küçük ve çekik aynen japonlar gibi, ayrıca rengi de kahverengi. :D :D |
Merhabalar, öncelikle bu toplantı için emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Bende aranıza katılmayı çok istemiştim fakat hastalık:( kısmetten ötesi olmuyormuş.
Nisan ayında ağaçlar.net in yıldönümü varmış inşallah bir mani olmazsa orda tanışmak üzere.:p |
Geçmiş olsun,sevgili Güler hanım.
Ne bileyim bütün resimlerde sizi kocaman gözlüklerle görünce merak ettim. gözlükler yakışmış. çelikler...tohumlar...kekler börekler, kahkahalar havada uçuşmuş... bizde payımızı fotoğraflarla aldık.. çok teşekkürler fotoğraf çeken arkadaşlar sayesinde merak ettiğim birçok kişiyi görmüş oldum... sevgilerimle |
5 Eklenti(ler)
Herkes pastayı fotoğraflamaya çalışıyor.
Eklenti 361429 Bu arada Sevgili münevver, benim fotoğraf çektiğimi farketti. Eklenti 361430 Sevgili Zafer İnandıklı geldi. Eklenti 361431 Sevgili Zafer İnandıklı'nın eşi (ayakta olan), Dregeli, münevver, Pusarık, pomodoro ve Nrkrkmz. Adalet Yağcı.(Fotoğraf çekiyor.) Eklenti 361432 Genel bir görüntü. Eklenti 361433 |
3 Eklenti(ler)
Sevgili CemalS, tüm bayan arkadaşlarımıza ithafen ''Fatma'' şiirini okuyor.
Eklenti 361434 Eklenti 361435 Son bir karede çok kaliteli olmasada, yayınlamadan geçemeyeceğim bir fotoğraf yer alıyor. Sevgili Nuri Mürvet... Çoğumuzun ''bitkilerin bakımı ve budanması'' konularında engin bilgi ve birikimine başvurduğu, değerli uzman arkadaşımız. Eklenti 361436 Nice böylesine sıcak birlikteliklere. Çorbada tuzu olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımla. |
Baktıkça bakasım geldi fotoğraflara, okudukça okuyasım geldim mesajları.
Sanki Birleşmiş Milletler toplantı Salonu. Her yaşdan, her bölgeden insanlar. Ortak yönleri; Hepsinin yüzü gülüyor, sıcak, samimi ve sevgi dolu. NOT; 379 nolu mesaj-5 numaralı son fotoğraf, ekranın sol yanı. Bir kaçağa rastladım orada. 2-3 senedir bizlerle olmasa da, kalbi hep bizleydi. |
Sevgili dostlar, dünkü toplantı için başta organize edenler, sonra katılanlar, katkıda bulunanlar, gelmeyi arzu edip ruhuyla bize katılabilenler, özetle bütün emeği geçenlere nasıl teşekkür edilir bilemiyorum. Bazıları çok uzun zamandır tanışıyordu ama biz yeni gelenlere de hemen kucak açtılar. Ben de su gibi genç kızlarla yakışıklı delikanlıların yağmurlu bir cumartesi öğleden sonrasını bizlerle geçirip enerjilerini yaymalarını takdir ettim. Mekana da bu hararet mi fazla geldi yoksa nazar mı diye düşündüm.Toplantıyla ilgili yukarıda yazılanların tümüne katılıyorum.Güler hanım, Cafeye her türlü katkıya hazır olduğumu da belirtmeliyim. Tekrar kocaman teşekkürler!!
|
Çok güzel bir toplantıydı. Sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzeldi. Çok teşekkürler...
|
Alıntı:
Bana da kekik reçeli hediye etti, harika bir şey. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025