![]() |
Çok güzel bir toplantı olmuş, daha bol bol fotoğraf görürüz umarım. Nice senelere...
|
4 Eklenti(ler)
devam...
|
bende bir ara Adalet Ablamı aradım çok heyecanlıydı gerçi çok konuşamadık ama sizlerin arkadan gelen seslerini duymak bile güzeldi.
|
Bu sene,gerek Zafer bey, gerekse Zeki Bey, ya saksısıyla birlikte gelişmiş, ya da toprağa dikildiğinde banko tutacak büyüklükte bitki fideleri getirdiler. Sevgili Dudi' de öyle.:) Bu nedenle armağanların değeri daha fazlaydı.;)
Benim farkedebildiklerim onlardı. Başka arkadaşlarımızda bitki getirmiş olabilirler, farkında olmadığım için bağışlasınlar. Sevgili Ensar ve Acemi çaylak birlikte bitki besinleriyle destek kuvvet gibi geldiler. Tüm armağanlar için, getirenlere teşekkürler. |
Galeri:
agaclar.net 7. yıldönümü toplantısı (03.04.2011) Lütfen bildiğiniz kişilerin isimlerini de yazın... Bu güzel gün için herkese teşekkürler :) |
1 Eklenti(ler)
Son anda da olsa böyle güzel bir etkinliğe katılma şansı bulduğum için çok mutluyum.
Bugün havaların kış ayı gibi olması bile ortamı sıcaklığını etkileyemedi. Böylesine içden sıcak sevecen insanları bir araya gelmesine vesile olan ağaçlar.net ve malinaya teşekkürler. İyiki varsınız. Nice nice yıllara tüm doğa severler le daima büyüyerek torunlarımızın da bir araya geldiklerinde bu günleri anacakaklar diye ümit ediyorum. Not: Dağıtılan domates tohumlarının nasıl olduğunu merak edenler için bir foto yüklüyorum. Görüntü yü gösterebiliyorum ama lezzetini sizler yediğinizde anlayabilirsiniz. |
Hep böyle coşkuyla kutlansın Ağaçlar.net'in yıldönümleri.. Belli ki çok güzel geçmiş, katılamadığıma bir kez daha üzüldüm. Bir daha ki sefere diyorum ve herkesi candan kutluyorum..
|
Sevgili arkadaşlar,
Uzaktan, yakından gelerek toplantımıza katılan bütün üyelerimize, eşlerine ve bizleri bu güzel sitede buluşturan sevgili malina'mıza binlerce teşekkür ederim. |
Merhabalar...!
Bir grup düşünün herkes aynı pencereden yıldızlara bakar. Bir grup düşünün kurucusu ile en yeni dahil olanı ile tabiyata aşık. Bir grup düşünün göçmen kuşlar gibi bitki fidelerini tohumlarını güzel ülkemizin her coğrafyasına ulaştıran. Bir grup düşünün çıkarsız riyasız saygıyla sevgiyle bilgisini tecrübesini dostca paylaşan. Bir gurup düşünün bir tabak kuruluş pastasını 80-90 bölüp paylaşabilen. Daha neler neler...! Alın size AĞAÇLAR NET. Daha çok başarılara imza atabileceğimizi görmek çok mutlu etti beni çooook. Burdan güzel günümüz için emek sarfeden tüm arkadaşlarıma başta Güler hamfendi olmak üzere sonsuz teşekkürler. Şehir dışından uçaklara otobüslere özel araçlarına atlayıp gelen arkadaşlara nasıl teşekkür edilir siz düşünün. Benim gücüm yetmedi inanın. NİCE MUTLU YILLARA AĞAÇLAR NET. İyiki varsın. Saygıyla. |
Harika bir gün geçirdiğiniz besbelli :) Ne mutlu sizlere, ne mutlu emeği geçenlere. Güler Hanım organizasyon yeteneğinize hayranım bu arada. Sevgili Malina ne güzel bir iş yapmışsın.
Şimdi aramıza katılmaya fırsatları olmayan ama kuruluş zamanında ve ilk yıllarda çok emeği geçen Sevgili Backyard, Yılmaz, Aybala size de teşekkürler. Uzaytek, Darkyes sağolun. |
1 Eklenti(ler)
Herşey o kadar güzeldi ki yine unutulmaz bir toplantı oldu.
Bu sene geçen seneye göre çok daha kalabalıktık, dolayısıyla daha sevgi doluyduk. Fotoğrafçılık görevi üstlendiğimden herkesle tanışamadım ama herkese katıldığı için yürekten teşekkür ediyorum.. Sohbetler, bulunduğumuz mekan, dağıtılan hediyeler çok güzeldi, bu sefer çekilişte hediye edilenler çok daha fazlaydı ve birçok kişi sevindi:) Ben de dağıtılan bitkiler arasında yana yakıla "4 numara"yı arayıp bulamazken, Güler Hanım kocaman köy ekmeğini getirdi kucağıma verdi 4 numara olarak, çok sevindim tabii:D Hava geçen seneye göre çok daha soğuktu ama mekanımız deniz kıyısı olduğu için kapalı havada bile çok güzeldi. Dualarımız tutmuş, yağmur yağdı yağacak dedik hep ama yağmadı, bu güzel toplantıya fırsat verdi. Buraya örnek olarak bir fotoğraf koyuyorum kalabalıklığımızı göstermek amacıyla, gerisini galeriye yükleyeceğim. Sevgiler herkese. |
puslu bir istanbul sabahı,deniz mavi değil, güneş hiç yüz vermiyor dünyaya,
yağmur bulutları tepeden izliyor olup bitenleri yağdı yağacak. Ama orada sevgi dostluk ve paylaşım öylesine güçlüydi ki,gülen gözler maviye boyadı denizi,çarpan yürekler güneş oldu sardı her yanımızı. 7. yıl toplantımız eski dostlukları perçinlerken, yenilerini ekledi dağarcığımıza. Katılan, katılamayan,emeği geçen her kerkese selam olsun. SİTEMİZİN VARLIĞI MUTLULUKLA DOLSUN. |
Soğukça bir Nisan Pazar'ında dışımızı üşüten, ama içimizi ısıtan bir günde, agaclar net dostları ile bir arada olmak çok hoştu. Fiziken ve ruhen orada olan herkese teşekkürler, sevgiler...
NİCE YILLARAA... |
Akşama kadar çileklerle uğraştım, viyollere fide için tohum ektim aklım bu toplantıdaydı inanın. Tutup ağaçlar.netin gazına gelirsen olacağı bu işte, girştiğin işlerin yoğunluğundan toplantısına bile katılamazsın. Olsun bir gün belki bende katılırım.
|
İki günki hastane ortamından kurtulup kendimi sizlerin arasında bulduğum için çok mutlu oldum. Bugün inanılmaz bir gün geçirdim yaramaz çoçuklar gibi dağıtılan herşeye saldırdım. Ağaçlar net ailesi çok büyük bir aile oldu hergeçen gün daha da büyüyeceğine inanıyorum ve yeni yılını kutluyorum.
Bu toplantıyı düzenleyen tüm emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Toplantıda dağıtılan tohumlar , bitki besinleri ve fideler için emek verip getiren arkadaşlarada teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun iyiki varsın ağaçlar net ekibi. |
Tek kelimeyle mükemmel, her şey çok güzel ve mutluluk vereciydi. Ağaçlar.net güzel, üyeler bir başka güzel. Ağaçlar.net doğum günü toplantısına ilk defa katıldım, mekana gelirken düşünüyordum, kimseyi tanımıyorum acaba nasıl olacak, insanlarla kaynaşabilecekmiyim diye düşünüyordum ama yarın yine toplantı olsa seve seve ve koşa koşa yine gelirim.Çok mutlu oldum, bir sürü dost tanıdım, herkes sıcak ve içten.Böyle bir toplantıya ilk defa rastlıyorum. Düzenleyenlere, emeği geçenlere, fide ve tohumlarını oraya kadar getirip paylaşanlara sonsuz teşekkürler. Artık biz bir aileyiz ve inanıyorum ki bu aile çığ gibi büyüyecektir. Tekrar teşekkürler...
|
Fotoğrafları küçülttüğüm için kalitesi bozuldu biraz.Orijinalleri çok daha güzel haberiniz olsun.
|
1 Eklenti(ler)
Uzaklardan geldi, sevgili MAKİ01
Gülen yüzü, içtenliği ve sevgi dolu yüreği ile içimizi ısıttı. Eklenti 200435 |
5 Eklenti(ler)
Eşim Yasemin ile katıldık Agaclar.NET in 7.yıl toplantısına.
Eşim de, bende çok keyif aldık. Fazla söze ne gerek, zaten arkadaşlar yazmışlar yazılabilecek en güzel şeyleri. Ben aynı zamanda amatör bir fotografcı olarak vizörüme takılan birkaç kareyi sizlerle paylaşacağım. Fotograflar, forum kuralları gereği yeniden boyutlandırıldığı için kalite düşüklüğü olabilir. En alttaki fotograf, Agaclar.Net 7.doğum günü pastamız. |
3 Eklenti(ler)
Uzaklardan gelen sevgli dostumuz Asuman Dilek.
Fotoğraf çekerken, epeyce uğraştırdık kendisini ama o hiç yılmadan devam etti. Eklenti 200449 Eklenti 200450 Fotoğraf çekmek meşakatli iştir Asuman'cığım,bu kareden haberin varmıydı? Eklenti 200451 |
4 Eklenti(ler)
Ensar bey İnsan enzimi * dağıtırken;
* İnsan enzimi: insanın daha doğal, daha içten, daha sıcak davranmasını sağlar. Kurallara, kavramlara sınırlamalara daha az dikkat edilir...:)) Eklenti 200457 Eklenti 200458 Ensar ve Malina; Eklenti 200459 Buda ben, yani Garlangufa. Çok sevdiğim için takma ad olarak onun adını kullandım. GARLANGUFA : Karadeniz yaylalarında çok fazlaca görülebilen çok sevimli bir tür köstebek türünün yöresel adı. Yakından çektiğim fotoğraflardan biri avatarımda var zaten. Büyüklerimiz bize bu hayvana dokunmamamızı, rahatsız etmememizi söylerlerdi. Çünkü zararlı sürüngenleri uzak tutar ortamdan (yılan....v.b.gibi) Eklenti 200468 |
En son 5nci sayfada yazı yazmışım.
Fotoğrafları hiç bakmadan geçtim. Oturmadan önce de bir tabak mercimek çorbası (Benim yaptığım) ısıttım. Sobada ekmek kızarttım. Bir limon sıktım. Hem kaşıklıyor, hem yazıyorum. Bu mesajı gönderip fotoğraflara bakacağım. |
Sevgili garlangufa, çok güzel kareler, bunları lütfen galeri'ye de ekleyin ki arşivde bulunsun.
http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=38669&c=761 Bunun olduğu yerden yükle diyerek devam edebilirsiniz. |
Alıntı:
İkramiyeyi hak ettiniz. Teşekkürler. |
3 Eklenti(ler)
Sevgili cemo,
Uzakta olmak gelmene engel olamadı, ne iyi ettin de geldin. Nuri Bey'i yakalamışken, sor sorbildiğin kadar. Hiç üşenmez anlatır vallahi. Eklenti 200460 Gitme.. gitme.. Eklenti 200461 Ne olur gitme..(Furkan bırakmıyor, bak sana) Eklenti 200462 |
Eve henüz girdim. Saat 20.30, mesaj saatlerinde bir şaşma var, yarın büyük bir ihtimal düzeltilecek.
Toplantımıza katılamayan arkadaşlar merak ediyorlardır, kendilerine biraz bilgi vereyim. Yani yine sazı elime alayım diyorum. Sabah, henüz saat onbir olmamıştı ki selenn ve hozat'ı alarak toplantı mekânımıza gittim. Hava yağışsız ama çok kapalıydı, bu yüzden içeride uzunca bir masa hazırlanmıştı. Yavaş yavaş üyelerimiz gelmeye başladılar. Bu gelişleri görmenizi çok isterdim, her gelenin eli kolu bitkilerle, fidelerle tohum paketleriyle dolu doluydu. Hele hele sevgili limon'u görecektiniz, koca koca sımsıcacık köy ekmeklerini yüklenmiş geldi. Ne leziz ne güzeldi bir bilseniz. Dayanamadık birini kopara kopara yedik. Diğerlerini de kuraya koyduk. Yüzüne baktıkça huzur veren, olumlu ışıltılan saçan sevgili limon, çok teşekkür ederim. Hozat ve selenn'ni bugün çok yorduk, kendilerine çok teşekkür ederim. Sevgili Maki01, Adalet Yağcı sizleri aramızda görmek bize çok mutluluk verdi. O kadar uzak mesafeden gelip toplantımıza katılmanız çok güzeldi, sağ olun. Cemo, neşesi ile etrafını coşturdu, gülmenin sâri olduğuna bir kez daha inandım. Etrafındakiler hep gülümsüyor, mutlu olduklarını hissettiriyorlardı, Asuman Dilek, Satı Uğurtan, Başbahçıvan, Yücel Canpolat, Orhan Özbilgiç, Günebakan, Dudi teşekkür ederim. Sevgili Müjgan'ların yerleri bambaşkadır kalbimizde, sağolsunlar. (Müjgan Yılmaz ve Müjgan) Sayın Zeki Yağlı ve Zafer İnandıklı, Tekin, tturt' a ne kadar teşekkür etsek azdır. Fideleri, güzel bitkileri ile bizleri mest ettiler, teşekkür ederim. Sariefe, Zenfree, Ensar ve Acemi çaylak'ı da unutmamak gerekir, güzel bitkilerin dağıtımı için. Hele Üzüm enzimi nefisti.... Sevgili İlknur Aşık, güzel dost sağ olasın. Narin olduğu kadar zarif arkadaşımız Nariel'e, Vildan Sönmez'e ve Katmer'e, Suna, Elek, Günizi, Hhatice, Fatma Sunay, Klubnika, Solitude, Güzin Çakar' a teşekkür ederim. Nuri Mürvet, cemal.S, Mahmut Levendoğlu, sındırgılı, Özbek Gökhan, Ankstel, Garlangufa, Yaylacı, Malicik, Nevzat, Faruk, Yolaç, OSMAN45 ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Furkan yıldız ve Ada'sından bahsetmemek hiç olur mu? Hoş geldiniz sevgili gençler, sizleri tanımak çok hoş oldu. Sevgili Ferda'cım seni en sona bıraktım, ama biliyorsun ki kalbimdeki yerin her zaman zirvededir. Her şey için çok teşekkür ederim can dostum. Sağ olasın. Sevgili arkadaşlar, elimdeki listede olan arkadaşlar bu kadar. Listeye adını yazdırmamışlar veya unuttuklarım lütfen kusuruma bakmasınlar. Gördüğünüz gibi çok kalabalıktık. Toplantımızın gurup sohbet bölümünde arkadaşlarımız isteklerini sayın yöneticimize bildirdiler, daha sonra pastamızı ve meyvelerimizi, kuruyemişlerimizi yedik, çaylarımızı, kahvelerimizi içtik. Sevgili Selahattin hocamız, S.Durul, çekirdek ve Nuray telefonla bizleri arayarak mutlu günümüzü kutladılar. Daha sonra da havanın soğuk olması bile bizleri içeride tutamadı hepimiz çil yavruları gibi dışarıya dağıldık. Doğacıyız ya, kim tutabilir bizi kapalı mekânda, denizden gelen mis gibi yosun kokusunu duymak varken. Gurup, gurup sohbetler, fotoğraf çekmelerimiz, birbirlerimize takılmalarımız başladı. EM'ciler almışlardı malina'yı aralarına, ateşli bir sohbet vardı orada, o yüzden ben pek sokulmadım aralarına. Saatler hızla ilerledi ama bana göre sanki daha yeni yeni başlamıştık sohbete. Bazı arkadaşlar yavaş yavaş ayrılmaya başlamışlardı ki kendi kendime " yaaa ben daha pek çok arkadaşla konuşacaktım, ne Dudi, ne Adalet Yağcı ne de Maki01 ile konuşamadım " diye hayıflanıp durdum. Güzel bir toplantıyı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum, 8. yaş gününde buluşmak üzere hepinizi kucaklarım. |
Ne yazayım, ne diyeyim bilmiyorum ki.
Sevgili Dudi'nin bazı mesajlarında meşhur gülüşü vardır. Hehhehhehehe. Gülümsedim sizin gülen yüzlerinizi, dostluğunuzu, samimiyetinizi görünce. Sitemizde olmasada, Mahmut ağamın orada olmasına da çok sevindim. Büyük ve nuhteşem bir aile o lduğumuzu gördük, sevindik, gurur duyduk. Hepinize selamlar, sevgiler, saygılar. İyiki varsınız. İyiki uzaktada da olsam yanınızdayım. |
Sevgili aylaba, çok geç geldiğin için listede adın yoktu.
Gelmen hepimizi çok sevindirdi, lütfen bizleri ihmal etme. Her zaman seni aramızda görmek bize büyük mutluluk verecek. |
Güler ablacığım. Çok güzel özetlemişsiniz 187 nolu mesajınızla.
|
Mekan o kadar güzeldi ki, toplantıya katılamayanlara en azından bir gün Fenerbahçe Parkı'ndaki Baraka Cafe'ye gitmelerini öneririm. Park zaten ayrı bir güzeldi.
|
Orda bir köy var, uzakta
O köy bizim köyümüzdür. Gezmesek de, tozmasak da O köy bizim köyümüzdür. Orda bir ev var, uzakta O ev bizim evimizdir. Yatmasak da, kalkmasak da O ev bizim evimizdir. Orda bir ses var, uzakta O ses bizim sesimizdir. Duymasak da, tınmasak da O ses bizim sesimizdir. Orda bir dağ var, uzakta O dağ bizim dağımızdır. İnmesek de, çıkmasak da O dağ bizim dağımızdır. Orda bir yol var, uzakta O yol bizim yolumuzdur. Dönmesek de, varmasak da O yol bizim yolumuzdur. AHMET KUTSİ TECER Çok güzel bir toplantı olmuş, emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. Şiirdeki gibi gitmesek de gidemesek de, aklımız ve gönlümüz oradaydı. ağaçlar.net'le, hep birlikte nice yıllara... |
Arkadaşlardan haberleri aldık çok güzel bir gün geçirilmiş. Kalbimiz sizinleydi.
Sitenin kurulumuna emeği geçen başta sn Malina olmak üzere herkese teşekkürler. NİCE YILLARA |
Alıntı:
|
Ağaçlar.net ailesi olarak, en güzel günlerden birini daha yaşadık bu gün.
Kurucumuz sayın Malina'ya; organizasyon için sevgili Güler ablaya, paylaşımda bulunan, aramızda olan tüm dostlara sonsuz teşekkürler... Ağaçlar.net'imizin nice uzun yıllar doğum günlerini, yine hep birlikte kutlarız inşaallah. |
Alıntı:
|
Çok güzel ve dostlarla geçen sıcak bir gündü her ne kadar hava soğukta olsa :) İlk defa katıldığım doğum günü toplantısında burda dost olduğum ama yüzyüze ilk defa karşılaştığım ve görüşmekten çok memnun oldum.Sizleri seviyorum:)
Ağaçlar.net sevgili sitemiz iyiki doğmuş ve uzun yıllarda birlikte oluruz. |
Ne güzel bir toplanti olmus... Yakindan tanimasam da buradan taniyip mesajlastigim dostlari görünce kendimi aranizda gibi hissettim. Sevgili Malina iyi ki bu siteyi kurmussun. Nice Yillara!!!
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 200489
Eklenti 200490 Sevgili Furkan çok yakışmışsınız ikinizde çok sevimlisiniz. Eklenti 200491 Eklenti 200492 Eklenti 200493 |
Merhaba ben yeni üyeyim.Aslında gidip gitmemek konusunda tereddüt,ettim resimlere bakınca orda olmalıydım dedim.Birdahaki toplantıda görüşürüz umarım.
|
Başta malina ve Güler hanıma organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımıza, katılan dostlarımıza, toplantıda bulunamayan aklı ve yüreği burada olan bütün dostlarımızın Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025