![]() |
Hepinize merhabalar..
Uzun bir süredir bir çok şeyden uzak kaldığım gibi sitemizden ve siz güzel insanlardan da ayrı kaldım. (Bir süredir hasta yatan kayınvalideme bakıyorum. Gece bakıp, gündüz uyuyorum. ) Bir kaç gündür ara sıra siteye bakabilme fırsatı buldum. Okunacak ne çok şey birikmiş.. Toplantı fotoğraflarınızı da görünce, bir merhaba diyeyim istedim. Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler saygılar. |
Habibeciğim bizler de seni çok özledik. Fırsatın olduğunda bol bol görüşürüz. Geçmiş olsun, hastanızın kısa zamanda iyileşmesini dilerim.
|
Toplantı nerede olur ise olsun yazılan yorumları en çokta fotoğrafları incelerim.
Bazı arkadaşları nere de görsem tanıyacak durumdayım .Bir gün yolunuzu kesip selam verirsem şaşırmayın :) Ama gözümden kaçmadı ise bazı arkadaşlar karelere hiç yakalanmamışlar. Ben de katılamayan arkadaşlar gibi toplantıları kıskançlıkla takip etmekteyim.Yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha nicelerine.... |
Arkadaşlar çok güzel + muhteşem bir toplantı olmuş. Aranızda olmayı fotoğraflara bakıp yazılanları okudukca daha bir kıskançlıkla istedim ama kısmet olmadı:( İnşallah bir daha ki toplantılarda aranızda olmak dileğiyle. Sevgiyle...
|
merhaba
rica ederim sayın Kiraz,
çorbadaki tuzum tat verdiyse ne mutlu bana. Amacım bitkiye aşık olanlarla elimdeki güzel birşeyi paylaşmaktı. teşekkürler |
sevgili Dudi umarım herşey güzel gelişir ve paylaşırız, sevgilerimle
|
Ayrıca başta Limon ve Güler hanıma gösterdikleri yakınlık için teşekkür eder Sihirli Toprak ailesi olarak benzer oluşumlarınızın içinde süreklilik arzedeceğimizi belirtmek isterim.
Sevgi ve Saygılarımla |
Bir sonraki toplantınıza yanarlı dönerli birşeyler hazırlarız)))))))))))
|
Alıntı:
|
rica ederim Bettyycim umarım bir sonrakine katılıp sizlerle tanışma fırsatım olur
sevgilerimle, |
sizleri şimdilik resimlerinizden ve yorumlarıızdan tanımaya çalışıyorum)))))
|
Her zaman bekleriz, aramızdaki sevgi bağını hissetmelisiniz :D:D
|
Ben bi yerlede toprak için ağaclar.net' in armağanı diye belirtmiştim. Aslında, ''bizden bize'' olmuş.
Yinede, toprak için sayın ac/dc' ye teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle. |
Sevgili ac/dc, hani kahve içecektik:)) Neyse, bir daha ki sefer artık.. Jestiniz için ben de teşekkür ediyorum. Başta bende var diye almadım. Sonra arttığını görünce bir paket toprak aldım. Ne yazık ki arabayla gelmediğimi unutmuşum;)
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739307]O gelmese de olur. Kimseye tatlı bırakmaz yoksa.:mad::D:D:D[/QUOT
Siz hiç merak etmeyin Orhan Bey, Ben sizi kollarım. Baktım tatlı var yanınızda hemen yanaşırım. |
ilginize teşekküler orhan bey)))))
|
sevgili katmer güle güle kullan burnuma kahve kokusu hala geliyor)))))
|
[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]
Alıntı:
|
[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın ac/dc gönderdiğiniz hediye topraklar için çok teşekkür ederim .Sihirli toprak broşürünüzü inceledim .Bundan sonra çok değer verdiğim çiçeklerim için yalnız sizin sihirli toprağınızı kullanacağım . |
Alıntı:
Bundan sonraki ilk ikramda bu işi yapacağım valla..:D |
Sevgili Hatice rica ederim güle güle kullanın sonraki tercihinize saygı duyarım))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eveeeet. Ben tatlıların şahını yedim. bir cevizli, iki sade artı bir çuval dut kurusu... Naaberrr! Cumhur Kaptaaaannn!!:D |
En çok da ne yaptığımızı anlamaya çalışan gelip geçenlere güldüm:D
Kafalarını cafenin kapısından uzatıp, tuhaf tuhaf bakıyorlardı:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili serkan_istanbul;
O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler.:) |
Sayın OSMAN45, yazınız için teşekkürler. Bizim yaşımızda da bitkiye düşkün olan, ilgilenen insanlar az çok var, sadece burada değiller. Ama isterim bizim gibi siteye üye olup biraz da aktif olabilirler. :)
Toprak için de ayrıca teşekkür ederim sayın ac/dc. :) |
Alıntı:
Yazıların takibimde. :D |
Arkadaşlar ne toplantı ama, sayfa sayfa yazılar, bol bol fotoğraflar, yani katılmasakta, bazıları gibi !! :p sütlü nuriyeden yemesekte, (yiyenlere afiyet olsun) inanın kendimizi dünkü toplantıda gibi hissettik bugün. (nasıl oluyorsa???) Demek ki Ağaçların yaprak fısıltısı, yaprak ışıltısı böyle birşey. Kalın sağlıcakla.
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739536]Sevgili serkan_istanbul;
O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler.:)[/QUO Çok haklısınız grubun içinde olduğum için çok mutluyum |
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafları telefonumla çektim. Çok iyi olmayabilir..
|
5 Eklenti(ler)
Devamı:))
|
Siz de habersiz çekmişsiniz. :D Güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Ve son:)
|
Daha doğal olduğunu düşünüyorum:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025