agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Sapanca Toplantısı 3 Temmuz 2011 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/24770.htm)

Suna-y 22-06-2011 12:34

düzeltme yapıyorum,lütfen kusura bakmayın..ankaradan yazan arkadaşa cevaben söylemiştim rumuz betty gibi kalmıştı aklımda..

tturt 22-06-2011 13:31

Bu gezi sadece konaklamalı değil yakın illerden günübirlik rahatlıkla gelinebilinir.
İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bolu'lu arkadaşlar çok rahat günübirlik gelip dönebilirsiniz.

Lilium 22-06-2011 16:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 826140)
Hatlar mı kesik acaba Cumhur Tonba, sesimi duymuyorlar galiba. Alooo İzmir....

Herkes semsiyesini açmış şejlonglara uzanmışlarken sizin alooo dediğiniz esnada hepsi birlikte denize daldılar şu an suyun altındalar hiç bağırmayın duymazlar :D:D
Suyun içinde telefonlar çekmiyorrrrr.:D

Bence suya elektirik verin hepsi çıkarlar.:(

Hülya 22-06-2011 23:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 826474)
Herkes semsiyesini açmış şejlonglara uzanmışlarken sizin alooo dediğiniz esnada hepsi birlikte denize daldılar şu an suyun altındalar hiç bağırmayın duymazlar :D:D

:D:D
İzmirlilere elektrik vermeyin lütfen.Sesinizi duydum. Arkadaşlara ileteceğim.

cemo 22-06-2011 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 826474)

Süper bir mesaj, yerini bulduysa:))

Hülya 23-06-2011 00:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 826116)
Alooo, İzmir'liler, sesiniz gelmiyor.

Süper bir mesaj, yerini bulduysa)

Güzel ve keyifli bir toplantı olacak.Sayın tturt ve eşine teşekkürler.

Güler Hanım , Cemo,
Merhaba
Başlığı yeni gördüm .Kısmet diyelim.Arkadaşlara bildireyim :D

Gelmek isterim.Arkadaş olursa birlikte. Sizlere iyi gezmeler diliyorum şimdiden.

tturt 24-06-2011 14:51

Buraya bakarak evimizi tam olarak görebilirsiniz.

sibel774 27-06-2011 11:20

bende bende

1-güler konaklamalı
2- asuman konaklamalı
3- alcen konaklamalı
4- cemo konaklamalı
5- gurur
6- bettyycim (2 kişi)
7- yücel canpolat
8- feriha konaklamalı
9- nevsune konaklamalı
10- sibel774 konaklamalı

fatmadundar 27-06-2011 21:55

Sevgili arkadaşlar, İzmir'liler için nazik davetiniz için teşekkürler. Ben, Farezya, Fellez ve Gül Batur gelmeyi çok isterdik. Ancak trafikleri oldukça yoğun olduğundan gelemiyoruz. Gönlümüz sizlerle olacak. Sizlere iyi gezmeler. İzlenimlerinizi bizimle payalaşırsınız.

bettyycim 29-06-2011 08:57

Arkadaşlar hala katılımcı sayısı 10 kişi de nerde diğer arkadaşlarımız, kaç gün kaldı şunun şurasında hala bir çoğundan ses yok nedendir, bilelim.

tturt 29-06-2011 13:38

Güler Hanım,

Şu an itibariyle sanırım 7 konaklamalı 4 günübirlik katılımcı var. Sizde farklı bir bilgi var mı?

Cumartesi gününden gelecek misafirlerimiz için nasıl yardımcı olabilirim. Ankaradan gelecek misafirlerimizin organizasyonu belli oldumu ?

feriha 29-06-2011 15:46

Sn. tturt, Ankara'dan 2 Temmuz cumartesi günü Efe Tur ile saat 10.00 da iki yer rezervasyonu yaptırdık.
Dediğiniz gibi Sasa tesislerinde ineceğiz.
Kaçta orada olacağımız ve dönüş rezervasyonumuz yarınki görüşmemizde belli olacak.
Ankara'dan bir isteğiniz var mı?
İlginiz için çok teşekkür ederiz.

tturt 29-06-2011 16:57

Bana yaklaşık geliş saatinizi yazarsanız sizi almaya gelirim. Kaç kişi geliyorsunuz.
Size özelden telefon numaramı gönderiyorum.

Güler 29-06-2011 21:07

Sevgili tturt, bende de fazla bir bilgi yok.

Limon mesaj atmış, ev taşıma işleri ile meşgul olduğu için gelemiyor.
Ferda Ülkümen geliyor (konaklamalı), Nur günübirlik belki de konaklamalı gelmek istiyor ama kati değil, belki hozat da bana eşlik edecek.

Cumhur Tonba 29-06-2011 23:03

Güler abla,
Yemekler hazır mı? Siz yokken aç kalmayalım.

huzunperest 29-06-2011 23:07

Çok özel bir toplantı olacağı kesin. Ne yazık ki o gün Tekirdağ'da olmam gerekiyor. Bu nedenle maalesef katılamayacağım arkadaşlar. Tturt, sevgili eşi ve minik Ege'yi ziyaret etmeyi çok isterdim. Kısmet artık belki başka zaman. Gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Bol bol fotoğraf çekin lütfen:)))

Güler 30-06-2011 11:47

Tavuk yahni hazır, kıymalı taze fasülye de pişti. Pilav ve cacık kaldı. Vakit bulursam bir de zeytinyağlı barbunya yapacağım.
Aç kalmazsınınz sevgili Cumhur Tonba, aşağıda kaynarbaşında her daim taze kiremitte alabalık da yapılıyor. Yeter ki siz buyrun gelin.

cemo 30-06-2011 11:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi huzunperest (Mesaj 829537)
Gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Bol bol fotoğraf çekin lütfen:)))

Gelemeyenlere fotoğraf yok:)))

Sevgi Durul 30-06-2011 12:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 829744)
Gelemeyenlere fotoğraf yok:)))

Aşkolsun cemo, gelemeyenler olarak bol fotoğraf istiyoruz.:p O kadar çok işim var ki, arada bakıp çıkıyorum. :(

cemo 30-06-2011 12:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 829745)
Aşkolsun cemo, gelemeyenler olarak bol fotoğraf istiyoruz.:p O kadar çok işim var ki, arada bakıp çıkıyorum. :(

Bendeki işleri bir görsen, bu kadın kafayı yemiş, bunca iş arası toplantıya mı gidilir derdin:))

Bu yüzden fotoğraf yok:))

Yaylacı 30-06-2011 12:47

Ben de gelemiyorum, çalıştığım kurumda Pazar günü nöbetçiyim.Sizlerin arasında olamayacağım, üzgünüm. İyi eğlenceler.

huzunperest 30-06-2011 22:05

Bizleri kırmazsınız sevgili cemo biliyorum, o nedenle içim rahat:)))))

armedangel 30-06-2011 22:19

aslında bu pazar üye olduğum diğer bir forum olan vwturk te sapancaya gidiyor. bende 2 arkadaşımla beraber katılıyorum. (mangal- doğa yürüyüşü vs..)organizasyon nasıl olacak? kaçta bitip kaçta başlıyacak tam kestiremiyorum.

aslında fırsat bulursam başında veya sonunda sizlere de uğrayıp, en azından bir tanışmayı çok isterim. yol tarifi cok güzel muhtemelen yeri bulurum. ancak agaçlar net in organizasyonu 11 de başlayıyor, kaçta bitirmeyi planlıyorsunuz? birde ****** beraber geldiğim arkadaşları tavlamam gerekecek..

tturt 01-07-2011 07:45

Gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Gün içinde ara ara bağlanmaya çalışaçağım. Güler Hanım'da, feriha'da ve bettyycim de telefon numaram var. Olurda siteye giremezsem kendilerinden telefon numaramı alabilirsiniz. Yarın görüşmek üzere.

Müjgan 01-07-2011 08:56

Doğa için çal grubunun 3 Temmuz'da Ankara'da olması gerekiyor, bir etkinlik için... Bu yüzden malina ve ben gelemiyoruz. Sapanca, görmek istediğim yerlerden birisiydi, umarım bir gün görürüm :)
Nevsune ve Feriha ile, toplantıya katılanlara götürmeleri için sevgilerimizi ve öpücüklerimizi gönderiyoruz, kabul buyrula... :))

jineop 01-07-2011 10:50

Merhaba,
bir aksilik olmazsa pazar günü aranızda olmak istiyorum. Görüşmek üzere...

Satı Uğurtan 01-07-2011 13:43

1-güler konaklamalı
2- asuman konaklamalı
3- alcen konaklamalı
4- cemo konaklamalı
5- gurur
6- bettyycim (2 kişi)
7- yücel canpolat
8- feriha konaklamalı
9- nevsune konaklamalı
10- sibel774 konaklamalı
11-Satı Uğurtan+1 kişi.

nevsune 01-07-2011 20:12

Çok güzel bir hafta sonu olacağından eminim. Sn tturt size bir yığın iş çıkartacağız, kolay gelsin ve davetiniz için çok teşekkürler.

Yola çıkacaklara şimdiden iyi yolculuklar. Yarın görüşmek üzere, sevgiler:)

cemo 02-07-2011 06:52

Saat 2 de Sasa da buluşmak üzere, hepinize iyi yolculuklar arkadaşlar.

Güler 03-07-2011 22:05

1 Eklenti(ler)
Sapanca toplantısı ile ilgili fotoğrafları yüklemeden ve yazımı yazmadan önce sevgili Taner-Nilgün Turt ailesine, bizlere gösterdikleri güzel misafirperverlik için teşekkür etmek istiyorum.

Binlerce teşekkür ederiz sevgili Turt'lar.

jineop 03-07-2011 22:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 831062)
Sapanca toplantısı ile ilgili fotoğrafları yüklemeden ve yazımı yazmadan önce sevgili Taner-Nilgün Turt ailesine, bizlere gösterdikleri güzel misafirperverlik için teşekkür etmek istiyorum.

Binlerce teşekkür ederiz sevgili Turt'lar.

Afacan çok yakışıklı bir o kadar da sevimli.

Satı Uğurtan 03-07-2011 22:58

Başta Ege olmak üzere bu güzel aileye içten ve samimi davranışlarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkürler.
Tüm katılımcı arkadaşlar, sizlerle olmak sizleri tanımak çok güzeldi, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere sevgiler.

Güler 03-07-2011 22:59

Yine önce sazı ben elime alıyorum sevgili dostlar.
Öyle de yorgunum ki, ama yine de sizlere yazmak istedim. Merak edenleriniz olabilir diye düşündüm.

Toplantıya katılacağını yazan arkadaşlarımızdan gurur ve lir dışındakiler zamanında geldiler. ( Keşke, lir de gurur da gelemiyeceklerini ev sahiplerine bildirseydiler, arkadaşlarımız ona göre hazırlık yapmışlardı.)

Konaklamayı düşünenler Cumartesi günü Sapanca'ya geldiler.
Önce sevgili tturt'un güzel balkonunda göl manzarasını seyrederek kahvelerimizi içtik. Daha sonra ev sahiplerinden izin isteyerek Maşukiye ve Arifiye'deki seraları dolaştık, çiçekler aldık.
Seradaki halimizi bir düşünün. Davranışlarımız ve çiçekler konusundaki bilgilerimiz sera sahiplerini bile şaşırttı. Bizleri ziraat mühendisleri sandılar, tabii bunda agaclar.net'in çok büyük katkısı vardı.

Daha sonra akşam yemeği için yine tturt'a gittik.
Sevgili tturt, barbekü yakmakla meşguldü. Bizlere nefis köfte ve çıtır tavuk ikram ettiler.
Çıtır tavuk çok güzeldi, daha evvel yememiştim, o kadar lezzetliydi ki ellerimizle giriştik.
Güzel salata eşliğinde tıka basa yedik, bol bol sohbet ettik.
Otelimize geldiğimizde saat onikiye geliyordu.

Dörder yataklı iki odamız vardı. Soyunup dökündük ve odanın birinde sohbet etmek için toplandık.
O kadar güldük, o kadar eğlendik ki. Pek çok da fotoğraf çektim ama onları burada yüklemeyeceğim, hepsini şantaj amaçlı tutuyorum.
Pijama partimiz çok şıktı ama en şıkımız sevgili feriha'ydı. Kırk yıl düşünsem pijamamın üzerine şıkırtılı şal almak aklıma gelmezdi.

Saat ikiyi geçmişti ama uyumak kimsenin aklına gelmiyordu, oysa ertesi günü saat onbirde toplantımız vardı ve saat dört gibi de tekrardan yola koyulacaktık. Hele ben beş saat kadar da araba kullanacaktım.
Yatmak istiyordum ama aklım da onlarda kalıyordu " haydi sizler de yatın " diye tutturdum.
Biz odamıza çekildik ama cemo usulca kaytarıp yine içeri gitmiş ve saat dörde kadar oturmuşlar.

Sabah dokuz gibi kalkıp, hafif birşeyler atıştırdık, çay ve kahve içip tturt'a gittik.
Soframız mükellefti.
Hem Taner hem de Nilgün belli ki çok yorulmuşlar ama her şey çok, çok güzeldi.
Sevgili Nilgün bahçesinden topladığı güllerle yaptığı nefis gül reçelinden ve gül şerbetinden de ikram etti.
Günübirlik katılmayı düşünenlerin de gelmesiyle grubumuz tamamlandı.
Yine bol bol, tıka basa yedik, içtik.
Bir ara gözüm cemo'nun şişen karnına takıldı, sanki 4 aylık hamile gibiydi.

Sohbet de en az soframız kadar güzeldi. Çimlerin üzerindeki minderlere yayıldık, yuvarlandık durduk.

Aklı bizlerde kalan S.Durul aradı, sayın patroniçeye de telefon ederek " Ankara'dan, Manisa'dan, İstanbul'dan, Silivri'den İzmit'ten, Balıkesir'den, Ereğli'den, Yalova'dan" gelen bizleri bu güzel site sayesinde tanıştırdığı için teşekkür ettik.

Yine güzel bir toplantı yapmanın huzuru içinde ve yeniden buluşmak üzere vedalaşarak ayrıldık.

Dikkat ettiğimde bütün arkadaşların yüzünde güzel bir tebessüm ve agaclar.net'li olmanın verdiği gururu gördüm ve mutlu oldum.

Güler 03-07-2011 23:05

2 Eklenti(ler)
tturt'un bahçesinden gölün görünümü ve tturt barbekü hazırlığında.

Güler 03-07-2011 23:08

3 Eklenti(ler)
Ekinezyaları görenler kendilerinden geçtiler.

Güler 03-07-2011 23:12

1 Eklenti(ler)
Grup otelimizin bahçesinde.

alcen, sibel774, nevsune, Ferda, cemo, feriha

Güler 03-07-2011 23:17

3 Eklenti(ler)
Pijama partisinde feriha şıklığım nasıl derken, nevsune gülmekten bayılıyordu.
Daha sonra kendi fotoğrafını çekeceğimi anlayınca alcen'nin arkasına saklandı.

Ama sanmasın ki bütün pozları bu kadar.....daha neler var neler. Banu Alkan yanında halt etmiş sanki.

asumandilek 03-07-2011 23:24

Turt ailesine teşekkürler....

5 Eklenti(ler)
Küçük Egemiz'e ve bizleri güleryüzle, içtenlikle ağırlayan Nilgün hanım ve Taner beye teşekkürler... Paçanga müthişti. :)) Güler abla Patates böreğinin tarifini yaz lütfen ısrarla istiyorum.

Çimlere basmak yasaktır levhasının olmamasını fırsat bilerek yayıldık yerlere. Çayımızı içtik, sohbetimizi ettik ve elbette fotoğraflarımızı da çektik... :cool:

Eklenti 230765

Eklenti 230766

Eklenti 230767

Eklenti 230768

Eklenti 230769

asumandilek 03-07-2011 23:28

5 Eklenti(ler)
Eklenti 230778

Eklenti 230779

Eklenti 230780

Eklenti 230781

Eklenti 230782

Güler 03-07-2011 23:28

5 Eklenti(ler)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025