![]() |
Selam ve sevgileriniz başım üstüne.. Fotoğraf makinamı yanıma almamışım o yüzden fotoğraf görevini başkasına aktarın derim:)
Burası da güzel geçer inşallah.... |
izmir ekibini kutluyorum aranızda olamadım,üzüldüm. resımlerı ve anlatılanları gordum sevındım bır sonrakı toplantıya katılmayı cook ıstıyorum bır aksılık olmazsa basarılarınızın devamını dılıyorumCarpnus,
Mine Pakkaner, Plumbago Nevin, Mavituna harıkasınız |
Sizleri gördüğüme sevindim
Kolay gelsin :) |
İzmirliler sizi de tebrik etmek lazım. Aksilik olmadan toplantınızı yaptınız.
Dilerim sayınız daha da artar |
Çook teşekkür ederiz hepinize, sağolasınız, eh ne yapalım damlaya damlaya göl olur, birer birer artacağız :)
|
Kim kimdir görmek güzel oldu :)
|
Gayet yogun bir fuar programinin arasinda surekli konustugumuz insanlarla tanismak gercekten cok guzel ve dinlendirici oldu. Darisi tum sehirlerin basina diyelim artik.
Bu toplantilara bir duzen kazandirabilirsek katilimin daha cok artacagini dusunuyorum. Ilk toplantimizi tanisma toplantisi olarak degerlendirip daha sonraki toplantilarin cok daha verimli gececegine inaniyorum. Hatta simdiden bir dahaki toplanti icin yer, gun ve saat belirleme calismalarina baslayabiliriz. Fikirleri alalim? |
Evet seçkin beyin dediği gibi de ilk toplantı tanışma faslı oldu.diğer toplantılarda da neler yapılıyor ve neler yapabiliriz konusu üzerinde yoğunlaşabiliriz.toplantı için saat ve tarih konusu için bir şey söylememem ama yer konusunda bizim Vakfın bürosunda olmasını isterim ve daha sağlıklı geçeceğini düşünüyorum.Ve vakfımızın çalışmaları ile de sizleri hem bilgilendirmiş hemde vakfımızı görmüş olursunuz.Yer olarak Ege Orman Vakfı Bürosu.Zaman konusuna gelince de Nisan ayı içerisinde 2 projemizin 1. İzmir Dostluk Ormanı 2.Milli Egemenlik Ormanı açılışlarımızı törenle gerçekleştireceğimiz için yoğun bir çalışma içine gireceğiz.Tarih olayına önerilerinizi bekliyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025