![]() |
Gelmeyi çok istiyorum.
1- Herbaryum 2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-omar 14-tura |
Alıntı:
Kızmak ne kelime, ben üzüldüm sadece. :) Ya da kadere kızdım diyelim. :p 13'den kurtulamamışsınız bu arada. :) |
1- Herbaryum
2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura |
1- Herbaryum
2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim |
Tabiiki bazılarına uymayacak **** son anda katılamayabilir insanlar. Çoğunluğa göre net bir tarih belirleyelim bence. Tabii Mayıs ayı içinde olursa daha iyi olur :)
|
28 Mayıs çok önemli birşey çıkmazsa kabul.
|
1- Herbaryum
2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim 16-izgi Çaylak kabul ederseniz ben de gelmek istiyorum. |
siteye yeni üye oldum toplantı sanırım 2010 yılında proğramlanmış toplantı yapıldımı yapılmadımı bilgi vermemişsiniz ?
|
1- Herbaryum
2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim 16-izgi 17-Yücel Özlem |
mogan gölünde burunch ve tanışma,sonrada isteyen sera gezisine katılır diye düşünmekteyim
|
Merhaba, bir engel çıkmazsa ben de katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.. Selamlar..
|
Sevgili Ankara'lılar, tarih galiba 28 Mayıs 2011 olarak belirlendi değil mi?
Böyleyse eşim ve ben de katılmak istiyoruz. Sayın patroniçemize de asılıyorum; " beraber gidelim" diye. malina gelmezse biz günü birlik gelir döneriz. Gelirse bir gece konaklama yapabiliriz, kendileri kardeşlerini de dolaşmak isteyebilir. |
Alıntı:
Gelmenizi, sizi görmeyi de çok istiyorum, özellikle malina için tek ayağımın üzerinde "burgu" yapacak kadar heyecan duyarım. :)) Şu tarih konusunu bi daha düşünsek mi? |
Sevgili Müjgan, ben ayın onbeşinden sonra müsaidim. Sanırım malina için tarih sorunu yok, yeter ki gelmek istesin.
Sizler bu tarihten sonraki bir tarih üzerinde anlaşabiliyorsanız bana uyar. |
Alıntı:
|
Bu arada tarihlerin hep cumartesi günü için düşünüldüğünü farkettim. Pazar neden olmasın ?
29 Mayıs? |
Bana uyar, hepberaber doğum günümü kutlarız. :D
|
cahilliğimi bağışlayın,bu toplantıların içeriği nedir acaba.neler yapılıyor tam olarak?
|
Alıntı:
Bu toplantı büyük olasılıkla tanışma toplantısı olacak, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Tanışmadan hiç bir iş olmaz malumunuz. Gerektiğinde güzel eğitim toplantıları, seminerler ve doğa için yapılabilecek çalışmalarda, iş bölümü ve beyin gücü için birbirini tanıyan bir grup gerekiyor. Bizler Ankara'da yapacağımız bu toplantıda, işe tanışmayla başlayacağımızı umuyoruz. |
Alıntı:
Sn. Malina'yı lütfen ikna etmeye çalışınız. Bu çok güzel bir haber, çok çok mutlu oluruz. Siz ve sn. Malina'yla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. |
Mayıs ayının ilk haftasını deviriyoruz. Artık günü belirlesek diyorum. Cumartesi günü uygun olmayan, önceden belirlenmiş planları olan arkadaşlarımız için pazar gününe çekebiliriz. Son olarak 29 Mayıs tarihi geçiyor, herkes için uygun olacak mı, karar verelim artık.
Yer konusunda şehir içi olması çoğunluk adına daha uygun olacaktır. Yola vereceğimiz zamanı muhabbete ayırmakta yarar var. İyi bilinir ki, kaç saat olursa olsun bu toplantılarda muhabbet asla bitmez ve zaman asla yetmez. Öyle değil mi arkadaşlar:) |
Haklısınız... Handan ve ben Gölbaşında oturduğumuz için harika olacağını düşünmüştük :) Tabii herkes için harika olmayabilir :)
Yer konusunda fikir üretirken merkez düşünülüyorsa, park sorunu olmayan bir yer seçerseniz iyi olur. |
Bu durumda şehir içinde, merkezi bir yerde, ulaşım sorunu ve park sorunu olmayan mekan olarak Fen fakültesi bahçesindeki Akademi restoran çok uygun. Tarih olarak da 29 Mayıs Pazar günü uygun gibi...
|
O zaman son bir kez soralım. :)
29 Mayıs Pazar gününe itirazı olan var mı? |
Yer olarak Atatürk Orman Çiftliği de olabilirmi? Serada gezilebilir ardından. Ben aslında Tema vakfı gönüllüleriyle yaptığım dikimin bir benzerinide sayın Ağaçlar.net üyeleriyle de yapmayı çok isterdim doğrusu. Saygılarımla Nezih.
|
Alıntı:
|
tarihi berlirleyemdiniz mi hala :)
ankara topaksız tarım ekibinden gelen yok mu başka ? :p |
1- Herbaryum
2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim 16-izgi 17-Yücel Özlem 18-Alparslan |
seçimden sonraki günlerde yaparsanız çok sevinirim...
|
Tarih: 29 Mayıs 2011 Pazar
Yer: Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Tandoğan Kampüsü Bahçesi Aynı gün saat 15-17 arasında Dendroloji Okulunun da bahçeye ziyareti olacak. Toplantıya gelenlerle birlikte bu turu da yapabiliriz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025