agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Yalova Arboretum Gezisi (Ereğli grubu) 1 Temmuz 2012 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27944.htm)

clematis'im 17-07-2012 23:59

Sevgili Sema,
İnan bana hani bahçede biraz daha fazla nasıl kalalabilirmiyimin yollarını sorgulamadım desem yalan olur.Ancak Rehberimiz biraz uyanık cıkınca, senin de fotoğrafladığın gibi eli-kolu bağlı bahçeyi terketmek zorunda kaldım.:(
Uzun zamandır delicesine keyif aldığım nadir zaman dilimlerinden birini yaşadım muhteşem ve de bir o kadar samimi organizasyon sayesinde.Sonsuz teşekkürler...

E.ULUTAŞDEMİR

Orhan Özbilgiç 18-07-2012 06:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 993410)
Sevgili syuksek;
Harika bir toplantı, harika bir anlatım ve harika fotoğraflar için teşekkürler.
İşte toplantı böyle olur.
Tabii ki önemli olan bir araya gelip tanışmak ama, böylesine güzel yerlerde birbirimizle birlikte bitkileri, ağaçları da tanımak konuyu mükemmelleştirmiş.

Toplantı konusunda erkek üyeler çoğunlukla bahaneler üretiyorlar, biz bayanlar bu konuda daha becerikliyiz herhalde :cool:

Böylesine güzel ve verimli bir toplantı düzenlediğiniz için sizi tebrik ediyorum.
İnşallah devamı gelir de, bizler de katılabiliriz.
Hepinize gönül dolusu sevgiler, selamlar.

İMZA: Orhan Özbilgiç

syuksek 18-07-2012 09:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi clematis'im (Mesaj 999393)
Sevgili Sema,
İnan bana hani bahçede biraz daha fazla nasıl kalalabilirmiyimin yollarını sorgulamadım desem yalan olur.Ancak Rehberimiz biraz uyanık cıkınca, senin de fotoğrafladığın gibi eli-kolu bağlı bahçeyi terketmek zorunda kaldım.:(
Uzun zamandır delicesine keyif aldığım nadir zaman dilimlerinden birini yaşadım muhteşem ve de bir o kadar samimi organizasyon sayesinde.Sonsuz teşekkürler...

E.ULUTAŞDEMİR

Sevgili Esin,
Ben de acaba kim bu clematis'im diyordum :) agaclar.net'e hoşgeldin...
Ne güzel yıllardır birbirimizi bilip de bilmemek ve agaclar.nette yeniden keşfetmek ;)
Böyle keyifli ekip boş bırakılır mı:p Organizasyonlarımız devam edecek, Eylül ayında jineop hemşomuzun önerisi ile İstanbul Botanik Bahçesi yapalım diyoruz...Yine Eylül'de NGBB kursları başlıyor ;)

Sevgiler

skaraca 23-07-2012 10:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi syuksek (Mesaj 993287)

Arberotum'da maalesef ağaçlar ile ilgili bilgi alabileceğimiz kimseler yoktu. Ağaçların üzerinde ki plakalar da eksik, yetersiz ve en azından bizim için anlaşılmazdı. 2001/48 ?
Eklenti 314955

Sayın syuksek,

Ağaç plakalarında anlaşılmaz olduğunu belirttiğiniz 2001/48 rakamının açıklaması (belki bu süreçte öğrenmiş olabilirsiniz); ağacın yaşının 2001 yılında 48 olduğunu ifade etmektedir. 2012 yılı için o ağaç 2012-2011= 11 + 48 = 59 yaşında olmakta.

Yaylacı 23-07-2012 12:12

Sizleri tebrik ve takdir ediyorum, çok güzel mükemmel bir gezi ve görsel şölen izledim sayenizde. Çok güzel fotoğraflar, bir an kendimi arboretumda hissettim. Resimleri ekleyerek, bilgileri paylaşan arkadaşlara canı gönülden teşekkürler.
Sayın syuksek, haklısınız gezi ve toplantı konularında bayanlar daha başarılı, daha aktif. Tüm sayfaları dikkatlice gezdim ve okudum, bu kadar mükemmel bir gezi düşünülemezdi.
İstanbuldaki botanik bahçesi gezisi düzenlenirse ben şimdiden varım. Bize bu görselliği ve bilgileri aktaran arkadaşlara teşekkür ediyorum, ellerinize emeğinize ve kaleminize sağlık. Saygılar, selamlar efendim...

syuksek 23-07-2012 12:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi skaraca (Mesaj 1001284)
Sayın syuksek,

Ağaç plakalarında anlaşılmaz olduğunu belirttiğiniz 2001/48 rakamının açıklaması (belki bu süreçte öğrenmiş olabilirsiniz); ağacın yaşının 2001 yılında 48 olduğunu ifade etmektedir. 2012 yılı için o ağaç 2012-2011= 11 + 48 = 59 yaşında olmakta.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Kendi mesajımı da hemen düzeltiyorum...
Sevgilerimle...

syuksek 23-07-2012 12:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı (Mesaj 1001320)
Sizleri tebrik ve takdir ediyorum, çok güzel mükemmel bir gezi ve görsel şölen izledim sayenizde. Çok güzel fotoğraflar, bir an kendimi arboretumda hissettim. Resimleri ekleyerek, bilgileri paylaşan arkadaşlara canı gönülden teşekkürler.
Sayın syuksek, haklısınız gezi ve toplantı konularında bayanlar daha başarılı, daha aktif. Tüm sayfaları dikkatlice gezdim ve okudum, bu kadar mükemmel bir gezi düşünülemezdi.
İstanbuldaki botanik bahçesi gezisi düzenlenirse ben şimdiden varım. Bize bu görselliği ve bilgileri aktaran arkadaşlara teşekkür ediyorum, ellerinize emeğinize ve kaleminize sağlık. Saygılar, selamlar efendim...

Sayın Yaylacı,

Güzel sözleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkürler...

Fotografları ve notları yazılı hale dönüştürmek gittikçe zayıflayan hafızam için çok faydalı oluyor :) Ben de dönüp dönüp bakıyorum buraya...

Arboretum rüya gibiydi. Hayrettin Karaca'yı bir kez takdir edip alkışladık.

Organizasyon konusunda beylerin hakkını teslim edelim, evde çocuklarla ilgilenip bizim gezilerimize destek oluyorlar..

İstanbul organizasyonu olursa, bizler de Ereğli grubu olarak katılmayı çok isteriz.

Sevgiler...

Charlaux 03-08-2012 22:50

Daha bu etkinlikten yeni haberim oluyor ! Yazin yurtdisinda egitimde olmasaydim Temmuz'da,kesin gelirdim boyle guzel bir etkinlige.Ah Oss den once bos gecirebilecegim Agustos ayinda bir etkinlik yapilmasi hos olmaz mi :))

GÖNÜLLÜ ÇİFTÇİ 05-10-2012 18:42

;)ekip çok güzelmiş.imrendım dogrusu

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025