![]() |
Emre Bey 20 kişi diye düşünelim ama tam sayı belli değil. Bekliyoruz. Ürünlerinizi denemekten memnun oluruz.
|
Bu toplantıya bir kaç arkadaşımla beraber gelmeyi düşünüyordum ve çok istiyordum , amma Bursa ya gitmem gerekecek , çok üzgünüm keşke pazar günü olsaydı.Ayarlıyabilirsem gelmeye çalışacağım , selamlar.
|
Günaydın ;
Toplantıya katılmayı çok isterim ama Kuşadası'ndayım. Acaba Kuşadası'ndan toplantıya birlikte ortak araç ile gitmeyi isteyenler çıkar mı ? |
Deneme amaçlı organik gübre.
Sayın EMEK-SMG,
Deneme amaçlı organik gübrelerinizden İstanbul Toplantımıza da isteriz. Sizce uygunsa tabii. Saygılarımla. |
***, bir aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum. İnşallah görüşürüz.
|
Gerçekten de heyecan verici. Umarım bir aksilik çıkmaz. Katılmak istiyorum.
|
haritadan toplantı mekanını tam anlayamadım , sanırım izmir urla eski yoldan devam ederken iskele sapağına dönmeden dümdüz devam ettiğimiz yol üzerinde, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. bir aksilik olmazsa orada olacağım, sevgiler.
E. Çağım Selvi ( ecs) |
Birkaç Çiğdem ve Nergis soğanı ile bir aksilik çıkmazsa, ben de oradayım. Selamlar,
|
Alıntı:
Ünal süs bitkilerini geçince, otoban köprüsünün altına gelmeden solda toplantı yerimiz. |
Tesekkurler, cumartesi gunu gorusmek dilegiyle.
Alıntı:
|
Sayin Yenibon,
Olabilir ******, sizden yardimci olmanizi rica edecegim o zaman. Urunleri size kargo ile gonderebilirim, siz de uygun olursa kullanicilara ulasmasini saglarsiniz. Saygilarimla Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkürler Emre Bey, Ben Bandırma'dayım. Toplantı gününden bir kaç gün önce İstanbul'da olacağım. Konuyu planlayıp sizi bilgilendireceğim. Saygılarımla. |
Elimde birkaç çeşit tohum, bir kaç kişiye verebileceğim kefir mayası ile ben de toplantı yerinde olacağım(bir engel çıkmazsa)görüşmek üzere.
|
Bir engel çıkmazsa ben de katılmak istiyorum:)
|
Ben yeni üyeyim aranızda olmayı çok isterim.Sizlerin tecrübelerinize ve dostluğunuza ihtiyacımız var.Cumartesi görüşmek için sabırsızlanıyorum.
|
Olağanüstü bir durum olmazsa ben de katılacağım.
|
ben de aktif olmayan yeni üyeyim, toplantıya katılmayı planlıyorum. güzelbahçe den kendi aracımla geleceğim. isteyenlere ulaşım sağlayabilirim.
herkese selamlar |
toplantı
bir arkadaşım aracılığıyla yeni üye oldum
hiçbirşey bilmiyorum herşeyi öğrenmek istiyorum toplantıya eşimle katılmak istiyorum selamlar |
Alıntı:
|
bornova trafik hastanesi civarından ulaşım problemi olan bir arkadaşı alabilirim.araç sıkıntısı olan arkadaşlarla irtibat kurabiliriz. saygılar
|
İyi Günler, Ben de Karşıyaka'dan araba vapuru ile gelmek istiyorum. Karşıyaka'dan gelecek kardeşlerime yardımcı olabilirim.
|
Ben de bu toplantıya katılıp sizlerle tanışmayı çok istiyordum ama çok ters bir zamana denk geldi artık bundan sonraki toplantıya...:(
|
Cumartesi günleri çalışıyorum, izin alabilirsem kısa süreliğine aranızda olmak istiyorum.
Sn gultar, Kefir mayası için 2 nci sıradayım:) |
Sizlerle tanışmaktan çok mutlu olacağım...Küçük Furkan(oğlum) ve Ben
....Saygılarımla... |
Herkese selamlar
Bir aksilik çıkmazsa bende gelmek istiyorum. |
Daha önceki toplantılara katılamamıştım.Buna katılmayı istiyorum.
|
Saat 13 gibi üçkuyular ,arabalı vapur iskelesinde Füsun hanımla buluşacağız.2 kişi daha benimle gelebilir Urla'ya.
|
Kutlarım şimdiden, çok güzel bir toplantı olacak. Aklım kalıyor amaaa:))
|
Sorma cemo, sorma. İnan benim de aklım kalıyor.
Kimbilir neler görecek, ne güzel sohbet ve paylaşımlar olacak. Neyse, ben inşallah diyerekten iştahımı bir hafta sonraki İstanbul seminerine saklıyorum ama ya sen? Listede adın bile yok desem acaba seni gaza getirebilir miyim? :p |
selcuk bey arabanızlamı gideceksiniz karşıya
eger arabanızla gidecekseniz yazarsanız sevinirim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025