![]() |
Öncelikle Ankara gurubuna,Sevgili Denizakvaryumu'na ve Yakup bey dostuma çok teşekkür ederim. Hiç birini görmediğim halde sanki hep birlikteymişiz gibi ilgili alakalı ve samimi geçen kısa olsada tadı damağımda kalan bir ortamdı. Fakülteye ilk ben ve sevgili Yakup bey geldik. Bir süre sonra ellerinde hediye paketleri içerisinde çiçek taşıyan ve yanında yakışıklı bir delikanlı ile bir hanım efendi geldi (sevgili gülenmelek)ağaçlar.net ile ilginiz var mı" diye Yakup bey seslendi. daha sonra diğer dostlar geldi. İnanın hiç yabancılık çekmediğim gibi çok büyük bir sevgi ve dostlukla karşılandım. Adıyaman'a gideceğimizden erken ayrılmak zorunda kaldığım içinde üzüldüm. Dilerim bir dahaki toplantılarda vesileler olmadan gelirim. Burdan tüm dostlara başta Sayın herbaryum'a ve diğer tüm dostlara çok çok teşekkür eder. sevgiler saygılar sunarım.
|
Ağaçlar.net sevgili Ankara üyelerine esirgemedikleri sevgi, paylaştıkları dostlukları için teşekkürler. Herbaryum' a da ekstradan ev sahipliği için bittabiiki... :)))
Dün hakkında yazılanlar ve eklenenler aynıyla vakidir. Fazlası yoktur eksiği vardır.:p Ağaçlar.net, birbirine benzer insanları bir araya getirmesi ve birbirlerine ayna olması açısından isabetli oluşumlardan birisi... Hepimizin bir araya gelmeye ve bu tür paylaşımlara ihtiyacı var. Daha sık bir araya gelinmesi umuduyla... :) |
Katılanlara gıpta ettim. Katılım sayısı kaç kişi oldu acaba merak ettim.
|
Katılamadım :((. Şehir dışındaydım... Fotoğraflar çok güzel...
|
Bir süredir sadece abone olduğum başlıklara girip bakabiliyorum.
Bu gün aktif konuları tıkladığımda gördüm toplantı haberinizi ve fotoğraflarınızı. Çok güzel bir gün yaşadığınız kesin, kim bilir ne sohbetler edip neler paylaştınız, ekmek mayası bile varmış :) Ankaralı dostlarımla tanışmayı ben de çok isterdim, inşallah bir dahaki sefere. |
Acikcasi Nevsune Hanim ve Gulenmelek'i cok merak ediyordum. Herkes cok mutlu gorunuyor :)
|
Hepiniz çok güzel görünüyorsunuz. Fotoğraflarla da olsa yanınızda gibi hissettim kendimi. ;)
Kucak dolusu sevgiler. |
Ne güzel bir gün geçirmişsiniz... ;)
İyi ki detaylı detaylı anlatıp fotoğrafları da eklediniz. Böylece bir nebze yanınızda olabildim. :) Beni de anmışsınız, ne kadar mutlu oldum anlatamam. ;) İnşallah sonbaharda Ankara ekibine ek olarak Adalet Hanım, Güler abla ve jineop'un da katılımıyla hepberaber bir buluşma ayarlayabiliriz. Benim geliş tarihim belli olur olmaz haber vereceğim, inşallah olur. Sevgili Sudenur ve gülenmelek, sizlerle de yüzyüze tanışmayı da çok istiyorum. :) Bitkiler açısından da çok faydalı paylaşımlarınız oldu. Duman ağacının yeşil yapraklısı da olduğunu bilmiyordum. Beyaz kozalaklara da bayıldım. Pembe kozalaklı Picea abies ve mavi kozalaklı Abies koreana ile iyi bir üçlü olurlar. :rolleyes: Hepinize kucak dolusu sevgiler. ;) |
1 Eklenti(ler)
Güzel tanışma gününde üzücü bir olay vardı. Üzerine yağan kar ağırlığı nedeni ile üst kısmı kırılan ağaç. (Ne yazık ki cinsini hatırlayamadım)
|
Alıntı:
Sn. Gilan'nın temennisine katılarak; sonbaharda bir toplantı daha talep ediyorum... :) |
Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Toplantıya katılan abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle tanışmak güzeldi... Sanırım eksikliğini gördüğüm içindir bundan sonraki toplantılarda yuvarlak masa seçilmesini öneriyorum. Toplantı saati, zamanı ve içeriğinin genişletilmesinin de yararlı olacağını düşünüyorum. |
Alıntı:
Ama konuyu birlikte seçersek... |
Alıntı:
Söyeldiğimi beğenirsiniz beğenmezsiniz, eleştirebilirsiniz de ama gülücüklerle süsleyip "tanışma , özlem giderme ( sevginin rengi pembe ya! :-)" derseniz ben size olumsuz düşüncelerimi sıralarım olumlu olumsuz ikilemine girmemek için sıralamıyorum. ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN |
Alıntı:
Yanlış mı anladınız acaba? Yılda bir kaç kere ancak yapılabilen bu tür toplantıların ilkine bir konu ekleme gereği duyulmadı. Bu toplantı tanışma, özlem giderme toplantısıydı denildi. Ve vurgulama rengi pembe yapıldı. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Yakup bey, Müjgan hanımın art bir niyetle yazdığını düşünmüyorum o sözleri, kırılmayınız lütfen, soyutlamayınız kendinizi. :) Uzun bir masada oturduğumuzdan bir çok üyeyle sohbet etme imkanı bulamadık ama doğayı seven, ağaçları, bitkileri seven bunca insanın konuşacak bir çok konusu olacaktır eminim bundan sonra ki toplantılarda da. Ben sabırsızlıkla sonbahar aylarının gelmesini bekliyorum. ;) Ellerinde sihir olduğunu düşündüğüm ve tanışmak için sabırsızlandığım öyle çok üye var ki.. Herkese saygı, sevgi..;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İlginize teşekkür ederim. Değer verdiğim bir tanığımın vefat haberi beni oldukça üzdü. İnsan, oldukça yaşlıda olsa böyle haberden etkileniyor. Oysa Ful Yasemin çubuklarımı dahi hazırlamıştım. Kısmet işte... Belki SONBAHAR toplantısına köklenmiş olarak getirebilirim. |
Başınız sağolsun Sayın omar. Ölüm; genci, yaşlısı demeden, aileden veya tanıdık olması ayırdedilmeden üzücü. Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.
|
Alıntı:
|
Allah sabır versin sayın omar, başınız sağ olsun.
|
Dilekleriniz için teşekkür ederim, sizler sağolun.
|
Alıntı:
Sonbaharda sizleri yakından tanımaktan büyük keyif duyacağım. |
Alıntı:
Yasemin fidelerinden birisine talibim. |
:) Memnuniyetle...
|
Sayın omar ben de rica edebilir miyim sizden ? Çelik köklendirme özürlü birisi olarak, köklü olması beni çok mutlu eder ;)
|
Mümkünse ben de çok isterim. ;)
|
Sizlerle paylaşmakdan mutluluk duyarım. Tek şart; Sonbahar toplantısı. :)))
|
Sevgili gülenmelek mesajınızı biraz geç gördüm. Umarım bende bir gün toplantıya katılma fırsatı yakalarım.
Sizede baş sağlığı dilerim sayın omar allah sabırlar versin. |
Şehir dışında olduğum için katılamadım.Bir dahakine inşallah..
|
Bir dahaki nezaman olur ki?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025