![]() |
2. Adana Toplantısı (22 Ekim 2011)
İzninizle sevgili maki01 burdan duyurmak istedim.Gelmek isteyen arkadaşlar buluşma için tarih 22 Ekim 2011 cumartesi günü saat 14:00 öğleden sonra..Yer ADANA SERA-BAHÇE FUARI Tekrar görüşmek üzere..
Gelmek isteyen arkadaşlardan aranızda ampul domates ve altın çilek tohumu isteyen varsa yazsın getireceğim... Gelmek isteyenler: 1-Maki01 2-gülsen 3-aukesen 4-tiya 5-hazan-z 6-Müge 7-Uğurum 8-Asilzade |
beni de ekleyin
|
adana güzel bir şehir harika olacaktır toplantı...sevgiler
|
Bensiz olmaz.
|
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Kıskandım :)
|
Fuar alanına giden belediye otobüslerinin güzergahını , numarasını bilen var mı?
|
Ben şu an istanbuldayım,1kasıma uçak bileti ayırttırmıştım size katılmak isterdim,üzgünüm.
Adana fuar kaç gün sürüyor ?Ben gelene kadar fuar bitmese.. |
Alıntı:
Belediye önünden saat başı otobüs kalkıyor diye biliyorum. Çeyrek geçelerde Barajyolu 7.Durak... Değişmediyse böyle. |
gelirken sizleri alabilirim saat belirleyelim bu arada balkonda sağda solda o kadar ağaç,çiçek,böcek oldu ki fuara stand açsam yeridir =:) neyse heyecanlı bekleyiş başladı herkes kendisine iyi baksın görüşmek dileği ile
|
Sevgili tiya,
Bir yılı aşkın süredir araba kullanmıyorum . O nedenle cesaret edemiyorum açıkcası. Ben de aukesen'den rica etmiştim :) Annen de gelecekse arabalı arkadaşlarımızda öncelik sizin olmalı elbette. Sevgiler |
Dünyam1 fuar pazar günü bitiyor..
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar toplantıya gelmek istiyorum ama biryakınımız hasta,fırsat bulabilirsem gelmeye çalışacagım.
|
Alıntı:
|
*** arkadaşlar ben ilkay üye olalı 4 ay oldu toplantınıza katılıp sizlerle tanışmayı çok isterim inşlh bir gün kısmet olur
|
Geçmiş olsun hocam gelirsiniz inşallah ..
Sevgili Asilzade cumartesi gelirseniz neden olmasın .. |
1-Maki01
2-gülsen 3-aukesen 4-tiya 5-hazan-z 6-Müge 7-Uğurum 8-Asilzade 9-Emre İlhan |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025