agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İzmir; Selluka, Afrika Menekşesi ve Hoya Toplantısı (30 Nisan 2011) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/24094.htm)

mavikartal5 27-04-2011 20:55

sayın kalambaklı,
siz de geliyorsunuz değil mi?:confused:

mavikartal5 27-04-2011 21:12

sayın memet,
siz kirli çıkısınız :D biliyorum. mutlaka sizde vardır. cumartesi gelirken biraz kefir tanesi de getirseniz bana?
saygılar

FOÇENİS 27-04-2011 21:29

Sevgili acemifüsun,Mesajınız için teşekkürederim.
Orada olup tanışmaktan mutluluk duyacağım.
Saygılar.

kalambaklı 28-04-2011 08:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mavikartal5 (Mesaj 793536)
sayın kalambaklı,
siz de geliyorsunuz değil mi?:confused:

Bir aksilik olmaz ise geleceğim.
Saygı ve sevgiler.

sarıaltıngül 28-04-2011 23:39

Merhaba. Gelmeye çalışacağım. Aranızda ilk defa olacağım için heyecanlıyım.Fakat buluşma yerinizi tam anlayamadım. Mehmet beye telden ulaşmaya çalışacağım.

sarıaltıngül 28-04-2011 23:45

Lütfen bana da çiçeklerden ayırır mısınız?:)

dkp 29-04-2011 10:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 784910)
Dilaver Bey sizsiz olmaz. Mum çiçekleri siz olmazsanız öksüz kalır.

İlk toplantıyı da anarız bu vesileyle, eşinize de selamlar, bekleriz :)

Mine Hanım, görevim çıktığı için katılamıyoruz, fotoğraflarla özlem gidermeye çalışacağız :(
Sayın oxygene, toplantıda tanışacağız sözünü vermiştim ama özür dilerim gelemiyorum, enkısa zamada tanışmak için sizi ziyaret edeceğim. :(

oxygene 29-04-2011 14:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dkp (Mesaj 794461)
Mine Hanım, görevim çıktığı için katılamıyoruz, fotoğraflarla özlem gidermeye çalışacağız :(
Sayın oxygene, toplantıda tanışacağız sözünü vermiştim ama özür dilerim gelemiyorum, enkısa zamada tanışmak için sizi ziyaret edeceğim. :(

Kısmet değilmiş diyelim. İnşallah bir başka sefere. Uygun bir zamanda inşallah görüşürüz.

menekşecibaba 29-04-2011 15:25

Bende selluka isterim :)

mandalinci 29-04-2011 19:24

Keşke yarın İzmir'de olabilseydim.

nazlı06 29-04-2011 19:47

ben bu seferde gelemiyorum kızım pazar sabahı araziye çıkacaklarmış onlara bişeyler yapmam gerekiyor sizlere iyi eğlenceler

kalambaklı 29-04-2011 19:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 794692)
Keşke yarın İzmir'de olabilseydim.

Sizin kalbinizin bizimle beraber olduğunu biliyoruz.:)

mandalinci 29-04-2011 21:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kalambaklı (Mesaj 794706)
Sizin kalbinizin bizimle beraber olduğunu biliyoruz.:)

Teşekkür ederim.

oxygene 30-04-2011 10:41

Ben işlerimi bitirdim ufak ufak kültürparka doğru gidiyorum...
Orada görüşmek üzere.

FOÇENİS 30-04-2011 18:03

Güzel insanlardan oluşan güzide bir topluluğun bir üyesi olarak ,başta Mine hanıma ve mutluluğumu bırkat daha artıran sellukamdan dolayı sayın acemifüsun hanfendiye,Gül teyzeme ,tüm katılımcı arkadaşlarıma ,düzenleyenlere teşekkürederim.
Bilgilendigim bir toplantıydı.

Güler 30-04-2011 18:31

Aklım hep İzmir Gurubu'nun bu güzel etkinliklerinde kalır.

Fotoğrafları ve izlenimleri heyecanla bekliyoruz.

menekşecibaba 30-04-2011 18:32

Katılım oldukça az olmasına rağmen ,çok güzel ve verimli bir toplantı oldu.Tek kelimeyle Mine Hanımın o bitmeyip tükenmeyen enerjisine ve coşkusuna hayran kaldım.O nun gibi bir doğa gönüllüsüyle tanışmaktan mutluluk duydum.
Birçok sevgili doğasever dostlarla tanışma fırsatımız oldu.
Uzun süredir ilk defa böyle bir topluluk önünde ,sorulan sorulara heyecanla verdiğim yarım yamalak cevaplara rağmen beni olgunlukla karşılayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Sellukamı ve özel hediyemi getiren sevgili Acemifüsun a,beni orada heyecanla karşılayan tüm dostlarıma çok teşekkür ederim.

mavikartal5 30-04-2011 21:24

başta sayın mine hanıma, selluka ve diğer hediyeler için sayın acemifüsun'a, tohum, çelik ve fide getiren tüm üyelerimize teşekkürler. şahsen tanıştığım dostlara da teşekkürler
ve saygılar.

memet 30-04-2011 21:31

Arkadaşlar toplantılara katılım her toplantıda daha az oldu bu sene. Toplantılarda arkadaşlara bu konuda fikirlerinizi bana söylarseniz sevinirim dedim. Bir cevap alamadım. Bugün katılan arkadaşlar bu konuda fikirlerini açıklarlarsa çok sevinirim. Önümüzdeki yıl eğitim toplantılarını organize etmeme gibi bir fikir oluştu bizde.
Yer ayarlamak eğitim verecek kişilere ulaşmak çok kolay olmuyor. Çok değerli bilim insanları uzun sürelerini bizim için harcıyorlar eğitim çalışması için hazırlık yapıyorlar, otuz kişilik katılım oluyor.

Toplantılar konusunda fikrilerini yazacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.

acemifüsun 30-04-2011 21:50

Sevgili ağaç ve yeşil dostları ile tekrar birarada olmak, yeni arkadaşlarla tanışmak, paylaşımlara katılabilmek çok güzeldi. Mine hanıma sunduğu önemli bilgiler, sorularımıza içtenlikle cevapları için sonsuz teşekkürler.
Bu site ile tanışmam selluka sayesinde olmuştu. Sitemizde; Mine hanım ve Memet beyin sellukanın tohumdan büyük bir heyecanla yetiştirilmesi, tanıtılması, daha sonra fidelerin, tohumların , seve seve isteyen herkese dağıtılması beni çok etkilemişti. Sevgili kalambaklı da bu dağıtıma katıldı. Bu yıl selluka tohumlarını çok az bir fire ile çimlendirip, ben de paylaşmanın sevincine katılabildim, tüm arkadaşlarım sağlıkla büyütsünler, bol bol çiçeklerini koklasınlar.
Beni hediye menekşe yaprakları ile mutlu eden sevgili menekşecibabaya, toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

h.ışık 30-04-2011 22:41

Sayın memet;
Katılabileceğim (Ankara'da ) bir toplantıyı, toplantı tarihinden sonra buldum. Bu toplantı başlığınıda yeni gördüm. Benim gibi forumu etkin kullanamayanlar için etkinlikler hakkında mesaj gönderilmesi ya da farkındalık oluşturacak başka bir yöntemle üyeleri (sıkmadan) bilgilendirmek etkili olabilir.
Emektarlara teşekürler.

Güler 01-05-2011 09:13

Arkadaşlar, hiç fotoğraf çekmediniz mi?

fatmadundar 01-05-2011 10:28

5 Eklenti(ler)
Güler Hanım, fotoğraf da çektik video da ama akşam hiç fırsatım olmadı. Sizin gelmenizi de çok isterdik.
Yine sevgili Mine Hanım değerli bilgilerini bizlerle paylaştı, sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Çelik alma uygulaması yaptı. Bizim için getirdiği fungusiti isteyenlere paylaştırdı. Getirilen tohum ve çelikler paylaşıldı.
Yeni arkadaşlarla tanışma heyecanını tekrar yaşadık. Önceden tanıdıklamızla özlem giderdik. Tekrar birarada olmak çok güzeldi.
Fotoğraflarıda koymaya çalışayım:

Ben, Gül Batur ve kızı Kırlangıç48 toplantıdan önce heyecanla bekliyoruz.

Eklenti 207624

Mine hanım getirilen hasta yapraklara bakıp teşhişyaptı

Eklenti 207628

Gül Batur 01-05-2011 10:34

Güler Hanımcığım merhaba,
İzmir toplantısı deyince, kapılardan taşan, bahara yakışan bir kalabalık bekliyordum, siz de öyle sanmışsınızdır muhakkak. Ama maalesef yaklaşık 25 kişi idik. Tohum ve fide paylaşımı şahaneydi, herkes elindekini avucundaki getirdi ortaya döktü. Plumeria mı arasınız, mum mu, afrika menekşesi mi, selluka mı, laplap mı.....Acemifüsun kocaman bir koli ile, menekşecibaba bir poşet menekşe çeliği ile, Fatma Dündar tohum fabrikası ile geldi :)) Mine Hanım, az zamana çok bilgi sığdırabilmek için bütün enerjisini harcadı. Katılanlar için çok verimli bir toplantı oldu. İnşallah daha fazla katılım olan toplantılar da düzenleyeceğiz....

fatmadundar 01-05-2011 10:42

4 Eklenti(ler)
Acemifüsun'un getirdiği Selluka fideleri çok sevimliydi. Ve sevenleri sevindirdi.
Eklenti 207629
Eklenti 207630
Eklenti 207631

Ve çıktık gidiyoruz.
Eklenti 207632

fatmadundar 01-05-2011 10:44

Video nasıl yükleyeceğimi bilsem onları da yükleyeyeceğim.

Güler 01-05-2011 11:34

Ayrıntılı bilgiler ve fotoğraflar için çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.

Ah, ahhh aklım hep sizlerdeydi diyorum ya sevgili Gül Batur. Haklıymışım değil mi? Ne güzel dağıtımlar yapmışsınız, ne değerli bilgiler de edinmişsinizdir. Sizlerle beraber olmayı çok isterdim, eğer Manyas'da olsaydım kaçırmaz gelirdim. Ama yurtdışına kısa bir seyahatim olacak o yüzden İstanbul'dayım. Bir dahaki sefere inşallah.

Sevgili memet, katılımlar az oluyor diye belki bu programlardan vaz geçeriz diyorsunuz ya, amannn haaa diyeyim.
Bakın şimdi arkadaşların yoğun çalışma zamanları, gerçi üyelerimizin pek çoğu da bu aralar daha ziyade facebook'a takılıyor, bizleri ihmal ediyorlar ya, ama yine bu bilgi kaynağına döneceklerdir mutlaka. Orada biraz daha rahat sohbet edebiliyorlar ama ergeç bu hazineye, yuvaya döneceklerdir.

Sevgili fatmadundar, iyi ki bu güzel fotoğrafları çekmişsin, sağ ol.

Sayın Mine Hanım, iyi ki siz de bizimlesiniz. Değerli bilgilerinizi bizimle paylaşmanız, güzel etkinlikleriniz bizler için bulunmaz kaynak. Teşekkür ederim.

Mine Pakkaner 01-05-2011 12:08

Dün güzel bir toplantı yaptık. Sayımız azdı ama gelen herkes bitkilere gönül vermişti :)

Menekşecibaba da bizimle harika bilgilerini ve tecrübelerini paylaştı. Çok sevgili Gül Teyze' miz yine ışığı ile içimizi aydınlattı. Aynı yaşa gelince kendisindeki pozitif enerji ile dolu olmayı yürekten dilerim.

Paylaşımlar harikaydı. Kimse elindekini esirgemedi. Hatta sonradan gelip de selluka kalmadı için üzülen yaşlı bir amcamıza hemen yardımcı olundu. Bunlar ne güzel şeyler, ne kadar insanca paylaşımlar.

Yalnız ben galiba konu bitkiler, ziraat olunca kendimi kaybediyorum, herşeyi söylemeye, her bilgiyi paylaşmaya çalışıyorum, umarım kimseyi sıkmıyorumdur.

Önümüzdeki ay salon toplantılarımızın sonuncusunu yapacağız. Seneye Allah kerim :)

Ama bu biryerde buluşup çay içmeyeceğimiz anlamına gelmez değil mi ?

Katılanlara ve Sevgili Güler Hanım gibi katılamayıp gönlü bizimle olan tüm dostlara teşekkür ederiz.

kalambaklı 01-05-2011 17:14

5 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar, Mehmet arkadaşımla iş yerime bir yakınımı bırakarak erkenden toplantı yerine geldim ve etrafı gezerken bir kaç fotoğraf çektim ve toplantıda yarım saat kalarak tekrar işyerime döndüm. toplantıya katılmak isteyip te katılamayan ve katılan bütün dostlara selamlar.

Eklenti 207767

Eklenti 207768

Eklenti 207769

Eklenti 207770

Eklenti 207771

kalambaklı 01-05-2011 17:15

5 Eklenti(ler)
Fotoğrafların devamı.

Eklenti 207772

Eklenti 207773

Eklenti 207774

Eklenti 207775

Eklenti 207776

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025