![]() |
Alıntı:
Konuşma sırasında şeffaf saksı olmalı kökler ışık ister derken altta yazı geçiyor şeffaf olması gerekmiyor diye sanırım ilk anlatım sırasında cümlenin sonu gelmediği için yanlış anlaşılmış. Yapacak birşey yok :( |
Sevgili Misafirlerim,
Kötü hava şartlarından dolayı gelen talepler doğrultusunda toplantı 18 Şubat Cumartesi gününe ertelenmiştir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler. |
Sayın Nur Hanım,
Tvde programınızın olduğunu yeni öğrendim ve hemen izledim. Yüreğinize ve emeklerinize sağlık. İnşallah seranızı daha da büyütebilir ve istediğiniz tür orkide ve çiçeklerle donatırsınız. Sera geziniz için de sağlık olsun, hava şartları kötü cidden gelemeyebilirdik. İnşallah gelebildiğim en yakın zamanda gelmek ve sizinle tanışıp engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Ve bende olmayan çiçeksiz bir orkide türünüzden alıp çiçeğini kendim açtırmak istiyorum:) |
Ne zaman isterseniz buyrun fzthalil,
Evet toplantıyı erteledik ama ben serada olurum cumartesi günü :) |
Ertelenen toplantı
Sevgili agaclar.net
18 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 12.00 de sizleri Hayal Bahçem (sera) de bekliyorum. Hayal Bahçemin (sera) kapıları her zaman açıktır yeter ki geliyoruz deyin. Tel: 0530 700 62 22 |
Off of, İstanbul'da pırıl pırıl güneşli bir gün var.
Ben demedim mi size hava güzel olacak diye. Boşu boşuna mı ettik o kadar duayı? ;) ;) Haydi şimdiden başlayalım gelecek hafta için... dermişim. :D |
Ahh ahh Güler hanım:)
Sizi şehir merkezindeki güneş nasıl da yanıltıyor. Az sonra seranın dün çekilen 2 fotoğrafını koyacağım :) |
2 Eklenti(ler)
Bu fotoğrafları görünce ne kadar iyi yapmış da ertelenmiş dediğinizi duyar gibiyim :)
1- Foto seraya gelen Kavacık - Polonezköy yolu 2- Seranın giriş kapısından görünüşü yol yok olmuş :) en az 30cm kar var |
Sevgili Nur, sözümü geri aldım. :D
|
Sevgili Nur, ben de Güler hanım her sabah İstanbul'un hava durumunu verdiğinde hiç sesimi çıkarmıyorum. Muhabirlerin tabiriyle "Mecidiyeköy'den bildiriyor.." ;)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 268755
Arkadaşlar, Bir aksilik olmazsa 18-Şubat da; Bu güzel , yetenekli hanımı,ve orkidelerini ziyaret edeceğiz..... |
Kimseyi üzmek istemem ama, Cuma gününden başlayacak yoğun kar ve şiddetli soğuk geliyormuş Müjgan'cığım :(
|
Ya kısmet...
|
1- Güler + sürpriz.
2- gçakar 3- arzuakyurek 4- Adalet Yağcı 5- Nevzat 6- Zeki Yağlı + eşi 7- Kiraz 8- yener.T 9- drhegeli 10-Fzthalil 11-Zafer İnandıklı + Eşi 12-Lir |
E r t e l e m e...
Arkadaşlar, biraz evvel arkadaşımız nrkrkmz (Nur) ile konuştum. Orkide serasının bulunduğu yerde çok miktarda kar varmış, yollar yer yer açık ama pek çok yolda da buzlanma var dedi. Kar lastiği olmayan arabaların zorlanacağını belirtti. " Seranın içini çok zor şartlarda ancak 12° ye kadar ısıtabiliyorum, bizim bulunacağımız yer daha da soğuk olacaktır, hava durumunu da düşünerek ertelemede fayda var" diye belirtti. Ancak bunu söylerken de arkadaşlar ters düşünürlerse üzülürüm ama burası şu an için hakikaten hiç de olumlu değil, başka bir zamana erteyelim, her zaman bekliyorum diye de ilâve etti. Ve.... bu durumda sera gezimiz daha sonraki bir tarihe ertelenmiştir. Ama bu demek değildir ki bizler buluşmuyoruz.... Alıştık ya artık, birbirimizi de özledik. O halde ver elini Bafra Pidecisi. Yer: Esentepe Coşkun Usta Bafra Pide Salonu Nimet Abla Camii arkası Tel.: 0212 216 12 12 Saat: 13.00 (Kıymalı-peynirli-pastırmalı ve yumurtalı pideleri nefis. Hele turşusu bambaşka.... buyrun bekleriz) Metro ile de çok rahatlıkla gelebilirsiniz. Metro-Gayrettepe durağında inin, Belediye, Maya tarafından çıkın, Nimet abla camii arkasına geçin. malina Güler Müjgan Adalet Arzuakyürek hozat |
....:)
Başka? |
Merhaba,
Bayanlar toplantısı gibi olmuş:D Kız arkadaşım gelebilecek olsaydı biz de gelirdik ama nasip... Bu arada gezi için çok üzüldüm yine kısmet olmadı Nur Hanım'ı görebilmek:( Ziyaret tarihi belli mi? Yine bu arada arkadaşlar benim seraya gidebilmem için yol problemim var ve sanırım toplu taşıma araçları da pek gitmiyormuş.. Rica etsem arabasında 1 tanecik kişiyi de götürebilecek olan var mı:rolleyes: Şimdiden teşekkürler.. |
Adalet le buluşup geliyoruz...
|
Sevgili Misafirlerim :)
Toplantıyı bu hafta sonuda iptal etmek zorunda kaldım. Yollar oldukça kötüydü bugün evet kar çok fazla değildi ama buzlanma vardı. Ayrıca sera (gelenler bilir) 2 bölüm, bizim oturacağımız kısım da çok soğuktu. Keyifli toplantı olsun isterim. Titreyerek çay içmenin keyfini tatmanızı istemedim doğrusu :) Havanın azizliğine uğramayıp yakın zaman da toplanabileceğimizi umuyorum. :) |
Sayın fzthalil
Hava şartlarına bağlı olarak tarih belirleneceğinden, artık kesinlikle gideceğim diyemiyorum. Bir terslik olmazsa Halkalı-Atakent'den TEM üzerinden gideceğim için güzergah üzerinde, o zaman belirleyeceğimiz bir yerden sizi, hatta arkadaşlarımızdan 1-2 kişiyi daha zevkle alabilirim. |
Bahar havası var dışarıda iptal edilmesine üzüldüm.
|
Güneşe aldanmayın, bizim burada (Anadolu Hisarı) bile her su damlası cam gibi buz halinde hâlâ.
|
Arkadaşlar bu tür aktiviteler yapılması güzel oluyor. Benim bir fikrim var ama katılacak olan olursa. Ülkemize has olan Anadolu Sığla Ağacı ormanı projesi yapsak diyorum. Adanalı olan arkadaşlardan destek alabilirsek yumurtalık ve karataş bölgelerinin iklimi çok uygun.
|
İstanbul'da oturan arkadaşlar,hava düşündüğünüz kadar güneşli değil.Halkalı-Atakent öğlene kadar buz içindeydi. Dışarıya hayvanlar için koyduğumuz su kapları blok olarak donmuş. Ancak kaynar su ekleyerek eritebildim.
|
Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim. Oraya nasıl geleceğimi bilmiyorum.. 5 senedir Anakara'da olduğum için İstanbul'u pek bilmiyorum.. Avrupa yakasında oturuyorum asya tarafını hiç bilmiyorum:( Yeni yeni öğrenmeye başladım ki daha yetersizim.. Ancak Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye gibi merkezi yerlere gelebilirim. Size bu yerler uzak kalacaksa zahmet etmeyin çok teşekkür ederim ilginiz için gerçekten:) O taraflardan gidecek arkadaşlar varsa onlarla da gelebilirim. Çok yük oldum biliyorum:( |
Alıntı:
Teklifinizi hemen değerlendirmek istiyorum, Atakent mahallesinde olduğuınuzu düşünerek. Program tekrarlanırsa ve de ben o günlerde kızımın yanında olursam(Avrupa konutları 1) sizinle gidip dönebilirim. Şimdiden rezervasyonumu yaptırmış olayım :) |
Bugün Beykoz da işimiz vardı. Ana yollar açık fakat ara yollar çok feci buzlanmıştı. Hafif eğimli bir yokuşu zar zor çıktık. Yüksek kesimlerde çok keskin donduran bir rüzgar vardı. Şehir içiyse günlük güneşlikti. Bulunduğunuz yer güneşli diye her yer öyle sanmayın. Sarıyerde de sahilde hiç kar yokken 5 dakikalık mesafedeki yüksek kesimler kar ve buz içinde oluyor. Bursa-Uludağ gibi düşünün. Geçen hafta ve bu hafta kar karşıya daha çok yağdı. 4 gün önce şehir içine hiç yağmazken bizler orman yolunda mahsur kaldık. Adı üstünde İstanbul, büyük şehir.
|
Sayın Gçakar,
şimdi farkettim ki halkalı demişsiniz. benim aklım asya tarafına gitti:D Metris cezaevini geçtikten sonra tem'e inen merdivenler varmış ordan aşağı inip sizinle gelebilirim galiba:)) şimdiden ben de rezervasyonumu yaptırayım:)) çok çok teşekkür ederim. |
Sevgili Yurdaer, Sabah arabanin sicaklik gostergesi 0 derece idi, sonra 3 dereceye kadar cikti......Haftaya gideriz. Onemli olan, Vandalarin zerafetini seyretmek degil mi ?
Sevgili Nur Kardesim, Haftaya geliriz, ya da ondan sonraki hafta :) Her sey, gonlunuzce olsun... |
Sevgili Adalet Yağcı, sevgili fzthalil
Hava biraz ısınsa... Rezervasyonlarınız seve seve yapılmıştır :) Güzin Çakar |
Teşekkürler sevgili gçakar.
Halkalı'dan gelmek benim için sorun oluyor, tabii dönmek de. İstanbul'u bilmeyince nereden nasıl gidilir diye hep stres yapıyorum. Özelinize telefonumu yazacağım, siz de yazarsanız nerede buluşacağımızı kararlaştırırız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu hafta sonu gidilirse ben de gelmek isterim.Hatta Ataşehir Bauhause önünden gelecek 4 kişiye kadar orkide severi de alabilirim:)
|
Merhaba,
Arkadaşlar Nur Hanım'ın serasına ne zaman gidioruz:) |
22 Nisan olsa ne güzel olur. :rolleyes:
|
Memnuniyetle :)
Bana uygun. Buyrun beklerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025