![]() |
Evet tam adres lütfen bende orda olmak isterim bir aksilik olmazsa sevgilerimle kaktüs adlarını bimesemde benimde nacizane 40 kadar fazlada olabilir mevcut kaktüs bahane dostlarla buluşmak tanışmak bence şahane olacak sevgiyle kalınız.
|
Evet, 17 Aralık 2011 cumartesi günü saat 13.00 de pidecide pide yedikten sonra yukarı öğretmenler evine sohbete çıkacağız. Çıkacağız da daha evvel buluşup Eminönüne mi gidelim, yoksa Beşiktaştaki kaktüsçüye mi?
Sevgili Serkan İstanbul, Beşiktaştan ıhlamura doğru dümdüz gel. Yolun sonunda ıhlamur kasrı vardır. Burada yol üçe ayrılır, sol taraftan gidince Akaretlere ve Topağacına doğru gidilir. Düz devam ederseniz Fulya'ya, sağa doğru giderseniz de Dikilitaş ve Darphaneye gider. Siz hiçbir yöne gitmeyin. Yol bittiğinde sol tarafta Migros'u göreceksiniz, sağ tarafta da hemen PİDE PARK'ı göreceksiniz. Öğle yemeğini de orada yiyeceğiz. Daha sonra hemen sağ taraftaki parkın içindeki öğretmenler evinde sohbet edeceğiz. |
Güler hanım, Beşiktaş'ın cumartesi günkü pazar yoğunluğu, kaktüscünün de pek tatmin edici olmaması düşünülünce Eminönü daha iyi bir seçenek gibi görünüyor. Yine de maksat bir arada olmak, yapacağınız her programa seve seve katılırız.
Bu arada, bilgisayarı bozuk olduğu için Coyote'yi ben ekleyeyim. 1- Selenn 2- Güler 3- Zenfree 4- günebakan 5- hozat 6- nevsune 7- feriha 8- müjgan yılmaz 9- vildan sönmez 10- bettyycim 11- satı uğurtan 12- cemo 13- Yücel Canpolat 14- alcen 15- manolya 16- sevgice 17- Adalet Yağcı. 18- betito 19- kiraz 20-Hhatice 21- Kuyrukk 22-meraklı_amatör. 23-yener.T ve eşi 24- Coyote |
Alıntı:
Ben de biliyorum ki, sevgili Müjgan ve sen kusursuz bir organizasyon yapacaksınız. Ben kendi adıma düşüncelerimi yazayım, Cuma sabahı İstanbul'da olacağım, sanırım biraz yorgun olurum, Eminönü gezinize katılamazsam sizlere ayıp etmiş olur muyum, sizi Pide Park ta beklerim, ne olsa yemek için orada buluşacağız. |
Merhabalar;
Beşiktaş taki kaktüscü için bende arkadaşlarımız gibi düşünüyorum. İstanbul'a 4 gün önce geldim. Çocuklarımı ziyaret etmek ve fuar ana sebepler tabi. Bu arada Beşiktaş taki kaktüscüyü yazılarınızdan merak ettiğim için arayıp buldum. Çok anlamasamda yapay çicekler takılı minik kaktüsleri ve küçücük bir tezgah görünce doğrusu hayal kırıklığına uğradım. Ama yinede bu kadar kişi burayı görmek istiyorsa bir bildikleri vardır diyerek sustum. Plan için her duruma uyabilecek konumdayım o yüzden son halini bekliyorum. Fuar için davetiyesi olmayanlar varsa yanımda davetiye de getirebilirim. Cumartesi gününü heyecan ile bekliyorum . Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Memnuniyet ile Adalet Hanım.. :) |
Ayrıca bugun Eminönü'deki çicekçileri dolaştım..
Ne çok dolaşıyorsun demeyin sakın gelmişken vaktimi verimli kullanmalıyım değil mi ? ;-) İlgimi çeken çiceklerin fiyatlarını değişik tezgahlarda sordum hepsi ayrı fiyat söyledi.. Sanırım turist muamelesi gördüm :-) Çiceklerden bu kadar iyi anlayan bir grup ile gitmenin benim için avantajı tartışılmaz. Ama çicekçiler bundan ne kadar mutlu olurlar sanırım bu tartışılır.. ;-) |
1- Selenn
2- Güler 3- Zenfree 4- günebakan 5- hozat 6- nevsune 7- feriha 8- müjgan yılmaz 9- vildan sönmez 10- bettyycim 11- satı uğurtan 12- cemo 13- Yücel Canpolat 14- alcen 15- manolya 16- sevgice 17- Adalet Yağcı. 18- betito 19- kiraz 20-Hhatice 21- Kuyrukk 22-meraklı_amatör. 23-yener.T ve eşi 24- Coyote 25-Dansel Eminönü biz İstanbullular için çok cazip olmayabilir ama dışarıdan gelen arkadaşlar ilgilenebilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
O zaman şöyle yapalım mı?
Saat 10.00 da Taksim'de Metro durağının önünde veya heykel önünde (ikisi de karşı karşıya) buluşalım. Hemen metro ile aşağıya iner, tramvay ile Eminönüne gideriz. İki saat kadar çiçekçileri dolaşır, sonra da saat 13.00 de Beşiktaş Pidecide oluruz. Artık fikir değiştirmiyoruz, bizimle gelenler bu programa uyarlar, gelmek istemiyenler de pideciye gelirler, tamam mı? (Sevgili nevsune siz Beşiktaş'a nereye geliyorsunuz bana özelden yazabilirsen ve isterseniz Taksim'e giderken de sizleri alabilirim) |
davetiye
Alıntı:
|
Anadolu yakasından gelenler için Eminönünde katılmak daha uygun olur sanırım.Benim için öyle.10.30 gibi çiçekçilerin önündeyim.Yaka kartımı da takıyor sizleri bekliyorum.Hava umarım sağanak olmaz(moral bozmak gibi olmasın ama).
|
Ben de Eminönü'de katılabilirim. :)
|
Güler cim ,sen Eminönü ekibiyle için rahat dolaş,ben Pidepark da erken olacağım,gelen arkadaşları karşılarım..
|
Biz sabah 6 da İstanbul a varacağımız için, önce nevsune ve feriha ile buluşup Eminönü ne geceriz.
Yaka kartı hazırlayıp gelelim biz de:)) |
Listeye adımı henüz yazamıyorum ama işlerim yolunda giderse ben de Beşiktaş'a geleceğim.
|
Bende pideci ye geleceğim.
|
Ömrümün yarısını Eminönü-Tahtakale de geçirmiş biri olarak,kısmet olursa saat 13,00 gibi pide park'da olurum.Selamlar.
|
Alıntı:
(Geçmiş olaaaa) |
Alıntı:
|
Ha haaa ha, program yapıldı artık.
Dua et de bir an evvel şu gribi atlatayım, çok kötüyüm. Yatak döşek yatıyorum. |
Hay allah ya kaçırdım treni. Neyse borcun olsun bize o sera:))
Bende de başladı grip burnum çeşme misali şimdiden. Dua et düzeleyim, yatağa düşmezsem, sürünerekte olsa geleceğim ama:)) |
Güler ablacım, dermişim değil gelirim de.Çok geçmiş olsun çabuk iyileş neolur.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tarife göre bir harita buldum umarım doğru haritayı bulmuşumdur. Haritaya buradan ulaşabilirsiniz. |
Arkadaşlar sabahın 8 inde Eminönünde ne yapacaksınız?Çiçekçiler belli.Benim bilmediğim başka seralar,çiçekçiler var mı bilemem.Ama İstanbula gelmişken biraz da Eminönünde,çiçekçiler dışında, gezip alışveriş yapalım diyorsanız o başka.Kahvaltı yapmamış olursanız,Kurukahveci Mehmet Efendinin sokağında Namlı şarküteri var.Üst katında kahvaltı yapabilirsiniz,çayı da güzeldir,tavsiye edilir.
|
Son dakikada Bursa gezimizi iptal ettik ve toplantıya bende geliyorum. Tabi Eminönünü kaçırırmıyım sizden önce gidip direk gibi sizi orda beklerim..Güler hanım Cemo geçmiş olsun iki gün yataktan çıkmayın cumatesi günü enerjili bir halde sizleri görmek istiyoruz....
|
Sevgili Güler hanım ve cemo,geçmiş olsun,kendinize iyi bakın lütfen.
|
Geçmiş olsun Cemo Güler abla hem iyileşin lütfen:) Aman Memet efendi kahvecisinin oraya dikkat edin ezilme tehlikesi yaşayabilirsiniz:))
|
Merhaba arkadaşlar,
Bölgemizdeki metrobüs çalışması nedeni ile bugün internet bağlantımız kesikti maalesef. Şu anda sorun giderilmiş bağlanabildim ve okuyamadıgım mesajların hepsini okudum. Sevgili Güler Hanım, Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. C.tesi sizi gribi atlatmış olarak görmeyi umut ediyorum. Sevgili cemo sanada büyük geçmiş olsun. Kendini fazla hırpalama lütfen iyileşmiş olarak aramızda olmanı bekliyoruz. Arkadaşlar, Ben, sizlere saat 13.te PİDE PARK ta katılamayı planlıyorum ve cumartesi günü sizlerle tanışmanın birlikte olmanın hazzını şimdiden yaşıyorum. Hep birlikte güzel bir gün geçireceğimize inanıyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın lütfen. (yaka kartım yok, kendim hazırlayayım mı ne dersiniz. Kartsız olmam bir sorun teşkil edermi ? Selam ve sevgilerimle Asu |
Arkadaşlar Eminönünde buluşacaklar da bir liste yapalım isterseniz.Taksim ekibini karşılarız.Ben 10,30 da Eminönündeyim.Hava soğuk olabilir diye Mısır Çarşısı girişinin iç kısmında beklerim.Sanırım zenfree de Eminönüne gelecek.
1- Dansel |
Sevgili Manolya,yaka kartı dediğimiz Mine hanımın seminerinde ağaçlar.net üyelerine dağıtılmıştı,birbirimizi tanıyalım diye.Benim gibi siz de yeni üyesiniz.Fotoğraflarını gördüğüm birkaç üyemizden başkasını tanımıyorum.Gerçi bu çılgın üyeleri çiçekçilerin önünde görürseniz ağaçlar.net ten olduklarını anlarsınız :))Sitede tescilliler :))
|
Sevgili Dansel,
Yeniyim aranızda dogru, siz bana göre daha kıdemlisiniz :)) evet haklısınız bitkiler önünde birikmiş topluluktan tanınabilir :)) Fakat ben PİDE PARK ta arkadaşlara katılmayı düşünüyorum. Eminönüne her zaman gitme şansım var nasıl olsa. Fazladan kalabalık etmiyeyim dedim. Güler hanım hem rahatsız hemde istanbul dışından gelen arkadaşlarımızla ilgilensin onu daha çok yormıyayım diyorum Selam ve sevgilerimle... |
Ben yaka kartlarından getireceğim isimleri orada yazarız.
Ne ekinezyası kaldı, ne nane-karabiber-kekik çayı. Ne derlerse içiyorum. Tabi bir yığın da ilaç. Yarın da dinlenirsem iyi olurum inşallah. Bütün sevdiklerimi bir arada görmek istiyorum. |
Alıntı:
Pide park çok güzel ,sevgili arkadaşım Müjganla orada yemek yemiştik. Öğretmen evininde yanı. Çok güzel olmuş program . Eminönü grubunu Beşiktaş ta bekliyoruz o zaman . |
Arkadaşlar,
Cuma ve pazar yağışlı ,ancak cumartesi yağmur yok havakapalı ama sıcaklık 16 derece olacak diyor ,meteoroloji.... |
evden hem cumartesi hem pazar için izin alabilceğimi zannediyordum ama mümkün olmadı. Yarın hoşsohbetinizden yararlanamayacağım için üzgünüm.
|
Kaktüs var sukulent var. Hatta pide var, sohbet var. Fakat katılım listesine bakınca çok fazla sukulent, az sayıda kaktüs var.
Kaktüslerin sayısını bir arttırmakla, arttırmamak arasındayım :( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025