![]() |
Teşekkür ederim sayın hevesli meraklı, Ankara'yı bilmeyen bizlere yardımcı oldunuz.
|
Sormayı unuttum, tuz veya şeker perhizinde olan var mı:confused:
|
Papazın bağına yıllardır gitmedim, mekanı hatırlamıyorum. Dilerim sevgili Handan arkadaşımızın gelebileceği uygun bir mekandır.
|
1. hevesli meraklı (anne ve kızı )
2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan Merhaba yeni üyeyim ben adım Nesrin, iki küçük, çok akıllı uslu, yaramazlık nedir bilmeyen erkek çocukla gelme şansım varsa ben de gelmek isterim. Bir de Handan hanım ben de Parlak mustafa, üçüz çiçeği ve su sümbülünden ev şartlarında saksıda bakabileceğimi düşünerek talibim, varsa tabi. |
Cemo şu sıralar çok meşgul, Ankara'ya gelmek için de can atıyor.
Kendisini kaydetmemi istedi. 1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14. Cemo ve oğlu Tuna |
Alıntı:
Yol tarifinde bulunduğunuz için ayrıca teşekkürler. Ankara'ya ilk geldiğim yıllarda o vakitler arkadaşım olan sevgili eşimle bir kez gitmişliğim var Papazın Bağı'na, güzel mekandı. Katılım listemiz gün geçtikçe artıyor, çok güzel, çok güzel. :) Not:Aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyarız Nesrin hanım. ;) |
İstanbul'da ikamet eden BEN; görüyorum ki heyecan, sevinç, mutluluk dorukta... Maşallah, gönlünüzce inşallah (Darısı başıma inşallaah) diyorum.
|
Papazın bağını ilk olarak ağaçlar.net toplantısıyla tanımıştım ve çok beğenmiştim. Ne zamandır tekrar gitmek istiyordum. :)
Yalnız sevgili füsunAnk'ın bahsettiği gibi Handan Hanım'ın rahatça gelebileceği bir yer olup olmadığı konusunu netleştirelim. Mekanı detaylı olarak bilenler ya da iletişim kurup sorabilecek olanlar aydınlatırsa iyi olur. Bir de havanın soğuk ya da yağışlı olma ihtimaline karşı kapalı mekan var mıydı? |
Alıntı:
Uslusundan yaramazına her türlü ufaklığa kapımız hep açık. ;) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
On iki yıl öncesinde çok üşüdüğümü anımsıyorum. ;) Sanırım Ekim-Kasım aylarıydı. Kapalı restaurant bölümü o vakitler vardı da biz mi dışarıda oturmayı tercih ettik yoksa sonradan mı yapılmış aşağıya ekleyeceğim bölüm hatırlayamıyorum. Gençlik işte.. el ele diz dize oturunca soğuk bize dokunmaz diye düşünmüşüz sanırım. :) Eklenti 334874 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
beni düşünmeniz beni çok duygulandırdı.....iyiki tanıyorum sizleri. Sudenur Hanımın paylaştığı resme bakılırsa, gelemiyorum :(görsellerden baktığım resimlerde bunu gösteriyor,çoğunluk onaylıyor, benim için sıkıntı yaşansın istemem.Kapıdan uğrar tohumları bırakıp geçerim (şu anda küçük emraha bağlamış moddayım yani....) :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16............?(hanndan mı, Yeni Gine mi) Not:Hülyacanaslan, Gülenmelek, Feriha, Coyan, Ahmett62 gelmek istiyorum demişsiniz, sizleri de ekliyelim mi listeye? |
Hevesli meraklı mesajım ulaştımı acaba?
|
Alıntı:
Biz böyle yazmaya devam edersek arkadaşlar merak edecekler:D Ama sevinecekler galiba. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğim gibi, personel o konuda hiç bir sıkıntı olmayacağını, yardım edeceklerini ifade ettiler. Bu yüzden programını bizim aramızda cıvıldayacak şekilde yap e mi?:) |
2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem |
Alıntı:
Ben yazışmalardan bunu anlıyorum. |
Alıntı:
Liste gittikce güzelleşiyor, çok heyacanlıyım çok.... |
Ankara dışından gelecekler;
THY Yurt içi biletler 44 tl. olmuş, haberiniz olsun. |
Alıntı:
Kaç zamandır sırtımda kimseyi taşımadım...Hele benim gibi bir delikanlı daha varsa...;) Geliyorsunuz değil mi? 1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi |
Destek olan tüm dostlara teşekkürler,delikanlımızda var,oooo daha ne olsun.
|
2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi |
Alıntı:
Seni, Zeynep Nurdan'ı, gelirse anneciğini görmek hepimizi çok mutlu edecek. Hem sana ve Zeynep'e iyi gelecek o bahçe, inan. Görüşmek üzere:) |
Ekledim sevgili hevesli meraklı ;) Net olmadığı için sona bırakayım demiştim. Hoş, hala netlik yok ama gönlüm gelme taraftarı. Bir aksilik olmazsa orada oluruz ;)
1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu |
Alıntı:
|
2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu 26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah |
Sevgili Müjgan, ben malina'yı ikna turlarına başladım ama biraz yardımına ihtiyacım olacak gibi. ;)
|
Sevgili arkadaşlar;
Bahçelerimizdeki tohumlar olgunlaşmaya başladı, hazır bir araya gelmişken elimizdeki tohumları da arzu eden arkadaşlarla paylaşacağız. Benim önerim, yanınızda bolca minik kilitli poşetlerden getirin, peçetelere sarmak zorunda kaldığımız tohumlar çantalarımızda açılıp dökülüyorlar. Poşetlerin üzerine de ne tohumu olduğunu yazarız. Sizler için Potentilla, Monarda, Yıldız çadırı, Ekinezya, Rudberkia tohumları getireceğim. 5-6 tane de minik Sinameki fidem var. |
Alıntı:
Ankara dışından insanlar nasıl katılabilirim diye çaba gösterirken bizim burada olup da katılmamamız saygısızlık olur herhalde, eğer olağanüstü bir durum olmaz ise mutlaka katılacağım. Sincan istikametinden geleceğim, arabada 2-3 arkadaşımız için yerim olur, organize olursak terminalden veya güzergahımda oturanları alabilirim. Forumda sikça takip ettiğim S.Serdar, Denizakvaryumu, Ataman ve daha bir çok deneyimli arkadaşımız da müsait olup katılsalar keşke, Selam ve Saygılar |
Alıntı:
Ben de gelmek istiyorum...Macerayı fazlaca abartmış mı olurum ki? |
Alıntı:
Ben olsam gelirdim sonra pişman olmak var. Hem listeye baksanıza bütün duayenler hemen hemen hepsi geliyorlar;);) Kaçırmayın derim. |
Papazın Bağı
İyi akşamlar arkadaşlar,
Biz bugün Papazın Bağı'na gittik. 30 yıl önce gittiğim yerden çok farklıydı. O zamanlar tahta masa ve sandalyeler vardı. Ağaçlık bir çay bahçesiydi. Bu sefer ormana giriyormuş gibi hissettik. Bahçe setler halinde, her set arasında 5-6 basamakla aşağıya doğru iniyor. Basamak olmayan yerde hafif bir eğimle iniyor. Biz kızımla etrafa şöyle bir bakalım derken, yetkili kişi olduğunu öğrendiğimiz Uğur Bey geldi. Telefonda konuştuğum kişi imiş. Sağ olsun çok ilgilendi. Bize 40 kişinin oturabileceği iki yer gösterdi. Biri genişçe bir alan, diğeri dar uzun bir alan ve bunun üstünde açılabilen tentesi var. Bizim rahat etmemizin sağlanabileceğini belirtti. ''Kapalı yeriniz nerde'' deyince ''yok'' dedi:( Olduğu söylenmişti deyince de ''orayı rezerve etmiyoruz, gelen oturuyor, zaten 20-30 kişilik'' dedi. 20 Ekim'de soğuk olursa, yağmur yağarsa orada 40 kişinin zorda kalabileceğini belirtti. ''16 Ekim'e kadar yine de bir düşünün, bana telefon edin'' diyerek numara verdi. Arkadaşlar, gözleme, köfte, sigara böreği, patates kızartması ve semaverde çay süperdi:D Yer tam bizlik, ağaçlar 5 katlı bina boyunda, ördekler etrafta, servis güzel. Bize göre çok güzel bir yer olsa da, hava şartlarını ve fiziksel koşullarını düşününce mekanın değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyiz:confused: Belki biz fazla ince eleyip sık dokuduk ama herkes kapalı yer olsun diye belirtmişti. Alternatiflerden Dikmen Vadisine bakmaya gideceğiz yarın. Diğer yerler için ilgilenecek olanların görüşlerini alabiliriz. Yine de karar sizlerin. Ankara'lı üyeler olarak sizlerin burdan mutlu dönmeniz için gerekeni yaparız, elimizden geldiğince:) |
Alıntı:
|
Merhabalar,
Bir yandan da Altınparkı araştıralım derim. Mevki olarak tarifi, ulaşımı daha kolay, geniş, betonu çok ama gene de güzeldi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025