agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Ankara Toplantısı (29 Mayıs 2011) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/24226.htm)

Kiraz 30-05-2011 11:15

Orada olmak isterdim... Yazıştığımız arkadaşları fotoğraflardan olsa da görmek güzel yine de.

gilan 30-05-2011 12:02

Çok güzel, çok eğlenceli bir toplantıydı. :)

Taa İstanbul'dan gelen Güler Hanım'la ve eşiyle, malina'yla, Ferda Hanım'la tanışma fırsatı bulduk.

Herbaryum hocamızdan pek çok bilgi aldık, kampüs bahçesini kısaca turladık.

nevsune, feriha, Müjgan Hanım gibi Ankara'lı dostlarla yeniden bir araya gelme şansı yakaladık.

Forumdan yakınen tanıdığımız cemo, nurguldk, sabah gibi arkadaşlarla şahsen görüştük.

Bir çok yeni arkadaşla tanıştık, bir çok muhabbet ettik. :)

Doğum günü çocuğu olarak da günün en şanslısı sanırım bendim. :D
İrmik helvalı sürpriz kutlama için emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Unutulmayacak doğum günlerimden birini yaşadım. :)
Ayrıca çok ince hediyesi için sevgili Güler Abla'ya ve ağaçlar.net tişörtü için de sevgili malina'ya ve Müjgan'a çok teşekkür ederim. :)
Çekilişten de ağaçlar.net kupası kazandığımı düşünürsek kesinlikle günün en şanslısı bendim. :D

gilan 30-05-2011 12:05

2 Eklenti(ler)
Herberyum bizlere kampüsteki ağaçları tanıtırken:

Eklenti 218255

Eklenti 218256

gilan 30-05-2011 12:06

1 Eklenti(ler)
Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Bahçesi'nden bir görüntü:

Eklenti 218257

cey 30-05-2011 12:07

Kimseyi tanımıyorum diye çekine çekine gittiğim toplantı, sıcacık, sevgi dolu yeni arkadaşlar edindiğim ve çok şeyler öğrendiğim çok güzel bir güne dönüştü. Buradan herkese sevgilerimi gönderiyorum:p

Şimdi bu arkadaşlarla (keşke İstanbul ekibi de katılabilse) arayı soğutmadan bir Ankara serası gezisi yapma zamanı. Tarihler konusunda bu hafta sonu olamayacak ama katılmak isteyen arkadaşlar var bu nedenle amaç herkese uygun bir tarih bulmak. İsterseniz başka bir başlık açalım ve karar verelim.

gilan 30-05-2011 12:13

3 Eklenti(ler)
Ön not: Ağaçların adlarını yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin.

Normalde baksak belki de çam deyip geçeceğimiz pek çok ağacın detaylarını, hikayelerini öğrendik.

Himalaya sediri:

Eklenti 218260

Doğu Karadeniz göknarı:

Eklenti 218258

Ağlayan çam:

Eklenti 218259

gilan 30-05-2011 12:14

1 Eklenti(ler)
Şu mazıya bakar mısınız?
Hani 80-100 cm civarlarında görmeye alıştığımız ve sorsalar ağaç değil de çalı diyeceğimiz mazıya!

Eklenti 218261

gilan 30-05-2011 12:21

3 Eklenti(ler)
Kestane ağacının alttan görüntüsü:

Eklenti 218262

Arkada ginkgo biloba (mabet ağacı), önde süs sumağı:

Eklenti 218263

Sağda dişisi, solda erkeği olmak üzere kurşun kalem yapımında kullanılan ağaçlar:

Eklenti 218264

gilan 30-05-2011 12:22

3 Eklenti(ler)
Nilüfer havuzu:

Eklenti 218266

Eklenti 218267

Eklenti 218268

gilan 30-05-2011 12:23

2 Eklenti(ler)
Yemek masamızdan:
(Daha detaylı fotoğrafları Nevsun Abla'dan gelecektir. :))

Eklenti 218269

Eklenti 218270

gilan 30-05-2011 12:24

2 Eklenti(ler)
Son olarak da yemek yediğimiz mekandan 2 kare:

Eklenti 218271

Eklenti 218272

alparslan 30-05-2011 12:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cey (Mesaj 813039)
Kimseyi tanımıyorum diye çekine çekine gittiğim toplantı, sıcacık, sevgi dolu yeni arkadaşlar edindiğim ve çok şeyler öğrendiğim çok güzel bir güne dönüştü. Buradan herkese sevgilerimi gönderiyorum:p

Şimdi bu arkadaşlarla (keşke İstanbul ekibi de katılabilse) arayı soğutmadan bir Ankara serası gezisi yapma zamanı. Tarihler konusunda bu hafta sonu olamayacak ama katılmak isteyen arkadaşlar var bu nedenle amaç herkese uygun bir tarih bulmak. İsterseniz başka bir başlık açalım ve karar verelim.

sera gezisine ben ve eşim katılabiliriz.

malina 30-05-2011 13:00

Aaah Q klavye... :(

Müjgan 30-05-2011 13:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 813073)
Aaah Q klavye... :(

Sana acilen bir F geliyor :)

fkopar 30-05-2011 13:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cey (Mesaj 813039)

bu defa katılırım inşallah :)

nevsune 30-05-2011 14:51

agaclar.net'de öyle ya da böyle, birileriyle tanıştığımda çok şaşırırım. Genel yaşantımda çok yabaniyimdir, ilk gördüğüm biriyle arkadaşlık aşamasına bile geçebilmem için uzun zaman gerekir bana. İyi de, nasıl oluyor da bu forumdaki herkesle sanki 40 yıldır tanışırmısız gibi hissederim her seferinde? Dün gece bunun yanıtını buldum sanki. Burada sadece bilgi, belge, deneyim veya bitki paylaşılmıyor, farkında olmadan kendimizi paylaşıyoruz. Evlerimizi, balkonlarımızı, bahçelerimizi ve hatta bir biçimde ailelerimizi, bir yakınımıza açabildiğimiz güvende birbirimize anlatabiliyoruz. agaclar.net'in sürekliliği ve başarısı da bu galiba. Umarım hep böyle kalırız ve dünyalarımız hep bunca zengin kalır. Bu vesile ile yine ve yeniden; bu siteyi kurmayı akıl ettiği için Malina'ya bol miktarda teşekkürüm var:)

Bizim toplantılarımız herzaman hoş geçer, tadına doyamayız ama dün daha mı bi keyifliydi ne;) Konuklarımız Malina, Güler hanım-Oğuz bey, Ferda Ülkümen, bonus olarak da sevgili Cemo. İyi ki geldiniz, ne güzeldi sizlerle birlikte olmak.

Herkesler isim saymış bu yüzden ben saymıyorum: Zaten görüştüklerim, özlediklerim ve yeni tanıdıklarımla gerçekten çok hoş bir gündü. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

sabah 30-05-2011 14:52

Merhabalar,

Toplantı için gerekli organizasyon ve evsahipliğini yapan Müjgan ve herbaryum’a teşekkür borçluyuz.
Üniversitenin yeşillikler içindeki bahçesinde buluşup yağmurdan korunmak için gittiğimiz yerde kimi zaman içerde kimi zaman dışarda sohbetlere başlandı. Bir ara Güler hanımın elinde eldivenler, saksılardan bitkileri çıkarttığını gördüm. Daha sonra ortalıkta bir sürü hediyeler, beyaz, mavi mavişler, güller, çilekler, atlaslar, yaseminler, tişörtler, kupalar, boyama kitapları dolaşıyordu. Hava açınca Herbaryum’un açıklamalarıyla bahçede yürüyüş yaptık. Yakalarında kartlar, hem çevredeki bitkileri inceleyen hem de birbirleriyle konuşarak yürüyen kalabalık grup, pazar günü ders çalışmaya ya da spor yapmaya gelen öğrencilerin bulunduğu ortama hareket getirdi.:rolleyes: Daha sonra yemek masasında sohbetlere devam edildi. Günün kısa hikayesi böyleydi.
Toplantıya İstanbul’dan katılan değerli konuklarımız malina, Ferda Ülkümen, Güler ve eşi Oğuz Bey ile Ereğli’den katılan cemo bizi çok sevindirdiler.
Mesajlardan ve fotoğraflardan kişileri tanımanın ne kadar yetersiz olduğunu yüzyüze görüşünce bir kere daha anladım. Her biriyle şahsen tanışma fırsatı bulduğuma çok memnun oldum.
Doğayı seven, saygı duyan, meraklı, paylaşımcı, bilgili ve ilgili kişilerle tanışmak, sohbetler etmek çok zevkliydi.
Siteden tanıdığımız bahçeler, teraslar, balkonlar, bitkiler, hayaller vs vs hakkında sohbetler ettik. Toplantı bittiğinde daha konuşma fırsatı bulamadığım arkadaşlar vardı. Koşullarını zorlayarak gelen ve kısa da olsa zaman ayıran arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
Çok güzel bir gündü.

Katılamayan arkadaşlarla en kısa sürede görüşmek ümidiyle...

füsunANK 30-05-2011 14:55

Katılmak kısmet değilmiş . Gülen yüzleriniz daim olsun. Fotolardan da olsa sizleri görmek ve toplantıya sanal olarak dahil olmak da güzel.:)

nevsune 30-05-2011 15:02

5 Eklenti(ler)
Kızların Tarkan'a yaptıkları gibi ben de "malinaaaa bir fotoğraf çekinebilir miyiz:p" (öyle saçma bi şarkı vardı galiba) dedim:)

Eklenti 218328
Feriha, Müjgan, malina, nevsune, uzaytek, the_mc

Eklenti 218329
gilan, cemo, Mandalinci, sabah, Müjgan, Ferda Ülkümen, malina, nevsune, Feriha, uzaytek, the_mc

Eklenti 218330
doğum günü kızımız Gilan:)

Eklenti 218331
malina cıssss yapıyo:)

Eklenti 218332
bacı-kardeş Müjgan, malina

nevsune 30-05-2011 15:17

5 Eklenti(ler)
Eklenti 218344
mandalinci, gulbirsen, Güler, Oğuz bey, gulbirsen'in eşi (ayhan219) the_mc (ve adınızı hatırlayamadım özür dilerim, yazarsanız düzeltirim)

Eklenti 218341
Gilan'ın anneciği, Müjgan, herbaryum, Feriha, gilan, nurguldk, cemo, mandalinci, Güler.

Eklenti 218342
Feriha, gilan, nurguldk, cemo, mandalinci, gulbirsen, Güler hanımın yarısı:p

Eklenti 218343
nurguldk, cemo, mandalinci, gulbirsen, Güler

Eklenti 218345
Ferda Ülkümen, neşride, sabah, malina, uzaytek

Ganimetlerim harikaydı. Canım Gülercim tekrar tekrar teşekkür ederim:)

Bir ganimetim de bunu ve bunu ve dahi bunu görebilmek oldu.

gulbirsen 30-05-2011 15:46

harikasınız
ne iyi etmişizde katılmışız
fotoğraflar çok güzel, ellerineze sağlık sevgili gilan ve nevsune

Sûz-i Dilârâ 30-05-2011 17:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 813034)

Çekilişten de ağaçlar.net kupası kazandığımı düşünürsek kesinlikle günün en şanslısı bendim. :D

Çok güzel bir gezi olmuş belli, ben agaclar.net'ten kimseyle şahsen tanışma fırsatı bulamadım, bu gezi fotoğrafları sayesinde özellikle çok merak ettiğim malina ve Güler Hanım'ı görme fırsatım oldu:) İnşallah bir gün bir geziye ben de katılabilirim:rolleyes:

Bu arada satışta ağaçlar.net kupası var mı? :D

izgi 30-05-2011 19:38

Çok istediğim halde bu toplantıya katılamadığım için çok üzgünüm. Ne güzel eğlenmişsiniz ne mutlu size. Yüzünüz hep böyle gülsün

Yakup Ünal 31-05-2011 09:08

sayın Malina;
Ne kadar sıgara içiyorsunuz?
bütün resimlerde elinizde sıgara var sıgara olmadıgı zamandada sıgara varmıs gibi dururyor eliniz. Saygılarımla

nevin-S 31-05-2011 14:38

29 Mayıs toplantısına eşim omar ile katıldım. Ve şimdi ben de üyeyim...

Tekrar görüşebilmek ümidiyle, sağlıcakla kalın.

ayhan219 31-05-2011 16:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nevsune (Mesaj 813178)
Eklenti 218341
Gilan'ın anneciği, Müjgan, herbaryum, Feriha, gilan, nurguldk, cemo, mandalinci, Güler.

Eklenti 218342
Feriha, gilan, nurguldk, cemo, mandalinci, gulbirsen, Güler hanımın yarısı:p

Eklenti 218343
nurguldk, cemo, mandalinci, gulbirsen, Güler

Eklenti 218344

Eklenti 218345
Ferda Ülkümen, neşride, sabah, malina, uzaytek

Ganimetlerim harikaydı. Canım Gülercim tekrar tekrar teşekkür ederim:)

Bir ganimetim de bunu ve bunu ve dahi bunu görebilmek oldu.

mandalinci, gulbirsen, Güler, Oğuz bey, gulbirsen'in eşi, the_mc (ve adınızı hatırlayamadım özür dilerim, yazarsanız düzeltirim)
gulbirsen in eşi ayhan ben ayhan219
biz masada katıldık aranıza ve yaka isimlerimiz de yoktu hatırlamamanız normal

Yücel Özlem 31-05-2011 16:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 812885)
Yücel Bey, bu resim de sizin için.

Efendim, çok teşekkür ederim.

Tura 31-05-2011 16:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 812878)
Sn. Tura,

Başınız sağ olsun, inşallah bir daha ki sefere..

Teşekkür ederim sayın mandalinci, her şey insanlar için. Evet bir sonraki toplantıya inşallah.

the_mc 31-05-2011 20:50

fotoraflarda komik çıkmışım :D yawf ben ordan ayrılınca bir yamur yedim şifayı kapmışşım :D

Orhan Özbilgiç 01-06-2011 04:05

Mekan neresi olursa olsun, yüzler aynı yüzler. Aydınlık ve gülen.
Ankara Toplantısı sayesinde birçok arkadaşımızıda fotoğraflarda görmüş olduk. Şahsen sanki hepsi hayalimdeki yüzlerdi. Ama genelde biraz daha genç bulduğumu ve hayıflandığımı inkar etmeyeceğim.:)

Ankara Fen Fakültesi Bahçesi' ndeki ağaçları, Sayın Herbaryum' dan bende dinlemek ve tanımak isterdim. Ama en güzeli dost yüzlerle birlikte olabilmekti. Katılanları bu yüzden şanslı buluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Nice birlikteliklere..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025