![]() |
CEPA'da SERGİ & ATÖLYE ÇALIŞMASI İMKANI
Tüm forum üyelerine sevgiler,
agaclar.net'i yaklaşık 15 gündür takip ediyorum, henüz üye oldum. Tüm amacım sahip olduğum türlerin sağlıklı yaşayabilmeleri için bilgi birikimime katkıda bulunmaktı. Ancak gördüm ki; forum üyelerinin bilgi ve ürün birikimleri kabına sığmamış ve kendi eko sistemini oluşturmuş, başka şehirlere yayılmış. Ankara CEPA Alışveriş Merkezi'nin yönetiminde görevliyim, her türlü sergi veya atölye çalışmalarınıza ev sahipliği ve sponsorluk yapmaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim. Sevgiler, |
Zaman zaman Ankara'da bazı eğitim faaliyetleri için mekana ihtiyacımız oluyor. En son yaptığımız eğitim çalışması bonzailer üzerineydi ve toplanacak yer bulmak için akla karayı seçmiştik. Koçtaş'tan izin alabilmiştik sonunda...
Buraya yazmanız bizi sevindirdi. Üyelerimizden gelen ilk eğitim toplantısı talebinde sizi ararız :)) |
re:
Merhaba Müjgan Hanım,
Her türlü etkinliğinize ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız. İster bonsai veya başka bir bitki sergisi veya atölye çalışması CEPA hazırdır :) Saygılarımla, |
İstanbul'dan Ankara'ya bonsai taşınır mı? :)
|
Yeter ki istensin; değil Ankara`ya, Artvin`e bile taşınabilir. Gerekli koşullar oluşturulursa...
Çok kolay değil tabii; iş güç bırakılacak, nakliyesi sağlanacak, indir, bindir. Maliyetli olur. Bunları göze alabilecek biri varsa, neden olmasın. Ben şahsen zorlanmaya başladım sergi sergi üstüne, bayağı maliyetli olduğu gibi, işimden de oluyorum. |
CEPA sponsor olursa Sonabahara ağaçlar net çatısı altında Türkiye geneli bonsai sevdalıları bir araya gelip büyük bir sergi düzenlenebilir.
Herkes bir iki ağcını getirse yüzler ce çalışma çıkar ortaya. Ben 20 ağaçla katılabilirim. |
CEPA'da Sergi
Değerli Forum Üyeleri,
CEPA Alışveriş Merkezi'nde düzenleyeceğiniz her türlü etkinliği(m)ize ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağımızı zaten ifade etmiştim -bu konu bakidir, ben burada olduğum sürece dilediğiniz zaman buyurabilirsiniz. Öte taraftan, bir etkinliğe sponsor olabilmek için projenin belli başlı faktörlerinin kağıt üzerine dökülmesi gereklidir. Örneğin, kim gelecek, nereden gelecek, kaç kişi gelecek, etkinlik alanı ve tarihi gibi bilgilere ihtiyacım var. Kısacası projeyi biraz şekillendirmek üzerinde biraz çalışmak gerekiyor, ondan sonra memnuniyetle gerekeni yapmaya çalışırız. Saygılar, |
Sn.Lockhead,
agaclar.net / Ankara grubu olarak; 29 Mayıs 2011 Pazar günü, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Tandoğan Kampüsü Bahçesi içinde öğlen saatlerinde (12:00 veya 12:30) bir toplantımız var. Dilerseniz sizde katılın, tanışmış oluruz. |
Sn. Omar;
29 Mayıs tarihinde Nöbetim var, o nedenle katılamayacağımı belirtirim. Öte taraftan sabah 08.00 - gece 22.00 saatleri arasında merkezdeyim dilerseniz bir yorgunluk kahvesi içmeye beklerim. Sevgiler, |
Ne kadar güzel bir düşünce.. Cepa' ya yakın sayılırım ve çok svdiğim bir AVM dir. Sık sık ordayım zaten. Dilerim etkinlikler orada olur da bizde hem gezmeye hem tanışmaya konuşmaya bilgi edinmeye geliriz.. Sevgiler..
|
Sayın malina görüşmeye gidecekti, acaba netice ne oldu?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025