![]() |
Bandırma Bahar Toplantısı ( 16 Mayıs 2010 Pazar Yakamoz Kafe)
Havalar ısındı, günler uzadı...
Bandırmalılar bir araya gelsekte hasret gidersek :) Sadece Bandırmalılar değil bu tarihte müsait olan ve gelme imkanı bulunan bütün üyelerimizi bekliyoruz :) Tarih: 16 Mayıs 2010 Pazar Yer: Yakamoz Kafe Saat: 12.00 Siz ne dersiniz, kimler ben geliyorum diyor =) Ben gelirim :D 1) Sebahattin Sargın 2) ...? Toplantıya katılacak arkadaşlarımızın listeyi kopyalıyıp altına isimlerini eklemeleri önemle rica olunur.... Sevgiler ;) |
Ben geliyorum.
1- Sebahattin Sargın 2- köknar |
Ben geliyorum.
1- Sebahattin Sargın 2- köknar 3- kasap.94 |
Sebo'cum duyuru Bandırma'lılar için mi? Yani davet sadece Bandırmalı üyeleri mi kapsıyor?
|
Evet bende duşunebilirim.Yalnız Bandırmalılar içinmi? Guler hanım haklı,Gonenden,Balıkesirden veya Bursadan gelen olabilirmi? Selamlar.
|
Tabi ki hayır, daha önceki toplantılarda da dışarıdan misafirimiz olan üyelerimiz oldu sizde biliyorsunuz nitekim....
Sadece Bandırmada yapacağımız için böyle yazdım. "Bandırmalılar bir araya gelsekte hasret gidersek " bu cümle biraz bencilce olmuş sanırım :( Bu tarihte müsait olan ve gelme imkanı bulunan bütün üyelerimizi bekliyoruz :) Bu yalnışlık için özür dilerim... İlk mesajımıda bu cümleyi ekliyeceğim ;) Sevgili Güler Hanım ve Sevgili Kumyaka sizde geliyorsunuz değil mi? :) Sevgiler ;) |
Manyas'da olursam katılmaya gayret ederim.
|
İnşallah
1- Sebahattin Sargın 2- köknar 3- kasap.94 4-Selçuk KURT |
Bende varımmmm
1- Sebahattin Sargın 2- köknar 3- kasap.94 4-Selçuk KURT 5-Sagdil |
1- Sebahattin Sargın
2- köknar 3- kasap.94 4-Selçuk KURT 5-Sagdil 6-Amatör Hobici-Engin Yüksel |
Merhabalar
Bu hafta pek müsait olan arkadaş yok galiba.Toplantıyı ertelesekmi? |
Ertelemek için biraz geç kaldık Sevgili Sagdil, belki süpriz yapanlar olur. Yarın toplantımızı yaparız, ileriki günlerde umarım daha çok katılıma sahip bir toplantı düzenleyebiliriz...
Sevgiler ;) |
Arkadaşlar çok üzgünüm.
Belimdeki problem tekrar nüksetti.Bu günü yatakta geçirmek durumundayım. Hepinizden çok özür diliyorum. Aklım sizlerde çok iyi bir gün geçirmenizi diliyorum. Saygılar. |
Toplantı saatini 14:00 olarak zihnime yerleştirmiş olduğum için saat 14:00' de gittim kafeye, tabi toplantı çoktan bitmişti. Çok üzüldüm üzgünüm arkadaşlar. :(
|
Geçmiş olsun Sevgili Sagdil...
Pazar günü toplantıya Selçuk bey geldi kendisi ile yaklaşık bir saat çeşitli konularda sohbet ettik. Saat 13.00 sonrasında da ayrıldık.... İnşallah başka toplantılarımız daha kalabalık olur... Sevgiler ;) |
Ben de Bandırma'lıyım Sebahattin .Bandırma'nın en iyi peyzajcısıyım :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025