agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Ankara Sonbahar Toplantısı (20 Ekim 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/28430.htm)

Adalet Yağcı 17-10-2012 22:18

Heyecan olmaz olur mu sayın Tura, bir çok dostun yüzünü görüp sesini duyacağım :eek:

Güler 17-10-2012 22:41

İsimlerimizin yazılı olduğu yaka kartları hazırlanıyor mu yoksa biz kendimiz getirelim mi? :)

Müjgan 17-10-2012 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1033688)
İsimlerimizin yazılı olduğu yaka kartları hazırlanıyor mu yoksa biz kendimiz getirelim mi? :)

Güler hanımcım, hiç merak etmeyin, bu gün nevsun ile bu konuyu da konuştuk. Ankara bonsai atölye çalışmasından kalan yaka kartlarımız duruyor, onları kullanacağız. :)

Güler 17-10-2012 22:49

Teşekkür ederim sevgili Müjgan. :)

hevesli meraklı 18-10-2012 01:04

Üyelerin refakatçileri ile sayımız 60 olmuş. Getirilecek paketlerde var.
Sn. herbaryum mekan yeterli olacak mı? Yıllar önce gitmiştim mekana, değişmiştir sanıyorum.

Tura 18-10-2012 07:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hevesli meraklı (Mesaj 1033819)

Misafir sayısı belli olmaz...Keki böreği ona göre yapmalısınız :)

Islak mı, kuru mu neydi o?

3-4 tepsi artık...çiçekler, fideler...tohumlar... bir de şehir içi nakliye tutarsınız olur biter.

Ayşe Yıldız 18-10-2012 07:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tura (Mesaj 1033890)

3-4 tepsi artık..
.çiçekler, fideler...tohumlar... bir de şehir içi nakliye tutarsınız olur biter.

Gönül neler istiyor neler...

Nevin Marangoz 18-10-2012 08:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 1032844)
İnşallah sorun yaratmazlar...3.5 yaşında benim kızım da..:rolleyes:

Durumda değişiklik oldu.Ben de 3 yaşındaki torunum Beren'le geleceğim.

hevesli meraklı 18-10-2012 09:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tura (Mesaj 1033890)

3-4 tepsi artık...çiçekler, fideler...tohumlar... bir de şehir içi nakliye tutarsınız olur biter.

Günaydın doğa dostları,

Sn. Tura heyecan yok dese de, galiba var:) Umarım sonra ki toplantılarda da bu duyguyu yaşarım.
Düşünüyorum da, anneler-babalar, dedeler-nineler, ablalar-ağabeyler, bebişler ve diğerleri, kimler gelmiyor ki:confused: Kocaman bir aile gibi.....
Bahçelerimiz bile yanımızda;)

Asiye 18-10-2012 11:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hevesli meraklı (Mesaj 1033928)
Günaydın doğa dostları,

Sn. Tura heyecan yok dese de, galiba var:) Umarım sonra ki toplantılarda da bu duyguyu yaşarım.
Düşünüyorum da, anneler-babalar, dedeler-nineler, ablalar-ağabeyler, bebişler ve diğerleri, kimler gelmiyor ki:confused: Kocaman bir aile gibi.....
Bahçelerimiz bile yanımızda;)

Sn hevesli meraklı heyecan olmazmı hiç bende gribal bir durum söz konusu
hiç bu kadar ilgilenmemiştim kendimle iyileşmek ve toplantının tadını çıkartmak için elimden geleni yapıyorum.

Ne bulsam içiyorum birazda abarttım izin aldım evde istirahat ediyorum...o anı ve heyacanı doyasıya yaşamak istiyorum..aynı dileklerinize katılıyorum umarım bu heyacanı hiç kaybetmeyiz ....

Ömer Murat 18-10-2012 13:56

Merhaba,
Gruba henüz üye oldum. 20 Ekim 2012 Cumartesi günkü toplantıya katılmayı istiyorum.

Polatlı civarında ceviz yetiştiriciliği için girişimde bulunacak olan bir arkadaşıma bilgi edinmede ve girişiminde yardımcı olacağım. Önümüzdeki günlerde araziyi ziyaret edecek. Toprak analizi 90cm'e kadar çeşitli derinliklerden alınan numune üzerinden yapılıyor diye ve ceviz ağacı kazık köklü olduğundan 3mt'ye kadar sondaj yapılarak toprak altının kontrolü ve taban suyu yüksekliğinin tespiti gerekiyor diye okuyorum çeşitli forumlarda.

Toplantıda yüzyüze görüşmeden önce yukarıda belirttiğim faktörlerin yanısıra ceviz yetiştiriciliğini ve fidan seçimini etkileyen başlıca diğer noktalar hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar görüşlerini iletebilir mi rica etsem..

Selamlar,

Ömer

Müjgan 18-10-2012 13:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hevesli meraklı (Mesaj 1033819)
Sn. herbaryum mekan yeterli olacak mı? Yıllar önce gitmiştim mekana, değişmiştir sanıyorum.

Az önce herbaryum'la görüştüm, mekansal bir problemimiz olmayacak. Mekan geniş, açık ve kapalı bölümüyle hepimize rahat rahat yetecek. Kaldı ki sigara içenlerin hava güzel olduğu takdirde dışarıda takılabileceğini de tahmin ediyoruz:)

Ömer Murat 18-10-2012 13:59

merhaba..

Merhaba,
Gruba henüz üye oldum. Cumartesi günkü toplantıya katılmayı istiyorum.

Polatlı civarında ceviz yetiştiriciliği için girişimde bulunacak olan bir arkadaşıma bilgi edinmede ve girişiminde yardımcı olacağım. Önümüzdeki günlerde araziyi ziyaret edecek. Toprak analizi 90cm'e kadar çeşitli derinliklerden alınan numune üzerinden yapılıyor diye ve ceviz ağacı kazık köklü olduğundan 3mt'ye kadar sondaj yapılarak toprak altının kontrolü ve taban suyu yüksekliğinin tespiti gerekiyor diye okuyorum çeşitli forumlarda.

Toplantıda yüzyüze görüşmeden önce yukarıda belirttiğim faktörlerin yanısıra ceviz yetiştiriciliğini ve fidan seçimini etkileyen başlıca diğer noktalar hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar görüşlerini iletebilir mi rica etsem..

Selamlar,

Ömer

Tika 18-10-2012 14:12

Ben de anneme haber verdim toplantıyı.
Katılmayı istediğini;ama günlerin verdiği yorgunluk dolayısıyla katılma ihtimalinin az olduğunu yine de gitmeye çalışacağını söyledi.
Yani bir ihtimal Tika'nın annesi de katılabilir. :)
Annem başlık açmadı burada;ama çok güzel ve büyük bir bahçesi var.Bahçıvanlık kursuna da katılmıştı.Toplantıya katılsa üyeleri tanımadığı halde çok iyi uyum sağlayabilir.

Tura 18-10-2012 14:18

1. hevesli meraklı (anne ve kızı )
2. Sudenur ve kızı
3. gilan ve annesi
4. Güler ve eşi
5. malina (ikna edilebilirse )
6. Adalet Yağcı+1 olabilir.
7. cefrin
8. Beyaz Gece
9. Asiye
10.Bengisu2
11.Turaç ve eşi
12.FüsunANK
13.Denizardacan
14.Cemo ve oğlu Tuna
15.Nevin Marangoz ve annesi
16.hanndan ve kızı
17.Yeni Gine
18.Nevsune
19.Feriha
20.Herbaryum
21.Müjgan
22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem
23.Tura ve eşi
24. Omar ve eşi
25. Gülenmelek ve oğlu
26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah
27. Serpent
28. Serdar
29. Gcd (Eşimi ikna edebilirsem ikimiz geleceğiz)
30. tturt eşi ve ege
31. hasan veli (hakan ışık) eşi ve kızı
32. Ahmett62
33. demircool ve kızı
34. loveforlife
35.Zeferan ve eşi (bir akslik olmazsa )
36. Müjgan Yılmaz
37. yalınkat
38. üzüm
39.alcen
40. Bayçalı
41.ekin97
42.Selehattin 67
43. Ömer Murat
44.Tika'nın annesi ( Belki )

Halil Önen 18-10-2012 14:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tika (Mesaj 1034127)
Ben de anneme haber verdim toplantıyı.
Katılmayı istediğini;ama günlerin verdiği yorgunluk dolayısıyla katılma ihtimalinin az olduğunu yine de gitmeye çalışacağını söyledi.
Yani bir ihtimal Tika'nın annesi de katılabilir. :)
Annem başlık açmadı burada;ama çok güzel ve büyük bir bahçesi var.Bahçıvanlık kursuna da katılmıştı.Toplantıya katılsa üyeleri tanımadığı halde çok iyi uyum sağlayabilir.

Annenizi ve sizi bize de bekleriz...;)

Tura 18-10-2012 14:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ömer Murat (Mesaj 1034104)
Merhaba,
Gruba henüz üye oldum. 20 Ekim 2012 Cumartesi günkü toplantıya katılmayı istiyorum.

Polatlı civarında ceviz yetiştiriciliği için girişimde bulunacak olan bir arkadaşıma bilgi edinmede ve girişiminde yardımcı olacağım. ..... ceviz yetiştiriciliğini ve fidan seçimini etkileyen başlıca.

Ömer Murat

Adınızı kaydettim.
Ceviz için Burayı kontrol edin. Sorularınıza cevap bulacaksınız.
Bir mesajı iki defa göndermişsiniz.

Müjgan 18-10-2012 14:32

2 Eklenti(ler)
Eski toplantılardaki eklentileri eklemek gelenekselleşti..:p

Eklenti 339411

Gelincikli fotoğrafları koymasak olmaz :)

Eklenti 339412

Tika 18-10-2012 15:49

Ben gelemiyorum,ben İstanbul'dayım.Yanlışlıkla listeye adım yazılmış.Gelmeyi çok isterdim gerçi...Haftaya çarşamba Ankara'dayım ben. :) Annem de "belki" katılacak;ama katılmayı istiyor. :)

Selehattin 67 18-10-2012 16:52

deliyim ya yer bulamama korkusuyla hemen gidip biletimi aldım malum bayram öncesi

üzüm 18-10-2012 18:53

Bugün Ankara'da 1 saat kadar sıkı bir yağmur yağmış. Ankara dışından geleceklerin haberi olsun. :)

füsunANK 18-10-2012 20:55

Dögol caddesindeki kapıdan araç girişi var mı ? Yoksa orası sadece yaya girişi mi ? Yol bulma özürlüyümde :))

YeniGine 19-10-2012 01:16

Arkadaşlar merhaba; Sayın s.serdar ile az önceki sohbette listede benim de ismim olduğunu öğrendim. Çok özür dileyerek ben Ankara Toplantısına katılmayacağım, bir yanlışlık olmuş. İstanbul da ikamet ediyorum ben; İstanbul Toplantısını bekliyorum.
:( Bir yanlış anlama olmuş.

s.serdar 19-10-2012 02:45

Yeni Gine'ye ne ceza verelim. Katılıyorum deyip katılmadığı için :confused:

Gerçi sayın yenigine ben katılacağım diye açıkça yazmamış, bir yanlış anlamanın olduğu açıkça ortada bile olsa, ben yenigine'ye bir tepsi baklava cezası kestim. kaymaklı mı olsun, dondurmalı mı olsun kararı müştereken verelim.:p

YeniGine 19-10-2012 02:51

:) Canınız sağolsun...

Tura 19-10-2012 07:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1034470)

Canınız sağolsunlu yeterdi...zaten onlu yapmış.

cemo 19-10-2012 07:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1034452)
Arkadaşlar merhaba; Sayın s.serdar ile az önceki sohbette listede benim de ismim olduğunu öğrendim. Çok özür dileyerek ben Ankara Toplantısına katılmayacağım, bir yanlışlık olmuş. İstanbul da ikamet ediyorum ben; İstanbul Toplantısını bekliyorum.
:( Bir yanlış anlama olmuş.

Aşkolsun sevgili YeniGine İstanbul kaç saatlik yol ki:mad:

Ben de size süpriz hazırlamıştım bir paket sukulent. Size ceza olarak toplantıda bir arkadaşa vereceğim artık:)))

Yeşil2 19-10-2012 08:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi demircool (Mesaj 1032844)
İnşallah sorun yaratmazlar...3.5 yaşında benim kızım da..:rolleyes:

Birkaç oyuncak iyi olabilir :)

Yeşil2 19-10-2012 09:12

Toplantıya gelebileceğim için çok mutlu oldum, elimdeki tüm tohum, fide ve çeliklerle birlikte bir de Deniz Paşa ile orada olacağım inşallah :)

Güler 19-10-2012 09:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1034470)

Aaaa sevgili Yeni Gine, ben de şu an İstanbul'a geldim, yarın Ankara Toplantısına gitmek için. Nasılsa arabamla gideceğim, hazır gelmişken isterseniz tepsiyi ben götürürüm S.Serdar'a.:D

hevesli meraklı 19-10-2012 09:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1034519)
Aaaa sevgili Yeni Gine, ben de şu an İstanbul'a geldim, yarın Ankara Toplantısına gitmek için. Nasılsa arabamla gideceğim, hazır gelmişken isterseniz tepsiyi ben götürürüm S.Serdar'a.:D

Aslında araba varken hazırda, Sn. Yeni Gine'yi de alın derim:D

cefrin 19-10-2012 09:50

Kızılaydan Ankara üniversitesi fen fakültesine nasıl gidebilirim?

Ayyy çok heycan yaptım. Yarın toplantı varrrrr. Bu benim ilk toplantım olacak :):)

hepgül 19-10-2012 10:25

Yarın İzmirden Ankaraya gidiyorum seviniyorum. Toplantıya katılamıyorum üzülüyorum. Tüm katılımcılara keyifli anlar diliyorum.

Halil Önen 19-10-2012 10:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hepgül (Mesaj 1034545)
Yarın İzmirden Ankaraya gidiyorum seviniyorum. Toplantıya katılamıyorum üzülüyorum. Tüm katılımcılara keyifli anlar diliyorum.

İzmir hoya toplantısına da geliyorum dediniz ve gelmediniz; bunu da bir yere yazdık tükenmez kalemle...;)

Tura 19-10-2012 10:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cefrin (Mesaj 1034531)
Kızılaydan Ankara üniversitesi fen fakültesine nasıl gidebilirim?

Ayyy çok heycan yaptım. Yarın toplantı varrrrr. Bu benim ilk toplantım olacak :):)

Kızılay'dan Ankaray'a bin...Tandoğan duragında in...De Gule caddesini sor...Ankara Ünüversitesini cadde üzerinde göreceksin.
Şehir dışından geliyorum...telefonla, ulaşıp ulaşmadığını soracağım. :)

Müjgan 19-10-2012 11:45

338. mesajda gelincikli fotoğrafları yüklediğimiz mekan, akademi restorandı. İlk gelenler orada toplanacaklar ve hep birlikte daha ileride bulunan, asıl buluşma mekanımıza yürüyeceğiz. Birbirimizi foroğrafta işaretli olan akademi restoranda bekleyelim, bahçesi buna uygun...

Toplantı detayları ile bilgi almak isteyenler bana mesaj yazabilir, cep telefonumu vereyim oradan. O gün yer konusunda iletişim için gerekebilir. :)

hepgül 19-10-2012 14:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen (Mesaj 1034548)
İzmir hoya toplantısına da geliyorum dediniz ve gelmediniz; bunu da bir yere yazdık tükenmez kalemle...;)

Haklısınız. Tükenmez kalemle yazalım ki silinmesin kalsın der gibisiniz Halil Bey ;)

Bazı günler vardır "hani duyan geldi "denilen günlerden. Planladığınız gününüz işte o günle çakışırsa vay halinize.En hazırlıksız anınızda çıkıverir karşınıza. Üstüste gelir aksilikler. Baksanız kücücük şeylerdir. Ama siz biryerlere yetişmeye çalışırsınızya o küçük şeyler büyürde büyür. Aksilik üstüne aksilik olur. Küçük bir çocuğuda katıp peşinize çekiştirirsiniz sağa sola. Yetiştirmeye çalışırsınız. Yetiştiremezsiniz..Stres artar....

Başınızı ağrıttım kusuruma bakmayınız lütfen. Sonbahar tüm gücü ile üzerime duygusallık yağdırıyor. Duygusallık tekbaşına olmaz mutlaka hüzün gerekli. Oda yeterince var zaten...Ehhh bende bu ruh hali ile devam etmeyeyim.

Tüm katılımcılara iyi bir toplantı ve keyif dolu anlar diliyorum. Resimleri heyecanla bekliyor olacağım...Saygılarımla...

YeniGine 19-10-2012 16:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 1034488)
Aşkolsun sevgili YeniGine İstanbul kaç saatlik yol ki:mad:

Ben de size süpriz hazırlamıştım bir paket sukulent. Size ceza olarak toplantıda bir arkadaşa vereceğim artık:)))

Sevgili Cemo çok teşekkür ediyorum, üzüldüm toplantıya katılamam sürprizimi alamayacağım; sevindim beni düşünmüşsünüz.
Sevgili Cemo inşallah İstanbul toplantısında görüşürüz nasip ise.
Sağolun.

YeniGine 19-10-2012 16:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hevesli meraklı (Mesaj 1034524)
Aslında araba varken hazırda, Sn. Yeni Gine'yi de alın derim:D

Evet sevgili hevesli meraklı Güler Hanım arabamla gidiyorum baklavayı götürürüm okurken "Keşke beni de götürebilse" dedim. Aynı şeyi düşünmüşüz.

YeniGine 19-10-2012 16:15

Yarın büyük gün, en az sizler kadar ben de heyecanlı ve sevinçliyim. Tabi ki orada olmayı bende çok isterdim, kısmet. Ama sonuçta çok güzel toplantı fotoğrafları göreceğim.
Gideceklere hayrlı yolculuklar, herşey gönlünüzce inşallah.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025